Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871524 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

Beşiktaş Müzesinde de bu tarz hareketler bekliyoruz işte.. bu tarz teaser lar dönmeli ekranlarda... çok güzel hareketler bunlar.

Çevrimdışı boateng

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

yeni inönü attı ama hiç bişey görünmüyor akşam olduğu için az çok gördüğüm kapalı numaralı orta kısımlarda da baya semer takılmış sayamıyoruz maalesef
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı cursedofdragon

Elimden geldiğince aydınlatmaya çalıştım sayılabilir mi ?

Çevrimdışı Efe

Bu fotoda 10 tane saydım kapalıda
numaralıda da 10 a yakın takılmış gibi 80 civarı takılmış durumda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu fotoda 10 tane saydım kapalıda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı sallapati

yarıyı geçtik diyebilir miyiz semerlerde?

Çevrimdışı Efe

semerlerin yarısı gitti yarısı kaldı bugün itibariyle gayet iyi bence :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Elimden geldiğince aydınlatmaya çalıştım sayılabilir mi ?

Çevrimdışı Efe

yarıyı geçtik diyebilir miyiz semerlerde?
geçmediyesek bile çok yakın yarı yarıya diyebiliriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu kufeki isi bir hizlanip bizi heyecanlandiriyor sonra bir anda durup Gunlerce oldugu yerde sayiyor tıpkı suan olduğu gib...

10 Gun onceki Yeni inonu fotosunu getir koy , en ufak degisiklik bile yok...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı quentine83

membran işinin içerden yapılma işi kesinleşirse şöyle bir yol izlenemezmi acaba; taç çizgisi civarlarında vinçlerin hareket alanına yetecek kadar yer bırakılır.vinçler ileri geri ve köşe dönme hareketlerini burda yapar.drenaj işleride ya ortadan dışa doğru yada sahanın önce bir yarısı daha sonra diğer yarısı şeklinde.üzerinde düşünülüp seçenek arttırılabilir.belki hesap etmediğimiz etkenlerde vardır ama bana hiçte mantıksız gelmiyor.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı FARUK

Bu kufeki isi bir hizlanip bizi heyecanlandiriyor sonra bir anda durup Gunlerce oldugu yerde sayiyor tıpkı suan olduğu gib...

10 Gun onceki Yeni inonu fotosunu getir koy , en ufak degisiklik bile yok...
Kapalı arkası iyi gidiyor öncelik vermiş olabilirler foto 2 saat önce

Tamam simdi oldu @FARUK hocam :ok:

Evet goruntuye gore Ağırlığı kapaliya vermisler , En son Gs Maci oncesi turlamistik stadi @Necmi abi lerle kapali bu kadar ilerlemis durumda degildi..

Yeni acik oldugu yerde sayiyor neyse kapaliyi bitirip oyle gecerler oraya heralde.

Kapali bitmis nerdeyse harika duruyor :super: :super: :sevinc :sevinc

Çevrimdışı gurmeninoglu

Ben stadın inşaat süresini diğer stadlarla koyaslamadımki. Doğru bir tanedir heryerde doğrudur. Necmi abi anladı benim ne demek istediğimi.

Çevrimdışı quentine83

bildiğim kadarıyla direnaj içinde iş makinaları girecek sahaya,vinçler içerdeyken direnaj yapmaya kalkmak olağan dışı bi koordinasyon gerektirir,olma ihtimali var mıdır?: sanmıyorum
valla ne yapıp ne edip eş zamanlı ve koordineli gitmeleri gerekiyor.sahayı uzunlamasına ikiye mi bölerler ,yarısını onlar kulllanıp sonra yer mi değişirler bilmiyorum.öbür türlü mart sonu nisan başı gibi ancak gireriz çim işine ...
İsmet Yarkın ONUR

@ahmetx abi Anfield road kapasite artirim çalışmaları baya ilerlemis

45.000 den 54.000 e cikiyor kapasite
Bizim sisteme göre Tek katli olan Numarali tribune 2.ci kati cikiyorlar...

Çevrimdışı denilanz

düz beyaz sadece solda armamızın olduğu efsane iç saha forması olmalı siyah şort siyah  konç tüm iç saha maçlarına bu şekilde çıkılmalı konç beyazda olabilir ama forma beyaz şort siyah olmalı kesinlikle  standart bu şekilde çıkılmalı
Neden bizim klasik formamız düz beyaz? Sarıların birinin parçalı, birinin çubuklu ve bizimki sorulunca düz beyaz mı diyeceğiz? Takımlarla özdeşleşmiş formalara neye göre karar veriliyor? Şimdiye kadar en çok giyilen tür mü seçiliyor, yoksa efsane kadroların giydikleri mi? Ya da en eski giyilen formalar mı öyleymiş? Hep beyaz forma siyah şort deniyor ama bu bir eşleştirme sonuçta. Beyaz forma deyince Beşiktaş anlaşılmıyor sonuçta. Demek istediğim bizle özdeşleşen bir forma türü yok bence. Kimine göre düz beyaz forma-siyah şort, kimine göre çubuklu...

"Yağmurlu bir günde görmüştüm seni.
Üstünde çubuklu formalar vardı.
O anda tutuldum aşık oldum ben
Hayatın anlamı siyah beyazdı."

Mesela bana söylenildiğinde direkt beşiktaşı hatırlatan tür üstü damalı forma. Hatırladığım ilk maçlarda Beşiktaş o formayı giyiyordu çünkü. 93-94 yılıymış. Ondan sonraki sezon hem beyazı hem kırmızısı vardı. O kırmızıyı 96-97'de tekrar giymişiz.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Kapalı arka küfeki işi nerdeyse bitmiş.Eski açık arkadan öyle öyle yeni açığa doğru gidecekler.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK