doğrudur o kadar profil takıldı bugün hiç hareket yok camlarıda takılırdı bu forumu okuyorlar tepkimizi gördüler doğrusunu söylüyoruz yanlış bişey söylemeiyoruz en iyisi olsun istiyoruz YALIDA DENİZ TARAFINA DEMİR PERDE CAM YAPILIR MI GÖRÜŞÜ ETKİLEYECEK fikret başkanım sök gitsin demir profilleri kale aerkasından file tamam ama başka hiç bişey olmamalı en önden kombine alanlara yazık admalar o kadar para vermiş sahaya atlayacak halleri yok zaten ağdan kimse kurtulamaz güvenlik yakalar yapacak olanıda 
Abi bu iş sosyal medyanın gücüdür. Herhangi bir adam Arsenal yazısını beğeniyor burada twitterda paylaşıyor sonra biz burada beğeniyoruz yazılar yazıyoruz işler yetkili mercilere gidince bakıyorlar taraftarlar beğenmiş neden olmasın diyip çok daha iyisini yapıyolar. Bizimkinde ledlerde var.
Aynısı koltuk diziliminde oldu, aynısı demir parmaklıklarda oldu ve en son camlar için aynısı oldu. Bence ışıkları etkilemeyecekse çok şık bir beşiktaş armasi da göreceğiz içeride. Benim bildiğim Fikret Orman ne yapar eder ilk maça yetiştirir.
Abi herkes düşman sanıyor ama kimsenin çok haberi yok çarşının en sevdiği isimlerden Sarı Emrah stadı geziyor başkanım buraya set koyalım kapalıda set olmazsa olmaz diyor çat iki hafta sonra setler kurulmuş.
Onu bırak burada eleştiriyoruz mesela başkan çok çıkıyorsun medyada millet ağzından laf almaya çalışıyor diyoruz. İlk çıktığı basın toplantısında '' biliyorum bu ara çok basın karşısına çıktım söylemek istemediğim şeyler yanlış lanse ettiriliyor, taraftar kusura bakmasın '' diyor. Ne güzel adamsın be Fikret Orman. Ne gerek var başkaları gibi diktatör olmaya başkan böyle kadir Şinas olsun sırtı yere gelmez.
Biz senden memnunuz başkanım.