Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5468231 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı emrecakmak

trtsporun verdiği klip bu video mu?

bende beğendim birolcan güzel işler yapmaya devam ediyor

Çalan parça bu ama videolar var bir de altyazı.

Çevrimdışı Efe

@ozbeydogan twitter hesabından alıntıdır.

ne istersek yaptı yala adamlar birde eski açığa demir ve cam koymasalar tam süper olacak  :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

ne istersek yaptı yala adamlar birde eski açığa demir ve cam koymasalar tam süper olacak  :biggrinking:

Aynen aynen :))) özellikle şu yazı, demir tellerin camla değişmesi, koltukların düzeltilmesi hepsi bu forumun işi oldu. Dediğin gibi sıra kale arkalarina geldi halledicez inşallah :)

Çevrimdışı raichu

çok iyi be biraz daha zorlasak her alanda en mükemmele varacağız  :evillol:

Çevrimdışı birkanmaraz

Hayırlı akşamlar.  Bu gün giremedim foruma nasil bir gelişmeler oldu ?

Çevrimdışı emrecakmak

- kale arkasındaki duvarlara yapılacak cam uygulaması bursa maçı için durduruldu, eğer maçta herhangi bir sıkıntı yaşanmazsa mevcut profiller geri sökülecek ve tribünün önünde cam olmayacak... o yüzden herkesin dikkatli olması gerekiyor zaten güvenlik müdürü ahmet ateş kendisiyle yaptığımız görüşmede taşkınlık yapanların anında tespit edileceğini söyledi, eğer kombinenizin iptal olmasını istemiyorsanız dikkatli olun.

- tribünleri birbirinden ayıran cam platformların üst tarafı sökülecek başkanın verdiği talimatla... gerekçe, görüş açısının bozuluyor olmasıydı.

https://eksisozluk.com/entry/59832867

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bunda bile eleştirecek bir şey bulmuşsunuz ya hayret :) yazı harika olmuş
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta hala mikser var. beton işini bitiremediler herhalde daha
yarın beton işi gece biter ama maç saatine kadar taş döşeme işlemini yetiştirebilecekler mi göreceğiz özellikle yeni açık tarafı numaralı ve kapalı bitti neredeyse eski açıkta az bi bölüm kaldı yeni açık olduğu gibi duruyor yarın ve yarın gece full yeni açığa yüklenmeleri gerekiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı gurol_1903

Eyvallah...

Kombine bikgileti geldi. Bursa macinin bileti tanimlanmamis sanki :( hata yoktur insallah
ben sms çektiğimde 3 cevap sms geldi. biri vodafone arena 3 maçlık bilet yazıyor ve koltuk detaylarım var. 2. sms olimpiyat stadındaki kombinemin detayları (2,5 sene önce almıştım kombineyi bu sms ondandır) 3. sms 2016/2017 vodafone arena kombine bilgisi.
yerinde olsam passoyu arardım bu saatte yoğun değillerdir. direkt kayıp çalıntı hat bildirisini tuşla hızlıca bağlanırsın yardımcı olmazlarsa da müşteri temsilcisine bağlıyorlar.

Çevrimdışı Burak

mükemmel olmuş, Emirates Stadı'nda gördüğümden beri hep istemiştim böyle bir şeyin stadımızın etrafında olmasını

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı zatoichi1903

yazı fontu keske arial-tr olsaydı,
italic olsa daha guzel olurmus, hic begenmedim
besiktas yazısı stadın dısında, vodafone  stadın icini kaptı besiktas ı stadın icine layık gormediler de bizi kapı dısarı mı ettiler.
niye siyahla yazılmıs, beyazla olsaydı daha guzel olurdu
besiktas yazılmıs ama arma niye yok
kartal figuru yok

birazdan bunun gibi şeylerle dolar burası...

Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı ALBATROS

bu yazının önünde bir çok yabancı da fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşacaktır. bu bakımdan büyük reklam oluyor aslında amblemden ziyade beşiktaş kelimesinin beyinlere kazınması daha faydalı olacaktır. bu aralar tvde oynayan 4-5 tane farklı şirketin stadyum reklamı da küçük yaştaki çocukların kalbini fethedecektir. yeni sponsorluk düşünen şirketler de sponsor olunca reklam yapma zorunluluğu hissedeceklerdir.

Çevrimdışı Efe

eski açığa 2 tane arma takılacak bakalım yarın takacaklar mı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

bu yazının önünde bir çok yabancı da fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşacaktır. bu bakımdan büyük reklam oluyor aslında amblemden ziyade beşiktaş kelimesinin beyinlere kazınması daha faydalı olacaktır. bu aralar tvde oynayan 4-5 tane farklı şirketin stadyum reklamı da küçük yaştaki çocukların kalbini fethedecektir. yeni sponsorluk düşünen şirketler de sponsor olunca reklam yapma zorunluluğu hissedeceklerdir.

İşte stat temde olsa kim resim çektirir :)   boğaz kenarı olunca bole oluyor

Çevrimdışı b.damatoglu

İnönüde de tel parmaklık cam falan yoktu ve olay olmuyordu hiçbir şekilde. Tr'de bunları kaldıran ilk klüptü Beşiktaş. Bundan sonra da olmasına gerek yok.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Eyvallah...

Kombine bikgileti geldi. Bursa macinin bileti tanimlanmamis sanki :( hata yoktur insallah

o maç günü gelir

Çevrimdışı Savaş

Ledli olacak denmişti. Sanırım ışıklı yaptılar bunu. Açarlar yakında. Ledlim leeeyyy ledlim leeeyyy :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

yazı fontu keske arial-tr olsaydı,
italic olsa daha guzel olurmus, hic begenmedim
besiktas yazısı stadın dısında, vodafone  stadın icini kaptı besiktas ı stadın icine layık gormediler de bizi kapı dısarı mı ettiler.
niye siyahla yazılmıs, beyazla olsaydı daha guzel olurdu
besiktas yazılmıs ama arma niye yok
kartal figuru yok

birazdan bunun gibi şeylerle dolar burası...

uçmaya hazırlanıyordum sana alt yazıyı okudum Allahtan :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

2 yer var amblem istediğim 1 kedi yolu ortasi kapali , 2 yeni açık üstü çatı

Çevrimdışı emrekhvcgl

arkadaşlar vodafone arena'yla ilgili bir yazı hazırlıyorum. güzel ve büyük boyutlu fotoğraflara ihtiyacım var. google ve twitter'dan güncel haliyle ilgili istediğim fotoğraflara ulaşamadım. yardımcı olur musunuz?

Çevrimdışı SERDEM

sanıyorum TRT yayınındaki link bu arkadaşlar.

Kale arkasi cam bariyerler icin Bursa maci cok önemli. :busted_cop: Bursa macinda olmayacakmis, eger problem cikmazsa tam olarak sökülecekmis!!! Ayrica tribünleri ayiran camlarin üst tarafida görüsü engelledigi icin sökülecekmis.  :ishock: :ishock:

[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2016, 00:34:29 basel1903 ]