Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871233 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Onlarca stadyum insaati izledim+takip ettim , membran kaplanirken icerde vinc olan gormedim.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı CanEmre

bide yöneticimizde söyledi zaten kafa karıştıranda o oldu
Belki şu lastik tekerlekli kamyon vinçlerden olacaktır  :alala:
Onlar çim çalışmalarına mani olmaz herhalde
Sonuçta SIS'in araçları da sahada dolaşıyor olacak
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben stadın inşaat süresini diğer stadlarla koyaslamadımki. Doğru bir tanedir heryerde doğrudur. Necmi abi anladı benim ne demek istediğimi.
doğru, doğru bir tanedir. Her yerde doğrudur.

Çevrimdışı Efe

Belki şu lastik tekerlekli kamyon vinçlerden olacaktır  :alala:
Onlar çim çalışmalarına mani olmaz herhalde
Sonuçta SIS'in araçları da sahada dolaşıyor olacak
valla drenaj yapılırken sahada vinç olmaması lazım benim bildiğim neyse artık 10 ocağa kadar zaman var belli olur ne olacağı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı agonia perpertua

iç halka için kullanılacak malzemeyi biliyor muyuz ? ben de necmi gibi düşünüyorum. kalırsa iç halka için kalır vinçler. iç halka biter bitmez  çıkartacaklardır vinçleri.birde tabii ses, ışık ve vodafone'un vericileri var.

Çevrimdışı Yalçın

Ekşi'de Vodafone Arena başlığında fena giydirmeler var tavsiye ederim :ok: :evillol:

http://eksisozluk.com/vodafone-arena--1552034?a=popular

Pozitif yorumlara sukela, negatif olanlara basiyorum eksiyi
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Tarık16

Ekşi'de Vodafone Arena başlığında fena giydirmeler var tavsiye ederim :ok: :evillol:
Abi harika yaa.. Cok eglenceliymis..harbiden renkliler cok kiskaniyo stadi ama mac izleyemeyecekler burada..

http://eksisozluk.com/vodafone-arena--1552034?a=popular

Çevrimdışı ers1903

Kapalida kufeki isleri bitmek uzere ve orayi temizlemisler baya bir alan acilmis ,bence vincler oradan verecek.membrani ,yeni acik eski acik ta sikinti olmaz tek sikinti numarali orada vinc nsl calisir soru isareti ufak vinc olursa belki numarali arka kisimda calisabilir.

Çevrimdışı Yalçın

Su halinin resmini koyacagimiz gunde gelecek elbet..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı cadavra

Ya arkadaslar bi ben mi takiyorum bu alman firmasinin guvenlik kamerasini eylulde caliscagini belirtmesini federasyon güvenlik kameralari olmadan stadin acilmasina izin vermio

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Ya arkadaslar bi ben mi takiyorum bu alman firmasinin guvenlik kamerasini eylulde caliscagini belirtmesini federasyon güvenlik kameralari olmadan stadin acilmasina izin vermio

tamam işte yeni sezona açılacak diyor adamlar  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yalçın

Suleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı cadavra

tamam işte yeni sezona açılacak diyor adamlar  :evillol:
Su bi kenarda dursun.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Çevrimdışı Arthur

Onlarca stadyum insaati izledim+takip ettim , membran kaplanirken icerde vinc olan gormedim.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen katılıyorum. İç halka için vinç gerekebilir ama membran için vinçlere gerek yok. Emin olmak için Aşkabat Olimpiyat Stadı sorumlusu mühendis arkadaşla konuştum. Membran için vince gerek olmadığını söyledi. Kendisi Türkiye deki yeni yapılan stadların bazılarında çalışmış bir arkadaştır.

Çevrimdışı ahmetx

Aslında çatının bir bölümü önce bitirilip membranlara geçen hafta başlanabilirdi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı muhammetrslan

Bir fikir: Vodafone Arena'nın açılışında Süleyman Seba Kupası adıyla bir dünya deviyle maç yapılsın ve her sene bu kupa macı tekrarlansın...

Adı, Şeref Bey Kupası olabilir..Baba Hakkı Kupası olabilir.. Adı önemli değil!!
Mermiler Atılacak Gökyüzüne, Şampiyon Olduğun Gece Piuvv Piuvvv Piuvvv!!

Çevrimdışı Koa_lAA

Aslında çatının bir bölümü önce bitirilip membranlara geçen hafta başlanabilirdi.

sonra otaraf ağır gelmesin... yamulmasın sonra çatı :D

Çevrimdışı Efe

sonra otaraf ağır gelmesin... yamulmasın sonra çatı :D
çatı bu haliyle yamulmadıysa mebran viz gelir :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bir fikir: Vodafone Arena'nın açılışında Süleyman Seba Kupası adıyla bir dünya deviyle maç yapılsın ve her sene bu kupa macı tekrarlansın...

Adı, Şeref Bey Kupası olabilir..Baba Hakkı Kupası olabilir.. Adı önemli değil!!
kesinlikle katılıyorum ağustos ayının ilk haftası geleneksel sezon açılışı 4 lü turnuvada bence harika olur ağustos 2016 başlangıç yılı olmalı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Koa_lAA

çatı bu haliyle yamulmadıysa mebran viz gelir :icool:

ozaman öyle yapsınlar.. bu fransızlar bilmiyo bu işi :/

Çevrimdışı Efe

ozaman öyle yapsınlar.. bu fransızlar bilmiyo bu işi :/
mebran yamultmaz ama bi anada hepsini bir yere yığarsan çatı yamulmaktan beter olabilir yani o iş olmaz  :D
Şampiyon Beşiktaş JK