Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479373 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

peki Zeki abi birde benim komplo teorime göre olayı yorumlasak???

bu maç tarihlerindeki değişiklik midemi bulandırdı. günü önemli değil kertenkeleleri her yerde her zaman ezeriz AMA maçlar bildiğin cinconun kupa yarı finaline yorulmadan dinlenerek çıkacağı şekilde ayarlanmış normalde bu sarı kızların maçları 11i ve 18indeydi. kupa maçı 20sine alındı baktılar cinconun 18inde maçı var  isteseler 16sı yada 17si yapar sadece cinconun 1 maçını değiştirip işi bitirebilirlerdi AMA onlar maçı 15ine aldılar cincona 5 gün mola verdirmiş oldular. bu seferde baktılar cinconun 11inde maçı var cincona kıyamadılar maçını 9una çekelim deyip bizim maçı 11ine aldılar.

buradaki tek amaç cincon sıkışık takvimde maç oynamasın kupa yarı finali öncesi yıpranmasın olurda 11inde kısa süreli sakatları olur iyileşemezler ama 9unda sakatlanırsa rehabilitasyon süresi uzun olur yeterli olur.

normalde 11 18 20si die gerçekleşmesi gereken takvim 9 15 20 die organize edildi. biz şike sezonu sonrası braga maçları akabinde 9. günde 4. maçımız olan cincon maçını oynamıştık cincon ise 10 gün dinlenip maça çıkmıştı.

şimdi bunları neden anlatıyorum. tüp kafanın tabiri ile galatasarayımızı nasıl kurtarırız senaryosu yazılmış çizilmiş oynanıyor. amaç cincona kupayı aldırmak böylelikle avrupaya kısa yoldan katılım garantiye alınacak ve ceza gelecek yıl çekilip kurtarma operasyonu adımları atılmış olacak.

manidar olan tam febe maçı arefesinde bu düzenlemenin yapılması acaba cincona kupa senin olacak FEBEYE LİGDE KAZARA ÇELME TAKMA kontratı imzalanmış olabilir mi...

Necmi abi konu dışı gibi oldu ama burnuma pis kokular geliyor. bu sayfada atılım fazla okuyan arkadaşlar sosyal medyada dönen oyunları dillendirebilirler
Bize ne gs nin dinlenip dinlenmemesinden :bandit:
eğer kupayı gs ye vermek isterlerse her halukarda verirler her gün maç oynasa bile.
hani konu dışı yaptın yetmiyor birde insanları çağırıyorsun fikirlerinizi söyleyin diye :bandit:
belki bu kaydırmalar bizim için yapılmıştır.

Çevrimdışı kartalgolgolgol

kale ağları nasıl olsun istersiniz.
düz beyaz ?
düz siyah?
 siyah-beyaz?
 arma işlemeli ?

Dün siyah muazzam olur M.City gibi  :ok:
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimiçi Necmi

kardesim cim beklicek diyolardiya onun icin sordum. bu arada hergun girip takip ediyorum verdiginiz bilgiler icin tesekkurler
kim diyor çim bekleyecek diye  :nerd: :nerd:
bizi her gün takip ediyorsan biz öyle bir şey demiyoruz.
ne diyoruz hibrit çakılır makine sahadan çıkar top santraya dikilir.
bunu nerdeyse bir yıldır herhalde 500 kere söylemişizdir :D

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı ZEKI

kim diyor çim bekleyecek diye  :nerd: :nerd:
bizi her gün takip ediyorsan biz öyle bir şey demiyoruz.
ne diyoruz hibrit çakılır makine sahadan çıkar top santraya dikilir.
bunu nerdeyse bir yıldır herhalde 500 kere söylemişizdir :D
abi sakalli bir potre koymuyorsun ondan oluyor sakalin yokki kimse inanmiyor  :biggrinking:
son roportaja uygun gidiyor hersey, hafta sonu cimi sermeye baslariz dediler ve basliyorlar.
Hatta ben gun gun yazmistim @Necmi abi sen pazartesiye sarkabilir cim daha gelmeyebilir demistin.

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı campeon2015

bursa maçıyla kesin olarak açılıyor mu?

Çevrimdışı ihsanakkanat

Resmi açıklama gelse de işimizi gücümüzü şimdiden ayarlasak

Çevrimiçi Necmi

abi sakalli bir potre koymuyorsun ondan oluyor sakalin yokki kimse inanmiyor  :biggrinking:
son roportaja uygun gidiyor hersey, hafta sonu cimi sermeye baslariz dediler ve basliyorlar.
Hatta ben gun gun yazmistim @Necmi abi sen pazartesiye sarkabilir cim daha gelmeyebilir demistin.
Gümrük durumuna güvenmedim. işin gerçeği hafta sonu riskli geldi bana
gümrük hafta sonu çalışıyormu bilmiyorum tırlar önceden gelmez gümrükten çıkan
direk stada gelir diye düşündüm.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

Bize ne gs nin dinlenip dinlenmemesinden :bandit:
eğer kupayı gs ye vermek isterlerse her halukarda verirler her gün maç oynasa bile.
hani konu dışı yaptın yetmiyor birde insanları çağırıyorsun fikirlerinizi söyleyin diye :bandit:
belki bu kaydırmalar bizim için yapılmıştır.

kimseyi çağırdığım yok sanırım yanlış anladın ben sosyal medyada hiiç bir yere üye değilim twitter face falan kullanmam üye olup aktif kullandığım tek sosyal  platform burası. genç arkadaşlara bu ve benzeri paylaşımları diğer sosyal medyada paylaşın örgütlenelim dönen bir oyun varsa  oyunu bozalım demeĞe getirmiştim sadece... diğer taraftan yazıyı da  cincon odaklı yanıtlamışsın benim verdiğim mesaj ise cincona kupa karşılığı fenere yat talimatı verilmiş olablirdi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Resmi açıklama gelse de işimizi gücümüzü şimdiden ayarlasak

bence ayarlayın kendinizi bir aydır konuştuğumuz bütün firmalar 9 nisan dedi.
bunu engelleyecek şey bursa maçı olması yoksa kesin açılır. Tek terettütüm  açmazlarsa o nedenle açmazlar

Çevrimdışı ihsanakkanat

bence ayarlayın kendinizi bir aydır konuştuğumuz bütün firmalar 9 nisan dedi.
bunu engelleyecek şey bursa maçı olması yoksa kesin açılır. Tek terettütüm  açmazlarsa o nedenle açmazlar
Başlarım Bursa'sına takımımızın bize, bizim stadımıza ihtiyacımız var. Rakip kim olursa olsun Başrol Beşiktaş'ın olacak gerisi figüran zaten.

Çevrimiçi Necmi

kimseyi çağırdığım yok sanırım yanlış anladın ben sosyal medyada hiiç bir yere üye değilim twitter face falan kullanmam üye olup aktif kullandığım tek sosyal  platform burası. genç arkadaşlara bu ve benzeri paylaşımları diğer sosyal medyada paylaşın örgütlenelim dönen bir oyun varsa  oyunu bozalım demeĞe getirmiştim sadece... diğer taraftan yazıyı da  cincon odaklı yanıtlamışsın benim verdiğim mesaj ise cincona kupa karşılığı fenere yat talimatı verilmiş olablirdi
ciddiye alma hemen işin gırgırındayım :ebebe:
ama silerler affetmezler çünkü bu mesajının arkasından burası futbol başlığına döner.
ve burda futbol konusuna kesinlikle izin verilmiyor. Konu dışı futbolsa anında silinir
başka bir şeyse belli süre beklenir sohbeti bölmemek için kavga çıkartacak bir konu olmaması şartıyla
ama aktif bir futbol başlığımız var merak etmeyin burda olanlar oralarada bakıyor. oralara göz gezdirip ana zamanını burda geçiriyor insanlar
o nedenle futbol başlığıda en az burası kadar göz önünde

Çevrimdışı harund1k3

fikret orman iyi hos ben cok da destekliyorum ama su tarih verme isinde ciddi sorunlari var. mali genel kurullarinda, divan kurullarinda tarih vermeden edemiyor. Gelecek hafta acikliycaz dedi divan kurulunda 3 hafta oldu bisey cikmadi. Arkadas biz zaten ne zaman acilirsa acilsin kabullendik zaten madem tarihi aciklayamayacaksin neden gelecek hatta diyorsun.

Çevrimdışı AguilaNegro

Herkese iyi geceler, 113. yilimiz sanli Besiktasimiza hayirli olsun. Forumu uzun zamandir takip ediyorum sayenizde ne kadar uzakta olursam olayim stadimiz konusundaki en kaliteli bilgilere, en kisa surede ulasabildim, emegi gecenlerin eline saglik. 

Acilisla ilgili bir sorum olacak, cevaplandi mi bilmiyorum aradim bulamadim eger sorulduysa simdiden affola, acemiligime verin :)

Devlet erkaninin katilacagi acilisa seyirci alinacak mi, alinacaksa bunlar "gercek" taraftarimiz mi olacak, yoksa Bursa stadinin acilisindaki gibi bir durum olmasi soz konusu mudur?

Çevrimdışı tangaz

ciddiye alma hemen işin gırgırındayım :ebebe:
ama silerler affetmezler çünkü bu mesajının arkasından burası futbol başlığına döner.
ve burda futbol konusuna kesinlikle izin verilmiyor. Konu dışı futbolsa anında silinir
başka bir şeyse belli süre beklenir sohbeti bölmemek için kavga çıkartacak bir konu olmaması şartıyla
ama aktif bir futbol başlığımız var merak etmeyin burda olanlar oralarada bakıyor. oralara göz gezdirip ana zamanını burda geçiriyor insanlar
o nedenle futbol başlığıda en az burası kadar göz önünde

ben zaten biliyosun genelde futbol başlığındayım az daha uzun orda yazdım bu mesajımı. Zeki abinin mesajı görünce copy paste yaptım buraya. ben laptop ile girerim internete sürekli, mesela bende forumumuzdan aynı anda güncel maç, futbol ve stadyum başlığı şeklinde 3 sayfa birden açık sürekli fırsat buldukça kaldığım sayfadan tarayarak gelip takip ediyorum   :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı harunmustak

:mj: dinleyip    :You_Rock_Emoticon: yapıyorlar :biggrinking:
Stada geldiler mi Faruk bi güncel desede görsek  :busted_cop:
@FARUK
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimiçi Necmi

Herkese iyi geceler, 113. yilimiz sanli Besiktasimiza hayirli olsun. Forumu uzun zamandir takip ediyorum sayenizde ne kadar uzakta olursam olayim stadimiz konusundaki en kaliteli bilgilere, en kisa surede ulasabildim, emegi gecenlerin eline saglik. 

Acilisla ilgili bir sorum olacak, cevaplandi mi bilmiyorum aradim bulamadim eger sorulduysa simdiden affola, acemiligime verin :)

Devlet erkaninin katilacagi acilisa seyirci alinacak mi, alinacaksa bunlar "gercek" taraftarimiz mi olacak, yoksa Bursa stadinin acilisindaki gibi bir durum olmasi soz konusu mudur?
bir açıklama yapılmadı ama öyle bir şey mümkün değil o stada ya Beşiktaş taraftarı girer
yada kimse girmez. Büyük ihtimal protokol açılışı divan üyelerine olacak.
aksi durumda açılışı yaparlarda o açılışta Başkanın istifasınıda açıklaması gerekir.
Bizim stadımızı devlet yapmadı kendi bildiği gibi bir açılış yapsın.

Çevrimiçi Necmi

ben zaten biliyosun genelde futbol başlığındayım az daha uzun orda yazdım bu mesajımı. Zeki abinin mesajı görünce copy paste yaptım buraya. ben laptop ile girerim internete sürekli, mesela bende forumumuzdan aynı anda güncel maç, futbol ve stadyum başlığı şeklinde 3 sayfa birden açık sürekli fırsat buldukça kaldığım sayfadan tarayarak gelip takip ediyorum   :bandit:
genelde çoğunluk o şekilde yapıyor iş yerinden girenlar yapamaz sadece
ama futbol başlığıda hiti oldukça iyi

Çevrimdışı Deadam

Nice yaşlara Beşiktaş Ailesi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Eger gercekden bursa maci ile acılacaksa stad, en az 8 fark atmaliyiz, yoksa kabullenemem :super:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tangaz

genelde çoğunluk o şekilde yapıyor iş yerinden girenlar yapamaz sadece
ama futbol başlığıda hiti oldukça iyi

abi çaktırma ama ben işyerinden girip öle yapıyorum bizim bilgi işlem henüz çakmadı durumu sanırım farketselerdi erişimi engellerlerdi  yada bizim IT müdürü de Beşiktaşlı beni idare ediyor  :biggrinking:

Çevrimdışı Yalçın

Simdi isin yoksa maca gelmek isteyen renkli arkadaslarinin muhabbetlerini cek  :bandit: Bardagin dolu tarafina bakip keyif almak lazim. Eee nerden nereye.. Maketleri gorunce sevindirik olurduk..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Raskolnikov

İyi geceler, bir sorum olacaktı. Vodafone Arena açılış maçında kombine sahiplerine Başakşehir stadında olduğu gibi bir uygulama olmayacak değil mi? Sanki geçmişte bilet alınacak diye bir sohbet olmuştu diye hatırlıyorum. Birde kombinem yeni açıkta, kapalıya çevirme şansım var mı çevirenler var mı ? Hazır konusu dönerken benim de kalbimden geçen açılışın 11 Nisan olduğu  :)