Arkadaşlar merhaba. Ben donanım haberden beridir takip ediyorum, sitenin de ilk üyelerindenim bilenler bilir. Yeri geldi Necmi abiylede tartışmışızdır seçim zamanında. Çok uzun zaman oldu hep takip ediyorum. Ne yazıkki sitenin yüzde doksanında 'Aman tadımız kaçmasın A. Rıza Bey' havası var. Ben hayatımda bardağa bu kadar dolu tarafından bakabilen bir taraftar topluluğu görmedim. Bu nedir ya?? Gerçekten 6 aydır ince işlet bitti bitecek?? Bunu sorduğundada birisi şu cevabı alıyor. Ya şimdi bitse nolacakki daha koltuklar yok çim yok onlar yetişir bilmem ne. Stadın bu sene yetişme olasılığını hararetle savunan adam yetişemeyeceğini anladığında 'zaten' kelimisini devreye sokuyor. Zaten statsız şampiyon olmuş oluruz eğer olursak. İyi oldu seneye açarız falan. Yiğidi öldürün arkadaşlar hakkını yemediğiniz kadar.
bardağın boş tarafından bakmak sana ne kazandıracak. onu anlamadım
acı çekmekten zevk alıyorsan boş tarafından bakarsın mutlu olmak istiyorsan dolu tarafından bakarsın
gerçekci olmak iyimser olmak değildir Bu stad hiç durmadan devam etti. öldü bitti denen Beşiktaş
başka her hangi bir türk kulübünün yapamayacağı bir stad yapıyor. Bunun için iyimser olmanın nesi yanlış.
burda sürekli şunu isterim bunu isterim diyen ergen bebeler yok belkide olaya gerçekçi bakılmasının nedeni budur.