Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5498632 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Herkes 300 tl üzerinden gidiyor. Herkes en ucuz biletlere hücum edip biteceği için. Diğer kısımlar 400 500 600 1000 e doğru gidiyo.
öyle bişey yok her kombimne sahibi kendi koltuğunu alacak 2. öncelik ancak 300 tl lik biletleri bitirebiliryoksa kombine sahipleri kendi koltukları almak zorunda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Zeki hocam bilgiler için teşekkürler :) sanırım burada insanların isyan ettiği bilet fiyati değil 3lu kombine işi en azından  benim öyle. Tek seferde 100 tl vermekle 300 tl vermek arasında en azindan benim için çok fark var . Tek bilete dönülmeli

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim bu konudaki dusuncemi biliyorsun @Ardau o para da kombineyi maketten alanlar icin verilmemeli, ama klup diyoruz ffp diyoruz canimiz feda olsun diyoruz verelim parasinda degiliz diyoruz ama hakikaten 3 mac biraz degil bayagi agir oldu.

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

şu stada başka masraf çıkmadan ilk maç itibari ile girelim de ben başka bişey istemiyom artık..

Hocam şu anda aynı fikirde olmamızın dışında, stadda tam olarak komşu olduğumuzu da farkettim. Biz de üç kişi 9.sıra 9-10-11deyiz.

Çevrimdışı Burak Akay

Kardeş mevzu orada zaten. Herkes yanı anda almasın kombine alana öncelik verilsin.

Hakkaten boşa tartışılıyor... muhtemelen bursa maçına gidenlerin bir sonraki kayseri maçında pfdk kararıyla kartlarına bloke konulacağından o biletler başkalarına devrolacak nasılsa:) yani senin dediğin 3 maça aynı 42000 kişinin gitmesi çok düşük olasılık ;)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rahat kazanırsak çoşarız o yüzden ceza gelmez sanmıyorum ama 2. ve 3. maçlara inanılmaz karaborsa olucak malesef heleki son osmanlı maçı şampiyonluk maçı olursa %1000 karla bilet satan olur bu olay çok yanlış
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

Benim bu konudaki dusuncemi biliyorsun @Ardau o para da kombineyi maketten alanlar icin verilmemeli, ama klup diyoruz ffp diyoruz canimiz feda olsun diyoruz verelim parasinda degiliz diyoruz ama hakikaten 3 mac biraz degil bayagi agir oldu.
tek maçlık ve 3 maçlık seçenek neden yapmazlar anlamak mümkün değil gerçekten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun_bjk

ben zaten 3 maç biletimi alıcam. Fazla bulursam kombine almayan maça gelmek isteyenler içinde bilet alıcam.
Fiyatlar pahalı ama çok pahalı değil zira şampiyonluk yarışı ve yeni stad açılışı var.
Ben burada 3 maçla ilgili sızlamadım. Klubün sahibiyim demiyorum.

Kombine alanlara ikiyüzlü deniyor.
Diyor ki arkadaş: 3 sene beleş kombine varken f.orman kraldı.
Şimdi rüşvet bitti laf ediyorsunuz.

Ben iki yüzlü falan değilim. Kombineyi destek için aldım. F.orman 3 sene beleş verdi diye övmedim.
Tersi oldu diye de sövmem. Yanlışsa yanlış doğruysa doğru.
Kombine alanlara vebalı yaklaşımı yapanşar var.
Sanki kombine aldık suç işledik. 3 sene beleş gittiler. Görende biz stad bitmesin diye pislik yaptık beleşçiyiz sanacak.
baskan gecen dediki biz halkın takımıyız aynı zamanda sarayın (dolmabahce sarayı) takımıyız ama bugun sozcu isimli gazetede ne vardı biliyormusun manset spor sayfasında; biz halkın takımı değiliz biz sarayın takımıyız..!! bu yapılan ne objektifliğe sığar ne gazeteciliğe eleştirdikleri tutumları kendileri sergiliyor olabilirler buna birşey diyemiyoruz. benim çokta takip ettiğim bir yayın organı değil ama denk geldi bir baktım böyle bir manüplasyon var. oyunlar oynanıyor biz objektif oluyoruz diyen medya organlarında dahi. burada biz bir vucut olmalıyız senin gibi bende kombine aldım 2 sene önce maça da gidemedim düzenli ama amacımız klubumuze destek olmak stad insaatında bir tugla da bizden olsun diyebilmekti. paydamız aynı o yuzden bu tur tasarrufları yonetime bırakmak ( işte son üç maçı bu sene değilde seneye bıraksaydı vs..) polemik yapmamak ve sizler gibi desteğini en evvelinde yapanların değerini klubun bildiğini ve saygıyla karşılağını bilmek..

Çevrimdışı Fikret

@Fikret numarali kamera acisindan kaydettigim video var. Fotograflarda eski acik kamera yerindende fotograf cektim gorebilirsin. Eski aick en ust.

Haber sitesinde http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-fotograflari-26-mart-2016-2000-34398.html
Güzel video teşekkürler. Fotolara bakmıştımda videoları es geçmişim.

Benim kombine y.açık kapalı yanı haliyle özetleri tersten izleyecem gene  :lol:

Çevrimdışı ZEKI

Kardeş mevzu orada zaten. Herkes yanı anda almasın kombine alana öncelik verilsin.

Hakkaten boşa tartışılıyor... muhtemelen bursa maçına gidenlerin bir sonraki kayseri maçında pfdk kararıyla kartlarına bloke konulacağından o biletler başkalarına devrolacak nasılsa:) yani senin dediğin 3 maça aynı 42000 kişinin gitmesi çok düşük olasılık ;)

Ama artik kombine sahipleir o biletleri satabilecek klup satamaz, ve kombine biletleri istedigi fiyattan satabilecek. Eskiden bilet cikartiyordun cunku stadin yoktu. Fenerde Gs de bloke olan kombine sahipleri biletleirni satabiliyorlar devredebiliyorlar.

Çevrimdışı Kemal

olaya farklı açıdan bakmanın zirvesini yapmışsın abi  :D

İlk yapılan hakem hatasında puan kaybetmedigimiz halde , ilk yapılan kaşar hakem atmasıda dahil Başkanın eline sopayı alıp ortaya çıkışında yazıyı hatırlarsın kardeşim :)

Çevrimdışı İlkem1903

Halkın takımı gibi geleneksel düşüncelerden devam ederek son 20 yılda 2 sampiyonluk aldık renklilerle aramızda acı ama gerçek fark oldu artık devir değişti zengin varlıklı lobi oluşturabilecek Beşiktaşlıları başkan dün halkın takımı değiliz saray takımıyız diyerek stadla beraber Beşiktaşın yanına çekmeye çalışıyor stadın acılış ilk 3 maçında talebin tavan yaptığı dönemde başkan il dışından geleceklere göre kombine sahiplerine göre ayarlama yapamaz

Çevrimdışı Sezer94

Bende ozel universite ogrencisiyim kombinem yok fakat sadece acilis macina gidecektim tekli bilet olsaydi iyi olurdu 3 senedir takip ediyordum olmadi seneye artik :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı macrinus

Olur da parayi ayarlayip maca gidebilirsem (cok zor)  f. o yu protesto icin hazirim. Kufursuz her turlu tepkiye varım.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı fore_kazık

Ama artik kombine sahipleir o biletleri satabilecek klup satamaz, ve kombine biletleri istedigi fiyattan satabilecek. Eskiden bilet cikartiyordun cunku stadin yoktu. Fenerde Gs de bloke olan kombine sahipleri biletleirni satabiliyorlar devredebiliyorlar.
Bizde neden yok abi ? Neden klüb bu konuda aracı olamıyor bilgin varmı?

Çevrimdışı onurturan

Hocam şu anda aynı fikirde olmamızın dışında, stadda tam olarak komşu olduğumuzu da farkettim. Biz de üç kişi 9.sıra 9-10-11deyiz.
çok memnun oldum tanışırız ayın 11 inde inşallah.. aradaki 8 numarayı ne yapıcaz  :kop: :kop:

Çevrimdışı murateren

Yeni üyeyim ama bazı arkadaşların tepki gosterenlere yaptıkları benzetmeler hiç hoş değil. Birini rapor ettim umarım adminler gereğini yaparlar. Tepki de eleştiri de herkesin doğal hakkı.

Çevrimdışı Ardau

Biliyorum Zeki hocam. şu maddiyat yüzünden son derbiden beri maçlara gelemiyorum bir de bu tuzu biberi oldu.hem Beşiktaş'ı hem sizleri özledim. Umarım bu yanlıştan dönerler ya da imkan bulabilirim.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı onurturan

İlk yapılan hakem hatasında puan kaybetmedigimiz halde , ilk yapılan kaşar hakem atmasıda dahil Başkanın eline sopayı alıp ortaya çıkışında yazıyı hatırlarsın kardeşim :)

ben senin yazılarını beğenerek takip ediyorum zaten @Kemal  abi  :ok: (öğretmenlerle ilgili olan hariç :akuma:)

Çevrimdışı Kemal

Takım şampiyonluga giderken o stada gidip ıslık çalıp yuhalayacak kim varsa gerçekten gidip Başakşehir falan tutun yada duygularinizi dizginleyin takımın moralini bozmayın seneye yapın lig açılışında protestonuzu . Veya lig bitince kulübe yürüyün sakince Kanunlar nezdinde .

Ama lig bitince .

Kendi ayağınıza sıkmayın .

Çevrimdışı sallapati

Boş boş konuşmayın.
KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ!
Ben ve diğer kombine alan arkadaşlar senin gibi RÜŞVET KARŞILIĞI YALAKALIK yapmayı normal bulmuyoruz. KOMBİNECİLERE İFTİRA ATMA!

Ne zaman kraldı? 3 senedir 3 maça gittim ben. Kimseye de stad 2 sene geciksin ki 2 sene maça gideyim demedim. Zamanında bitseydi ağustos 2014 sözü verrmişti f.orman. Ama işte f.orman ın ağzından çıkan sözün doğru çıkma olasılığı düşük.

Kombine satın alanlar DESTEK İÇİN ALDI. Terbiyesizliğin lüzumu yok.
Birader sen benim kim oldugumu nerden biliyorsun da rusvetci satilmis diyorsun..  3 senede 3 maca gittim diyip bir de bununla övünüyorsun.. Yazik sana... Sorsak en kral Besiktasli sensindir... Bana satilmis diyorsun, baskana yalanci diyorsun, en buyuk sensin.. Bravo aynen devam et.. 3 yilda 3 maca gittigine gore bu 3 maca da gitmesen sorun olmaz senin icin.. Cunku amacin Besiktasa destek vermek degil, goygoy yapmak..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tayfun_bjk

4 sene önce başkan kapalıda dandik bir lig maçının biletini 100 küsür tlden satıp boş tribünlere maç oynatırken , gözünü çarşı düşmanlığı bürümüş arkadaşlar gıklarını çıkarmıyorlardı.. bu sene açılış maçında kombinesi olanlara attığı kazık, trtsporda taraftara giderli konuşmalar, şimdi de 3 lü bilet dayatması.. daha da gelir bunun gerisi merak etmeyin...
başkanın iyi icraatları vardır eyvallah.. ama taraftara müşteri gibi davranması, halk takımı değiliz söylemleri, kendisine bir cephede oluşturmaya başlamıştır..
kendisinin de dediği gibi Mario GOMEZ nasıl vazgeçilmez değilse , kendiside vazgeçilmez değildir... bigün anlar..
baskan halkın takımı değiliz demedi haksızlık yapmayın okumadan etmeden konusmayın ya da fener medyasının manuplasyonuna bu kadar acık olmayın. baskan biz halkın takımıyız sarayın da takımıyız dedi senin vodafone arenan zamanında dolmabahce sarayının avlusu ve atlarının bakımının yapıldığı alandı. eğer açılışa beleş gitmek isteyen değerli!!!!! taraftar varsa burada ben kombine devri yapıp ücretini de öderim onun. yeterki burada yalan yanlış konuşmasın.......

Çevrimdışı onurturan

Olur da parayi ayarlayip maca gidebilirsem (cok zor)  f. o yu protesto icin hazirim. Kufursuz her turlu tepkiye varım.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kimseyi ıslıklamayacağız sakin olun.. :money:

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

çok memnun oldum tanışırız ayın 11 inde inşallah.. aradaki 8 numarayı ne yapıcaz  :kop: :kop:

Onunla da kaynaşırız.  :evillol: Başkan başka birşey çıkarmazsa görüşmek üzere.

Çevrimdışı ZEKI

Bizde neden yok abi ? Neden klüb bu konuda aracı olamıyor bilgin varmı?

Su ana kadar senin stadin yoktuki Kim kombinesinde belirtilen yerde mac izledi. Artik stadina geciyorsun. Ve yerin var koltugun var.

Çevrimdışı onurturan

Onunla da kaynaşırız.  :evillol: Başkan başka birşey çıkarmazsa görüşmek üzere.
görüşürüz kardeşim benim hanım hamile olduğu için biz 4 kişi gelicez orda itiş kakış olursa korumak için yardımcı olursunuz artık bizim yavru kartala  :ok: iyi geceler..

Çevrimdışı Kemal

ben senin yazılarını beğenerek takip ediyorum zaten @Kemal  abi  :ok: (öğretmenlerle ilgili olan hariç :akuma:)

Saol kardeşim bilmukabele . Ama öğretmenler konusu derin, bir ara burda çarmıha gerilmistim haklısın ama mesleğim gereği belki 2000 öğretmen tanimisimdir tabi bu sayıyı polis doktor asker , Valilik kaymakamlık tarım maliye muftuluk adliye seçim tapu nüfus çalışan vhki ler diyede genisletebilirsin  , inan ki bu öğretmenler konusu hakkında tez yazabilirim :)  ama neyse konu disilarininda dışısı yapmayalım , birde o zamanla arasında üye sayısı belki 5 kat oldu forumyn, bu sefer kesin beni asarlar burda .