Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384212 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@ALI RIZA catı parçaları daha gelmedi gördüğüm kadarıyla gelse kıyamet kopar mabet hemen yetiştirir merak etme :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Yanlış bilmiyorsam dış kolonlar arasına cam yapılacak. O yüzden prekastların altı dışardan fazla görünmeyecek.
dış kolonlar arasında cam yok malesef sadece altta bir metre veya birbuçuk metre kadar korkuluk olarak konacaktır insanlar aşağı uçmasın diye onun dışında cam beklemeyin yok öyle bir şey prekastların altıda büyük ihtimal kapatılmayacak yanlış bilgileri ortaya atıp sonra kendi söylediğinize kendiniz inanıyorsunuz sonrada yönetimi suçluyorsunuz mabet aradaki camdan bahsederken korkuluklardan bahsediyor siz bütün sütunlara cam kaplıyorsunuz :D @halvetifarazi yanlış bilgiden kaçının daha sonra bir sürü yanlış anlamaya sebep oluyor

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA catı parçaları daha gelmedi gördüğüm kadarıyla gelse kıyamet kopar mabet hemen yetiştirir merak etme :evillol:
gümrükte ne bekliyorlarki :) artık yavas yavaş takılmaya başlansın  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Konu dışı : Arkadaslar necmi abiden izin aldim bugun muhabbet cafe ve takim sayfasinda da paylastim yogun katilim burada oldugundan paylasma izini aldim .Hepinizin bildigi gibi haber sitesi kurma fikrimiz var ve sitede yazacak gonullu arkadaslara ihtiyac var iste ben simdiden yazmaya basladim ki bundan sonra her macimizdan sonra yazacagim ins. Ve sitemiz aktif hale gelene kadar kendimi sizin yapici elestieilerinizle gelistiririm diye dusunuyorum takimimizin oynadigu maclsr ile ilgili kendi blogumdaki yazim http://gelirmehmet19911903.blogspot.com.tr/ hepinizin yorumlarini bekliyorum arkadaslar yorum kismina da forumda muhabbet cafe veya ozelden mesaj da atabilirsiniz..Simdiden tesekkurler..
o kadar zamanın olacağını sanmıyorum :evillol:
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2014, 00:48:30 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Efe

@ALI RIZA gümrükten geçse bile şuan gelmesi çok mümkün görünmüyor biraz daha ilerleme olmalı kaba inşatta heralde ay sonuna doğru gelişme olabilir çatı parçalarıyla ilgili :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cisse557

Yapma be Necmi abi. Sütunların arasında siyahımsı cam olsa çok güzel olurdu sanki küfeki taşları ile şık dururdu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı TØLGA

@Necmi abi sen diyorsunki prekastların altı kapatılmıycak kendi kendine söylediğinize inanıyorsunuz diye bana göre bu forumun ve stadın en yetkili çaycısı mabet adım gibi hatırlıyorum bu soru sorulmuştu o bunu söylemişti inanmayalımmı yani onun söylediğine kendimiz çıkarmadık bunu :eyes
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA gümrükten geçse bile şuan gelmesi çok mümkün görünmüyor biraz daha ilerleme olmalı kaba inşatta heralde ay sonuna doğru gelişme olabilir çatı parçalarıyla ilgili :)
:alala: ne gibi gelişme _?

Çevrimiçi Necmi

Yapma be Necmi abi. Sütunların arasında siyahımsı cam olsa çok güzel olurdu sanki küfeki taşları ile şık dururdu
orda çerçevenin güzel duracağına eminmisin sonuçta o büyüklükte tek parça cam yapamayacaklarına göre tam tersi bu tarz bir yapıda cam çok çirkin durur mozale tarzı tam bir mabet camı koyduğun anda sıradan bir binaya dönüşür

Çevrimdışı Eyüp Emir

Gümrükteli malzemeleri almak için
1. Peşin alım ise malzeme bedeli transfer edilmeli
2. KDV ödenmeli
3. Navlun yani geliş nakliye bedeli ödenmeli
4. Gümrükte her kaldığı gün için depo ücreti ödenmeli
Kısacası paraya bakar

Çevrimdışı ALI RIZA

dış kolonlar arasında cam yok malesef sadece altta bir metre veya birbuçuk metre kadar korkuluk olarak konacaktır insanlar aşağı uçmasın diye onun dışında cam beklemeyin yok öyle bir şey prekastların altıda büyük ihtimal kapatılmayacak yanlış bilgileri ortaya atıp sonra kendi söylediğinize kendiniz inanıyorsunuz sonrada yönetimi suçluyorsunuz mabet aradaki camdan bahsederken korkuluklardan bahsediyor siz bütün sütunlara cam kaplıyorsunuz :D @halvetifarazi yanlış bilgiden kaçının daha sonra bir sürü yanlış anlamaya sebep oluyor
:alala: :alala: :alala: :alala: sanki prekast altını da kapatılacak demişti  :alala: :alala:

