Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5499074 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

O daha kötü. Mesela 4.katagoriden kombinesi olanlar 720 tl vermesi gerekiyo..
yoo herkese kendi koltuğunu satıyor bunda kötü bişey yok tek kötü şey 3 maçlık satması
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Boş boş konuşmayın.
KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ!
Ben ve diğer kombine alan arkadaşlar senin gibi RÜŞVET KARŞILIĞI YALAKALIK yapmayı normal bulmuyoruz. KOMBİNECİLERE İFTİRA ATMA!

Ne zaman kraldı? 3 senedir 3 maça gittim ben. Kimseye de stad 2 sene geciksin ki 2 sene maça gideyim demedim. Zamanında bitseydi ağustos 2014 sözü verrmişti f.orman. Ama işte f.orman ın ağzından çıkan sözün doğru çıkma olasılığı düşük.

Kombine satın alanlar DESTEK İÇİN ALDI. Terbiyesizliğin lüzumu yok.
Diyecek söz yok sana.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Size keşke. Sizi birdaha bu stada sokmam deyen bir başkan olsa. 3 senede zorluklarla stadı yaptır kimine göre hatalı kimine göre orta bir karardan sonra ıslıklamayı düşünmek...
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı osman1903

Adam stat yıkıldığında kombine almış denmiş ki ona stadı 1 yılda yapacağız halbuki bu ona kombine aldırmak için söylenen bir beyaz yalanmış gitmiş olmayan stada para vermiş kulübe destek olmuş ona da deniyor ki bu bir yıl bütün maçlara bedava gireceksin sanki kendi istedi bedava girmeyi stat inşaatı uzuyor 3 yıl oluyor sonra bu adam beleşçi damgası yiyor sen 3 yıl bedava maçlara girdin diye adama teşekkür edileceğine bir de suçlu oluyor sonra adama kombinen var ama senin kombineni hukuksuz bir şekilde bu sene saymıyoruz deniyor bu adam gidip mahkemede hakkını arasa verdiği bu minimum 300 tl yi söke söke kulüpten alabilir.bir de peşin üç maçlık minimum 300 tl isteniyor peki kulüp düşünüyor mu bunu verebilecek olan veremeyecek olan var bir anda.bu hareketiyle kulüp bize müşteri olarak baktığını kanıtladı benim gözümde.nasıl olsa sen almassan başkası gelip alacak o bileti.sen gelmişsin gelmemişsin 3 yıl stat inşaatı izlemişsin umrunda değil.bu saatten sonrada kimse beşiktaş halkın takımıdır falan demesin.

Çevrimdışı baro19

Adam stat yıkıldığında kombine almış denmiş ki ona stadı 1 yılda yapacağız halbuki bu ona kombine aldırmak için söylenen bir beyaz yalanmış gitmiş olmayan stada para vermiş kulübe destek olmuş ona da deniyor ki bu bir yıl bütün maçlara bedava gireceksin sanki kendi istedi bedava girmeyi stat inşaatı uzuyor 3 yıl oluyor sonra bu adam beleşçi damgası yiyor sen 3 yıl bedava maçlara girdin diye adama teşekkür edileceğine bir de suçlu oluyor sonra adama kombinen var ama senin kombineni hukuksuz bir şekilde bu sene saymıyoruz deniyor bu adam gidip mahkemede hakkını arasa verdiği bu minimum 300 tl yi söke söke kulüpten alabilir.bir de peşin üç maçlık minimum 300 tl isteniyor peki kulüp düşünüyor mu bunu verebilecek olan veremeyecek olan var bir anda.bu hareketiyle kulüp bize müşteri olarak baktığını kanıtladı benim gözümde.nasıl olsa sen almassan başkası gelip alacak o bileti.sen gelmişsin gelmemişsin 3 yıl stat inşaatı izlemişsin umrunda değil.bu saatten sonrada kimse beşiktaş halkın takımıdır falan demesin.
:claps: :claps:

Çevrimdışı sallapati

Size keşke. Sizi birdaha bu stada sokmam deyen bir başkan olsa. 3 senede zorluklarla stadı yaptır kimine göre hatalı kimine göre orta bir karardan sonra ıslıklamayı düşünmek...

:claps: :claps:

Çevrimdışı Burak Akay

iyide başkan biz bir juventus veya real değilizki 1.5 milyar borç var nerdeyse buna rağmen en iyisi oluyor başkan ne diyor emirates'den daha iyisi oluyor diyor zemin için.Halkın takımı olalım dersek bursa gibi zeminiz olurdu çatımızdan şelale akardı stadı başka yere yaparlardı yapıcak birşey yok güçlü Beşiktaş istiyorsak biraz bizlerde elimizi taşın altına koyacağız heee topraktan kombine alanlara bişey demiyorum hakkınızdır ama ne yapalım mali durum bu demekki ben Ankara'dayım 3 maç işi banada ters ama gerekirse ortak alırım maçları paylaşır öyle giderim
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı tayfunyasar

Kimse 60 TL demediki Necmi abi kale arkaları tek mac 100-110 olur demisti.

Yapma güzel kardeşim. Necmi Abi 100 liradan az olmadı dedi. Ben bizzat kendim 10 milyon tl için 130 olması lazım dedim. 60 lira dendi 80 dendi. Normal maçtan yüksek derbiden az olacağı iletişim sorumlumuz tarfından dillendirildi. Ama yapılan ortada açık kombinelere yüzde 10 diğerlerine yüzde 7-9 aralığı uygun görülmüş.

Biz 3 kişi 2 kombine aldık. 9 taksit ile masrafımız kombine başına 860 tl idi. 3 maçta aldığımız tutarın yüzde 35ini ödüyoruz. Sorun değil artık, en azından kulüp bize ne gözle baktığını belli ettiği için kartal yuvasına dergiye verdiğimizi maçlara vereceğiz. Verdiğimizin de karşılığını takip etmemiz gerekecek ne yazık ki. Bİr çok kişinin aldığı hediye paketinin küçük versiyonunu aldım. İçinden çıkan neredeyse hiç bir ürünü kullanamadım. Beşiktaşlı miniklere doğum günü hediyesi olarak dağıtırım dedim, 444 1903 ü arayıp tek kelime dahi etmedim. Son durumdan sonra da beni aradıklarında açmıyorum. Neyse stad bitti biter 8 maç var onlara yoğunlaşmak lazım.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı tayfun_bjk

kimse stadı bir yılda yapacagız demedi minumum 300 dedigin minimum 800tldir kombine çıkış fiyatımız. kombine bilet fiyatlarından bilgin olmadığı anlaşılıyor. bilgi yok yorum var fikir var. stadın inşatını izlemek kimseye bir ayrıcalık tanımıyor ya da maddi getir sağlamıyor ama hepimiz merakla ilgiyle takip ettik stad inşatımızı. ''beleşçi damgası'' yememek adına açılış maçına bilet almaya ne dersin ya da mağdur edebiyatı ile senarist olmayı mı dilersin??
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 01:47:17 tayfun_bjk ]

Çevrimdışı onurturan

Kardesim kırılma olursa üzülürüm kirdiysamda hakkını helal et kusura bakma , ben gördüğümü söyledim sadece . Tabii ki ben bu ülkeye Devlete hizmet eden her bireyin meslek ayırt etmeden hakettiği ücreti almasını ve emekli olduğunda ücretinin bıçak gibi kesilmemesini isterim . Zaten bu yüzden gizli işsizler Kamuda var , hayat şartlarından birakamiyorlar ama bir yandanda kendini gelişen teknolojiye ve yeni bilgilere adapte edemiyorlar . Makas açılıyor .

Atandı mi bilmiyorum ama ücret konusunda nacizane tavsiyem Şark geçen sevimli sakin Marmara Ege Trakya ücra beldelere ilçelere atanman / tayin olman ; haftada 3 gün mecburi ise gidip kalan zamandan ise ek derstende kallavi ücret alıp , yazın ise semaver dersi olarak adlandırılan zorunlu katılımlara katılmayıp 2.5 ay tatil yapman :)

Evet haklısın Epl gibi yapabilmek için Kulubeleri önce taraftar transfer edilmeli.

Soyunma odaları resimden olsa gerek dar geldi bana kolidorlar en merak ettiğim yer tamamen bitince soyunma odaları . İşin fırını orası bu oyunda.
atandim ist dayim..ben zaten aydinin sark gecen ilcesi bozdoganliyim abi bosver oraya atanirsam Besiktasimdan ayri kalicam..
neyse bosver bu konulari derin harbiden bu tel örguleri ne yapicaz yaa resmen rezalet kör göz yapilmis bisey olmuş.. :s20:

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Şu kombine tartışmasını her ne kadar kötü gibi görünse de gıpta ile izliyorum. Niye biliyor musunuz?  Uygulamaya karşı çıkanların haklı olduğu yönler var ama genel anlamda sorun maddiyat gibi görünüyor bu tabii üzücü bir durum. Ancak sizler en azından önümüzdeki sezon muhtemelen çok daha güçlü olacak bir Beşiktaş'ı hem lig hem avrupa maçlarında izlemeyi garantilediniz bence buna odaklanın. Maddi durumu iyi olupta uygulamaya karşı çıkan arkadaşları anliyamiyorum fakat yine de saygı duyuyorum. Peki sizler sırf kredi kartı olmadığı için yurtdışından passo kartı alamayacak olan maddi imkanı olduğu halde hem bu sezon hem de önümüzdeki sezon belki de hiç bir maça gidemeyecek durumda olsaydınız ne yapardınız :S şimdi söyleyin bana ben nasıl hissetmeliyim?  En büyük sevdamin hiç bir maçına param olduğu halde gidemiyorum. Niye çünkü kredi kartim yok niye yok çünkü yaşadığım ülkedeki bankacılık sektörü çökmüş durumda ne kart çıkartmak mümkün ne de belli miktar para dışında işlem yapmak mümkün :( Allah aşkına içinde bulunduğunuz durumun değerini bilin tadını çıkarın. Sizler o stadta unutulmaz anlar yaşarken ben anca internetten donan berbat kaliteli şekilde maçları izlemek zorunda kalicam. Ne olursunuz Beşiktaş'ı Besiktaslilari yani birbirinizi uzmeyin. Takıma sahip çıkın başka BEŞİKTAŞ YOK!

Çevrimdışı emrekhvcgl

maç maç satılması bile skandal bir kararken üçlü satılması rezilliğin zirvesidir. bunu savunabilen de taraftar değil müşteridir kimse kusura bakmasın.

Çevrimdışı Hasankavraz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

Şu kombine tartışmasını her ne kadar kötü gibi görünse de gıpta ile izliyorum. Niye biliyor musunuz?  Uygulamaya karşı çıkanların haklı olduğu yönler var ama genel anlamda sorun maddiyat gibi görünüyor bu tabii üzücü bir durum. Ancak sizler en azından önümüzdeki sezon muhtemelen çok daha güçlü olacak bir Beşiktaş'ı hem lig hem avrupa maçlarında izlemeyi garantilediniz bence buna odaklanın. Maddi durumu iyi olupta uygulamaya karşı çıkan arkadaşları anliyamiyorum fakat yine de saygı duyuyorum. Peki sizler sırf kredi kartı olmadığı için yurtdışından passo kartı alamayacak olan maddi imkanı olduğu halde hem bu sezon hem de önümüzdeki sezon belki de hiç bir maça gidemeyecek durumda olsaydınız ne yapardınız :S şimdi söyleyin bana ben nasıl hissetmeliyim?  En büyük sevdamin hiç bir maçına param olduğu halde gidemiyorum. Niye çünkü kredi kartim yok niye yok çünkü yaşadığım ülkedeki bankacılık sektörü çökmüş durumda ne kart çıkartmak mümkün ne de belli miktar para dışında işlem yapmak mümkün :( Allah aşkına içinde bulunduğunuz durumun değerini bilin tadını çıkarın. Sizler o stadta unutulmaz anlar yaşarken ben anca internetten donan berbat kaliteli şekilde maçları izlemek zorunda kalicam. Ne olursunuz Beşiktaş'ı Besiktaslilari yani birbirinizi uzmeyin. Takıma sahip çıkın başka BEŞİKTAŞ YOK!
abi sen ne yaptin yaa yıkıldim resmen..mac icin gelecegin gibi gelip kombine satis ofisinden alsaydin keske senin adina uzuldum ..

Çevrimdışı tangaz

şu bilet konusu ile alakalı 2 kelam da ben edeyim.

öncelikle forumda eleştirdiğim bir kesim var düne kadar hiç forumda olmayıp da bir anda üye olan sırf bilet konusunda içini dökmek için üye olanlar var. Benim forum yönetimine önerim bu üyelerin üyeliklerini silmek olsun. pozitif yazanı da negatif yazanı da elesinler aramızdan forumumuzdan. Salt bilet konusu için üye olunmasına gerek yoktu facebook twitter vbvb gibi platformlarda konuşabilirdiniz.

bilet konusunda belli ki iyi bir hesap yapılmamış bence bu konu da yönetime ulaşabilecek biri varsa şöyle bir öneri getirebilir.

* 3 maçlık en ucuz bilet 300 TL
* 2 maçlık en ucuz bilet 250 TL
* 1 maçlık en ucuz bilet 150 TL

ve iddia ediyorum. 1 Nisanda 3 maçın da biletleri satışa çıkarılsın 3 Nisan akşamı tüm biletler tükenir. şampiyonluk iddiası kalmazsa son maç hasılat düşer başkan bunu da gözeterek böyle düşünmüş safsatasına da gerek kalmaz çünkü tüm biletler Nisan ayı başında bitmiş olur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

öncelikle forumda eleştirdiğim bir kesim var düne kadar hiç forumda olmayıp da bir anda üye olan sırf bilet konusunda içini dökmek için üye olanlar var. Benim forum yönetimine önerim bu üyelerin üyeliklerini silmek olsun. pozitif yazanı da negatif yazanı da elesinler aramızdan forumumuzdan. Salt bilet konusu için üye olunmasına gerek yoktu facebook twitter vbvb gibi platformlarda konuşabilirdiniz.

bilet konusunda belli ki iyi bir hesap yapılmamış bence bu konu da yönetime ulaşabilecek biri varsa şöyle bir öneri getirebilir.

ve iddia ediyorum. 1 Nisanda 3 maçın da biletleri satışa çıkarılsın 3 Nisan akşamı tüm biletler tükenir. şampiyonluk iddiası kalmazsa son maç hasılat düşer başkan bunu da gözeterek böyle düşünmüş safsatasına da gerek kalmaz çünkü tüm biletler Nisan ayı başında bitmiş olur...

çok akıllıca @tangaz   abi... karı da arttırırsın.... tüm piyasayı siler süpürürsün... ama bunun TFF ayağı nedir bilmek lazım...

Çevrimdışı sallapati

seninki daha zormuş dostum

Çevrimdışı emrecakmak

atandim ist dayim..ben zaten aydinin sark gecen ilcesi bozdoganliyim abi bosver oraya atanirsam Besiktasimdan ...

Bozdoğanın neresi şark pidesi yeter hocam :D Bende Nazillililiyim :)

Çevrimdışı osman1903

kimse stadı bir yılda yapacagız demedi minumum 300 dedigin minimum 800tldir kombine çıkış fiyatımız. kombine bilet fiyatlarından bilgin olmadığı anlaşılıyor. bilgi yok yorum var fikir var. stadın inşatını izlemek kimseye bir ayrıcalık tanımıyor ya da maddi getir sağlamıyor ama hepimiz merakla ilgiyle takip ettik stad inşatımızı. ''beleşçi damgası'' yememek adına açılış maçına bilet almaya ne dersin ya da mağdur edebiyatı ile senarist olmayı mı dilersin??
Sen şaşırmışsın asıl senin bilgin yok aç arada bak kim dedi 1 yılda açacağız diye beyaz yalan lafı nerden çıktı o zaman.kombine fiyatından haberim yok ama kombinem var o da garip.o statın inşaatında benim de küçük bir katkım varsa onu izlemek benim için ayrıcalıktır sen anlayamazsın bu hissi.ayrıca ben kombine fiyatımı dedim orada bu 3 maçın biletinden bahsettim nasıl bir anlayışın var onu da çözemedim

Çevrimdışı onurturan

Bravo Murat abi ticaret zekasi diye buna derim insan hangisini alacagini sasiriyor ayni sinemalardaki kucuk orta vebuyuk boy patlamis misir gibi  :kop:

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Sabahtan beri milletin derdi tek maça gelebilicem 3 olmuyor ya da tek maça param yetecek niye çıkmıyor. Çoğu kişi zaten 100 lira bilmem kaç lira bekliyordu. Zaten tek maçlık ve 3 maçlık cikarsan yine her turlu bitecek biletler. Hatta tek maçı daha pahalıya satıp daha çok kar edeceksin, 3 maçlık alabilen yine dolduracak zaten. İnsanlar hayallerini kurdu yıkıldı, bir de ne Beşiktaşlılık kaldı ne belescilik. Cidden çok ayıp ya cidden çok ayıp bir şeyi savunuyorsaniz da az vicdan ya az mantık.

Çevrimdışı osman1903

iyide başkan biz bir juventus veya real değilizki 1.5 milyar borç var nerdeyse buna rağmen en iyisi oluyor başkan ne diyor emirates'den daha iyisi oluyor diyor zemin için.Halkın takımı olalım dersek bursa gibi zeminiz olurdu çatımızdan şelale akardı stadı başka yere yaparlardı yapıcak birşey yok güçlü Beşiktaş istiyorsak biraz bizlerde elimizi taşın altına koyacağız heee topraktan kombine alanlara bişey demiyorum hakkınızdır ama ne yapalım mali durum bu demekki ben Ankara'dayım 3 maç işi banada ters ama gerekirse ortak alırım maçları paylaşır öyle giderim
bilet olayında ffpden olduğu söyleniyor madem böyle birşey var çıkar başkan o şekilde sert röportajlar vereceğine der ki böyle böyle durumumuz var taraftarımızın da destek olmasını istiyoruz gıkımızı çıkarmayız ama bizim ağrımıza giden dayatma.yaptım oldu tavrı.ben şu güne kadar hep fikret ormanı savunan biriyim.şu lafları çıkıp söylerse hala da savunurum.ama şunuda farkındayım ki başkanın artık konuşmaya yüzü kalmadı.stat şuanki söylenenin çok altında bir maliyetle yapılacağı söylendi olmadı tarihler verildi tutmadı.gelirken borç azalacak dedi borç arttı.futbolda elle tutulur bir başarı yok.en üzüldüğüm konuda şu futbol dışında hiçbir branşta beşiktaş ismini duyamıyorum.elle tutulur tek şey stat yapıldı oldu.fikret orman kötü bir zamanda geldi ve kulübü bataktan çıkardı.ama bundan sonra yapacağı hatalar ona daha çok zarar verecek.bunun farkında olduğundan bu açıklamaları yapamıyor bence.inşallah bu sene şampiyon oluruzda maddi durum düzelir.biz yine sineye çekeriz önemli olan beşiktaş.

Çevrimdışı sallapati

hatta @tangaz abi ; 2 maçlık çıkarmana gerek yok...

3 maçlık en ucuz 300
1 maçlık 150 tl yaparsın...

zaten Bursa maçı biletleri 2 saatte tükenir...

ertesi gün bursa maçına bilet alamayanlar kayseri maçına almaya başlar...

osmanlı maçı zaten şampiyonluk maçı olabilir.. onun da biletleri kısa zamanda tükenir....

hem karı arttırırsın..hem de herkes memnun olur..

Çevrimdışı tangaz

çok akıllıca @tangaz   abi... karı da arttırırsın.... tüm piyasayı siler süpürürsün... ama bunun TFF ayağı nedir bilmek lazım...

TFF dedin gene sinirlendirdin beni @sallapati 
 :D :D :D şaka şaka vardır bir çözüm yolu yada geliştirilirdi bir formül aynen dediğin gibi kar marjı yükselirdi taraftar kırılmaz dökülmezdi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Iskece_Kartali

abi sen ne yaptin yaa yıkıldim resmen..mac icin gelecegin gibi gelip kombine satis ofisinden alsaydin keske senin adina uzuldum ..

Ne yazık ki yurtdışında olduğum için yılda en fazla 3 hadi bilemedin 5 maca gelebilecektim o yüzden kombine olayını hiç düşünmedim hiç arastirmadim. Fakat bu foruma takilmaya basladiktan sonra kombine fiyatlarını görünce büyük hayal kırıklığı yaşadım. Inan 2-3 maclikta olsa o paraları verir kombinemi alır gidemedigim maçlara da ihtiyaç sahibi arkadaşları ücretsiz gonderirdim. Ne yazık ki bu forumu ve bu aileyi geç keşfettim :( sansizligim bu oldu. Yoksa Beşiktaş için verdiğim parayı düşünmem o yüzden imkanı olanlar da lütfen düşünmesin. Madd iimkanı olmayan arkadaşlar için gerçekten üzülüyorum ama umuyorum hepsi bir yolunu bulup o muhteşem stada girecek ve o mükemmel takımı izleyecektir. Tekrar ediyorum lütfen değerini bilin bazı şeylerin arkadaşlar kardeşler abiler.