Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871062 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

zor iş bu saatten sonra oraya hiç bir şey olmaz abi :) @ahmetx
olur olur neler olur neler , ömrü olan görecek bir gün o ucube yıktırılacak göreceksiniz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Az önce çatıyla ilgili yetkili biriyle görüştüm 4 Ocağa kadar çatı iskeleti tamamen bitecekmiş. O kadar kısa sürede biter mi acaba? Ayrıca yine ödemelerde sıkıntı varmış.

Biran önce şu stat bitse de hem maddi hem de manevi rahatlasak.
Şu halimizle stadı bu duruma getirdik ya bundan sonrası bir şekilde olur evvel Allah.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Az önce çatıyla ilgili yetkili biriyle görüştüm 4 Ocağa kadar çatı iskeleti tamamen bitecekmiş. O kadar kısa sürede biter mi acaba? Ayrıca yine ödemelerde sıkıntı varmış.

Biran önce şu stat bitse de hem maddi hem de manevi rahatlasak.
bir daha görüşme şansın var mı?

Çevrimdışı Easthanbool

Hemen hemen hiç bir şeyde masraftan kaçınılmıyorken keşke ses sistemindede kaçınılmısaydı neyse o önemli değil stat bitsinde : :tabe:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ahmetx

ses sistemi , güneş enerjisinden elektrik 1 yıl sonradan yapılır önemli değil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1 Paletli uzun Oluklu takarken , Diger Paletli eski acikta patir patir Semer takıyor , Sabit Vincte Kapalida ondeki semerleri takiyor..

Maasallah isler yolunda gidiyor , Su kedi yollari ve semerler bitsede bizde derin bir nefes alsak..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kyiv

Vodafone Arena'da kiralık olarak yer vereceğimiz firmalar netleştimi? Netleşti ise yer teslimleri ne zaman? Kiracılarımız iç dekorasyonlara ne zaman başlarlar? Artık göze hitap etme zamanı.

Çevrimdışı ahmetx

semerler ve kedi yolları en basit işler uzun oluklardı önemli olan

Çevrimiçi Necmi

:evillol: Abi beni trollemiyosun de mi ?. Saha zemininden bahsetmiyorum, tribünlerde ki çıkışlar var ya, yoğun yağışta içerilere su basma tehlikesi olmaz mı diyorum, zemin kaplamaları falan da yapıldı hem. @Necmi
senin düşündüğünü çizen mimar yapan mühendiste düşünmüştür sanırım :D
o girişlerin hepsinde büyük ihtimal menfez vardır zaten hem yağmur yağınca girişlerin üzerine
kovayla attırmıyor :D ona bakarsan dışardan kolon aralarından bayağı girer. dediğim gibi
bu güne kadar çok yağmur yağdı su basmadı hiç  @xenos

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena'da kiralık olarak yer vereceğimiz firmalar netleştimi? Netleşti ise yer teslimleri ne zaman? Kiracılarımız iç dekorasyonlara ne zaman başlarlar? Artık göze hitap etme zamanı.
Divan geçen ay giriyordu büyük ihtimal girmiştir.
öyle firmalar yok bir divan var stad işletmesini o aldı.
restoranlarda onda onun dışında vodafone iletişim merkezi var.
Kartal yuvası ve müzede zaten biz yapacağız. hepsi bu @kyiv

Çevrimiçi Necmi

semerler ve kedi yolları en basit işler uzun oluklardı önemli olan
ben onları düşünmüyorumda şeffaf kaplamayı düşünüyorum.
onlar nasıl monte edilecek ve ne kadar sürecek tahminim bir haftadan fazla sürmez @ahmetx

Çevrimdışı Factatum

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi ses sistemlerinin çatıda olması gerekmiyor mu  :alala:
gerekiyormu :alala:
inönüde nerdeydi?
ben bütün stadlarda yerde tribüne dönük görüyorum illaki yukarıyada konacaktır.
ama ana tesisat yerde olacaktır. @Easthanbool

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Paylaşıldımı bilmiyorum, atlanılsın istemedim.

Beyaz da Mart sonu Nisan başı diyosa hedef o yönde. Açılışta ben de ordayım dedi çünkü.

Vodafone'un reklam yüzü olması sebebiyle sunucu olacak açılışta galiba :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Easthanbool

gerekiyormu :alala:
inönüde nerdeydi?
ben bütün stadlarda yerde tribüne dönük görüyorum illaki yukarıyada konacaktır.
ama ana tesisat yerde olacaktır. @Easthanbool
İnönü de yerdeydi ama orası İnönüydu abi.Yeni yapılan inşaatların hemen hemen hepsinde çatıda

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beyaz da Mart sonu Nisan başı diyosa hedef o yönde. Açılışta ben de ordayım dedi çünkü.

Vodafone'un reklam yüzü olması sebebiyle sunucu olacak açılışta galiba :halay:

insanları beklentiye sokmayın bazı arkadaşlar kızıyor sonra :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar ses sistemi ile bilgi paylaşayım
Mabedimizin ses sistemini yapmak için görüşülen bir firmadaki akrabamdan aldım bilgiyi
önce stadın tüm ses sistemi yaptırılmak istenmiş ancak maliyet fazla bulunup vazgeçilmiş
bu sezon için ses sistemi kiralama yöntemi ile çözülecekmiş,
önümüzdeki sezon içinse daha iyi ve çatıya ses sitemi yapılacakmış

Duyumumum budur.

hiç ihtimal vermiyorum vodafone konser vermek için bekliyor. Ses sistemi en önemli kalemlerden biri

Çevrimdışı sahinnd

Numarali tarafi obi mikel çalisiyordu bayagı semer takmis bugun uskudardan gordugum kadariyla
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Ahmet37

Çevrimdışı ahmetx

ben onları düşünmüyorumda şeffaf kaplamayı düşünüyorum.
onlar nasıl monte edilecek ve ne kadar sürecek tahminim bir haftadan fazla sürmez @ahmetx
şeffaf kaplamanın olacağı yere dışardan vinçler yetişemiyor galiba @Necmi abi.

Çevrimdışı canU

az önce stadın ordan geçtim. Eski açıkta bayaa bir semer takılmıştı. Kapalıda da devam ediyordu semer montajı

Çevrimdışı Deadam

hiç ihtimal vermiyorum vodafone konser vermek için bekliyor. Ses sistemi en önemli kalemlerden biri

Benim konuşmam bu sezon içindi tabiki sezon sona erdikten sonra çalışma yapılacaktır. Ancak konserlerde stadın ses sisteminin kullanılacağını zannetmiyorum.
Oralarda çok daha profeyonel yöneleri ayarlanmış ses monitörleri kulanılıyor.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı emrahbjk53

beylerrrrr beşiktaş tv yiii acın acillllllll stadı gösteriyoooo

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK