Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479398 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yado

Ya arkadaş bunca zaman baskan nie tarih vermio dien insanlari anlamiyorum kirici bi şey de demek istemiyorum bunlari stadı takip etmeyen insanlar dese anlarimda her gün burda takip eden insanlariz baskan nasil tarih versin örnek gecen hafta bugunlerde bi arkadas carsambaya mebran biter demisti ne oldu peki ? Arkadas haksiz cikti demek istemiyorum o arkadaş havanin bozacagini hesaba katmadi 2 gun bi mebran takilmadi ondan sonra haksiz çıktı eee baskana bunu yapiolar iste bunu nasil gorsun adam yahu bizim önce dogayla baglantili isimizin kalmamasi lazim kucuk mebranlar takilirken bi hava bozar 3 5 gun sarkar vay efendim baskan nie bole dedi olur sonra 19 mart 19 mart velevki baskan 19 mart deseydi bakin su stada bi yani takip ediosunuz yapmayin böle lutfen..

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada defalarca açıklaması yapıldı.
İlk 1.5 yıllık süreçte loca satabilmek sponsor kandırabilmek için beyaz yalanlar sölendiği ve makul olduğunu düşünüyorum.

Sonrasındaki süreci burada ki herkez takip etmiştir.
Vefat eden emekçiler , çöken iskeleler , verilmeyen izinler , söktürülen semerler vs. vs. Muadili işlere bakıldığında açılış süresi bakımından muazzam bir iş çıkarıldı !!

2 yılda alt geçit yapılan bir memlekette yaşadığınızı çok çabuk unutuyorsunuz beyler ayıp oluyr
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Turco

oha adamlar tarladan çim söküp sahaya takmışlar bi anda. Bizde de böyle mi olacak ki?

e bizim çimlerde tarladan sökülüp tırlara yüklendi. amsterdam arena için 16 adet tır çim taşımış. bize gelen tırların sayısını bilmiyorum ama aşağı yukarı aynıdır.

Çevrimdışı harund1k3

Ya arkadaş bunca zaman baskan nie tarih vermio dien insanlari anlamiyorum kirici bi şey de demek istemiyorum bunlari stadı takip etmeyen insanlar dese anlarimda her gün burda takip eden insanlariz baskan nasil tarih versin örnek gecen hafta bugunlerde bi arkadas carsambaya mebran biter demisti ne oldu peki ? Arkadas haksiz cikti demek istemiyorum o arkadaş havanin bozacagini hesaba katmadi 2 gun bi mebran takilmadi ondan sonra haksiz çıktı eee baskana bunu yapiolar iste bunu nasil gorsun adam yahu bizim önce dogayla baglantili isimizin kalmamasi lazim kucuk mebranlar takilirken bi hava bozar 3 5 gun sarkar vay efendim baskan nie bole dedi olur sonra 19 mart 19 mart velevki baskan 19 mart deseydi bakin su stada bi yani takip ediosunuz yapmayin böle lutfen..

@cadavra hocam sorun neden tarih vermiyor degil. Bana kalsa hic tarih vermesin en yakin zamanda acicaz desin sorun degil. Ama "gelecek hafta ne zaman acilacagini acikliyacagiz" diyip aradan 3 hafta gecmesine ragmen aciklamiyorsan bu biraz sorunlu bir mevzu. Dedigim ben hic tarih vermemesinden yanayim.

Çevrimdışı Yado

hocam sana sayfalarca yazarim surada ama inan seni ve senin gibileri de anliyorum. Ama ben kabullenemiyorum Besiktasligimdan mi, yaratilsimdan mi bilmiyorum ama bunu yapamiyorum. Neyse hic buna girmiyorum ama sunu soylemek gerekir bu zamana kadar eyyam yapmadigimiz icin sampiyonluk sayimiz bu kadar az, ama yine isimiz eyyam olmadigi icin hic birimiz en azindan bana gore gercek Besiktas taraftari Armasinin ustune diktigi yildiz motifiyle takiminin buyuklugunu olcmez bizi de farkli kilan bu. Yine de seni anliyorum. Son olarak soylebilecegim zaten cok doluyuz kimse sabrimizi denemesin.

İnan içinden geçenleri çok iyi anlıyorum ve sana çok yakın bi yerde olduğumu bilmeni istiyorum.
Ama ve fakat Larla dolu bir memlekette yaşıyoruz çok kritik bi viraj dayız. Kabul edelim ! Belki dişlerimiz gıcırdayacak belki bazılarımızın dişleri kırılacak sıkmaktan , yumruklarını öle sıkıcaklar ki tırnakları etlerine geçecek ama!!! az kaldı #HasretBitiyor
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Turco

Çim olayını çok kafaya takmayın adamlar maçtan 48 saat önce sıfırdan çim döşeyip maç yapmışlar

Videoda 2.21 den itibaren herşeyi görebilirsiniz

Yani necmi abinin dediği gibi, makinalar çıksın koy topu santraya oyna

amsterdam arena'yı 48 saatte maç oynanabilir hale getiren firma bizim çimleri yapan firma yani SIS yeni fark ettim

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Soyunma odası ne durumda galiba başlanmamış hiçbirşey
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Burada defalarca açıklaması yapıldı.
İlk 1.5 yıllık süreçte loca satabilmek sponsor kandırabilmek için beyaz yalanlar sölendiği ve makul olduğunu düşünüyorum.

Sonrasındaki süreci burada ki herkez takip etmiştir.
Vefat eden emekçiler , çöken iskeleler , verilmeyen izinler , söktürülen semerler vs. vs. Muadili işlere bakıldığında açılış süresi bakımından muazzam bir iş çıkarıldı !!

2 yılda alt geçit yapılan bir memlekette yaşadığınızı çok çabuk unutuyorsunuz beyler ayıp oluyr
ne sponsorlar salak nede loca alanlar kimse kimseyi kandırmak yoluna gitmez bu stadın yapılabilmesi
için sürekli gündemde tutulması sürekli taraftarın ilgi alanı içinde kalmalıydı. yoksa bu stad zor biterdi.
bu halde bile engellemeler olmadımı ama bunlar gizli gizli oldu kimsede açık açığa önümüze taş koymaya kalkmadı.
yapılan şeyler konuşulanlar stadı gündemde tutmak içindi ve bu sonuna kadar başarılı bir şekilde sürdürüldü.
hızmı diyorsunuz bizden önce temeli atılan ve tamamen devlet desteğiyle yapılan hükümetle barışık ts nin akyazı stadyumuna bir bakın derim
o stadyum bile burda nelerin başarıldığının bir göstergesidir.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Soyunma odası yardırdı gidiyor, merak etme.

Çevrimdışı harund1k3

İnan içinden geçenleri çok iyi anlıyorum ve sana çok yakın bi yerde olduğumu bilmeni istiyorum.
Ama ve fakat Larla dolu bir memlekette yaşıyoruz çok kritik bi viraj dayız. Kabul edelim ! Belki dişlerimiz gıcırdayacak belki bazılarımızın dişleri kırılacak sıkmaktan , yumruklarını öle sıkıcaklar ki tırnakları etlerine geçecek ama!!! az kaldı #HasretBitiyor

Aynen oyle ben bu sezonun butun tarihimiz boyunca bambaska bir yere sahip oldugunu dusunuyorum. Zamaninda bizim stadimizi kullanan dostlarimiz bize sirtlarini donduler. camia borc bataginda yuzerken yine guya ebedi dostlarimiz bizimle dalga gectiler. yilmadik etmedik sponsor bulduk daha olmamis localari sattik borclandik 3 yil icinde mukemmel bir stat yaptik. Gecen iki sene icinde tecrubesizligimize ragmen sampiyonlugu iska gectik. Bu sezon en basindan beri hakemlere karsi, federasyona karsi, baska kisilere karsi, statsiz her macimizi deplasmanda disimizi tirnagimiza takip oynadik. Cok yakiniz simdi sampiyonluga. Tarih bizi butun maclarini deplasmanda oynayip sampiyon olan takim olarak yazacak. Biz de bunlari cocuklarimiza torunlarimiza ovunerek anlatacagiz. O yuzden o disler kirilsa da sabretmemiz gerekiyor.

Çevrimiçi Necmi

bir kaç sayfa geriye gidip okumak bu kadar zormu :alala:
bu nesil nasıl anlamıyorum hiç emek verme herşeyi önüne bekle  :bandit:

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

e bizim çimlerde tarladan sökülüp tırlara yüklendi. amsterdam arena için 16 adet tır çim taşımış. bize gelen tırların sayısını bilmiyorum ama aşağı yukarı aynıdır.

ben en az 2 ay diyodum çimlere böyle olacaksa 1 haftada oynanacak hale gelir o zaman Bursa maçı :)

Çevrimdışı Yado

ne sponsorlar salak nede loca alanlar kimse kimseyi kandırmak yoluna gitmez bu stadın yapılabilmesi
için sürekli gündemde tutulması sürekli taraftarın ilgi alanı içinde kalmalıydı. yoksa bu stad zor biterdi.
bu halde bile engellemeler olmadımı ama bunlar gizli gizli oldu kimsede açık açığa önümüze taş koymaya kalkmadı.
yapılan şeyler konuşulanlar stadı gündemde tutmak içindi ve bu sonuna kadar başarılı bir şekilde sürdürüldü.
hızmı diyorsunuz bizden önce temeli atılan ve tamamen devlet desteğiyle yapılan hükümetle barışık ts nin akyazı stadyumuna bir bakın derim
o stadyum bile burda nelerin başarıldığının bir göstergesidir.

Gündemde tutmakta mantıklı bir bakış açısı ama sonuç olarak F.O. çok akıllı ve işini bilen bi adam ve bi strateji doğrultusunda yapmıştır açıklamaları .  En sevdiğim özlü sözlerden olan 'Bekara karı boşamak kolay ' adlı çalışma cuk oluyor buraya zira :)

@Necmi abi Şöle bir gerçekte var ki yukarda saydığım sıkıntılar yaşamasa 2. devreye stadımızla girecektik ! :s20:
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı cadavra

@cadavra hocam sorun neden tarih vermiyor degil. Bana kalsa hic tarih vermesin en yakin zamanda acicaz desin sorun degil. Ama "gelecek hafta ne zaman acilacagini acikliyacagiz" diyip aradan 3 hafta gecmesine ragmen aciklamiyorsan bu biraz sorunlu bir mevzu. Dedigim ben hic tarih vermemesinden yanayim.
Iyide kardesim adamin ustunde baski var ne zaman bi yerde gorseler stadı soruyolar adamda gecistirmek icin soyluo iste bunu anlayabilmeliyiz  bunda kötü bi sey yokki tarih ona bakarsak ocaktan beri haftaya tarih vericem dio kac ay gecmis belliki gecistiriyor adam su seffaflar bitsin tarih verir zaten çünkü bagimliligimiz kalmio dogaya.Simdi 11 nisan acilacak ugrasacaklar yetistirmeye 19 martada ugrastilar ben eminim ama aksilik gecikme oluyor koca bi alan olmamasi mumkun deil zaten.Neyse bakalim seffaflarin hizina kaldi iş sona geldik oyle yada böle.

Çevrimiçi Necmi

Aynen oyle ben bu sezonun butun tarihimiz boyunca bambaska bir yere sahip oldugunu dusunuyorum. Zamaninda bizim stadimizi kullanan dostlarimiz bize sirtlarini donduler. camia borc bataginda yuzerken yine guya ebedi dostlarimiz bizimle dalga gectiler. yilmadik etmedik sponsor bulduk daha olmamis localari sattik borclandik 3 yil icinde mukemmel bir stat yaptik. Gecen iki sene icinde tecrubesizligimize ragmen sampiyonlugu iska gectik. Bu sezon en basindan beri hakemlere karsi, federasyona karsi, baska kisilere karsi, statsiz her macimizi deplasmanda disimizi tirnagimiza takip oynadik. Cok yakiniz simdi sampiyonluga. Tarih bizi butun maclarini deplasmanda oynayip sampiyon olan takim olarak yazacak. Biz de bunlari cocuklarimiza torunlarimiza ovunerek anlatacagiz. O yuzden o disler kirilsa da sabretmemiz gerekiyor.
merak etme bu camia bu geçen 3 sezonu asla unutmayacaktır.

Çevrimiçi Necmi

Gündemde tutmakta mantıklı bir bakış açısı ama sonuç olarak F.O. çok akıllı ve işini bilen bi adam ve bi strateji doğrultusunda yapmıştır açıklamaları .  En sevdiğim özlü sözlerden olan 'Bekara karı boşamak kolay ' adlı çalışma cuk oluyor buraya zira :)

@Necmi abi Şöle bir gerçekte var ki yukarda saydığım sıkıntılar yaşamasa 2. devreye stadımızla girecektik ! :s20:
daha bilmediğiniz neler var. Kardeşim bu sezonu stadımızda oynardık emin ol.

Çevrimdışı harund1k3

Iyide kardesim adamin ustunde baski var ne zaman bi yerde gorseler stadı soruyolar adamda gecistirmek icin soyluo iste bunu anlayabilmeliyiz  bunda kötü bi sey yokki tarih ona bakarsak ocaktan beri haftaya tarih vericem dio kac ay gecmis belliki gecistiriyor adam su seffaflar bitsin tarih verir zaten çünkü bagimliligimiz kalmio dogaya.Simdi 11 nisan acilacak ugrasacaklar yetistirmeye 19 martada ugrastilar ben eminim ama aksilik gecikme oluyor koca bi alan olmamasi mumkun deil zaten.Neyse bakalim seffaflarin hizina kaldi iş sona geldik oyle yada böle.

Aynen öyle çok büyük bir mesele değil zaten artık yüzde doksan bursa maçı olacağı belli gibi.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bir kaç sayfa geriye gidip okumak bu kadar zormu :alala:
bu nesil nasıl anlamıyorum hiç emek verme herşeyi önüne bekle  :bandit:

Hayır abi zaten her akşam 12 gibi 6-7 sayfa geri gidiyorum takip ediyorum aklıma takılıyordu 2-3 gündür bugünde gezinirken gördüm
bombos ve bembeyaz bir oda sasırdım bitmesi gerektiğini düşünüyordum suana kadar
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı GörkemGörkem

Yarın Kuzey Alt 4.Sırada olacağım. Yakın olanlar varsa tanışmak isterim.

Hoş daha Passolig kartım gelmedi ama tek geçişlik kart almam gerekiyor di mi Kulüp binasından?

Kuzey üst ilk sıradayım zaten golden sonra büyük olasılık tanısmıs oluruz üstüne uctugumda  :evillol:

Çevrimdışı fatihsahin

iyi geceler güzel aile. Çocukken hatırladığım 9 numara pancu forması vardı kafamı yukarı kaldırdığımda şimdi 33 numara gomez birde stadın  özlemi, geldiğimiz final heyecanı. yaşım dolayısıyla beşiktaşımızın herkesi korkudan titrettiği zamanları göremedim ama inşallah stadımız ile  o günleri göreceğiz. Beşiktaşımızın 113. yılı kutlu olsun
siyah beyaz

Çevrimdışı baro19

Çevrimiçi Necmi

Hayır abi zaten her akşam 12 gibi 6-7 sayfa geri gidiyorum takip ediyorum aklıma takılıyordu 2-3 gündür bugünde gezinirken gördüm
bombos ve bembeyaz bir oda sasırdım bitmesi gerektiğini düşünüyordum suana kadar
kardeşim nereye baktın :alala:
nerdeyse mobilyaları kalmış bitmek üzere :D  @AllstarUmut

Çevrimiçi Umutcan Kaya

kardeşim nereye baktın :alala:
nerdeyse mobilyaları kalmış bitmek üzere :D  @AllstarUmut

Buna bakarak söyledim pek güzel bulmamıs belki rakip takımındır gri moral bozmak için tt arenada böyleydi sanırım  :evillol:
resimde tam belli olmuyor ama daha yapılacak işler var gibi burda büyüklüğü ne kadar?

Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Buna bakarak söyledim pek güzel bulmamıs belki rakip takımındır gri moral bozmak için tt arenada böyleydi sanırım  :evillol:
resimde tam belli olmuyor ama daha yapılacak işler var gibi burda büyüklüğü ne kadar?

nesine bakıyorsun anlamadım benim gördüğüm boyası bitmiş elektrik armatürleri bile takılmış bir yer sadece
mobilya bekliyor birde zemin döşemesi bir gün sonra bakarsın mobilyalar gelmiş bitmiş sen yeni taşınacağın bir eve
gittiğinde boş görünce bu daire bitmemişmi diyorsun :D o gördüğün duvarlara hep mobilya gelecek 3 gün sonra maç oynansa
oralar gene yetişir @AllstarUmut sen oranın on gün önceki halini biliyormusun daha alttan ısıtmalar konuyordu.

Çevrimiçi Necmi

tırda gördüğüm rulo çimler sanki suni çim gibi geldi bana
onlar kenarlara döşenecek çimler olabilir.