Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5468353 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan mansız

arkadaşlar gsnin yedek koltukları bu mu gerçekten yoksa şoplu falan mı. buysa şu ana kadar gördüğüm en iyi koltuklar diyebilirim. bizimkiler fazla sıradan ve basit.
onlar beleşe yapılmış koltuklar, bizim paramız ancak bu kadarına yetti.

Çevrimdışı Erdemm

Başlıkta yazıyor kardeşim...  :) Şeref Bey

Beyler, çok büyük mesele değil tabi ama, biz bu stadın adını tezahüratların içinde, sohbetlerde falan nasıl geçireceğiz?

Arena desek, diyemeyiz, bütün statlar Arena... Vodafone desek komik olur, olmaz... En güzeli 'İnönü' tabi hala ama, stadın adı İnönü değil artık... Dolmabahçe mi diyeceğiz, ne yapacağız bilemedim...

Çevrimdışı SoRe

yarın uçakta full bunu dinleyeceğim ezberlemek için :D
Her köşende zaferler şampiyonluklar,
Her taşında şerefli hatıramız var,
Uçurumlardan derin kalbimizde yerin,
Yalnız kalmayacaksın sonsuza kadar.

Yıllara yenilmedik buradayız işte dimdik
Tarihi bir daha yazmaya geldik

Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş.

Eğilmedi başımız geçse de yıllar ,
Şanlı mazinde Sebalar, Baba Hakkılar,
Uçurumlardan derin kalbimizde yerin,
Yalnız kalmayacaksın sonsuza kadar.

Yıllara yenilmedik buradayız işte dimdik
Tarihi bir daha yazmaya geldik

Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş.

Çevrimdışı B@RoL

Beyler, çok büyük mesele değil tabi ama, biz bu stadın adını tezahüratların içinde, sohbetlerde falan nasıl geçireceğiz?

Arena desek, diyemeyiz, bütün statlar Arena... Vodafone desek komik olur, olmaz... En güzeli 'İnönü' tabi hala ama, stadın adı İnönü değil artık... Dolmabahçe mi diyeceğiz, ne yapacağız bilemedim...
Mabet deriz? Benim için inşaat başladığı gunden beri Mabet...

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bekrakn

yeni açıkta hala mikser var. beton işini bitiremediler herhalde daha

Çevrimdışı panic13

Iyi geceler arkadaslar,

3 lu kombine aldim. Bana henuz sms veya mail gelmedi koltugumla alakali. Gelen var mi?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı fani madida

şeref bey tabii ki  :ok:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

yalnız led reklam panoları tam istediğim gibi olmuş dik koyularak. gs 45 derece eğmişler berbat ve çok soluk görünüyor. böyle detaylara dikkat etmek hoşuma gidiyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İnönü olarak kalır bence. Ya da Dolmabahçe denir.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Karabay

bütün kanallarda sürekli bizim reklamlar var. iyiki başka takım taraftarı değilim  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ekrem

@ozbeydogan twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı ddc1979

Bugün tüm gün stadtaydım,izlenimlerim ...
Ince işler yaza kadar devam eder, çatı tüm koltukların üstünü net kapatıyor,oturduğunuz koltuk ile ön koltuk arası biraz dar 1,80 üstü boyu olanlara rahat oturmak zor.eski açık kale arkası ağ fotolardan belli olmuyor ama alt kattakiler için can sıkıcı baya. Ben tercih olarak kale arkalarında üst katı tercih ederim, ağdan az etkılenıyor ve görüş açısı çok çok iyi,büfe fiyatları diğer stadlarda göre daha uygun,stad akustiği çok çok iyi,yeni açık arkası duvarlar klimalardan dolayı ölmüş,tuvaletlerdekı tek parça metal işeme haznesi çok sakıncalıve çağdışı,eski açık teras çok ferah...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı ALBATROS

hoba o kadar arsenalin resmini paylaştık bizede nasip oldu  :ishock:

Çevrimdışı gurol_1903

Iyi geceler arkadaslar,

3 lu kombine aldim. Bana henuz sms veya mail gelmedi koltugumla alakali. Gelen var mi?
bana da gelmemişti.
KOLTUK yaz boşluk bırak TC kimlik numaranı yaz. 6033 e sms gönder.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@ozbeydogan twitter hesabından alıntıdır.

Keşke komple büyük harflerden oluşsaydı daha KLAS olurdu gibi sanki , bana öyle geldi.

Çevrimdışı can1903

Biz bu stadın her tarafına Beşiktaş yazdıracağız. yazdıracağız. yazdıracağız.  :evillol: :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı saricasi

p.tesı kuzey ust blok 410 dayım secilmislerin arasındayım bende artık  :evillol:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı dj_dellyy

keşke Beşiktaş yazısı da büyük olsaydı çok daha süper olurdu  :ok:

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

trtsporun verdiği klip bu video mu?

bende beğendim birolcan güzel işler yapmaya devam ediyor

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Bu trt sporda bahsi gećen klip-beste onu burda paylascak birisi vardır heralde ya bide ben dinlesem :D

Çevrimdışı panic13

bana da gelmemişti.
KOLTUK yaz boşluk bırak TC kimlik numaranı yaz. 6033 e sms gönder.

Eyvallah...

Kombine bikgileti geldi. Bursa macinin bileti tanimlanmamis sanki :( hata yoktur insallah
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari