Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479883 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Eren Özdemir

Abler çok büyük konu dışı umarım kızmazsınız ama açılışta bence sahada bir dj setinin olması

ve bütün tribünlerin danstan, keyiften kendilerini kaybetmeleri gerektiğini düşünmekteyim. Çok kimse

kalmamıştır bu saatte ama https://www.twitch.tv/ultra şu adresten insanların ne kadar eğlendiklerini

görünce, bence statta böyle bir eğlence gayet keyifli olur. Umarım kızmazsınız.

Çevrimdışı Gürcan

Gumruk 24 saat nobetci bulundurmak zorunda esim memur oldugundan biliyorum. Hafta sonu gece fark etmez hizmet devam eder. Tabi musavirler evraklari yetistirirse :) evraklarda eksik yoksa hizlica gümrükten gecer ve stada dogru yol alir butun tirlar

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SERDEM

@Necmi abi çimler doğal çim bi fotoğrafta çimin kökü görünüyor soğan başı gibi beyaz (numune fotografı). 

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Ferhat Türk

Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı sallapati

güncel.. 2 tır yanaşmış... sanırım üstünde kütahya yazıyor birinin.. çim tırları olamaz heralde..

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın BeşiktaşArena :)

Bugun Gunlerden 19.03 Dogum Gunun kutlu olsun BEŞIKTAŞIM ! :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Merhaba yaş olmuş 42 hala çocuk gibi heyecanlıyım.  3 yaşında başlamışim inonu ye gitmeye onbir yaşına kadar kombinemiz vardı. Beyaz parlak kaliteli bir koçandan her hafta bir tane kopartırdık üzerinde bizim amblemimiz vardı.her pazar mahallenin mavi onluklu pis bakkalina uğrar (Hürriyet milliyet tercüman Günaydın güneş ) on yumurta bir ekmek siparişleri alır o günkü maç için şuvwbsine (sarı gazoz iste) iddaaya girer kosarak maç için hazırlanmaya başlardik. Tüm hafta gazetede siyah beyaz resimlerde ziyanin Necdetin  sarı süleymanin sametin rizanin uzerinde yikanmaktan rengi solmuş  toprak sahadan çamur olmuş esofmanlarina bakarak maça hazırlanırdik beş ortalı çizgili defterin arka sayfasına bir saha çizip kadrolar yazardık. Maç günü eski amerikan dolmuslarla stada gelirdik baglarbasindan geçerken hep ataryemezle yeratamaz maçı olurdu bu hiç değişmezdi. Stadın önüne geldiğimizde eski açıkta bayrağımızı dalganirken görürdik bir de rakibin bayrağını asarlardi. Ordanda onların rengini öğrenirdik. Eger yazsa kartondan havalandirmali siyah beyaz sapkalarimiz olurdu .kışın mutlaka enine siyah beyaz cizgili kafamizi tamamen saran beremiz ve annemizin ozenle ordugu yun atkimiz olurdu siyah beyaz .bayraklarimiz tek tipti sol ust kosesinde turk bayragi olan siyah beyaz cizgili klasik bayragimiz.Stada uzun karanlık bir geçitten geçerek girerdik demir Parmaklıklarla çevrili uzun bir geçitti. Gisenin önünde kendini zor aydınlatan Feri solmuş ama daima yanan bir  ampul vardı etrafı demirden korumalı biletimizi verir içeri girerdik. Saha kısmen yeşil çokça toprakti. Ortası kellesmis cayır havasında sayılır. Koltuk değil ama tahta sıralar vardı.  Maç öncesi yada devre arası  peynirli pide ayran satan hasır sepet taşıyan üzerinde aroma yazılı onluklu abiler vardı bir pide aşağıdan yukarı on adamın elinden gelirdi afiyetle yerdik. Mabel çikolatası arap Bacili sakızı ilk orda gördük. İlk önce genç maçı olurdu herkes yorum yapardı bu iyi topçu olcak haftaya Asta görürüz diye konuşurlar  biz daha çok tribünlerle ilgilenirdik ne dediler baba. Karşıda pankartta ne yazıyor onlara bakardık bayraklar sallanmaya başlayınca ilk biz katılırdik.kartalım sahaya ok gibi çıkarken tezahürat YAYAYA SASASA BEŞİKTAŞIM COK YASA şeklinde olurdu   Hele bir de gol oldumu artık hangi amca bizi omuzlarına alırsa onlarla birlikte bagirirdik.EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ BAŞKA BÜYÜK YOK. maç bitince yorgun argin statan çıkar mis gibi köftelerın arasından evde yemek olduğu telkinleriyle zor güç geçer eve giden ilk kaçak munubuse atlar donus yoluna duserdik. Galip geldiysek pis bakkala girişimiz ayrı bir havalı olurdu yenilmissek o zaten bizi kapının önünde bekliyor olurdu ama Naber gençlerde yendik ama bahanesi kurtaramazdı bizi. Demem o ki o zamanlar ne kartal yuvası vardı stadın altında ne restorantlar ne passolig ne membran ne kufeki ne de piksel koltuklar hatta sis bile yoktu cimlendirmek için toprak zemini giris muzigi gibi bir polemigimiz hic olmadi ve bunlar hiç ama hiç ama hiç önemli değildi. Biz hafta ici yanardik maç için içimizde bambaşka bir sevgi vardı. Kazanmak kaybetmek lüks satafat önemli değildi Kartalimin aşkı herseye değerdi. Önemli olan malzeme değil içindeki ruhtu yani. Hatta stat boşver bile hissedilen o RUH.
Sonra otuz yıl istanbuldan uzak kaldım inonuden de. Şimdi en büyük emanetim için  kombinem elimde büyük bir heyecanla 3 yıldır açılışı bekliyorum bu sefer yanımda babam yok o artık heyecana gelemiyor ama oğlum Kartal var. Omzuma alicam Ne yasadiysam yaşaticam ne hissettiysem hissettiricem. HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ.
ya var ya mahvettin beni be abim , ağzına sağlık , ne diyeceğimi bilemiyorum yaşadım resmen :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı sallapati

geceden.. merdivenlerdeki sarı şeritlere dikkat

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı SuperBJK

Günaydın Arena.

Doğum günümüz kutlu olsun.
Daima aşkla ve fedakarlıkla bağlı kalalım BeşiktAŞK'ımıza.
Bol çimli ve Mario'lu günler.  :super:

Çevrimdışı sallapati

Başkan Cengiz Semercioğlu na 3 hafta sonra açıyoruz demiş :halay: .. aksilik çıkmazsa 11 nisanda açılıyor stad

Çevrimdışı harunmustak

mabet atınca bende baktım kaldım ama bu rulolar değildir yaw ufacık bunlar,dünküyle alakası yok
Belki Necmi abinin dediği gibi kenarlara döşenecek olanlardır. Gerçi tır stadın orda gibi değil ama mabet yine Bombayı atıp kaçtı
@bjk_mabet
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı RevivaL

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

bugun harika bir gun , gun sonu sahanin 4de1 ini yesil gormek umuduyla iyi gunler arena

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

gol sonrası anonslarımız bu şekilde olsa süper olur Vodafone Arenada

Çevrimdışı BlackEagle26

Sizce Bunlar gibi modern bir soyunma odamız olur mu ? Yoksa Türkiyedeki diğer soyunma odaları gibi daha basit bişey mi olur ?

Çevrimdışı harund1k3

Cim serimi bugun yarin baslasa sis ortalama 34-35 saatte bitiriyor cim serimini sahayi direk yesil gorebiliriz.

Çevrimdışı mülkübey

113 .Doğum Günün Kutlu Olsun BEŞİKTAŞ ım.

Dünya Beşiktaş lılar günümüz kutlu olsun.

Günaydın arena !

Sen zafere inanırsan , zafer de sana inanır.

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı tangaz

tırda gördüğüm rulo çimler sanki suni çim gibi geldi bana
onlar kenarlara döşenecek çimler olabilir.

Günaydın arkadaşlar,

Necmi abi vermiş coşkuyu bugünün gündemi oluşmuş "tırlardaki çimler organik mi inorganik mi???"   :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona