Ben stadın inşaat süresini diğer stadlarla koyaslamadımki. Doğru bir tanedir heryerde doğrudur. Necmi abi anladı benim ne demek istediğimi.
bu stadın temeli 2013 aralık ayında atıldı ve şu ana kadar geçen süre 24 ay
tahminen 3-4 ay sonrada bitmiş olacak elbette diğer stadlarla mukayese edilmez bunun
bir çok nedeni birincisi Türkiyenin stadları içinde en zor lokasyonda yapılan stad
ikincisi stadın yerinde mevcut bir stad vardı aralığa kadar yıkıldı çoğu ama aralıktan sonrada
çok büyük hafriyatla mücadele edildi. üçüncüsü bu stad yapılan tüm stadlardan daha üst seviyede
ve buna bağlı maliyette bir stad dördüncüsü bu stadı bizden başka yapılmasını isteyen kimse yok
beşincisi stadı öldü bitti kayyuma düşecek denen kulüp yapıyor ve herkesin imreneceği şekilde yapıyor.
bu stadın yapılması bile başlı başına bir olayken aslında esas olan bittikten sonra Beşiktaşa kazandıracağı
maddi ve manevi getirisi inanın maddi getiri bir yana manevi getirisi çok daha büyük olacak.
Her şeyden önce itibar kazandırıyor. 28 ayada bitiyor olsun 30 ay bu süre bile benzerlerinden önce biteceğini
gösterir. Bu bir başarıdır. Daha önce bitmezmiydi bence biterdi ama her şey imkanla konuşulur.
o yüzden bırakalım şusunu busunu bunun tadını çıkaralım. ikinci yarı açılabilseydi çok güzel olurdu ama açılmadı diyede karalar bağlamaya gerek yok.
çatı kalktığı gün benim için stad bitti. Gerisi teferuat sıkıntılı süreçlerden sonra önümüze set çekilecek bir durum kalmamıştır artık.
Gerisi nasıl olsa biter ama 3 gün sonra ama 5 gün sonra çünkü bundan sonrası bizim elimizde.
Risk olan her konu bertaraf edildi. ağır iş kalmadı. evet mutlu olmamız gerekiyor bu stadın bu noktaya getirilebilmesi
şartları ve yaşananları düşününce mucize gibi bazı şeyler büyük ihtimal stad bittikten sonra konuşulur. Her şey konuşulmaz ama