Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479164 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

abi çaktırma ama ben işyerinden girip öle yapıyorum bizim bilgi işlem henüz çakmadı durumu sanırım farketselerdi erişimi engellerlerdi  yada bizim IT müdürü de Beşiktaşlı beni idare ediyor  :biggrinking:
:D

Çevrimdışı Fikret

fikret orman iyi hos ben cok da destekliyorum ama su tarih verme isinde ciddi sorunlari var. mali genel kurullarinda, divan kurullarinda tarih vermeden edemiyor. Gelecek hafta acikliycaz dedi divan kurulunda 3 hafta oldu bisey cikmadi. Arkadas biz zaten ne zaman acilirsa acilsin kabullendik zaten madem tarihi aciklayamayacaksin neden gelecek hatta diyorsun.
bende böyle düşünüyorum. şimdilerde son haftalar zaten çok sıkıntı değil ama önceleri seçim zamanı ilk verilen 2014 Ağustos tarihi falan çok kızdırmıştı beni.
açılış tarihi açıklayacaz dediler bari desinler:
"30 Nisan'da açmayı planlıyorduk ama önümüzdeki günlerdeki hızımıza göre 11 Nisan sürprizi yapabiliriz, yakında belli olacak."

Neyse çokta önemli değil.
Beşiktaş'ımızın 113. yılı kutlu olsun bakalım akşama inşallah Antalya galibiyeti de gelirse çok güzel olacak.

İç membranları acaba günde kaç taneden takarlar?

Çevrimdışı harund1k3

bir açıklama yapılmadı ama öyle bir şey mümkün değil o stada ya Beşiktaş taraftarı girer
yada kimse girmez. Büyük ihtimal protokol açılışı divan üyelerine olacak.
aksi durumda açılışı yaparlarda o açılışta Başkanın istifasınıda açıklaması gerekir.
Bizim stadımızı devlet yapmadı kendi bildiği gibi bir açılış yapsın.

Necmi abi cok sancili bir surec olacak farkindasin degil mi?

Eminim bu is Fikret Orman'in da hosuna gitmiyor ama gezi surecinde oldugu gibi bize yonetime alttan alttan sopa gosteriyor birileri. Yoksa bu malum kisilere ilan guzellemeler baska sekilde aciklanamaz. Ben yurtdisinda oldugum icin malum acilis tarihlerinde orada olamayacagim. Ama acilista baraj acar gibi malum kisiler tarafindan konusmalar yapilirsa orasi cehenneme doner. Besiktasin sahibi taraftaridir, zerre destek almadan stadi actik burada biz bile millete bilgi verebilmek icin kendimizi yirttik, maddi anlamda tek kurus para almadan stadi bitirdik. Bunun showunu yapmaya calisirlarsa taraftar gerekli cevabi verir.

Çevrimiçi Necmi

İyi geceler, bir sorum olacaktı. Vodafone Arena açılış maçında kombine sahiplerine Başakşehir stadında olduğu gibi bir uygulama olmayacak değil mi? Sanki geçmişte bilet alınacak diye bir sohbet olmuştu diye hatırlıyorum. Birde kombinem yeni açıkta, kapalıya çevirme şansım var mı çevirenler var mı ? Hazır konusu dönerken benim de kalbimden geçen açılışın 11 Nisan olduğu  :)
hayır lig maçıyla açılış olursa kombineler direk girer zaten stada göre satılıyor Başakşehirde olma nedeni 20000
kombine var satışa çıkan bilet sayısı 13000 olunca mecburiyetten satın alma yoluna gidiyorlar kim erken davranırsa olayı oluyor
Kombineni değiştiremezsin. Topraktan alma hakkını kaybetmiş oluyorsun zaten kapalıda kombine kalmadıki kıyıda köşede
çok az koltuk var oda en üst sıralarda

Çevrimdışı harund1k3

bende böyle düşünüyorum. şimdilerde son haftalar zaten çok sıkıntı değil ama önceleri seçim zamanı ilk verilen 2014 Ağustos tarihi falan çok kızdırmıştı beni.
açılış tarihi açıklayacaz dediler bari desinler:
"30 Nisan'da açmayı planlıyorduk ama önümüzdeki günlerdeki hızımıza göre 11 Nisan sürprizi yapabiliriz, yakında belli olacak."

Neyse çokta önemli değil.
Beşiktaş'ımızın 113. yılı kutlu olsun bakalım akşama inşallah Antalya galibiyeti de gelirse çok güzel olacak.

İç membranları acaba günde kaç taneden takarlar?

O konuyu hic acma. Burada cok kavgalarini verdim hakli bulanlarda oldu. Ben Besiktas taraftarina her ne amacla olursa olsun yalan soylenmesini kabullenemiyorum. Yine de eksileri olmasina ragmen fikret orman'in bende ki yeri buyuk. Transferler olsun, yatirimlar olsun, camiaya kattigi enerji olsun, adamligi olsun gercekten bambaska biraz fazla esnaf iste o da olur o kadar ne diyelim.

Antalya maci trabzon macinin kopyasi olur insallah hakem macin onune gecmez. Bence yine olaylar olacak fakat butun bunlara ragmen maci kazanicaz. Bir de GS supriz yapsa tadindan yenmez.

Bu beyaz membranlari gerdirmesi, fileleri takmasi falan cok ugrastirdi. ic membranlar geldi mi bilmiyorum ama gunde en az 4-5 tane takarlar gibime geliyor muhtemelen 15-20 gun surmez. bizim dusunmemiz gereken membranlar degil Fikret Orman akilli adam membranlar yetismeyecek olsa iki ekiple calisirdi.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi cok sancili bir surec olacak farkindasin degil mi?

Eminim bu is Fikret Orman'in da hosuna gitmiyor ama gezi surecinde oldugu gibi bize yonetime alttan alttan sopa gosteriyor birileri. Yoksa bu malum kisilere ilan guzellemeler baska sekilde aciklanamaz. Ben yurtdisinda oldugum icin malum acilis tarihlerinde orada olamayacagim. Ama acilista baraj acar gibi malum kisiler tarafindan konusmalar yapilirsa orasi cehenneme doner. Besiktasin sahibi taraftaridir, zerre destek almadan stadi actik burada biz bile millete bilgi verebilmek icin kendimizi yirttik, maddi anlamda tek kurus para almadan stadi bitirdik. Bunun showunu yapmaya calisirlarsa taraftar gerekli cevabi verir.
Ben öyle bir ihtimal vermiyorum. Beşiktaş taraftarıyla kolay kolay temas ettirmezler zaten direk lig maçıyla açılması
öncesinde protokol açılışı olması bu nedenle doğru açılış zaten büyük açılış yazın olacaktır. ordan iyi bir para kaldırılır.
burda bir nevi davet verecekler stad bitti vs o saatten sonra stadı kimsenin açmayın eksik vs deme şansı kalmaz.

Çevrimdışı harund1k3

Ben öyle bir ihtimal vermiyorum. Beşiktaş taraftarıyla kolay kolay temas ettirmezler zaten direk lig maçıyla açılması
öncesinde protokol açılışı olması bu nedenle doğru açılış zaten büyük açılış yazın olacaktır. ordan iyi bir para kaldırılır.
burda bir nevi davet verecekler stad bitti vs o saatten sonra stadı kimsenin açmayın eksik vs deme şansı kalmaz.

Yani ihtimallerden biri su yani okuduklarim kadariyla. 5 Nisan'da protokol acilisi olacak orada malum kisiler dahil devlet buyukleri de olacak. Sonra ayin 11'i icin Bursa macina da o kisiler davet edilecekmis. Umarim bu hataya dusmezler. Yani gercekten buyuk olaylar cikar, ama sonra da burnumuzdan gelir. Fikret Orman en iyi sekilde ayarlar insallah.

Çevrimdışı osman1903

11 inde açılırsa güzel olacak ama eski açık tarafı olsun müze olsun özellikle kartal yuvası tarafında çok eksik var inşaat bilmediğimden soruyorum oralar 20 günde yetiştirilebilir mi hele kartal yuvası bu sürede tam bir mağaza haline gel bilir mi

Çevrimdışı harund1k3

11 inde açılırsa güzel olacak ama eski açık tarafı olsun müze olsun özellikle kartal yuvası tarafında çok eksik var inşaat bilmediğimden soruyorum oralar 20 günde yetiştirilebilir mi hele kartal yuvası bu sürede tam bir mağaza haline gel bilir mi

Bunlar stadin acilmasina engel durumlar degil. Bursa macina kadar Stat ve cevresi genel insaat siluetinden kurtulsun, cim hazir olsun, turnikeler hazir olsun, cevre duzenlemesi belli olculere gelsin, koltuklarin hepsi sabitlensin, ses sistemleri dosensin yeter. Sonra zaten milli ara var eksikler tamamlanir yavas yavas.

Çevrimiçi Necmi

Yani ihtimallerden biri su yani okuduklarim kadariyla. 5 Nisan'da protokol acilisi olacak orada malum kisiler dahil devlet buyukleri de olacak. Sonra ayin 11'i icin Bursa macina da o kisiler davet edilecekmis. Umarim bu hataya dusmezler. Yani gercekten buyuk olaylar cikar, ama sonra da burnumuzdan gelir. Fikret Orman en iyi sekilde ayarlar insallah.
kardeşim gelmek isteyene gelme denmez protokol istediği her maça girer
ama sence gelirmi :D
artık bazı şeyleride aşmak gerekiyor. Beşiktaşın menfaatleri her şeyin önünde olmalı takım
şampiyonluğa gidiyor. Kendimize olay yaratmayalım. Gelen gelir maçı seyreder ve gider.
Bunun hiç bir sakıncası yok bence

Çevrimdışı eronimo18

Eğitim bilimleriyle ortaokul-lisede haşır neşir olduysanız

vodafone arena gibi temel sağlam o zaman sizde  :ok:

@eronimo18 yok sosyal çalışmacıyım ama çekirdek ailede 3 kardeş öğretmen olunca eğitim bilimleri kitaplarıyla ortaokul ve lise çağında baya içli dışlı oldum, ayrıca psikoloji 'yan branşım' diyebilirim.
HADİD - 20

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Yarın Kuzey Alt 4.Sırada olacağım. Yakın olanlar varsa tanışmak isterim.

Hoş daha Passolig kartım gelmedi ama tek geçişlik kart almam gerekiyor di mi Kulüp binasından?

Çevrimdışı turklucky

@salih1808 adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/salih1808/status/710922617495097348?s=09

Bu arkadaş çatıya vodafone veya beşiktaş yazılmayacak demiş ama ne kadar doğru bilemedim.

Çevrimiçi Necmi

müzen ve mağazan yok diye stadımı açtırmayacaklar. mağaza olmazsa
futbol oynanmıyormu :D
müze sıkıntı değil ama mağaza isterlerse 24 saatte yapar bitirirler. O kadar gözünüzde büyütmeyin kaldıki iki aydır mağaza yapılıyor zaten
belkide bitmiştir sadece dışarda vitrini kaldı yapılacak. ön cepheyi isterlerse yarın bile yaparlar.
hiç bitmesede stadla organik bağı yok orasının

Çevrimdışı osman1903

@salih1808 adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/salih1808/status/710922617495097348?s=09

Bu arkadaş çatıya vodafone veya beşiktaş yazılmayacak demiş ama ne kadar doğru bilemedim.
Öyle twitterda her önüne gelene inanmayın derim

Çevrimdışı harund1k3

kardeşim gelmek isteyene gelme denmez protokol istediği her maça girer
ama sence gelirmi :D
artık bazı şeyleride aşmak gerekiyor. Beşiktaşın menfaatleri her şeyin önünde olmalı takım
şampiyonluğa gidiyor. Kendimize olay yaratmayalım. Gelen gelir maçı seyreder ve gider.
Bunun hiç bir sakıncası yok bence

Bence gelmez gelmemeli zaten gelmesinde. Ama gelirse o protestoyu yer gelmesin o yuzden zaten. Ben de ondan korkuyorum taraftarin kendine hakim olamamasindan sampiyonlugu da gectim ilk macta konusacagimiz seyler bunlar olmamali.

Ben boyle tv karsisinda butun arkadaslarim maci izlerken gozlerimi kapatip gundogduyu dinlemeliyim 42.000 kisiden net bir sekilde. kendimi oradaymis gibi hayal etmeliyim ben orada olsam heralde tribunleri izlerdim, kapalidan davul seslerini gol olunca gelecek cigliklari, etrafimdaki insanlarin heyecanlarini sevgilisine kavusmus gibi tek yurek besiktas taraftarini... Millet ne sansli orada olacaklar. sizden tek istegim bizim yerimize de bagirin be abi !

Çevrimdışı eronimo18

HADİD - 20

Çevrimdışı Yado

Köprüyü geçene kadar ayıya gerekiyorsa dayı dicez malesef ! Ha aramızdan kendimi de yakarım köprüyü de ayıyı da diyenler çıkacak ama malesef Türkiyede işler öle yürümüyor. İlla bi dayın amcan büyüğün olacak bir yerlerde birşey sahibi olabilmen için. ( Her ne kadar bu düzenin karşısında da olsak malesef değiştirecek kudretimiz yok , Henüz!) Son düzlüğe gelmişken sorunsuz açılış için ve kazasız belasız az eyyamlı :) bi ŞAMPİYONLUK  için malum kişi ve kişiler gelecek ve gazları alınacak. Önemli Hatırlatma: GS'nin geçen sene metronun stad güzergahının açılışı ricası için Saraya gidişi ve bununla beraber ölü takımın şampiyon olmasını da unutulmamalı.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Turco

Çim olayını çok kafaya takmayın adamlar maçtan 48 saat önce sıfırdan çim döşeyip maç yapmışlar

Videoda 2.21 den itibaren herşeyi görebilirsiniz

Yani necmi abinin dediği gibi, makinalar çıksın koy topu santraya oyna

Çevrimiçi Necmi

aslında başkan yazılmasını istemiyor bilgisi geldi bize ama vodafone ısrar ediyormuş
diye duyduk ne derece doğru olduğunu bilmediğimizden dillendirmedik. Bu söylentide olabilir.

Çevrimdışı osman1903

müzen ve mağazan yok diye stadımı açtırmayacaklar. mağaza olmazsa
futbol oynanmıyormu :D
müze sıkıntı değil ama mağaza isterlerse 24 saatte yapar bitirirler. O kadar gözünüzde büyütmeyin kaldıki iki aydır mağaza yapılıyor zaten
belkide bitmiştir sadece dışarda vitrini kaldı yapılacak. ön cepheyi isterlerse yarın bile yaparlar.
hiç bitmesede stadla organik bağı yok orasının
Abi müze değilde mağaza olsun be açılışta şöyle deniz tarafından bakınca kartal yuvasını görelim bi insanlar girsin alışveriş yapsın çok güzel olur

Çevrimdışı cadavra

Ya arkadaş bunca zaman baskan nie tarih vermio dien insanlari anlamiyorum kirici bi şey de demek istemiyorum bunlari stadı takip etmeyen insanlar dese anlarimda her gün burda takip eden insanlariz baskan nasil tarih versin örnek gecen hafta bugunlerde bi arkadas carsambaya mebran biter demisti ne oldu peki ? Arkadas haksiz cikti demek istemiyorum o arkadaş havanin bozacagini hesaba katmadi 2 gun bi mebran takilmadi ondan sonra haksiz çıktı eee baskana bunu yapiolar iste bunu nasil gorsun adam yahu bizim önce dogayla baglantili isimizin kalmamasi lazim kucuk mebranlar takilirken bi hava bozar 3 5 gun sarkar vay efendim baskan nie bole dedi olur sonra 19 mart 19 mart velevki baskan 19 mart deseydi bakin su stada bi yani takip ediosunuz yapmayin böle lutfen..

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı demir_kArtAl

dünya Beşiktaşlılar günümüz kutlu olsun  :super: :super: :super:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Çim olayını çok kafaya takmayın adamlar maçtan 48 saat önce sıfırdan çim döşeyip maç yapmışlar

Videoda 2.21 den itibaren herşeyi görebilirsiniz

Yani necmi abinin dediği gibi, makinalar çıksın koy topu santraya oyna

oha adamlar tarladan çim söküp sahaya takmışlar bi anda. Bizde de böyle mi olacak ki?

Çevrimdışı harund1k3

Köprüyü geçene kadar ayıya gerekiyorsa dayı dicez malesef ! Ha aramızdan kendimi de yakarım köprüyü de ayıyı da diyenler çıkacak ama malesef Türkiyede işler öle yürümüyor. İlla bi dayın amcan büyüğün olacak bir yerlerde birşey sahibi olabilmen için. ( Her ne kadar bu düzenin karşısında da olsak malesef değiştirecek kudretimiz yok , Henüz!) Son düzlüğe gelmişken sorunsuz açılış için ve kazasız belasız az eyyamlı :) bi ŞAMPİYONLUK  için malum kişi ve kişiler gelecek ve gazları alınacak. Önemli Hatırlatma: GS'nin geçen sene metronun stad güzergahının açılışı ricası için Saraya gidişi ve bununla beraber ölü takımın şampiyon olmasını da unutulmamalı.

hocam sana sayfalarca yazarim surada ama inan seni ve senin gibileri de anliyorum. Ama ben kabullenemiyorum Besiktasligimdan mi, yaratilsimdan mi bilmiyorum ama bunu yapamiyorum. Neyse hic buna girmiyorum ama sunu soylemek gerekir bu zamana kadar eyyam yapmadigimiz icin sampiyonluk sayimiz bu kadar az, ama yine isimiz eyyam olmadigi icin hic birimiz en azindan bana gore gercek Besiktas taraftari Armasinin ustune diktigi yildiz motifiyle takiminin buyuklugunu olcmez bizi de farkli kilan bu. Yine de seni anliyorum. Son olarak soylebilecegim zaten cok doluyuz kimse sabrimizi denemesin.