Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5500142 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı GörkemGörkem

konu dışı yaparak bir soru sorayım. nostalji formalar sadece vodafone arenadaki kartal yuvasında mı satılacak? anadoludan almak mümkün olmayacak mı?
Eger öyle birsey olursa bana yazarsın abi kargoyla hallederiz sorun degil  :ok:

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

Beni kimin maça gidip gidemeyeceği ilgilendirmiyor. Kombinem var ama ben de 3 maça gidemeyeceğim. Umurumda mı? İnanın bana zerre umurumda değil. Bu kulüp artık böyle yönetiliyor ve böyle yönetilecek. Çünkü böyle yönetilmeli.

Beni sadece Kasımpaşa maçının galibiyeti ilgilendiriyor.

Beşiktaşlıyım diyen herkese de tavsiyemdir arkadaşlar.

Maça odaklanın. Bugün gitmezsiniz, yarın gidersiniz. Hayatın sonu değil.

Beşiktaş tarihinin en kritik 2 ayına giriyoruz.

Ah bunun bir farkına varsanız..

bilet,kombine tartışması görmekten gına geldi artık.. takım şampiyonlar ligine şu statla adımını atsın da ilk 3 maçı bırak hiç bir lig maçını statta izleyemiyim sorun yapmam vallahi

Şampiyon olursak bırak ligi Türk futbolunun tarihi değişir ki ligde fransa ligindeki psg gibi magandalık yaparsın geleni geçeni tokatlarsın o derece.. zaten deplasmanda akıyosun her türlü.

Varsın en ucuz bilet tek maçlık 1000 tl olsun o stat full çeker her türlü.. Amaç zaten kulubün para kazanması değil mi? Takım şampiyon olsun da izleme kardeşim 3 maç dünyanın sonu değil ya?

Çevrimdışı tangaz

Bravo Murat abi ticaret zekasi diye buna derim insan hangisini alacagini sasiriyor ayni sinemalardaki kucuk orta vebuyuk boy patlamis misir gibi  :kop:

her ürün öyle değil mi 1 lt kola 2,5 TL 3 lt kola 5 TL  :biggrinking:

bu arada yukarıda bir yerlerde maça 4 kişi gelicez dedin bebekler ikiz mi ? @onurturan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ben hala son 3 maça her ne  şekilde olursa olsun kombine sahiplerine bilet satılmasının yanlış olduğunu düşünmeme ve bunu da burada belirtmeme rağmen bir şekilde, tahmin edilen 100 tl.yi ayarlayıp ilk maça gitmeyi kafaya koymuştum. Ancak bu şekilde malesef mümkün gözükmüyor. Para tabiki klübümüze gidecek ama yönetimin bu satış politikası ve tavrı hoş olmadı. Başkanın stadı Beşiktaşımıza kazandırması çok büyük hizmet ama çok gönül kırıklıkları da olacak. Klübün paraya ihtiyacı olduğunu biliyoruz ancak daha makul şekilde olabilirdi.  :by2:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı onurturan

memnun oldum hemserim benm de annem nazillili ..ogretmenlikte dogu gorevi diye geciyor bozdogan o yuzden dedim ama keske gece gece pide demeseydin hem canim cekti hem de para biriktirmem lazim kombinem var da  :D
[qote author=emrecakmak link=topic=2163.msg524741#msg524741 date=1459037389]
Bozdoğanın neresi şark pidesi yeter hocam :D Bende Nazillililiyim :)
[/quote]

Çevrimdışı tangaz

hatta @tangaz abi ; 2 maçlık çıkarmana gerek yok...

