Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871734 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

faruk birazdan elinde resimlerle gelir :ok:
belkide uzunları takmışlardır...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

kedi yollarına çıkış muhtemelen kapalı ve numaralı orta kısımdan sağda üstte görülen merdivenlerle olacak.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

stad yeni sezonmu acılıyor diye insan soruyor barca cevabından sonra
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

stad yeni sezonmu acılıyor diye insan soruyor barca cevabından sonra
son gelişmelere bakarsak ağustos ayında bi turnuvayla yada barcelonayla birlikte açılış olacak daha önce açılması bence olası değil artık olursada sevinip gideriz bugün şu açılış olayıda son buldu bence :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hakan1976

bir saat önce stadın önünden geçtim eski açıktaki en uzun oluklu boru takılmamıştı 3 vinç te numaralı tarafında bişeyler yapıyordu

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Efe

bir saat önce stadın önünden geçtim eski açıktaki en uzun oluklu boru takılmamıştı 3 vinç te numaralı tarafında bişeyler yapıyordu
zaten  boru takmak isteselerdi sabahtan başlarlardı tüm ağırlık semerlere verilmiş bugün 3 vinçte semer taktı oluklular bi ara takılır ilk şu 140-150 semeri taksınlar sonra olukluları takıp gerisini tamamlarlar pazarteside kedi yolu montajına geçeceklerdir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar merhaba. Ben donanım haberden beridir takip ediyorum, sitenin de ilk üyelerindenim bilenler bilir. Yeri geldi Necmi abiylede tartışmışızdır seçim zamanında. Çok uzun zaman oldu hep takip ediyorum. Ne yazıkki sitenin yüzde doksanında 'Aman tadımız kaçmasın A. Rıza Bey' havası var. Ben hayatımda bardağa bu kadar dolu tarafından bakabilen bir taraftar topluluğu görmedim. Bu nedir ya?? Gerçekten 6 aydır ince işlet bitti bitecek?? Bunu sorduğundada birisi şu cevabı alıyor. Ya şimdi bitse nolacakki daha koltuklar yok çim yok onlar yetişir bilmem ne. Stadın bu sene yetişme olasılığını hararetle savunan adam yetişemeyeceğini anladığında 'zaten' kelimisini devreye sokuyor. Zaten statsız şampiyon olmuş oluruz eğer olursak. İyi oldu seneye açarız falan. Yiğidi öldürün arkadaşlar hakkını yemediğiniz kadar.
bardağın boş tarafından bakmak sana ne kazandıracak. onu anlamadım
acı çekmekten zevk alıyorsan boş tarafından bakarsın mutlu olmak istiyorsan dolu tarafından bakarsın
gerçekci olmak iyimser olmak değildir Bu stad hiç durmadan devam etti. öldü bitti denen Beşiktaş
başka her hangi bir türk kulübünün yapamayacağı bir stad yapıyor. Bunun için iyimser olmanın nesi yanlış.
burda sürekli şunu isterim bunu isterim diyen ergen bebeler yok belkide olaya gerçekçi bakılmasının nedeni budur.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Arkadaşlar merhaba. Ben donanım haberden beridir takip ediyorum, sitenin de ilk üyelerindenim bilenler bilir. Yeri geldi Necmi abiylede tartışmışızdır seçim zamanında. Çok uzun zaman oldu hep takip ediyorum. Ne yazıkki sitenin yüzde doksanında 'Aman tadımız kaçmasın A. Rıza Bey' havası var. Ben hayatımda bardağa bu kadar dolu tarafından bakabilen bir taraftar topluluğu görmedim. Bu nedir ya?? Gerçekten 6 aydır ince işlet bitti bitecek?? Bunu sorduğundada birisi şu cevabı alıyor. Ya şimdi bitse nolacakki daha koltuklar yok çim yok onlar yetişir bilmem ne. Stadın bu sene yetişme olasılığını hararetle savunan adam yetişemeyeceğini anladığında 'zaten' kelimisini devreye sokuyor. Zaten statsız şampiyon olmuş oluruz eğer olursak. İyi oldu seneye açarız falan. Yiğidi öldürün arkadaşlar hakkını yemediğiniz kadar.

devletin yaptığı toki arena 33 ayda bitti.. işçiler iş bıraktı eylem yaptı vs vs..

bizimki daha 24 ay oldu.. son düzlükte..4 aylık işi kaldı.. niye olumsuz konuşalım ki?

algı operasyonu yapanlara kanmayın.. yüzyıllardır inşaat varmış gibi lanse ediyorlar dışarda

Çevrimdışı denilanz

Güncel fotolar
Dün Numaralı'da yerinde olmayan dikine boru takılmış gibi görünüyor.
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 17:43:06 denilanz ]

Çevrimdışı sallapati

Bu arada yeni stadımızda oynayacağımız ilk maça nostaljik formalar üretilmeli... (iyi para gelir bunu yapsalar)

aşağıda AIK ile yapılan ilk maçta giyilen formaları benzer olabilir.. ya da 100. yıldakini anımsatan forma olabilir..

Çevrimdışı FARUK

Instagram dan dosya yerine ekran görüntüsü alınca daha net sanki anlamadım :)

Çevrimdışı ilhan mansız

yazdıklarınıza siz inanıyor musunuz acaba. Stad inşaatı başlayalı 2 yıl oldu ve yaşanan bir kaza dışında işler yolunda gidiyor. Gayet de hızlı çalışıyorlar. Daha ne yapmaları gerek. Son derece uygun maliyetle kurulan futbol Takım'ı ligde lider. Bu durumda niye olumsuz Düşünelim. Beşiktaş taraftarının ezici çoğunluğu da yapılanlardan memnun, tadımızın kaçması için bir sebep yok.

Çevrimdışı sallapati

tribünlerin bazı kısımları neden dönem dönem ıslak gözüküyor?

Çevrimdışı hakan1976

takım sahada iyi oynar ama futbolda şans faktörü var bazen 10 kere vurduğun girmez rakip yarı sahayı ilk geçtiğinde birinin bi yerine çarpar olmuycak top gol olur yenilirsin taraftar o zaman takıma destek mi olur yoksa yuhalarmı ? bence destek olur burda hergün günde bilmem kaç kere insanlar foruma bakıyor resimleri inceliyor tartışıyor en ufak bir detayın neredeyse bir gün tartışması oluyor bana göre yavaş ilerleyen bişey yok inşaat olması gerektiği hızda ilerliyor insanlarda buna bakıyor kimse unutmasınki bu stad kazma vurulduktan çok zaman sonra başladı ve büyükte bir kaza geçirdi bunları herkez görüyor ve gösterilen intizamada bence herkez saygı duyuyor hergün Telekom arena nın önünden geçiyorum ve gecekonduya benziyor hiç bir güzelliği yok bizim stadın önünden geçiyorum taraf gözüyle bakmıyorum arada çok fark var yavaş gidende bir şey yok bu sezona yetişssede yetişmesede umrumda değil yeterki önümüzdeki sezondan maç kaçmasın buradaki herkez bence buna razı çatı havalandıktan sonraki işlerin hızına bakacak olursak membran içerden bile döşense en fazla bize bir ay kaybettirir genede önümüzdeki sezondan maç kaçırmayız inş

Çevrimdışı SDemirsoy

tribünlerin bazı kısımları neden dönem dönem ıslak gözüküyor?
Yıkıyorlar :)

Çevrimdışı Efe

Bu arada yeni stadımızda oynayacağımız ilk maça nostaljik formalar üretilmeli... (iyi para gelir bunu yapsalar)

aşağıda AIK ile yapılan ilk maçta giyilen formaları benzer olabilir.. ya da 100. yıldakini anımsatan forma olabilir..

düz beyaz sadece solda armamızın olduğu efsane iç saha forması olmalı siyah şort siyah  konç tüm iç saha maçlarına bu şekilde çıkılmalı konç beyazda olabilir ama forma beyaz şort siyah olmalı kesinlikle  standart bu şekilde çıkılmalı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu foto öğlen çekilmiş güneş açısı belli ediyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gorgaze

evet böyle çok daha iyi olmuş kaç saydın faruk :) bide bu saat kaçtaki resim acaba?
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı ZEKI

devletin yaptığı toki arena 33 ayda bitti.. işçiler iş bıraktı eylem yaptı vs vs..

bizimki daha 24 ay oldu.. son düzlükte..4 aylık işi kaldı.. niye olumsuz konuşalım ki?

algı operasyonu yapanlara kanmayın.. yüzyıllardır inşaat varmış gibi lanse ediyorlar dışarda
Kesinlikle haklisin @sallapati  baksana stadin insaat suresini 3 yil oldugunu dusunen arkadaslarimizda var

Yapılacak çok iş var 3 yılda stad yapılamamış 10 işi Nasıl 3 günde yaparız diye düşünüyoruz çalışAnların umrunda mı?değil. Herkesin kabullenmesi için illakin hazirana mı gelmemiz gerekecek.daha ince işler ve sürekli bitmek üzere .6 aydır ince işler bitmek üzere ama bitmiyor çünkü yapılacak daha çok iş var

Çevrimdışı serdart

75-80 arası tamamlanmış semerlerin görüp sayabildiğim.

Çevrimdışı sallapati

düz beyaz sadece solda armamızın olduğu efsane iç saha forması olmalı siyah şort siyah  konç tüm iç saha maçlarına bu şekilde çıkılmalı konç beyazda olabilir ama forma beyaz şort siyah olmalı kesinlikle  standart bu şekilde çıkılmalı

bu Seba formaları hali hazırda satılıyordu Kartal yuvalarında.. daha değişik nostaljik bir dizayn yapılabilir stad açılışı için..

Adidasa hemen talimat verilmeli .. nostaljik bir dizayn yapsın  :bandit: :bandit:  hatta formada eski logoyu kullansın adidasın

Çevrimdışı Gorgaze

bende 72 saydım  düne göre pek fark yok ama @Efe nin dediği gibi foto öğlen hatta öğlen bile değildir.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.