Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5498741 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı MUTE

300 Tl az olmuş bence 3000 Tl olsun. Barcelona ile Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynuyoruz ya.

Tebrikler Fikret Orman ve yönetimi. Helal olsun hepinize.  :claps:

Çevrimdışı macrinus

baskan halkın takımı değiliz demedi haksızlık yapmayın okumadan etmeden konusmayın ya da fener medyasının manuplasyonuna bu kadar acık olmayın. baskan biz halkın takımıyız sarayın da takımıyız dedi senin vodafone arenan zamanında dolmabahce sarayının avlusu ve atlarının bakımının yapıldığı alandı. eğer açılışa beleş gitmek isteyen değerli!!!!! taraftar varsa burada ben kombine devri yapıp ücretini de öderim onun. yeterki burada yalan yanlış konuşmasın.......
Ben isliklayacam. Mac oncesi,  mac sonrasi
kimseyi ıslıklamayacağız sakin olun.. :money:

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUTE

Lafa gelince biz halkın takımıyız, biletler ucuz olsun, lafa gelince yıldız istiyoruz, şampiyonluk istiyoruz.

Beşiktaş taarftarı artık bir karar aşamasında. Halkın takımı olarak takılıp kulübünün hasılatta rakiplerinden geri düşmesini mi istiyor, yoksa başarıyı mı?

"Hem para vermeyeyim, hem kulüp başarılı olsun"; yok öyle bir dünya.

Başarıdan kastın nedir ki? Bu taraftar neler çekti biliyor musun? En çok gördüğü Türkiye Kupası'nda çeyrek final. Daha ne yapacak ki?

Çevrimdışı onurturan

Saol kardeşim bilmukabele . Ama öğretmenler konusu derin, bir ara burda çarmıha gerilmistim haklısın ama mesleğim gereği belki 2000 öğretmen tanimisimdir tabi bu sayıyı polis doktor asker , Valilik kaymakamlık tarım maliye muftuluk adliye seçim tapu nüfus çalışan vhki ler diyede genisletebilirsin  , inan ki bu öğretmenler konusu hakkında tez yazabilirim :)  ama neyse konu disilarininda dışısı yapmayalım , birde o zamanla arasında üye sayısı belki 5 kat oldu forumyn, bu sefer kesin beni asarlar burda .
ben de öğretmenim beni de tanımanı isterim abi belki fikrin değişir  :poke:
konu dışı olmasın çatı kolonları sence  nasıl böyle iyi mi yoksa kaplanmalı mı  :evillol:

Çevrimdışı emrecakmak

Adamın emeklerine yazık valla sen 3 yıl boyunca uğraş kimsenin yaptıramadığı stadı zorluklar içinde yaptır ilk maç seni ıslıklamayı konuşsunlar pes valla diyecek birşey bulamıyorum.

Çevrimdışı Emre_ZA

Beni kimin maça gidip gidemeyeceği ilgilendirmiyor. Kombinem var ama ben de 3 maça gidemeyeceğim. Umurumda mı? İnanın bana zerre umurumda değil. Bu kulüp artık böyle yönetiliyor ve böyle yönetilecek. Çünkü böyle yönetilmeli.

Beni sadece Kasımpaşa maçının galibiyeti ilgilendiriyor.

Beşiktaşlıyım diyen herkese de tavsiyemdir arkadaşlar.

Maça odaklanın. Bugün gitmezsiniz, yarın gidersiniz. Hayatın sonu değil.

Beşiktaş tarihinin en kritik 2 ayına giriyoruz.

Ah bunun bir farkına varsanız..
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı onurturan

:kop: :kop:

Çevrimdışı arda

Daha oncede paylasmistim scoreboard icin paneller, bu islerden anlayan arkadaslar belki bilgi verebilirler.

Zeki abi şöyleymiş teknik özellikleri;

IMPOSA plus Serisi
Piksel alanı 16mm
Çözünürlüğü 20x20
Ağırlığı 2.7 kg
Görme açısı: yatay 120 dikey 60
280 W maks sarfiyat
koruma sınıfı IP 54 IP66 dış kullanımlar için uygun tabiki
50000 saat ömür

Detay burda arkadaşlar:

http://www.chainzone.com/UpLoadFiles/20141107/2014110709333485.pdf

vfo16 olarak ararsanız rahat olur.

Eline sağlık abi bu arada. Videolarda canavar. Güzel yakalamışsın ledleri  :ok:

[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 01:19:25 arda ]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Kemal

ben de öğretmenim beni de tanımanı isterim abi belki fikrin değişir  :poke:
konu dışı olmasın çatı kolonları sence  nasıl böyle iyi mi yoksa kaplanmalı mı  :evillol:

İstisnalar kaideyi bozmaz kardeşim benim babamda öğretmendi , tabii ki oranı %100 vermedim o zaman :)

Kolonlar iyi kaplanirsa iyice kaplama olacak hersey göze batacak :)

Kulubeler nasıl sence ? Zemin altı iyi mi ?   Birde soyunma odalarında ki şok havuzu acaba sadece bizde mi olacak yoksa rakip odasında da var mı ?

Çevrimdışı tayfun_bjk

ıslıklayan olursa kendi vicdanı ile bas başa bırakmak gerekir onları,  o ıslakyanlar acaba klübümüz kayyuma devredilseydi zeytinburnunda dandik bir stad yapılsaydı alkışlayacaklardı belli... onları zeytinburnu da eyleme bekliyorum bağırsın rahatlasınlar.

Çevrimdışı Burak Akay

takım şampiyonluğa giderken protesto falan edilmez mayısda kongre var çıkarsın orda derdini anlatırsın yada sezon sonu ki zaten şampiyon olursak herşey unutulur geçilir ama olamazsakda o zaman yaparsın protestonu FFP çok sıkıştırıyor deniyor yoksa başkanda tribünden gelme oda kimseyi zorlamak istemez ama böyle olduysa vardır bir geçerli sebebi ayrıca 100 liraya bursa maçına gittin diyelim son osmanlı maçında şampiyonluk turu atacağımızı düşün 100 liraya bilet alabilirmisin o maça birde böyle düşünmek lazım
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Soyunma odalarinin  Turkiyedekilerin aksine gayet sahsali olacagini dusunuyorum.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı tayfun_bjk

yuz yuz lira yuz liralılk taraftarız yuz yuz yuzumuz eskimez agırmaz isteriz de isteriz yuz yuz diy bagırsınlar orada........ ya arkadaslar guldur guldur showun bir sahnesinde en ucuz bilet 100 tl onu da bulamıyorsun zaten biz neyin mevzusundayız anlayamıyorum..

Çevrimdışı onurturan

İstisnalar kaideyi bozmaz kardeşim benim babamda öğretmendi , tabii ki oranı %100 vermedim o zaman :)

Kolonlar iyi kaplanirsa iyice kaplama olacak hersey göze batacak :)

Kulubeler nasıl sence ? Zemin altı iyi mi ?   Birde soyunma odalarında ki şok havuzu acaba sadece bizde mi olacak yoksa rakip odasında da var mı ?
benim de annem babam ben hepimiz öğretmeniz ben ekonomi boyutunda kırılmıştım sana sonuçta bütün öğretmenler yakın para alıyolar ..
kulübeler tabii ki epl ayarında olmasını isterdim ancak bizim konjonktür ona uygun değil henüz o yüzden böyle iyi.
şok havuzu konusunda bilgim yok da rakip odasında gerek yok zaten devre olduğunda bi şoka girmiş olacak hepsi  :super:

Çevrimdışı fore_kazık

300 Tl az olmuş bence 3000 Tl olsun. Barcelona ile Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynuyoruz ya.

Tebrikler Fikret Orman ve yönetimi. Helal olsun hepinize.  :claps:
Arkadaşım aç passo.com.tr yi fb osmanlı maç biletlerine bak. En düşük kategori 105 TL. Yani senin gönül verdiğin takımın açılış maçında istenen en düşük kategori bilet fiyatından daha pahalı. Siz gelmiş hala pahalı buluyorsunuz. Şuanda bizim yerimize fb stas açsa sadece ilk maçın taban fiyatını 300 TL yapardı. Konuşmaya gelince fb gs ye rakip olalım deriz ama konu böyle şeylere gelince halkın takımıyız mazereti artık baydı. Halkın takımıysak gomeze gerek yok beşiktaşlı bi esnaf abimiz forvette oynasın. Halkın takımının neyine yıllık 3.5 milyon euro maaşa dünya yıldızını? Bırakın dünya yıldızlarını dünya takımları alsın...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

3 maç olmasının avantajı. Küfür edecek kişi diğer haftayı düşünür etmez çok güzel ama edersede 100 metre ilerdeki adamın suçu ne diye sorarım gene.

Çevrimdışı BlackEagle26

Bilet fiyatları normal 3 sene aradan sonra kartal yuvaya dönüyor.Mesele 3 maç . Şampiyonluğu ilan edersek son maç bu fiyatlara bilet bulunmaz. Allah göstermesin şampiyonluk giderse de son maç full olmaz. Ffp ihtimali var bence bu işte. Konya başkanının sözü vardı şampiyonluğu ilan edersek 34. Hafta Konya maçı Vodafone Arena'da  oynanıcak bunuda unutmayalım

Çevrimdışı macrinus

Adamın emeklerine yazık valla sen 3 yıl boyunca uğraş kimsenin yaptıramadığı stadı zorluklar içinde yaptır ilk maç seni ıslıklamayı konuşsunlar pes valla diyecek birşey bulamıyorum.
Bizim hayallerimize yazik degil mi?
2 yildir gunde en az 1 saat stadla ilgili yazilara, fotolara bakiyorum.
 Haftada 1 gun iznim var ve ben en kotu 2 haftada 1 stada gidip disardan izliyorum.
1,5 yil once kombinemi aldim. Aldigim gunden beri de ilk macin hayalini kuruyorum. Gozlerim doluyor.
Simdi adam kalkmis bizden usulsuz bir sekilde para istiyor. Ben kombine almisim kardesim. Sozlesmede 1 yil gecerli diyor. Hadi bilet dedi 200_250 civari para ayarladim neyse bari tek maca giderim dedim. Şimdi de 3lu kombine cikti.
Isliklayacam diyorum ama %99 maca gidemem.
Bana yazik degil mi?

Çevrimdışı tayfun_bjk

Arkadaşım aç passo.com.tr yi fb osmanlı maç biletlerine bak. En düşük kategori 105 TL. Yani senin gönül verdiğin takımın açılış maçında istenen en düşük kategori bilet fiyatından daha pahalı. Siz gelmiş hala pahalı buluyorsunuz. Şuanda bizim yerimize fb stas açsa sadece ilk maçın taban fiyatını 300 TL yapardı. Konuşmaya gelince fb gs ye rakip olalım deriz ama konu böyle şeylere gelince halkın takımıyız mazereti artık baydı. Halkın takımıysak gomeze gerek yok beşiktaşlı bi esnaf abimiz forvette oynasın. Halkın takımının neyine yıllık 3.5 milyon euro maaşa dünya yıldızını? Bırakın dünya yıldızlarını dünya takımları alsın...

:claps:anlayana ama anlamayana klubun tapusu az.

Çevrimdışı arda

Soyunma odalarinin  Turkiyedekilerin aksine gayet sahsali olacagini dusunuyorum.

Birde rakip soyunma odasını merak ediyorum. UEFA finali verilmesi için bir standardı vardır tabi ama ne bileyim! O havuza felan girmesinler terli terli..

Gece gece derde bak  :ebebe:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada yanlış duymadıysam bu geceki Almanya-İngiltere maçında stat anonsçusu Bayern Münih'inkisiydi. "Mariooo" diye bağırışından anladım :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Aydemir54

öyle bişey yok her kombimne sahibi kendi koltuğunu alacak 2. öncelik ancak 300 tl lik biletleri bitirebiliryoksa kombine sahipleri kendi koltukları almak zorunda

O daha kötü. Mesela 4.katagoriden kombinesi olanlar 720 tl vermesi gerekiyo..

Çevrimdışı Burak Akay

Kesinlikle katılıyorum.. Ayrıca son yılların belkide en iyi kadrosu kurulmuş iki üç takviyeyle lige ambargo koyarız stadın bitmiş seneye büyük ihtimalle şampiyon döneceğiz şampiyonlar liginde olacağız keyfini çıkarmak varken tüm bunların takıma destek olmak varken.Tamam Fikret Orman'ın hatalı işleride olabilir ama eski yöneticileride biliyoruz kulübü 17 milyon borçla alıp 500 le bırakanlar oldu emin olun o başımızda olsaydı şuan borcumuz yine aynı olurdu ve inönüde oynamaya devam ederdik.Yiğidi öldürün hakkını verin fenerlilerle hibrit hibrit diye dalga geçmeyi biliyoruz günlerdir o çim nerdeyse 15 milyon lira havadan gelmiyor o paralar
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı fore_kazık

Bizim hayallerimize yazik degil mi?
2 yildir gunde en az 1 saat stadla ilgili yazilara, fotolara bakiyorum.
 Haftada 1 gun iznim var ve ben en kotu 2 haftada 1 stada gidip disardan izliyorum.
1,5 yil once kombinemi aldim. Aldigim gunden beri de ilk macin hayalini kuruyorum. Gozlerim doluyor.
Simdi adam kalkmis bizden usulsuz bir sekilde para istiyor. Ben kombine almisim kardesim. Sozlesmede 1 yil gecerli diyor. Hadi bilet dedi 200_250 civari para ayarladim neyse bari tek maca giderim dedim. Şimdi de 3lu kombine cikti.
Isliklayacam diyorum ama %99 maca gidemem.
Bana yazik degil mi?

Kusura bakma ama bu eseri bu zorluklar içinde yapan yönetimi maça gidince ıslıklayacaksan sana yazık değil kardeşim...

Gitme daha iyi. Stad tek maçlığına açılmıyor ya canım kardeşim. herkes kendince aşık takımına, ever benide zorluyor ve belki bende gidemem ama bu kadar gönül koymaya ne gerek var? Önemli olan Beşiktaş değilmi? Varsın 3 maça gitmeyin seneye 1 sezon boyu tadını çıkarırsın arenanın ;)

Çevrimdışı Kemal

benim de annem babam ben hepimiz öğretmeniz ben ekonomi boyutunda kırılmıştım sana sonuçta bütün öğretmenler yakın para alıyolar ..
kulübeler tabii ki epl ayarında olmasını isterdim ancak bizim konjonktür ona uygun değil henüz o yüzden böyle iyi.
şok havuzu konusunda bilgim yok da rakip odasında gerek yok zaten devre olduğunda bi şoka girmiş olacak hepsi  :super:

Kardesim kırılma olursa üzülürüm kirdiysamda hakkını helal et kusura bakma , ben gördüğümü söyledim sadece . Tabii ki ben bu ülkeye Devlete hizmet eden her bireyin meslek ayırt etmeden hakettiği ücreti almasını ve emekli olduğunda ücretinin bıçak gibi kesilmemesini isterim . Zaten bu yüzden gizli işsizler Kamuda var , hayat şartlarından birakamiyorlar ama bir yandanda kendini gelişen teknolojiye ve yeni bilgilere adapte edemiyorlar . Makas açılıyor .

Atandı mi bilmiyorum ama ücret konusunda nacizane tavsiyem Şark geçen sevimli sakin Marmara Ege Trakya ücra beldelere ilçelere atanman / tayin olman ; haftada 3 gün mecburi ise gidip kalan zamandan ise ek derstende kallavi ücret alıp , yazın ise semaver dersi olarak adlandırılan zorunlu katılımlara katılmayıp 2.5 ay tatil yapman :)

Evet haklısın Epl gibi yapabilmek için Kulubeleri önce taraftar transfer edilmeli.

Soyunma odaları resimden olsa gerek dar geldi bana kolidorlar en merak ettiğim yer tamamen bitince soyunma odaları . İşin fırını orası bu oyunda.
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 01:30:01 Kemal ]