Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871636 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı heart

Bu kufeki isi bir hizlanip bizi heyecanlandiriyor sonra bir anda durup Gunlerce oldugu yerde sayiyor tıpkı suan olduğu gib...

10 Gun onceki Yeni inonu fotosunu getir koy , en ufak degisiklik bile yok...

kurulu olan iskelelerde işlem bitti sanırım. yeni açığın yarısını kapladılar. yavaş ilerlemesi normal çünkü baya zor bir iş. küfekileri boyuta göre kesiyorlar yerlerine takıyorlar ve dikey yüzeyde çalışma olmuyor. yatay yüzey olduğu için zorlar emekçileri. yavaş olsun sağlam olsun.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı cursedofdragon

Neden bizim klasik formamız düz beyaz? Sarıların birinin parçalı, birinin çubuklu ve bizimki sorulunca düz beyaz mı diyeceğiz? Takımlarla özdeşleşmiş formalara neye göre karar veriliyor? Şimdiye kadar en çok giyilen tür mü seçiliyor, yoksa efsane kadroların giydikleri mi? Ya da en eski giyilen formalar mı öyleymiş? Hep beyaz forma siyah şort deniyor ama bu bir eşleştirme sonuçta. Beyaz forma deyince Beşiktaş anlaşılmıyor sonuçta. Demek istediğim bizle özdeşleşen bir forma türü yok bence. Kimine göre düz beyaz forma-siyah şort, kimine göre çubuklu...

"Yağmurlu bir günde görmüştüm seni.
Üstünde çubuklu formalar vardı.
O anda tutuldum aşık oldum ben
Hayatın anlamı siyah beyazdı."

Mesela bana söylenildiğinde direkt beşiktaşı hatırlatan tür üstü damalı forma. Hatırladığım ilk maçlarda Beşiktaş o formayı giyiyordu çünkü. 93-94 yılıymış. Ondan sonraki sezon hem beyazı hem kırmızısı vardı. O kırmızıyı 96-97'de tekrar giymişiz.

beyaz efsanae :)

Çevrimdışı Efe

galiba numaralı arka semerlerin hepsi takılmış ön taraftakilerinde bir çoğu takılmıştır 80 i aştığını düşünüyorum semelerin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu kufeki isi bir hizlanip bizi heyecanlandiriyor sonra bir anda durup Gunlerce oldugu yerde sayiyor tıpkı suan olduğu gib...

10 Gun onceki Yeni inonu fotosunu getir koy , en ufak degisiklik bile yok...
küfeki işi en son eleştirelecek iş stadtaki adamalar hem iskele kurup hem taş kesip hemde onları sütünlara sabitliyorlar çok zor iş ve bence harika düzeyde gidiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

galiba numaralı arka semerlerin hepsi takılmış ön taraftakilerinde bir çoğu takılmıştır 80 i aştığını düşünüyorum semelerin

işaretlediğin yerlerin bazılarının önündede var gibi :)

Çevrimdışı Ferhat Türk

Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Efe abi bu hızla giderlerse ayın 31'in kadar semer işi biter.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı asyakartalı

arkadaki semerlere ağırlık verirlerse paletli vincin birini yakında çıkarabilirler sahadan.

Çevrimdışı mellfred

Kapalı arkası iyi gidiyor öncelik vermiş olabilirler foto 2 saat önce
stadın dış cephesi iskelelerle daha şık duruyor bence  :icool:

Çevrimdışı Efe

pazartesiye kadar semerler biter mi @Efe
bitmez ama çok az kalır gibi görünüyor bu 3 günde aynı tempo sürerse 120-130 tane takacaklar gibi görünüyor pazartesiye kadar
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 19:31:33 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

arkadaki semerlere ağırlık verirlerse paletli vincin birini yakında çıkarabilirler sahadan.
vinçlerin sahadan marta kadar çıkacağını düşünmüyorum son açıklamalar ve mebranın iç taraftan yapılacağını düşünerek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Ben stadın inşaat süresini diğer stadlarla koyaslamadımki. Doğru bir tanedir heryerde doğrudur. Necmi abi anladı benim ne demek istediğimi.
bu stadın temeli 2013 aralık ayında atıldı ve şu ana kadar geçen süre 24 ay
tahminen 3-4 ay sonrada bitmiş olacak elbette diğer stadlarla mukayese edilmez bunun
bir çok nedeni birincisi Türkiyenin stadları içinde en zor lokasyonda yapılan stad
ikincisi stadın yerinde mevcut bir stad vardı aralığa kadar yıkıldı çoğu ama aralıktan sonrada
çok büyük hafriyatla mücadele edildi. üçüncüsü bu stad yapılan tüm stadlardan daha üst seviyede
ve buna bağlı maliyette bir stad dördüncüsü bu stadı bizden başka yapılmasını isteyen kimse yok
beşincisi stadı öldü bitti kayyuma düşecek denen kulüp yapıyor ve herkesin imreneceği şekilde yapıyor.
bu stadın yapılması bile başlı başına bir olayken aslında esas olan bittikten sonra Beşiktaşa kazandıracağı
maddi ve manevi getirisi inanın maddi getiri bir yana manevi getirisi çok daha büyük olacak.
Her şeyden önce itibar kazandırıyor. 28 ayada bitiyor olsun 30 ay bu süre bile benzerlerinden önce biteceğini
gösterir. Bu bir başarıdır. Daha önce bitmezmiydi bence biterdi ama her şey imkanla konuşulur.
o yüzden bırakalım şusunu busunu bunun tadını çıkaralım. ikinci yarı açılabilseydi çok güzel olurdu ama açılmadı diyede karalar bağlamaya gerek yok.
çatı kalktığı gün benim için stad bitti. Gerisi teferuat sıkıntılı süreçlerden sonra önümüze set çekilecek bir durum kalmamıştır artık.
Gerisi nasıl olsa biter ama 3 gün sonra ama 5 gün sonra çünkü bundan sonrası bizim elimizde.
Risk olan her konu bertaraf edildi. ağır iş kalmadı. evet mutlu olmamız gerekiyor bu stadın bu noktaya getirilebilmesi
şartları ve yaşananları düşününce mucize gibi bazı şeyler büyük ihtimal stad bittikten sonra konuşulur. Her şey konuşulmaz ama :D

Çevrimiçi Necmi

vinçlerin sahadan marta kadar çıkacağını düşünmüyorum son açıklamalar ve mebranın iç taraftan yapılacağını düşünerek
sana kalsa bu vinçler hiç çıkmayacak @Efe
Ben membran için vinçlerin sahada kalacağına hiç ihtimal vermiyorum.
tabi nasıl yapılacağını bilmiyoruz ama başka stadlarda görmedim günde bir veya iki bölmenin membranını
çıkartmak için yarım saat çalışacak bir vinç için bütün saha bağlanmaz iç şeffaf kısım için doğrudur içerden konur ama
dış kısmı için ihtimal vermem daha iki ay önce dışarda vinçlerin rahat çalışması için alan açmaya başlamışlardı.
defalarca mekanik kısım bittikten sonra çimcilerin gireceği söylendi.Ben on ocaktan önce çim için sahaya girileceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Efe

tahminen 3-4 ay sonrada bitmiş olacak elbette diğer stadlarla mukayese edilmez bunun
bir çok nedeni birincisi Türkiyenin stadları içinde en zor lokasyonda yapılan stad
ikincisi stadın yerinde mevcut bir stad vardı aralığa kadar yıkıldı çoğu ama aralıktan sonrada
çok büyük hafriyatla mücadele edildi. üçüncüsü bu stad yapılan tüm stadlardan daha üst seviyede
ve buna bağlı maliyette bir stad dördüncüsü bu stadı bizden başka yapılmasını isteyen kimse yok
beşincisi stadı öldü bitti kayyuma düşecek denen kulüp yapıyor ve herkesin imreneceği şekilde yapıyor.
bu stadın yapılması bile başlı başına bir olayken aslında esas olan bittikten sonra Beşiktaşa kazandıracağı
maddi ve manevi getirisi inanın maddi getiri bir yana manevi getirisi çok daha büyük olacak.
Her şeyden önce itibar kazandırıyor. 28 ayada bitiyor olsun 30 ay bu süre bile benzerlerinden önce biteceğini
gösterir. Bu bir başarıdır. Daha önce bitmezmiydi bence biterdi ama her şey imkanla konuşulur.
o yüzden bırakalım şusunu busunu bunun tadını çıkaralım. ikinci yarı açılabilseydi çok güzel olurdu ama açılmadı diyede karalar bağlamaya gerek yok.
çatı kalktığı gün benim için stad bitti. Gerisi teferuat sıkıntılı süreçlerden sonra önümüze set çekilecek bir durum kalmamıştır artık.
Gerisi nasıl olsa biter ama 3 gün sonra ama 5 gün sonra çünkü bundan sonrası bizim elimizde.
Risk olan her konu bertaraf edildi. ağır iş kalmadı. evet mutlu olmamız gerekiyor bu stadın bu noktaya getirilebilmesi
şartları ve yaşananları düşününce mucize gibi bazı şeyler büyük ihtimal stad bittikten sonra konuşulur. Her şey konuşulmaz ama :D
timsah arena 1 haziran 2011 de başladı temelden söylüyorum daha önce hafriyatı falanda var 17 ocak 2016 da trabzon maçıyla stad açılacak biz nerdeyse yarı zamanda bitireceğiz zaten normal şartlarda 2.5 - 3 yıl inşaat süresi bu tarz yapıların çok yazdık bunları işin sonuna geldik hala yazıyoruz anlatamadık derdimizi bi türlü :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yalçın

Ekleme: Gezi Olaylari basladiktan sonra stad isine girisilseydi, su anda Kazlicesme'de biryerlerde yapilan stad resimlerine bakiyor durumdaydik. Su andaki duruma bakip, sevinip fazla da sikayet etmemek gerekir bazi seylerden.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

sana kalsa bu vinçler hiç çıkmayacak @Efe
Ben membran için vinçlerin sahada kalacağına hiç ihtimal vermiyorum.
tabi nasıl yapılacağını bilmiyoruz ama başka stadlarda görmedim günde bir veya iki bölmenin membranını
çıkartmak için yarım saat çalışacak bir vinç için bütün saha bağlanmaz iç şeffaf kısım için doğrudur içerden konur ama
dış kısmı için ihtimal vermem daha iki ay önce dışarda vinçlerin rahat çalışması için alan açmaya başlamışlardı.
defalarca mekanik kısım bittikten sonra çimcilerin gireceği söylendi.Ben on ocaktan önce çim için sahaya girileceğini düşünüyorum.
abi bende senin gibi düşünüyorum ama içeride kalacak diyenlerde var :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Muhtemelen son 1-2 hafta kala stad acilmaya hazir olacak , ikiye bolunecek taraftar , hemen acilsin veya seneye birakilsin , yapilacak secimde takimin o anki durumu cok onemli olacak . Ben bu sene acilabileceğini dusunuyorum @Efe

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı quentine83

başkan sanırım ocak ayı başlarında çime başlıyoruz demişti son açıklamalarında.koskoca kulübün başkanı biliyordur heralde içerden mi yoksa dışardan mı yapılacağını membranın.öyle olsaydı vinçler biraz daha kalacak örtüyü örtmemiz lazım falan derdi .yapmağa çalışıyoruz falan derdi. :evillol: :evillol:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

başkan sanırım ocak ayı başlarında çime başlıyoruz demişti son açıklamalarında.koskoca kulübün başkanı biliyordur heralde içerden mi yoksa dışardan mı yapılacağını membranın.öyle olsaydı vinçler biraz daha kalacak örtüyü örtmemiz lazım falan derdi .yapmağa çalışıyoruz falan derdi. :evillol: :evillol:
zaten sıkıntı orda net bişey bilmiyoruz bi öyle bi böyle :D bakalım ocak 10 a kadar mühlet vinçlere çıkıtı çıktılar :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

Kim söylüyor ya gelsin burada söylesin öyle dışarıdan dışarıdan olmaz  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Kim söylüyor ya gelsin burada söylesin öyle dışarıdan dışarıdan olmaz  :biggrinking: :biggrinking:
Bjk mabet soyledi

Çevrimdışı Fatih

Belkide bu forum kurulduğundan beri tartışması bitmeyen tek konu açılış tarihi oldu. Sayın Başkanımızın da körüklemesi ile konu öyle bi hal aldı ki, emsallerine göre (bence emsali yok) kısa bir süre zarfında yapılan şaheserin güzellikleri bile gözardı edildi. Bu seviye bu kadar kısa zamanda gelmesi değil de açılış tarihine odaklanılmasını bi yere kadar sabırsızlık olarak adlandırabiliriz belki ama hem biz üyeler için hem de ziyaretçiler için konu artık iyiden iyiye kabak tadı verdi.
Naçizane görüşüm açılış tarihinin ne zaman olacağını değil de, hafriyatın başladı  günlerden bu yana bizleri aynı çatı altında toplayan bu forumun üyeleri olarak açılış gününde bizim de bir etkinlik düzenleyerek açılışa renk katmayı konuşmak, tartışmak, ne gibi faaliyetler yapabiliriz konusunda fikir jimnastiği yapmanın daha yararlı olacağına inanıyorum.
Hem forumu tek düzelikten kurtarmış oluruz, hemde yapılacak etkinlik çerçevesinde tüm forumdaşlar olarak tanışma fırsatı yakalamış oluruz.
Ben seni destekliyorum @ilhan abi
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Bjk mabet soyledi

bide yöneticimizde söyledi zaten kafa karıştıranda o oldu
Şampiyon Beşiktaş JK