Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871131 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@Efe  acaba biliyor musun bizim stad açılışı biletli mi olur rast gele herkes alınır mı ? eğer biletli olursa passolig üzerinden mi satılır yalovadan açılışa gelmeyi çok istiyorum ona göre yılbaşından sonra passolige baş vuracağım " biliyorum henüz çok erken ama benim için hızlı olmak önemli :D malum bilet kalmayacak "
valla o kunuda kimse bisey bilmiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ümer

abi stadın her hali bir başka ya :D
"hani derler ya büyüklerimiz kendi çocuğumuz olduğu için bize sevimli geliyor"

buda bize her hali başka geliyor acaba bizim olduğu için olabilir mi :D @ahmetx
Başka takımın taraftarı olsaydım kıskançlık tan çatlardım

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı quentine83

Dün metin albayrak trt sporda vinçler membranları taktıktan sonra çıkacak dedi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende onu merak ediyorum.bu şeffaf kısmı vinçler dışardan takabilecek mi.şayet takamazsa vinçler biraz daha içerde o zaman.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı xenos

hiçmi yağmur yağmadı. drenaj sistemi gayet güzel çalışıyor. ben bir senedir
zeminde göllenme görmedim. zemin drenajı bile işi koparttı daha üstüne saha için esas drenaj yapılacak.

:evillol: Abi beni trollemiyosun de mi ?. Saha zemininden bahsetmiyorum, tribünlerde ki çıkışlar var ya, yoğun yağışta içerilere su basma tehlikesi olmaz mı diyorum, zemin kaplamaları falan da yapıldı hem. @Necmi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

valla o kunuda kimse bisey bilmiyor
Engelliler için açılış maçı da olsa bedava olacaktır ama tabi kapasite doğrultusunda yer ayarlanacaktır. Benim tavsiyem arkadaşımızın stadın açılmasına yakın kulüple iletişime geçip bilgi edinmesi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

teşekkürler erdem çözer; umarım dediğin gibi kedi yollarıyla çözerler ses ve aydınlatma parçalarının takılmasını...vinçlerin saha dışına çıkıp, zemine başlanması için önemli gibi geliyor bu durum. hayırlısı...
en onemlisi suan bu aslinda vincler sahadan vikmadigi surece acilis gunu ileri atiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bende onu merak ediyorum.bu şeffaf kısmı vinçler dışardan takabilecek mi.şayet takamazsa vinçler biraz daha içerde o zaman.
asil soru o zaten yoksa celik isleri 10 gune kadar bitecek gibi gorunuyor ic şeffaf bolum disaridan mi iceriden mi monte olacak ona gore vincler gidecek mi kalacak mi suan soylenen gidecegi yonde ocak basi anlariz ne olacagini
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

asil soru o zaten yoksa celik isleri 10 gune kadar bitecek gibi gorunuyor ic şeffaf bolum disaridan mi iceriden mi monte olacak ona gore vincler gidecek mi kalacak mi suan soylenen gidecegi yonde ocak basi anlariz ne olacagini

bakalım ama hedefin 19 mart olduğu artık belli gibi.. başkan'da çatı iskeletini bitirir bitirmez vinçler çıkacak gibi konuştu.. aksi olursa zaten o tarihe yetişmesi imkansız görünüyor
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı celiker1

Paletli
Paletli değilde daha hafif sepetli vinçin saha kenarından çalışması mümkün olabilir mi acaba drenaj devam ederken :alala:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı yavvuzz

Epeydir yazmıyorum sadece zaman buldukça forumu takip ediyorum . Stadımız maşallah çok iyi gidiyor . Şu kara kış gelmeden membranlarda takılıp vinçler çıkarsa demeyin keyfimize . Dostlara selamlar .

Çevrimdışı osman1903

19 mart mı kaldı Allah aşkına bütün işleri 10 günde yaptırmayı mı planlıyorsunuz adamlara beklenti yaratıyorsunuz resmen sonra yetişmeyince millet kızıyo daha şusu busu şubattan önce vinçler sahadan çıksın Osmanlı'ya attığımız son dakika golünden daha çok sevinirim

Çevrimdışı Easthanbool

aydınlatma için kedi yolları yapılıyor ses için çatıya bağlı hoparlör olacakmı bilmiyorum
olursada onlarda kedi yolları kullanılarak montajlanır. Esas soru işareti vodafone vericileri ben onları merak ediyorum.
vinç olmadan çözebileceklermi.

Necmi abi ses sistemlerinin çatıda olması gerekmiyor mu  :alala:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı SDemirsoy

sanki sol yanda birşeyler yıkmış gibiler , stad bitince darısı ritz charltonun olsun diyelim.
burda ford bayisi falan vardı abi yeşil alan olarak tahis edilmiş şuan bir yapı yapılmayacak denmişti @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

@SDemirsoy iyi olmuş , Ritz içinde bir kampanya mı başlatsak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

19 mart mı kaldı Allah aşkına bütün işleri 10 günde yaptırmayı mı planlıyorsunuz adamlara beklenti yaratıyorsunuz resmen sonra yetişmeyince millet kızıyo daha şusu busu şubattan önce vinçler sahadan çıksın Osmanlı'ya attığımız son dakika golünden daha çok sevinirim
evt 10 gunde yaptirmayi planliyoruz :lol: ama iceride olanlar planliyor mu bilmiyoruz :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

stad bitsin ondan sonra baslatiriz foto alamayiz sonra
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

evt 10 gunde yaptirmayi planliyoruz :lol: ama iceride olanlar planliyor mu bilmiyoruz :evillol:

:lol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı sozkul

Stad bitince bir boşluğa düşeceğiz, yeni hobiler yaratmak gerekecek..  :bandit:

Çevrimdışı KUMANOVALI

Selamlar,

Die brandneue Vodafone Arena in Istanbul ist eine Mehrzweckarena und das neue Heim des Fußballvereins Beşiktaş. In der Nähe des Bosporus gelegen, bietet die Arena Platz für 41.903 Zuschauer sowie 147 Luxus-Lounges und 2.150 VIPs. Darüber hinaus verfügt das Stadion über eine großzügige, 1.600m² große Lounge und das mit 1.800m² größte Beşiktaş-Museum mit Fanshop der Türkei. All dies wird durch eine Videolösung von GEUTEBRÜCK gesichert, die modernste Sicherheitstechnik bietet. Die Anlage wurde von ENMAR geplant, für die Installation war HEG Building Technologies verantwortlich.

Vodafone arena hakkında bilgileri paylasıyor (bizimde bildiklerimiz) ve tüm stadın güvenliğini (Görüntülü) GEUTEBRÜCK üstlenicek. Sistemin yapımı ENMAR tarafından planlanmiş. HEG Building Technologies şirketi ise, kurulumunu üstlenmiş.

Kern des Sicherheitssystems sind drei GEUTEBRÜCK Expert Server (G-Scope/8000-IP-Serie), die großen leistungsstarken Brüder der G-Scope-Videomanagement-Familie. Sie bieten ein Höchstmaß an Redundanz bei gleichzeitig nahezu unbegrenzter Flexibilität und Skalierbarkeit. Dies macht sie zur idealen Grundlage für anspruchsvolle Videosicherheitsanwendungen wie z.B. dieses neue Stadion. Das integrierte RAID-System wird hoch geschätzt, während die unbegrenzte Skalierbarkeit und Flexibilität vielleicht zu einem späteren Zeitpunkt zum Tragen kommen: 1-3 Höheneinheiten mit jeweils bis zu 16 Festplattenslots, Anbindungsoption für weitere externe RAIDs und JBODs und integriertes Server-Betriebssystem sind wichtige technische Merkmale. Falls während der Fußballsaison längere Aufzeichnungszeiträume nötig werden sollten, ist so die einfache Integration zusätzlicher Speicherkapazität jederzeit möglich.

Güvenlik sistemi 3tane GEUTEBRÜCK Expert Server (G-Scope/8000-IP-Serie) tarafından koordine edilecekmiş. Gerisi sıstem hakkında teknik bilgiler. Uzun kayıt edebilme imkanı vs.

Aktuell werten 8 G-VStations das Bildmaterial von 243 Kameras von Drittanbietern aus und bieten einen ausgezeichneten Überblick über das Geschehen vor Ort. Sechs von ihnen sollen für eine riesige Monitorwand genutzt werden. Die anderen beiden werden  zwei Bediener in ihrer täglichen Arbeit unterstützen. G-VStations sind Hochleistungs-Auswerte-, Analyse- und Wiedergaberechner für G-Scope Systeme im Netzwerk. Sie verfügen über eine vorinstallierte Viewer-Software und ermöglichen den Anschluss von Monitoren über 3 unterschiedliche Schnittstellen. Dank des eingebauten DVD/RW-Laufwerks lassen sich sicherheitsrelevante Bilddaten leicht auf DVD exportieren und erleichtern so die Arbeit, wenn Beweisbilder benötigt werden.

243 Kamera görüntüleri 8 G-VStations tarafından koordine edilicek. 6 G-VStation büyük bir monitör icin kullanılacak. 2 G-VStation ıse 2 yetkili tarafından kullanılacak. G-VStation değerlendirme, analiz ve kamera görüntülerini oynata bilen bir sistem (Bilgisayar/Server).

Das hohe Maß an Manipulationssicherheit der Bilddaten ist ein weiterer wichtiger Anwendervorteil und war einer der entscheidenden Gründe für die Wahl der GEUTEBRÜCK-Produkte. Nicht nur die Vodafone Arena schenkt diesem Punkt große Beachtung. Dank CCTV konnten in letzter Zeit zahlreiche Straftaten in türkischen Stadien aufgeklärt werden. Das von Gerichten anerkannte GEUTEBRÜCK-Videomaterial ist somit ein wichtiger Beweis bei der Aufklärung kritischer Vorfälle.

Kayıt edilen görüntülerin manipülasyona karşı çok güvenli olduğunu belirtiyor. CCTV sayesinde cok sayıda stadlarda işlenilen suçların ortaya çıktıgınıda belirtmiş. Neden GEUTEBRÜCK şirketinin seçildigini belirtiyor.

Die Wahl fiel auch aus einem anderen Grund auf GEUTEBRÜCK: Das Unternehmen bietet die Programmierung detaillierter, kundenspezifischer Lagepläne für die Benutzeroberfläche an. Diese übersichtliche Darstellung des Standorts erhöht die Sicherheit deutlich und vereinfacht die Bedienung. Kommt es zu einem Zwischenfall, so können Livestreams, Alarme und Speicherbilder des G-Scope Systems innerhalb des Netzwerks nicht nur auf verschiedenen Monitoren angezeigt werden, die Kameras werden auch auf einer Karte optisch hervorgehoben, was die Bestimmung ihres geografischen Standorts erleichtert. Selbstverständlich können Alarme auch über winpak, dem Zutrittskontrollsystem von Honeywell, ausgelöst werden. winpak ist Teil des umfassenden Sicherheitskonzepts und wurde über offene Schnittstellen von GEUTEBRÜCK integriert. Das Sicherheitssystem selbst wird zentral von der Sicherheitsleitstelle innerhalb des Stadions gesteuert und im September 2016 in Betrieb gehen.

GEUTEBRÜCK sistemin kullanıcı icin önemli kolaylıklar sağladığını belirtiyor. Açil bir durumda sistem alarm verebiliyor. Son cümlede Sistemin kullanımı stadın içinden gerçekleştirilecekmiş. Ve Eylül 2016 başlayacak.

Berkan Antar, Projektingenieur von HEG, beschreibt die speziellen Merkmale und Vorteile des GEUTEBRÜCK-Systems wie folgt: "Es ist robust, skalierbar und bietet einen hohen Integrationsgrad". Antar weiter: “ Durch die Lösung des Integrationsproblems und anderer technischer Herausforderungen hat die Marke GEUTEBRÜCK eine entscheidende Rolle beim Gewinn des Vodafone Arena Projekts gespielt. Wir freuen uns auf eine langfristige Zusammenarbeit."

Berkan Antar, HEG mühendisi sistemin sağlam ve entegrasyon derecesi cok yüksek olduğunu belirtmiş (Artık nedemekse  :)). Devamında ise bu nedenlerden dolayı GEUTEBRÜCK şirketi seçildiğini belirtmiş.

................

Merhabalar herkese,

bende uzun süredir forumu takip ediyorum. Bugüne nasip oldu kayıt olmak. Almanyada yaşıyorum elimden geldiği kadar önemli kısımlarını sizlere paylaşmak istedım. Umarım faydası olur.

hoşgeldin dostum

eline ağızına sağilık
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Deadam

arkadaşlar ses sistemi ile bilgi paylaşayım
Mabedimizin ses sistemini yapmak için görüşülen bir firmadaki akrabamdan aldım bilgiyi
önce stadın tüm ses sistemi yaptırılmak istenmiş ancak maliyet fazla bulunup vazgeçilmiş
bu sezon için ses sistemi kiralama yöntemi ile çözülecekmiş,
önümüzdeki sezon içinse daha iyi ve çatıya ses sitemi yapılacakmış

Duyumumum budur.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmetx

Stad bitince bir boşluğa düşeceğiz, yeni hobiler yaratmak gerekecek..  :bandit:
stad bittikten sonra yeni hedefler diye başlık mı açsak acaba  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

zor iş bu saatten sonra oraya hiç bir şey olmaz abi :) @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

arkadaşlar ses sistemi ile bilgi paylaşayım
Mabedimizin ses sistemini yapmak için görüşülen bir firmadaki akrabamdan aldım bilgiyi
önce stadın tüm ses sistemi yaptırılmak istenmiş ancak maliyet fazla bulunup vazgeçilmiş
bu sezon için ses sistemi kiralama yöntemi ile çözülecekmiş,
önümüzdeki sezon içinse daha iyi ve çatıya ses sitemi yapılacakmış

Duyumumum budur.

problem değil , teşekkürler bilgi için.

Çevrimdışı kyiv

Az önce çatıyla ilgili yetkili biriyle görüştüm 4 Ocağa kadar çatı iskeleti tamamen bitecekmiş. O kadar kısa sürede biter mi acaba? Ayrıca yine ödemelerde sıkıntı varmış.

Biran önce şu stat bitse de hem maddi hem de manevi rahatlasak.