Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5468232 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Artık stadın inşaat günü kalmayacak kurdele kesilecek ve resmi açılış olacak :ishock: Saha içinde hiç bi eksik yok herşey tam çevre düzenlemesi eski açık numaralı ve kapalı bence kesin yetiştirilecek açılışa.Yeni açık arka tarafın en az 2 haftalık işi var önemli değil stada girelim yeter :icool: :icool:
STAD BİTTİİİİ :halay: :halay:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı raichu

Bir de koltukları değiştirip tamamını beyaz yaparsak çok daha iyi olacak :D
siyah olsa  :busted_cop:

Çevrimdışı iasonion

Bugün tüm gün stadtaydım,izlenimlerim ...

....tuvaletlerdekı tek parça metal işeme haznesi çok sakıncalıve çağdışı...

Birşeyi düzelteyim. Tek parça metal pisuarlar alıştığımız seramik pisuarlara göre bu tip yoğun sirkülasyona sahip yerlerde saha pratik ve daha hijyeniktir. Daha az koku yapar.  Avrupa ve Amerika'da halka açık, yoğun kullanımlı bu tip mekanlarda (stad, bar vs) sıkça bulunur.
i consider it a challenge before the whole human race
- and i ain't gonna lose -

Çevrimdışı kryhrglu

o maç günü gelir
Banada mesaj gelmemişti ama passolige ben mesaj atınca kombine koltuk bilgilerim bana geldi.3'lü kombinem var ama bursa maçına bide ayrımı tanımlanacak bilet ortada kalmayalım valla.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bu arada eski açık tarafındaki Beşiktaş JK yazısı süper olmuş :super: :super: Eski açık tarihi duvarada Amblem yapıştırdıkmı tamamdırr :D
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı tangaz

ısparta da okuyorum abi  :D
malatyalıyım 20 yıl doğu mutfağından sonra 5 yıl geçti hala ıspartanın yemeklere alışamadım

ısparta merkez ve eğirdir dağ komando okulunu bilirim yedek subay aday öğrenci döneminden, bir daha da gelmem  :D

Allah zihin açıklığı versin.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı muhendis

Ya arkadaşlar, siz ne güzel insanlarsınız, siz de benim gibi sevdalısınız, bu forumu takip etmeye başladığımdan beri yalnız olmadığımı ve daha önemlisi olmayacağımı gösterdiniz bana, hiçbirinizi şahsen tanımıyorum ama zor zamanlarda hayat meşgalesinin stresinde, bir aile babası olmanın yükünden bunaldığımda, üzüldüğümde kırıldığımda, için için ağladığımda hep buraya attım kendimi ve her seferinde yüzümü güldürdünüz, kafamı dağıttınız, yeri geldi ağlattınız! Her biriniz hakkınızı helal edin..iyi ki varsınız iyi Beşiktaş lısınız...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Numaralıdaki kapılar.

Keşke kale arkaları da böyle olsa :bandit:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı raichu

ısparta merkez ve eğirdir dağ komando okulunu bilirim yedek subay aday öğrenci döneminden, bir daha da gelmem  :D

sağol abi
eğirdir artık iyice turist mekanı oldu  :D

Çevrimdışı empisayn

şuan stadta ses denemesi yapıyorlar, adam quaresmaaaaa diye bağırdı yataktan fırladım , ev de abbasağa parkının orada çok da yakın değil ama baya net ve temiz duyuldu :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı raichu

O zaman merdivenleri füme yapamayız :D
merdivenleri koyu kırmızı yapsak  :D
odamı olmaz

Çevrimiçi Sinan66

Normalde membranlar gerdirilmesi gerekmiyor muydu ? Neden aralarına bant koyuldu ?

Çevrimdışı cadavra

@cadavra mis kebapda döner güzel de servis kötü be yemeğin biter 15 dk. çay beklersin. ben gittiğim yerlerde şımartılmayı seviyorum sağolsun Lezzetçi kebapda ve Lezzetçi Çamlıkda  Kenan Bey beni çok güzel ağırlardı. vesile ile Sivastaki tüm hatırlarımı anımsadım dostlara selam olsun. o ne yaw öyle ne cam ne tel ne ağ hiç bişey olmasın yada şeffaf ağ olsun misinadan falan  :D
bende tam ters, lezzeti seviyorum hizmet o kadar önemli deil soutmadan cabuk getirsinler kafi. :D

Çevrimdışı Yalçın

Paylaşıldı mı bilmiyorum. Fenaaa

Su fotonun baska acidan cekilmisi yokmu ya.. Harbiden de fenaymis..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Ben de sütçüler köyüne gitmiştim Ispartada bir tane deresi vardı ora baya iyiydi buz gibi su akıyordu yaz günü d d d

Çevrimdışı cadavra

stadın acılması deilde catı bitiyo ya ona sevınıom ben  :D :D :D :D :D :D anamızı ağlattı bea bu nasıl bi deyimse artık...

Çevrimdışı tangaz

sağol abi
eğirdir artık iyice turist mekanı oldu  :D

ben eğirdir deyince sadece "istikamet sağınız dağılın marş marş, yat, sürün" gibi şeyler hatırlıyorum birde refüze olup  eğirdirden  askeri törenle uğurlanıp 3 günde (yazıyla üç yanlış yazmadım) trenle istanbula gittiğimi hatırlıyorum  :D ısparta - istanbul 3 gün fıkra gibi :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kryhrglu

3'lü kombine alan birisi yardımcı olabilirmi birşey soracaktım ama.

Çevrimdışı ALBATROS

belediye kamerasını izlerken beşiktaş meydandan stada doğru 3 tır gitti üzerlerinde panel gibi birşeyler var ne olduğunu anlamadım

Çevrimdışı raichu

ben eğirdir deyince sadece "istikamet sağınız dağılın marş marş, yat, sürün" gibi şeyler hatırlıyorum birde refüze olup  eğirdirden  askeri törenle uğurlanıp 3 günde (yazıyla üç yanlış yazmadım) trenle istanbula gittiğimi hatırlıyorum  :D ısparta - istanbul 3 gün fıkra gibi :)
3 gün vay bea
tren yolculuğunu çok severim de 3 gün fazla  :D

Çevrimdışı tangaz

şaka maka yarın resmi açılış var. umarım yarın resmi açılış sonrası belediye işcileri aynı tempoda pazartesi saat 4e kadar çalışırlar. şahsi fikrim yarın açılışla birlikte hepsi ortadan kaybolur :)

şaka maka yarın resmi açılış var. umarım yarın resmi açılış sonrası belediye işcileri aynı tempoda pazartesi saat 4e kadar çalışırlar. şahsi fikrim yarın açılışla birlikte hepsi ortadan kaybolur :)

Abi o kadar kalabalıklar ki nasıl kaybolacaklar ben bilmiyorum. bugün bir foto vardı B harfini bulana kadar beynim döndü. Heryer işçiydı :))))

Çevrimdışı tangaz

3 gün vay bea
tren yolculuğunu çok severim de 3 gün fazla  :D

trenden inmek de yasaktı bu arada. istasyonlarda durunca falan dahi inemiyorduk. yola çıkarken kumanya adı altında herkese birer torba konserve dağıtılmıştı yurt ve tukaş marka, o gün bu gündür konserve yemem :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Su fotonun baska acidan cekilmisi yokmu ya.. Harbiden de fenaymis..

Harbiden ha herkesin elinde telefon var yok mu ordan geçen bi vatan evladı :D

2 saniyenizi almaz yav :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."