Çevrimdışı TURKahvesi

Mohammad Saatchi 2 Ekim'de yayınladığı mesajında Aralık ayını işaret ediyordu çatı projesi için bazı süprizlerin olduğunu ve bunu animasyonla göstereceğini beyan etmişti

Aralık ayı geldi çattı bakalım bu ay içinde karşımıza yepyeni çatı projesi ile ki (çatı projesi değişmiştir bilmeyenler için belirtiyorum en azından kendisi dile getirmişti) karşımıza çıkacak mı?

sabırsızlıkla merakla bekliyoruz animasyonu.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı cisse557

@Necmi Hayalimdekini görsen öyle demezdin abi  :D Teknik olarak o boyda cam yapılıp yapılamayacağını bilmiyorum ama sütunların arasında görünmez cam olsa tribünlerin sütunlara yaslandığı yerlerde gözükmezdi o yüzden daha iyi olur diye düşünmüştüm

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sen diyorsunki prekastların altı kapatılmıycak kendi kendine söylediğinize inanıyorsunuz diye bana göre bu forumun ve stadın en yetkili çaycısı mabet adım gibi hatırlıyorum bu soru sorulmuştu o bunu söylemişti inanmayalımmı yani onun söylediğine kendimiz çıkarmadık bunu :eyes
Bakın sorun mabetin söylediklerine kendinizin yaptığı yorumları sonrasında mabet söylemiş gibi yapıyorsunuz mabet bir şey kaplanacak demedi prekastlar pek görünmeyecek dedi iki kelimenin arasında dağlar kadar fark var orda duvarlar olacak tuvaletler dolaşım alanları büfeler ve bunları ayıran duvarlar buda prekastların çoğunu kapatacak ve görünmesini engelleyecek üst kısımlar görünür @Tolga biraz mantık yürütün dinlediklerinizi işinize geldiği gibi değilde mantık çerçevesinde yorumlayın adın gibi eminsen şimdi adını bildiğin konusunda şüpheye düştüm :alala:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 03 Aralık 2014, 01:00:40
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Arkadaslar haber sitemize nacizane yazarlik yapacak olan benjm blog sitem en iyisini yapmak icin yorumlarinizi bekliyorum

Çevrimdışı cisse557

Bi de bizim insanımız dengesiz gider küfeki taşının üstüne spreyle yazı yazar. bununla ilgili araştırdım ama pek bişey bulamadım küfekideki spreyi silmek taşa zarar falan verir mi acaba

Çevrimdışı TØLGA

@Necmi abi alıntı yapamıom bir sıkıntı var idare et ama gerçekten öyle söyledi yaa pek görünmüycek değil net bir şekilde görülmüycek dedi bir yere çekip yorum yapmıyorum yani
 @ALI RIZA da hatırlıyor belliki yanlız bırakmayın  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2014, 01:04:39 ALI RIZA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Hayalimdekini görsen öyle demezdin abi  :D Teknik olarak o boyda cam yapılıp yapılamayacağını bilmiyorum ama sütunların arasında görünmez cam olsa tribünlerin sütunlara yaslandığı yerlerde gözükmezdi o yüzden daha iyi olur diye düşünmüştüm
bir cam hem siyah gibi olup hem nasıl görünmez oluyor :evillol: stadda bir mimari tarz var ve bu tarz arada camı kabul etmez yani kelebek konmuş gibi olur :D

Çevrimdışı Deniz

Alıntı olayı ile ilgili genel bir problem var sanırım arkadaşlar ben de yapamıyorum yöneticiler ilgileniyor en kısa sürede hallederler merak etmeyin  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi alıntı yapamıom bir sıkıntı var idare et ama gerçekten öyle söyledi yaa pek görünmüycek değil net bir şekilde görülmüycek dedi bir yere çekip yorum yapmıyorum yani
 @ALI RIZA da hatırlıyor belliki yanlız bırakmayın  :biggrinking:
ben hatırlıyorum ama bakalım daha başka birseşyler olur

Çevrimdışı cisse557

@Necmi Gökdelenlerdeki camlardan işte abi  :D Fotoşopu becerebilsem bi tane araya koyardım nasıl bişey düşündüğümü daha net gösterirdim de zaten öyle bişey olmadığına göre peki tribünlerin sütunlara yaslandığı yerler de küfeki ile kaplanacak mı?

Çevrimdışı Tolga

konu dışı: alıntı yaparken sadece bende mi problem var diyecektim ama sizlerde de varmış :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...