3 maçlık en ucuz 300
1 maçlık 150 tl yaparsın...

zaten Bursa maçı biletleri 2 saatte tükenir...

ertesi gün bursa maçına bilet alamayanlar kayseri maçına almaya başlar...

osmanlı maçı zaten şampiyonluk maçı olabilir.. onun da biletleri kısa zamanda tükenir....

hem karı arttırırsın..hem de herkes memnun olur..

bak bu da çok akıllıca @sallapati

ben iddia ediyorum böyle bir formülle 3 günde 3 maçın bileti de tükenecektir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cadavra

Ya ben pek mudahil olmadim ama sunu diyim arz talep meselesidir bunlar antalya acilis macini gayet pahali yapti fb macinida keza öle koskaca Beşiktaş bu tabiki pahali olmasi normal kombine alan arkadaslarda kac yil maca gitti bedavaya geldi diebiliriz kombineler hea şu olurdu belki daha önce kombinesi olan insanlara ornek ayni bloktan sattigin 150 liraysa kombinesi olana 50 100 olurdu belki bu olabilirdi yani seneye sampionlar ligi var 3 sene dunya mac izledin seneye daha keyifli olacak olumsuz dusunen arkadaslar yeni sezonda fikirlerini deisicektir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

@tangaz abinin yönteminin marjinal faydası da olur..

şimdi 3lü satarsan 3 maça aynı 40.000 kişi gelecek...

hem 3lü hem tekli satarsan
3 maça belki farklı 80- 100.000 kişi gelecek...

40.000 kişinin maç günleri kartal yuvalarından alışveriş etmesini mi tercih edersiniz , yoksa 80.000 farklı kişinin mi?

Bursa maçına gelen kişi alışverişini yapacak..daha sonra belki kayseri maçında birşey almayacak kartal yuvasından...
Adam merak edecek büfelerden alışveriş yapacak falan filan..İkinci sefer gittiğinde belki birşey yiyip içmeyecek...

ama farklı yüzler giderse Kartal Yuvası ve catering cirosu da artar...

hem nostalji forması da çıkacak deniyor.. daha fazla kişiye ulaşmış olursun tekli bilet satarak... o günün gazıyla adam belki nostalji forması alacak.. daha fazla forma satacaksın...

Çevrimdışı Pence

Bizim hayallerimize yazik degil mi?
2 yildir gunde en az 1 saat stadla ilgili yazilara, fotolara bakiyorum.
 Haftada 1 gun iznim var ve ben en kotu 2 haftada 1 stada gidip disardan izliyorum.
1,5 yil once kombinemi aldim. Aldigim gunden beri de ilk macin hayalini kuruyorum. Gozlerim doluyor.
Simdi adam kalkmis bizden usulsuz bir sekilde para istiyor. Ben kombine almisim kardesim. Sozlesmede 1 yil gecerli diyor. Hadi bilet dedi 200_250 civari para ayarladim neyse bari tek maca giderim dedim. Şimdi de 3lu kombine cikti.
Isliklayacam diyorum ama %99 maca gidemem.
Bana yazik degil mi?

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

değil.

kulübe para lazım parayı veren maçı izleyecek veremeyende izlemeyecek

kısacası sende seneye 30 maça yakın maç olacak o zaman gidip izleyeceksin.

ilk maçı herkes sabırsızlıkla bekliyor ve ortada kulübün menfaatine bir rant var ve bunu nakit paraya çevirmesi lazım sen haftada 1 gün değil 7/24 stadın dibinde yatmış olsan dahi yazık değil. sabır edeceksin ve durumun yoksa sende seneye müsait ortamda gideceksin.

Çevrimdışı Kuntz

Hep aynı kafadayız ve bir türlü bu konudaki eksikleri gideremiyoruz. Futbolu yönetenler ve tüm kurulları resmen bize kumpas kurma peşinde koşarken, şampiyonluk için yarıştığımız takım türlü alaverelerle kupayı elimizden almak isterken, bir bütün olmak yerine yine bölünmeyi ve huzursuzluğu seçiyoruz. Kararı beğenmeyebilirsiniz. Ben beğenmedim. Fakat farkında olmanız gereken bir gerçek var. Bu camia belkide son 30 yılın en önemli virajına giriyor. Gelecek şampiyonluk ve yeni stat bizi rakiplerimizin önüne geçirecek. Ligi domine etme fırsatını yakalayacağız. Yaklaşık 3 yıldır o stat senin bu stat benin göçebe gibi geziyoruz. Bu süreci ya şampiyonluk kupası ile taçlandırırız veya kendimizi hiç hayal etmediğimiz bir kabusun içinde bulabiliriz.

Bencilliğe ve kendimizi düşünmemize son vermemiz lazım. Maçı statta izleyemeyeceğim. Biletler pahalı vesaire diyen arkadaşlar. Bu stadın açılışı her Beşiktaşlı için önemli. Ve bu şansı herkes zaten elde edemeyecek. Senin şampiyonluktaki rakibin kıytırık Osmanlı maçında biletleri kaça satıyor? Sen açılış maçındaki fiyattan ve blok satıştan şikayet ediyorsun. FFP muhabbeti olduğunu bu uygulamanın birazda bunun için olduğunu bilmiyor musun?

Bakın Beşiktaş taraftarı cefakardır diyoruz. Beşiktaş taraftarı diğerleri gibi değildir diyoruz. Evet biraz duygusallığımız da var bizim. Ama artık biraz aklı selim düşünme vakti de geldi. Bu takım şampiyonluğa giderken bilet uygulaması için ıslıklama işine girişen ve girişecek olanlar şunu bilsinler ki bu hareket ile Beşiktaş'ı öyle bir buhranın içine sokacaksınız ki, kenarda köşede ellerini ovuşturarak bekleyenlere gün doğacak. Beşiktaş bana göre de Halkın ve daha çok emekçi kitlelerin takımıdır. Fakat halkın takımının elinden son 20 yılda kafasına vura vura yığınla şampiyonluk çaldılar. Hem çıksınlar haklarımızı savunsunlar diyorsunuz. Hem güç yetmeyince veryansın ediyorsunuz. Beşiktaş değerlerini gelirlerini arttırmak sureti ile koruyabilmeli. Eğer bunu başaramazsa baş aşağı gider bunu göremiyor musunuz?  3 maç sabredin yahu. Sene sonuna kadar sabredin şu takım bir şampiyon olsun. Gelirler artsın, Uefa kıskacından kurtulalım. Taraftar aynı taraftar kimse bu camianın yapısını öyle kolay kolay değiştiremez. Kaçacak şampiyonluk sonrası tamamlanan stat bile bizi içine düşeceğimiz travmadan kurtaramaz. Yine senelerimizi heba etmekle kalırız.

Şu saatten sonra şampiyonluktan başka bir şey düşünen adam bana göre bencildir. Sırf bu takımı yada açılış maçını kendisi rahatça izlemek adına Beşiktaş'ın önündeki seneleri heba etme umursamazlığına düşmüştür. Çocuklarınızın, yakınlarınızın çocuklarının Fenerbahçeli, Galatasaraylı olduğunu görmek hoşunuza gidecekse buyrun meydan sizin olsun. Bu şampiyonluk sizin ufak sızlanışlarınızdan şikayetlerinizden çok daha önemli. Öyle bir noktadayız ki, ya kanatlanıp gök yüzüne doğru kartal gibi süzüleceğiz. Yada baş aşağı düşeceğiz. Umarım durumun ciddiyetinin farkına varırsınız.

Çevrimdışı tangaz

neyse ben yatıyorum herkese iyi geceler diliyorum. çoğunuzun bir büyüğü olarak da sizlere önerim sizlerden ricam şudur:

Birbirinizi kırmadan hakaret etmeden empati yaparak yorum yazın bunu beceremiyorsanız da yazmayın

Çevrimdışı onurturan

her ürün öyle değil mi 1 lt kola 2,5 TL 3 lt kola 5 TL  :biggrinking:

bu arada yukarıda bir yerlerde maça 4 kişi gelicez dedin bebekler ikiz mi ? @onurturan
yok abi tek ama biz 3 kisi gelecektik normalde bi de arkadas var..

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Kimse klüp para kazanmasın demiyor arkadaşlar. Bu tavır ve tarzla dese ki "Önümüzdeki yıl -inşallah direk katılacağımız şampiyonlar ligi- maç biletlerini ayrı paket halinde satıyorum, sonuçta dünya takımlarını seyredeceksiniz." Tavrımız ne olur ?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Evenf

Dünden beridir foruma stadda nolmus diye girdigimde hep kombine konusunu goruyorum... Bu konuda bir kac kelam etmek istiyorum... 3 maclık kombine bence yanlıs karar ve baya bir kombineli arkadasımız bu yuzden magdur duruma dusmus... Eski kombineleri olan arkadasların bence kombineleri gecerli olmalıydı... Daha sonra daha yanlıs bir kararla 3 maclık kombine sistemi cıkardılar... Bu da maclara tek maclık gelmek isteyen arkadasları magdur etti ve bence de haklılar... Bence hemen ve ivedeilikle yonetime tepki vermek gerekir... Zaten ilk kararları fiyasko iken bu sefer resmen rezalet yarattılar... Gelgelelim fiyat mevzusuna... Bence tamamen dogru bi karar... Bu stadın koltuk fiyatları pahalı olmak mecburiyetinde... Bize kişisel olarak maddi zarar verecek de olsa ileride çok faydasını gorecegimizi düşünüyorum...
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 02:39:55 Evenf ]

Bizim evinimize de böyle ekran olacak mı bilmiyorum soruyorum maç oynanırken maçı o ekrandan veriyorlar canlı izlerken heyecanla kaçırdığınız pozisyonların tekrarı ya da hakem hatalarının tekrarı gösterilen

Çevrimdışı Pence

Kimse klüp para kazanmasın demiyor arkadaşlar. Bu tavır ve tarzla dese ki "Önümüzdeki yıl -inşallah direk katılacağımız şampiyonlar ligi- maç biletlerini ayrı paket halinde satıyorum, sonuçta dünya takımlarını seyredeceksiniz." Tavrımız ne olur ?

mevzunun bu örnekle hiç bir alakası yok.

nedeni ortada aradan çıkarılması gereken 3 maç var bu sene aradan çıkarmasa seneye son 3 maç için ne yapılacak?

kulüp fazladan 3 maçı neden beleşe versin? illaki o 3 maç için para alacak şuan en iyi dönem stad yeni açılıyor ve takım şampiyonluk yolunda ve nakit para hemen lazım, seneye belki takım erken kopacak kimse son maçlara kimse gitmeyecek ve belkide o maçlar için biletin hiçbir önemi olmayacak.

ee bu durumda o 3 maçı ücretsiz seyredilme konusu olmayacağına göre malın en yüksek fiyat edeceği dönemi yakalamışsan o fırsatı kaçırmak enayilik olur.

ayrıca yukardaki örneğe yorum yapmak gerekirse umarım ve keşke diyorum

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

Hep aynı kafadayız ve bir türlü bu konudaki eksikleri gideremiyoruz. Futbolu yönetenler ve tüm kurulları resmen bize kumpas kurma peşinde koşarken, şampiyonluk için yarıştığımız takım türlü alaverelerle kupayı elimizden almak isterken, bir bütün olmak yerine yine bölünmeyi ve huzursuzluğu seçiyoruz. Kararı beğenmeyebilirsiniz. Ben beğenmedim. Fakat farkında olmanız gereken bir gerçek var. Bu camia belkide son 30 yılın en önemli virajına giriyor. Gelecek şampiyonluk ve yeni stat bizi rakiplerimizin önüne geçirecek. Ligi domine etme fırsatını yakalayacağız. Yaklaşık 3 yıldır o stat senin bu stat benin göçebe gibi geziyoruz. Bu süreci ya şampiyonluk kupası ile taçlandırırız veya kendimizi hiç hayal etmediğimiz bir kabusun içinde bulabiliriz.

Bencilliğe ve kendimizi düşünmemize son vermemiz lazım. Maçı statta izleyemeyeceğim. Biletler pahalı vesaire diyen arkadaşlar. Bu stadın açılışı her Beşiktaşlı için önemli. Ve bu şansı herkes zaten elde edemeyecek. Senin şampiyonluktaki rakibin kıytırık Osmanlı maçında biletleri kaça satıyor? Sen açılış maçındaki fiyattan ve blok satıştan şikayet ediyorsun. FFP muhabbeti olduğunu bu uygulamanın birazda bunun için olduğunu bilmiyor musun?

Bakın Beşiktaş taraftarı cefakardır diyoruz. Beşiktaş taraftarı diğerleri gibi değildir diyoruz. Evet biraz duygusallığımız da var bizim. Ama artık biraz aklı selim düşünme vakti de geldi. Bu takım şampiyonluğa giderken bilet uygulaması için ıslıklama işine girişen ve girişecek olanlar şunu bilsinler ki bu hareket ile Beşiktaş'ı öyle bir buhranın içine sokacaksınız ki, kenarda köşede ellerini ovuşturarak bekleyenlere gün doğacak. Beşiktaş bana göre de Halkın ve daha çok emekçi kitlelerin takımıdır. Fakat halkın takımının elinden son 20 yılda kafasına vura vura yığınla şampiyonluk çaldılar. Hem çıksınlar haklarımızı savunsunlar diyorsunuz. Hem güç yetmeyince veryansın ediyorsunuz. Beşiktaş değerlerini gelirlerini arttırmak sureti ile koruyabilmeli. Eğer bunu başaramazsa baş aşağı gider bunu göremiyor musunuz?  3 maç sabredin yahu. Sene sonuna kadar sabredin şu takım bir şampiyon olsun. Gelirler artsın, Uefa kıskacından kurtulalım. Taraftar aynı taraftar kimse bu camianın yapısını öyle kolay kolay değiştiremez. Kaçacak şampiyonluk sonrası tamamlanan stat bile bizi içine düşeceğimiz travmadan kurtaramaz. Yine senelerimizi heba etmekle kalırız.

Şu saatten sonra şampiyonluktan başka bir şey düşünen adam bana göre bencildir. Sırf bu takımı yada açılış maçını kendisi rahatça izlemek adına Beşiktaş'ın önündeki seneleri heba etme umursamazlığına düşmüştür. Çocuklarınızın, yakınlarınızın çocuklarının Fenerbahçeli, Galatasaraylı olduğunu görmek hoşunuza gidecekse buyrun meydan sizin olsun. Bu şampiyonluk sizin ufak sızlanışlarınızdan şikayetlerinizden çok daha önemli. Öyle bir noktadayız ki, ya kanatlanıp gök yüzüne doğru kartal gibi süzüleceğiz. Yada baş aşağı düşeceğiz. Umarım durumun ciddiyetinin farkına varırsınız.

%100 katılıyorum abi :claps: :claps:

Sen ben yok BEŞİKTAŞ var.. hakettiğimiz şampiyonluğu şu hırsızlara kaptırırsak cidden yazık olur bütün emeklere

Çevrimdışı onurturan

Bizim evinimize de böyle ekran olacak mı bilmiyorum soruyorum maç oynanırken maçı o ekrandan veriyorlar canlı izlerken heyecanla kaçırdığınız pozisyonların tekrarı ya da hakem hatalarının tekrarı gösterilen
o zaman cuneyti bülenti kim kurtaracak :boxin: :boxin:

Çevrimdışı GörkemGörkem

Birde rakip soyunma odasını merak ediyorum. UEFA finali verilmesi için bir standardı vardır tabi ama ne bileyim! O havuza felan girmesinler terli terli..

Gece gece derde bak  :ebebe:

Dün gece A spordaki yedek kulubesi muhabbeti gibi oldu abi bu  :lol:

Çevrimdışı arda

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Yalnız Sende ne topçuydun beya, sonra Ernst şimdi Gomez..  Alman olsun 10 lira fazla olsun!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı GörkemGörkem

Yapma güzel kardeşim. Necmi Abi 100 liradan az olmadı dedi. Ben bizzat kendim 10 milyon tl için 130 olması lazım dedim. 60 lira dendi 80 dendi. Normal maçtan yüksek derbiden az olacağı iletişim sorumlumuz tarfından dillendirildi. Ama yapılan ortada açık kombinelere yüzde 10 diğerlerine yüzde 7-9 aralığı uygun görülmüş.

Biz 3 kişi 2 kombine aldık. 9 taksit ile masrafımız kombine başına 860 tl idi. 3 maçta aldığımız tutarın yüzde 35ini ödüyoruz. Sorun değil artık, en azından kulüp bize ne gözle baktığını belli ettiği için kartal yuvasına dergiye verdiğimizi maçlara vereceğiz. Verdiğimizin de karşılığını takip etmemiz gerekecek ne yazık ki. Bİr çok kişinin aldığı hediye paketinin küçük versiyonunu aldım. İçinden çıkan neredeyse hiç bir ürünü kullanamadım. Beşiktaşlı miniklere doğum günü hediyesi olarak dağıtırım dedim, 444 1903 ü arayıp tek kelime dahi etmedim. Son durumdan sonra da beni aradıklarında açmıyorum. Neyse stad bitti biter 8 maç var onlara yoğunlaşmak lazım.

Ben yanlıs hatirlamısım ozaman kusura bakma abi.  :iblush:

Çevrimdışı onurturan

keske su an stadin acilisi bir saat erkene alinsa...

Çevrimdışı onurturan

keske su an stadin acilisi bir saat erkene alinsa...
Aaa vallahi oldu keske baska bisey isteseydim  :ebebe: tek mac satis falan :D

Çevrimiçi Necmi

bu arkadaş uygun bir dille esprili bir dille işi yumuşatmaya çalışmış yani orta yol bulmaya çalışmış ama rusvetçiye çıkmış adı.. yazık çok yazık kombine aldın diye sahibi mi oluyorsun klübün bu şuna benziyor doktora gidiyorsun ve beğenmediğin ya da beklentinin karşılanmadığı bir durumda hissediyorsun kendini yani doktor sana 1000mg lık antibiotik yazmadı diye doktora hakaret edip senin maaşını ben veriyorum diye arsızlık yapıyorsun. zaten bu var bizde yapacak birşey yok buradan izliyor ibret alıyoruz. peki kardeşim kombine aldın madem 100 lira ver açılışa gel bunda ne var acaba ben anlamadım. kombinen diyor seneye geçerli olacak bir sezon diyor klub sen sezonluk almadın mı zaten ne ya sorun ne .. hani destek ?.. sen kendini nimetten mi zannediyorsun iki günde 12500 kişi kombine aldı ürün varsa iyiyse bu satılır zaten. kimsenin eyvallahına ihtiyacı yok bunun. evet haklısın ben zamanında destek icin aldım dersin evet anlıyorum ama sen 3 sezondur maca gittin derbisi ingiliz klubu defalarca izledin. daha ne ya boyle ballı iş yok bu devirde kusura bakmayacaksın. futbolcu parasını almadımı acaba diyor sektor acımasız sende buradan kendine pay biç sevgili kardeşim.
burda yanlış düşünüyorsun sana kombineni stad açıldığından itibaren geçerli olmak üzere sattı.
kombine alanları beleşci durumuna sokmayın ankara dediler gittik bedavamı gidiliyor. Başak şehir olimpiyat
merak etme gidilecek yerler değil ama Beşiktaş sevgisi götürüyor bedava kombine değil yoksa kendimi örnekleyeyim
kale arkası kombine biletler genelde 20 lira ama sen gittinmi 100 liranın altında maliyeti olmuyor bunu veren 20 lirayıda verir
onuda geçtik bedava diye bir şey yok o kombineyi satarken senin sözleşmende var o maçları kapsadığı önce satmak için
paket yapıp verip sonra kimseye bedava seyrediyorsun diyemezsin insanların çoğuda destek için aldı.
hadi bunuda geçtim tamam sat kulübün paraya ihtiyacı var varım buna ama sen kombine almış adama ikinci kombine satıyorsun
şimdi 3 tane zibidi çıkıp küfür ederse bütün stad ceza alıyor o zaman ne yapacaksın sen o maça bilet sattın tekrar satamazsın.
bursa maçında ceza alırsak yasal olarak ben biletimi başkasına devretme hakkına sahibim yani bana bileti sattığı için
kulüp bir daha satamaz ve kayseri maçına boş tribüne oynar işin bir boyutu bu diğer boyutuda bana bilet satıp beni nasıl stada almayacaksın
