Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5468293 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

her zaman söylediğimizi söyleriz Mabet yada Şeref bey
@Necmi abi pazaretesi maçta aktar ismail yanyanasınız galiba :evillol: :evillol: bu gün tlf konuştuk , ben medeni insanım  yanyana gelirsek merhabalaşırım dedi :icool:

Çevrimdışı musacn1903

Beyaz futbol da kapasite arttırıldı 42.903 hatta 43.500 deniyor dediler bakalım 2 gün kaldı hayırlısı bundan sonra 😃

Çevrimdışı ers1903

Sinan engin kapasiteb arttırıldı 42903 oldu ,ertem şener hatta 43500 deniyor :) dedi..

Yalnız bu ekşi sozlukteki yazı gerçekse stat ile alakalı elestırebılecek hiç birşey kalmadı demektir.

Koltuklar düzeltildi mi? Evet.

Tribünleri ayıran demir korkulukların en azından alt bölümlerıne çözüm bulundumu? Evet.

Kale arkasına cam gelecek mi? Hayır.

Bugün itibariyle stat etrafına kallavi bir beşiktaş yazısı geldi mi? Evet.

Sanırım yarın itibariyle amblemleri de görücez pek çok farklı bölgede.

Ah Fikret Orman bir de numaralı üste bir beşiktaş armasi çeksen ışıkların arasına mükemmel olmaz mı be başkanım.

Çevrimdışı Efe

çatıda kapalı ortayada ışık koymuşlar amblem işi suya düştü bizim  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Samet_

Eksikleri görmek, yanlış olduğu söylenen şeylere doğru reaksiyon vererek düzeltmek çok olumlu bir harekettir.Söylenenleri dikkate

almış olduğundan dolayı yönetime tebrikler :ok:

Çevrimdışı Efe

günceller bir süre daha devam ederde açılış öncesi son günceller tadını çıkaralım :D
Beşiktaş JK yazısı ile stadı vodafone dan geri aldıgımıza göre...
son bir güncel iyi geceler
ışıkları arttırmışlar hem numaralı hemde kapalı orta kısmada ampul takılmış demekki gölge alanlar kalıyordu aralarada taktılar daha içeriye amblem takılmaz bence ışıklandırma daha önemli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Bekrakn

güncel

abi senin burda olmaman lazım bu saatte yarın sınavın yok mu bugün de kalıversin günceller :D @FARUK

Çevrimiçi Necmi

@ozbeydogan twitter hesabından alıntıdır.

artık turistlerde stadın Beşiktaşın stadı olduğunu anlar :bandit: :bandit:

Çevrimdışı FARUK

abi senin burda olmaman lazım bu saatte yarın sınavın yok mu bugün de kalıversin günceller :D @FARUK
evet hemen kaçıyorum :)

Çevrimdışı Gürcan

Son güncel resimde köşe çizgiler 2 tane mi ben mi gece gece yanlış görüyorum 😵

Çevrimdışı idil

tüm tribünlerin en ön sırasına kısa bi cam çekilseydi iyiydi  :eyes  başakşehirdeki gibi....lüks ve elit duruyor hala ısrarcıyım bu konuda
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

stadla ilgili anlamadığım tek nokta bütün ses sistemi eski açığa asılıyor. Yeni açık ve tribünlerde henüz bir işlem yok. Bu konuda bilgisi olan var mı
var

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

valla ekşisözlükten kopyaladım ben :) inşallah doğrudur.

Başkanın insanları dinlemesi fikirlerine önem vermesi çok hoş doğrusu.

Bundan sonrası taraftarımızda sevincimizin öfkemizin dozunu ayarlayabilirsek bunlar yapılır bence.

Umarım böyle bir maç yaşanmaz bu stadta yoksa kimse kimseyi tutamaz  :D

Olsun kardeşim hiç farketmez haberi sen verdin. İnşallah aklın yolu bir. Helal olsun başkan Türkiyedeki hiç bir kurum liderine benzemiyor. Camia neyi mantıklı görürse hiç uzatmadan yapıyor hallediyor bir şekilde. Sen bu taraftarı böyle dinle, Süleyman Seba gibi yıllarca konuşmazsak seni hiç bişey bilmiyorum bende. Helal olsun tekrar.

Çevrimdışı Bekrakn

evet hemen kaçıyorum :)

@FARUK umarım istediğin gibi gelir abi temel bilimler kliniğe göre daha zor olacak diyorlar, öyle bir duyum çıtlatayım doğru mudur bilmiyorum tabi :)

Çevrimdışı Efe

tüm tribünlerin en ön sırasına kısa bi cam çekilseydi iyiydi  :eyes  başakşehirdeki gibi....lüks ve elit duruyor hala ısrarcıyım bu konuda
hiç bişey takılmasın @idil kısa uzn yan düz yeteki şu profiller sökülsün bursa maçından sonra ağ tamam ona rağzıyız ama profil demir cam falan olmamalı olmayacakta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

hiç bişey takılmasın @idil kısa uzn yan düz yeteki şu profiller sökülsün bursa maçından sonra ağ tamam ona rağzıyız ama profil demir cam falan olmamalı olmayacakta
Hayret abi seni stadla alakalı hiçbir konuda böyle görmemiştim.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bekrakn

Son güncel resimde köşe çizgiler 2 tane mi ben mi gece gece yanlış görüyorum 😵

panoramik çekimin işgüzarlığı o :D

Çevrimdışı Efe

stadda gişe olacak mı ?
yeni açıkta yaapılan 3 binadan 1 i kesin passolig gişesi maç günü açılmak zorunda bjk passoligi gelmeyenler tek geçişlik pass kartlarını ordan Alacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

@Efe sana dedim biraz sık kendini numaralıdan kombine al :D :D ne telmiş ne cammış ne ağmış hiç bişey yok hatta reklam panosu bile yok  :D :D sahayı tertemiz billur gibi görüyosun

Çevrimdışı Gürcan

panaromik çekimin işgüzarlığı o :D
isten gelip gece görünce şaşkınlık Iste. Panoromik olduğunu bile fark etmemisim.

Çevrimdışı idil

engelleyici cam değil, mesela üst tribünlerin en ön sırasında tutunma demiri var ya, o kısım ve en alt katlar kısa cam olsa başakşehirdeki gibi tadından yenmez...
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

Hayret abi seni stadla alakalı hiçbir konuda böyle görmemiştim.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En sevmediğim şey görüşün kısıtlanmasıdır maçlarda özellikle kale arkaları ve tribün ayrımları tribün ayrımlarında tel konabilir ama oturduğunda sahayı görmek kaydıyla eğer yüksek yapacaksan tamamı cam olmalı bu tarz şeylere uyuz olurum başakşehirde torku arenada tel cam vs yok bizde niye olsun hemde BOĞAZ YALISINDA :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK