Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871038 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı dlcs

Çatal merdiven olmayacak demiştiniz ama yapıyorlar ?

Çevrimdışı Efe

Çatal merdiven olmayacak demiştiniz ama yapıyorlar ?
kapali ust orta kapi ve numaralidaki 2 tane ufak kapiya mecburiyetten yapitilar diger kapilar normal cikis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Güncel
uzun oluklular bitmis hadi hayirli olsun :ishock:

simdi hafta sonuna kadar semerlerw giriserej semerleri iyi duzeye getirmeleri gerekiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aoguzd

Güncel

eski açığın arkasında vinç mi var ben mi yanlış görüyorum? o vinç içerde değil miydi?

Çevrimdışı ahmetx

şu fotoyu görünce nedense tek renk koltuk hayalim depreşti  :D
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2015, 15:04:08 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

eski açığın arkasında vinç mi var ben mi yanlış görüyorum? o vinç içerde değil miydi?
İçerde ama foto net olmadığı için göz yanılması oluyor

Çevrimdışı SDemirsoy

Göz yanılgısı hocam sanırım :)

Çevrimdışı cursedofdragon

2 tane çok uzun olukluya girişecekler mi bakalım ?

Çevrimdışı cadavra

Yeni inonu resim atsin rt her isin bitiminde rt :) :) :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

bjk tv de canlı yayını kaçıranlar için video kaydını yayınlamışlar Söz Başkanda  :D

Çevrimdışı Fatih

hiç ihtimal vermiyorum vodafone konser vermek için bekliyor. Ses sistemi en önemli kalemlerden biri
Konser veren grup veya sanatcilar sistemleri ya da monitorleri kendileri getiriyorlar.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

saat 16 da yeni inonuye rica edelim ben gecen ettim şimdi sıra sizde muazzam goruntuyu bi gorelim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Popular Demand

@Popular Demand bu arada Yunus'un dronedan haber var mı? umarım sorun hallolmuştur.

Cihaza bugün bakıp bilgilendirdiler abi, bikaç parçası yanmış, kablo değişimi vs gerekiyormuş.
Yapılıyor yani haftasonu alıcam inşallah.
          [img width=41

Çevrimdışı brci

ben şu hapishane korkuluklarına taktım ama inşallah yanılırım çok güzel bir görüntü çıkar ortaya . :tabe:

Çevrimdışı OrhanAker

bjk tv de canlı yayını kaçıranlar için video kaydını yayınlamışlar Söz Başkanda  :D

Abi nabtin gözünü seviyim

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı terol1903

burda ford bayisi falan vardı abi yeşil alan olarak tahis edilmiş şuan bir yapı yapılmayacak denmişti @ahmetx
Bak bu çok güzel haber  :ok:

Stadın yanına böyle bir yeşil alan çok yakışır , oradan da gelir sağlarız bir şekilde .. S :money:
Siyah - beyaz güzel renklerdir !

Çevrimdışı brci

hey gidi günler kamyon sayıyoduk geceleri ..

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

ben şu hapishane korkuluklarına taktım ama inşallah yanılırım çok güzel bir görüntü çıkar ortaya . :tabe:
Onlar olmazsa emin ol cok ciddi kazalar olur

Ust kat asiri dik

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Beyaz Showda Simge'nin bir lafı çok ağrıma gitti . Neymiş artık maçlara gidemiyormuş stat yokmuş öteki uzaktaymış . Yahu biz Gölcükten geliyoruz çoğu maça bir otobüs hadi bizi geçtim bazı arkadaşlar Edirnerden Ankaradan Antalyadan Bursadan Anadolunun dört bir yanından hatta yurt dışından geliyor dönüşte yerlerde yatıyorlar ama Simge gibi bazı insanlar orada çekeceği yarım saat trafik çilesi için maça gitmiyor birde çıkmış Beşiktaş sahaya çıkarken ağlardım diyor . Bence söyledikleri Beşiktaş taraftarına hakarettir

Çevrimdışı Erdem Çözer

yayını kaçıranlar üzülmesin.. daha önceki yayınlardan tahmin edecekleri üzere pek bir şey kaçırmadılar..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı ahmetx

şeffaf ve reklamsız yedek kulübesi güzelmiş.