stada alamıyorsan nasıl o bileti satabiliyorsun bileti satmasan sorun yok ceza alırım sende bileti başkasına satarsın.
bu bileti satamamak gibi bir şansın yokki. neden 42000 kişiye sabitliyorsun.
Bunuda geçelim tamam paraya ihtiyacın var satıyorsun peki VIP kombinesi olanlara neden satmıyorsun da onların kombinesini stad açıldığından itibaren
geçerli kılıyorsun onların ayrıcalığı ne onlar taraftar değilmi.
ne demek ya 3 lü kombine adam vanda oturuyor kulübe destek için kombine almış açılış maçınada gelmek istiyor
sen adama 3 maçlık bilet satıyorsun diğer iki maç koltuğu boş. Sırf açılış maçı için yurt dışındanda kombine alan var.
en başta aramızda @Efe var bursada oturuyor kessen açılış maçına gelir ama diğer maçlara gelemez 3 lü paket bilet alacak
biz forumda bir şekilde devir ederek olayı çözümleriz ama o kadar büyük çoğunluk varki bir maça gelmek için 3 maçın parasını verecek
ve sonraki iki maçta koltuğunu boş bırakacak sen biletleri tek tek de satsan o biletler bu kadar seneden sonra satılır
insanlar aç stadı bekliyor ama 3 lü biletle hem dışarda bilet bekleyenleri taça atıyorsun hem kombine sahiplerini taça atıyorsun
hemde son iki maçı boş tribünlere oynatma ihtimaliyle şampiyonluğa giden takımı taça atıyorsun bu karar ne olursa olsun kesinlikle düşünülmeden
alınmış bir karar bunun kulübün paraya ihtiyacı olmasıyla bir ilgisi yok çünkü tek tek de satsan aynı para topluda satsan aynı para
neresinden baksan yanlış bir uygulama tutar tarafı yok elinde kalıyor. ne yapacaksın stada girenlerin tc leri mühürlenirse
sattığın bileti tekrarmı satacaksın hukuksal olarak mümkünmü bu bence değil o koltuğun parasını ödemişim gitmesemde benim gitsemde benim
canım ister başkasına devrederim devir hakkım var. sen 1050 liraya sattığın koltuğun sahibine diyebilirmisin sana bu bileti sattım
ama sen giremiyorsun bu maça ben biletini tekrar satacağım. Küfür etmeyin derler ama ben 42000 kişiyi kontrol edemem
sen bana 3 bilet satıyorsan benim stada girmemide garanti etmek zorundasın. Garanti edemediğin bileti satamazsın. @tayfun_bjk
burda sorun kulübün paraya ihtiyacı olma durumu değil burdaki sorun kulübün taraftarına karşı son derece saygısız bir şekilde davranma durumu
sana hiç bir şans bırakmadan emri vaki davranıyor. yoksa tek tekte satsa topluda satsa alacağı para aynı ama verecek olan insanın bir kerede vermesiyle
iki aya yayarak vermesi arasında fark var hem tek tek çıkartırsın hem toplu çıkartırsın kulübün acil nakite ihtiyacı var arkadaşlar
3 lü paket alın dersin bizde kulübümüze feda olsun deriz. ama hiç imkanı olmayanda demez yerine bir başkası der. 500 binin üzerinde bilet talebi olacak
hiç bir koltuk boş kalmaz. Evet kulübün durumu kritik acil nakit akışı gerekiyor. FFP engeli önümüzde duruyor.
Diğer taraftan kırılmış bir Beşiktaş taraftarı var bunları hiç bu yollara sapmadan daha insani taraftarını onurlandırarakta yapabilirdin.
Kimsede kendini haksızlığa uğramış hissetmezdi. Gidemese bile kırılmazdı şimdi gelemeyecek olan herkes kırılacak elbette bunu içine
atacak ama en kötüsü insanın sevdiğinden darbe yemesidir. Onun acısı daha zor geçer.

Çevrimdışı Orhan

@Necmi  abi bilet konusu icin bir baslik acsaniz daha uygun olmaz mi benim gibi sehir disinda olup stada gitme imkani olmayan arkadaslarda var bizim icin de zor oluyor.Stadla alakali bilgi alamaz olduk.