Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5468251 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

engelleyici cam değil, mesela üst tribünlerin en ön sırasında tutunma demiri var ya, o kısım ve en alt katlar kısa cam olsa başakşehirdeki gibi tadından yenmez...
YOK OLMASIN  :D ilk şu profilleri bi kaldırtalım anladın sen onu sonra bakarız :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Bekrakn

bu arada kötüyü çağırmak gibi olmasın ama maça giden arkadaşlar, abiler dikkatli olun üst üste uyarılar geliyor konsolosluklardan.

Çevrimdışı Ensar

yeni açıkta yaapılan 3 binadan 1 i kesin passolig gişesi maç günü açılmak zorunda bjk passoligi gelmeyenler tek geçişlik pass kartlarını ordan Alacaklar
tamam abi eyvallah
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı idil

YOK OLMASIN  :D ilk şu profilleri bi kaldırtalım anladın sen onu sonra bakarız :D

cam candır  :evillol:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Bekrakn

TRT SPOR un yaptığı klip :claps: :claps: :claps:
https://twitter.com/tribunBesiktas/status/718921012310478848

sözlerini koymaları iyi olmuş. senle ne kışları zemheri kışlar diye anlamıştık :D

Çevrimdışı Efe

tek eksiğimiz artık şampiyonluk sadece 7 maç 21 puan haydi kartal iyi geceler :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kaankartal

iyi geceler herkese,kartal yuvasının çıkartmış olduğu ve 11 nisan günü satışa çıkacak olan nostaljik formalar bütün kartal yuvalarında satılacak mı ? örneğin ben şuan karabükteyim.buradaki kartal yuvasından alabilecek miyim formayı ? teşekkürler.
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı gurol_1903

umarım kenarlarda sıra sıra polis olmaz ya da güvenlik. beşiktaş-akhisar maçını (yenilmiştik) vip de izlemiştim. en ön sıra, yedek futbolcular teknik direktör vs. ayakta birisi olduğu zaman önümü göremedim sürekli bağırdım lan oturun yerinize de maç izleyelim diye. bizim stadda haliyle daha alçak, birisi ayakta durursa ön sıralar maçı izleyemez. bunu düşünürler umarım.
bir de konuşuldu mu bilmiyorum ama maç esnasında bu futbolcular nerde ısınacak hiç alan yok.
son olarak bilen var mı açılış maçında wifi ler aktik olacak mı? şifreleri nasıl bileceğiz sms falan mı gelecek koltuğa göre? hayatımda hiç maç esnasında bi foto çekip paylaşamadım telefonun interneti yüklenmeyi kaldıramadığı için.

Çevrimdışı cadavra

sivasın etli ekmeği de pek güzel olur. pide fırını yanındaki kasaplar hep sorardı 100 gr.mı olsun 125 gr.mı  :D @cadavra
125 gram ideal icine sogani biberi malzemesi yeter ama favorim mis kebabta et döner turkiyenin hic bi yerinde o lezzeti alamadim konu disi olmadin cam olsun her yer o ne ya öle cag disi :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı darthvader

Maç günü kazanda olacak varsa forum olarak buluşsak nasıl olur?Maça gidemeyecek ama o gün semtte olacaklar varmı?

Çevrimdışı YavuzK

Girişte boyle iki tarafa da amblemimizi koymuşlar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

125 gram ideal icine sogani biberi malzemesi yeter ama favorim mis kebabta et döner turkiyenin hic bi yerinde o lezzeti alamadim konu disi olmadin cam olsun her yer o ne ya öle cag disi :D

Çıtır çıtır yaparım güzel olur -Bir fırın şefi :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı gurol_1903

bu arada 998. sayfadayız. 9. başlık geliyor sanırım. dile kolay 9000 sayfa yazı

doğrudur o kadar profil takıldı bugün hiç hareket yok camlarıda takılırdı bu forumu okuyorlar tepkimizi gördüler doğrusunu söylüyoruz yanlış bişey söylemeiyoruz en iyisi olsun istiyoruz YALIDA DENİZ TARAFINA DEMİR PERDE CAM YAPILIR MI GÖRÜŞÜ ETKİLEYECEK fikret başkanım sök gitsin demir profilleri kale aerkasından file tamam ama başka hiç bişey olmamalı en önden kombine alanlara yazık admalar o kadar para vermiş sahaya atlayacak halleri yok zaten ağdan kimse kurtulamaz güvenlik yakalar yapacak olanıda  :)

Abi bu iş sosyal medyanın gücüdür. Herhangi bir adam Arsenal yazısını beğeniyor burada twitterda paylaşıyor sonra biz burada beğeniyoruz yazılar yazıyoruz işler yetkili mercilere gidince bakıyorlar taraftarlar beğenmiş neden olmasın diyip çok daha iyisini yapıyolar. Bizimkinde ledlerde var.

Aynısı koltuk diziliminde oldu, aynısı demir parmaklıklarda oldu ve en son camlar için aynısı oldu. Bence ışıkları etkilemeyecekse çok şık bir beşiktaş armasi da göreceğiz içeride. Benim bildiğim Fikret Orman ne yapar eder ilk maça yetiştirir.

Abi herkes düşman sanıyor ama kimsenin çok haberi yok çarşının en sevdiği isimlerden Sarı Emrah stadı geziyor başkanım buraya set koyalım kapalıda set olmazsa olmaz diyor çat iki hafta sonra setler kurulmuş.

Onu bırak burada eleştiriyoruz mesela başkan çok çıkıyorsun medyada millet ağzından laf almaya çalışıyor diyoruz. İlk çıktığı basın toplantısında '' biliyorum bu ara çok basın karşısına çıktım söylemek istemediğim şeyler yanlış lanse ettiriliyor, taraftar kusura bakmasın '' diyor. Ne güzel adamsın be Fikret Orman. Ne gerek var başkaları gibi diktatör olmaya başkan böyle kadir Şinas olsun sırtı yere gelmez.

Biz senden memnunuz başkanım.

Çevrimiçi Necmi

zaten 90 dakika hiç şut atmıyoruz bir sosa nın frikikleri oluyor onlarıda zaten kale ağları tutuyor :D
ağda olmasın :bandit:  @Efe zaten rakibinde ayakları titrer şut falan atamaz :busted_cop:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Benim uyuyasım gelmiyor sanki uyursam stadın açılışını kaçıracakmışım gibi hissediyorum kafayı yedik be abi  :kop:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Aydemir54

Çevrimdışı tangaz

@cadavra mis kebapda döner güzel de servis kötü be yemeğin biter 15 dk. çay beklersin. ben gittiğim yerlerde şımartılmayı seviyorum sağolsun Lezzetçi kebapda ve Lezzetçi Çamlıkda  Kenan Bey beni çok güzel ağırlardı. vesile ile Sivastaki tüm hatırlarımı anımsadım dostlara selam olsun. o ne yaw öyle ne cam ne tel ne ağ hiç bişey olmasın yada şeffaf ağ olsun misinadan falan  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı raichu

@cadavra mis kebapda döner güzel de servis kötü be yemeğin biter 15 dk. çay beklersin. ben gittiğim yerlerde şımartılmayı seviyorum sağolsun Lezzetçi kebapda ve Lezzetçi Çamlıkda  Kenan Bey beni çok güzel ağırlardı. vesile ile Sivastaki tüm hatırlarımı anımsadım dostlara selam olsun. o ne yaw öyle ne cam ne tel ne ağ hiç bişey olmasın yada şeffaf ağ olsun misinadan falan  :D
abi yapmayın ya gece gece acıktım iyice  :D buralarda düzgün bişey de yok  :by2:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stadın şuan için ufak tefek eksikleri var "kendimce". Umarım yeni sezona kadar halledilir (ki tamamen güzelliğini görmemiz yeni fikirlerle en az 1 sene sürecek diye inanıyorum. Modifiye etmeye çok uygun stadımız :icool: )

-Merdivenler füme olsa,

-Loca LED'lerinin üst katları ve yeni açık kat arası BEŞİKTAŞ JK yazan tabelalarla örtülse, (Bu ikisi statta beton görmememiz için önemli)

-Tribünlerde üst katlar harici hiç ama hiç demir iskelet tel örgü hatta cam vs. olmasa,

-Kolonlar ve çatı kirişi bütünlüğü sağlayacak şekilde kaplansa,

-Saha içi LEDler Numaralı köşelerine kadar uzansa,

Tadından yenmez :sevinc

Çevrimdışı tangaz

abi yapmayın ya gece gece acıktım iyice  :D buralarda düzgün bişey de yok  :by2:

ben de acıktım birkaç gündür bekarım hanım çocuk izmirde çıkıp bişeyler yiyim diyorum alkollüyüm çevirme falan olur ehliyeti kaptırırız die büzüğüm yemiyor  :D sen neredesin ki?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Anıl

Stadın şuan için ufak tefek eksikleri var "kendimce". Umarım yeni sezona kadar halledilir (ki tamamen güzelliğini görmemiz yeni fikirlerle en az 1 sene sürecek diye inanıyorum. Modifiye etmeye çok uygun stadımız :icool: )

-Merdivenler füme olsa,

-Loca LED'lerinin üst katları ve yeni açık kat arası BEŞİKTAŞ JK yazan tabelalarla örtülse, (Bu ikisi statta beton görmememiz için önemli)

-Tribünlerde üst katlar harici hiç ama hiç demir iskelet tel örgü hatta cam vs. olmasa,

-Kolonlar ve çatı kirişi bütünlüğü sağlayacak şekilde kaplansa,

-Saha içi LEDler Numaralı köşelerine kadar uzansa,

Tadından yenmez :sevinc
Bir de koltukları değiştirip tamamını beyaz yaparsak çok daha iyi olacak :D

Çevrimdışı raichu

ben de acıktım birkaç gündür bekarım hanım çocuk izmirde çıkıp bişeyler yiyim diyorum alkollüyüm çevirme falan olur ehliyeti kaptırırız die büzüğüm yemiyor  :D sen neredesin ki?
ısparta da okuyorum abi  :D
malatyalıyım 20 yıl doğu mutfağından sonra 5 yıl geçti hala ıspartanın yemeklere alışamadım

Çevrimdışı Fikret

Neyse bugün fener puan kaybetsin de varsın maça girerken yüzümüze zorla vodafone yazsınlar :lol:
Şampiyonluğa konsantre olmak lazım.
geçen fener osmanlı maçı öncesi de bu konuya tek isteğim diye yazmıştım tutmuştu.
bundan sonra totem olarak stad konusunda "yukarıya" dileklerimi yazıcam bakalım. :lol:

pzt günkü biletlerin değeri 2 katına çıktı resmen. ikide bir passolig kartım nerdeydi benim diye kontrol etmeye başladım  :lol:
dayım gelecek bursa'dan Beşiktaş maçlarını zor izliyor kendisi heyecandan arada bir olimpiyatı saymazsak en son İnönü'de maça gelmişti bakalım heyecan stres kaç dk dayanabilecek :lol:

pzt şu stada layık bir açılış temiz bir 3-0 gelse de şu konuyu 8.konuyu güzel bitirsek. :ok: