bu arkadaş uygun bir dille esprili bir dille işi yumuşatmaya çalışmış yani orta yol bulmaya çalışmış ama rusvetçiye çıkmış adı.. yazık çok yazık kombine aldın diye sahibi mi oluyorsun klübün bu şuna benziyor doktora gidiyorsun ve beğenmediğin ya da beklentinin karşılanmadığı bir durumda hissediyorsun kendini yani doktor sana 1000mg lık antibiotik yazmadı diye doktora hakaret edip senin maaşını ben veriyorum diye arsızlık yapıyorsun. zaten bu var bizde yapacak birşey yok buradan izliyor ibret alıyoruz. peki kardeşim kombine aldın madem 100 lira ver açılışa gel bunda ne var acaba ben anlamadım. kombinen diyor seneye geçerli olacak bir sezon diyor klub sen sezonluk almadın mı zaten ne ya sorun ne .. hani destek ?.. sen kendini nimetten mi zannediyorsun iki günde 12500 kişi kombine aldı ürün varsa iyiyse bu satılır zaten. kimsenin eyvallahına ihtiyacı yok bunun. evet haklısın ben zamanında destek icin aldım dersin evet anlıyorum ama sen 3 sezondur maca gittin derbisi ingiliz klubu defalarca izledin. daha ne ya boyle ballı iş yok bu devirde kusura bakmayacaksın. futbolcu parasını almadımı acaba diyor sektor acımasız sende buradan kendine pay biç sevgili kardeşim.
burda yanlış düşünüyorsun sana kombineni stad açıldığından itibaren geçerli olmak üzere sattı.
kombine alanları beleşci durumuna sokmayın ankara dediler gittik bedavamı gidiliyor. Başak şehir olimpiyat
merak etme gidilecek yerler değil ama Beşiktaş sevgisi götürüyor bedava kombine değil yoksa kendimi örnekleyeyim
kale arkası kombine biletler genelde 20 lira ama sen gittinmi 100 liranın altında maliyeti olmuyor bunu veren 20 lirayıda verir
onuda geçtik bedava diye bir şey yok o kombineyi satarken senin sözleşmende var o maçları kapsadığı önce satmak için
paket yapıp verip sonra kimseye bedava seyrediyorsun diyemezsin insanların çoğuda destek için aldı.
hadi bunuda geçtim tamam sat kulübün paraya ihtiyacı var varım buna ama sen kombine almış adama ikinci kombine satıyorsun
şimdi 3 tane zibidi çıkıp küfür ederse bütün stad ceza alıyor o zaman ne yapacaksın sen o maça bilet sattın tekrar satamazsın.
bursa maçında ceza alırsak yasal olarak ben biletimi başkasına devretme hakkına sahibim yani bana bileti sattığı için
kulüp bir daha satamaz ve kayseri maçına boş tribüne oynar işin bir boyutu bu diğer boyutuda bana bilet satıp beni nasıl stada almayacaksın
stada alamıyorsan nasıl o bileti satabiliyorsun bileti satmasan sorun yok ceza alırım sende bileti başkasına satarsın.
bu bileti satamamak gibi bir şansın yokki. neden 42000 kişiye sabitliyorsun.
Bunuda geçelim tamam paraya ihtiyacın var satıyorsun peki VIP kombinesi olanlara neden satmıyorsun da onların kombinesini stad açıldığından itibaren
geçerli kılıyorsun onların ayrıcalığı ne onlar taraftar değilmi.
ne demek ya 3 lü kombine adam vanda oturuyor kulübe destek için kombine almış açılış maçınada gelmek istiyor
sen adama 3 maçlık bilet satıyorsun diğer iki maç koltuğu boş. Sırf açılış maçı için yurt dışındanda kombine alan var.
en başta aramızda
@Efe var bursada oturuyor kessen açılış maçına gelir ama diğer maçlara gelemez 3 lü paket bilet alacak
biz forumda bir şekilde devir ederek olayı çözümleriz ama o kadar büyük çoğunluk varki bir maça gelmek için 3 maçın parasını verecek
ve sonraki iki maçta koltuğunu boş bırakacak sen biletleri tek tek de satsan o biletler bu kadar seneden sonra satılır
insanlar aç stadı bekliyor ama 3 lü biletle hem dışarda bilet bekleyenleri taça atıyorsun hem kombine sahiplerini taça atıyorsun
hemde son iki maçı boş tribünlere oynatma ihtimaliyle şampiyonluğa giden takımı taça atıyorsun bu karar ne olursa olsun kesinlikle düşünülmeden
alınmış bir karar bunun kulübün paraya ihtiyacı olmasıyla bir ilgisi yok çünkü tek tek de satsan aynı para topluda satsan aynı para
neresinden baksan yanlış bir uygulama tutar tarafı yok elinde kalıyor. ne yapacaksın stada girenlerin tc leri mühürlenirse
sattığın bileti tekrarmı satacaksın hukuksal olarak mümkünmü bu bence değil o koltuğun parasını ödemişim gitmesemde benim gitsemde benim
canım ister başkasına devrederim devir hakkım var. sen 1050 liraya sattığın koltuğun sahibine diyebilirmisin sana bu bileti sattım
ama sen giremiyorsun bu maça ben biletini tekrar satacağım. Küfür etmeyin derler ama ben 42000 kişiyi kontrol edemem
sen bana 3 bilet satıyorsan benim stada girmemide garanti etmek zorundasın. Garanti edemediğin bileti satamazsın.
@tayfun_bjkburda sorun kulübün paraya ihtiyacı olma durumu değil burdaki sorun kulübün taraftarına karşı son derece saygısız bir şekilde davranma durumu
sana hiç bir şans bırakmadan emri vaki davranıyor. yoksa tek tekte satsa topluda satsa alacağı para aynı ama verecek olan insanın bir kerede vermesiyle
iki aya yayarak vermesi arasında fark var hem tek tek çıkartırsın hem toplu çıkartırsın kulübün acil nakite ihtiyacı var arkadaşlar
3 lü paket alın dersin bizde kulübümüze feda olsun deriz. ama hiç imkanı olmayanda demez yerine bir başkası der. 500 binin üzerinde bilet talebi olacak
hiç bir koltuk boş kalmaz. Evet kulübün durumu kritik acil nakit akışı gerekiyor. FFP engeli önümüzde duruyor.
Diğer taraftan kırılmış bir Beşiktaş taraftarı var bunları hiç bu yollara sapmadan daha insani taraftarını onurlandırarakta yapabilirdin.
Kimsede kendini haksızlığa uğramış hissetmezdi. Gidemese bile kırılmazdı şimdi gelemeyecek olan herkes kırılacak elbette bunu içine
atacak ama en kötüsü insanın sevdiğinden darbe yemesidir. Onun acısı daha zor geçer.