Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384271 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tothennam maci gelse de Olimpiyatta kicimiz donsa.. O maca forumdan eksiksiz gideriz heralde...
Aynen  :ok:
O Maçın konusu da Bi Açılrısa iyi olur  :bandit:
Organizasyon Vs vs Tartışsak  :bandit: Ddaha var Gerçi Ama Açılırsa iyi olur  :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

@Efe sen bursanın çatıyı izlemişsindir.şöyle çay koyup canlıdan çatı izlenirmi yani.kaba inşaatın tadını verir mi  :evillol:

gündüz saatlerinde veriyor ama  gece hiç bişey yapılmıyor çatı inşaatında  :icool: bu arada fışkırtıcı net şekilde yeni açıktaki son perdeli kolonu betonluyor son tablanın :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Hayır. @Necmi abilerin karşısında yer alırdım.  :evillol:
Mustafa inşallah artık stadyum içerisinden resim çekebilir.
@aktar_ismail bizim gurup obitaş kaba inşaattan çıkınca napıcak kime saracağız biz şimdi   :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

yeni açığa fışkırtıcı geldi bakalım nereye betonu fışkırtacak :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Barış Hoca

Arkadaşlar kaçırdıysam kusura bakmayın, prekastların alttan görünümü sanırım çirkin biraz, onla ilgili bir şey yapılacak mı? Edirne'den sevgiler.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar kaçırdıysam kusura bakmayın, prekastların alttan görünümü sanırım çirkin biraz, onla ilgili bir şey yapılacak mı? Edirne'den sevgiler.

derz işlemiydi heralde aralarına bişey enjekte ediyorlar aralarını kapatıyorlar prekastların :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı WarrChief

Katılıyorum. Çok güzel bir iş çıkıyor ortaya, eleştiriler bazen çok acımasız.
Başkanın verdiği tarihlerin bir amacı vardı ve o amaca ulaşıldı. Elde sadece 25 loca kaldıysa başarılı olunmuştur.

baskanın tarih değil tarihlerle gelmesi konusu tamamen tartısma konusudur herkesin fikri vardır
benimkide yalan soyleme,sen demiyormusun güven tesis ettik alacaklılarla eee??? biz neyiz bizim hiçmi değerimiz yok?? gerceklerle gelmek ayrıdır yanlıslarla bir hedefe kitlemek ayrıdır
peki sonuca bakın işe yaradımı??? 20bin kombine sattı bana loca demeyin zaten 100tane adamın orada tarihten dolayımı alıcagını sanıyorsunuz Sponsor demeyin onlar herseyi biliyorlardı
yani strateji tamamen fiyaskoydu... Benim düşüncemi eleştiricekseniz hiç yazmayın tamamen bu fikrimi ilk gunden bu yana hep sorguladım ve her zaman gordumki bosuna yapıldı bu iş.Stad bittikten sonra kombinedeki artısı ben napayım bari yeni seoznda tekrar bi komb,ine satısı yapardım en azından ek gelir kazanırdım 15bin kombine kaç para kazandırdı bize allah askına:((

Çevrimdışı Barış Hoca

derz işlemiydi heralde aralarına bişey enjekte ediyorlar aralarını kapatıyorlar prekastların :)

Sana Efe diyeceğim izninle,

Efe o anlamda sormadım, tam anlatamadım, oldukça şık bir stadımız olacak, küfeki taşlarının o şıklığının yanına altları görünen prekast yakışacak mı?  Herkesin bir derdi var benim de aklıma bu geldi.
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2014, 00:01:21 Barış Hoca ]
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

@aktar_ismail bizim gurup obitaş kaba inşaattan çıkınca napıcak kime saracağız biz şimdi   :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
Araştırıyorum. Hiç olmadı burada bir paralel yapı oluştururuz @Oktay  :evillol:

Çevrimdışı İlhan SÜVARİOĞLU

Çevrimdışı yavvuzz

yeni açığa fışkırtıcı geldi bakalım nereye betonu fışkırtacak :D
Yeni acik tabla ya beton atilir diye tahmin ediyorum sondan bir once ki tabla hazir gibiydi .

Çevrimdışı Ferhat Türk

@Efe  sen bu inşaat sırasında öğrendiğin bilgiler ile yakında gökdelen dikersin stadyumun karşısına :D
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Oktay

Araştırıyorum. Hiç olmadı burada bir paralel yapı oluştururuz @Oktay  :evillol:
geç kalma güzel bi kumpanya oluşturalım  :D :D bu arada gruba yeni üye katılımı  hiç tatmin edici değil bi promosyon yapta katılım hızlansın :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı attila_metu

Forum olarak bi hali saha maçı yapsak ya,
obitas vs cicekler.

Çevrimiçi murat

Tothennam maci gelse de Olimpiyatta kicimiz donsa.. O maca forumdan eksiksiz gideriz heralde...
mangal yapalım :D

Forum olarak bi hali saha maçı yapsak ya,
obitas vs cicekler.
Daha önce teklif ettik ama karşı taraftan ses gelmedi, cesaretleri yok galiba bu konuda  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı ilhan

Daha önce teklif ettik ama karşı taraftan ses gelmedi, cesaretleri yok galiba bu konuda  :D
Necmi abinin kaptanlığında bi takım çıkartırız ama vodafone arenada oynamak şartıyla, tabiki Obitaş işi bitirirse  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi murat

Necmi abinin kaptanlığında bi takım çıkartırız ama vodafone arenada oynamak şartıyla, tabiki Obitaş işi bitirirse  :evillol: :evillol:
ilhan abi sen kaleye geçersin elin sakat iş düşmez sana aut atışı kullanırsın :evillol:

Çevrimdışı mduru

Bu Paletli Vincin kafası çalışırken havaya kalkıyor ya sanki şaha kalkmış gibi bir Tuhaf duruyor