Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5870779 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

açıya göre bi çim fotosu bulamadım ama idare eder belki  :)
eline sağlık elemanı da yok etseydin  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı canergiray77

eline sağlık elemanı da yok etseydin  :D
abi stadın her hali bir başka ya :D
"hani derler ya büyüklerimiz kendi çocuğumuz olduğu için bize sevimli geliyor"

buda bize her hali başka geliyor acaba bizim olduğu için olabilir mi :D @ahmetx
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Efe

açıya göre bi çim fotosu bulamadım ama idare eder belki  :)
eski acik usttede guzel aci var hee bi dahaki sefere ordanda alabiliriz kombineyi alt kati bi deneyelim bakalim nasilmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal39

Peki saha içindeki çim işinde sıralama nasıl olacak. Zeminin tamammına aynı anda başlanması mı gerekiyor yoksa bir bölümden altyapıya başlayıp devam edebilirlermi?

Çevrimdışı serdart

eski acik usttede guzel aci var hee bi dahaki sefere ordanda alabiliriz kombineyi alt kati bi deneyelim bakalim nasilmis

beşiktaşarena olarak belli bi yer var mı kombine aldığınız yer kaldıysa eski açık numaralı arası üst veya alt düşünüyordum ben.

Çevrimdışı Efe

Peki saha içindeki çim işinde sıralama nasıl olacak. Zeminin tamammına aynı anda başlanması mı gerekiyor yoksa bir bölümden altyapıya başlayıp devam edebilirlermi?
bir bolumden baslarlar tamamina hemen baslamazlar yeni aciktan baslayip eski aciga dogru drenaj islemi yapilir daha makinalar onlar bunlar gelecek ocak basi bu makinalarin iceri girmesi gerekiyor bakalim gelecekler mi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

beşiktaşarena olarak belli bi yer var mı kombine aldığınız yer kaldıysa eski açık numaralı arası üst veya alt düşünüyordum ben.
var tabi herkese duyurayim ARENA KARTALLARI ESKI ACIK ALT 121. BLOKTA KOMBINE ALACAKLARA DUYRULUR
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı xenos

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-6-%28seref-bey-stadyum-projesi%29/?action=dlattach;attach=64420;image

Kedi yollarını montaj için dizmeye başlamışlar, sarı vinçlerden bir tane daha gelecektir diye düşünüyorum. İşlerin kordineli gitmesi harika oldu, neredeyse minumum gecikme yaşandı.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2015, 12:51:08 xenos ]

Çevrimdışı Efe

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-6-%28seref-bey-stadyum-projesi%29/?action=dlattach;attach=64420;image

Kedi yollarını montaj için dizmeye başlamışlar, montaj için sarı vinçlerden bir tane daha gelecektir diye düşünüyorum. İşlerin kordineli gitmesi harika oldu, neredeyse minumum gecikme yaşandı.
sadece 3 gun eski acikta gecikme yasandi pazar gunu bitmesi gerken uzun oluklular çarsamba bitiyor ama o 3 gunu semerleri takarak biraz olsun bertaraf ettiler gibi pazartesi gunu kedi yollari baslamali en gec
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canergiray77

bir bolumden baslarlar tamamina hemen baslamazlar yeni aciktan baslayip eski aciga dogru drenaj islemi yapilir daha makinalar onlar bunlar gelecek ocak basi bu makinalarin iceri girmesi gerekiyor bakalim gelecekler mi
@Efe  acaba biliyor musun bizim stad açılışı biletli mi olur rast gele herkes alınır mı ? eğer biletli olursa passolig üzerinden mi satılır yalovadan açılışa gelmeyi çok istiyorum ona göre yılbaşından sonra passolige baş vuracağım " biliyorum henüz çok erken ama benim için hızlı olmak önemli :D malum bilet kalmayacak "
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

abi stadın her hali bir başka ya :D
"hani derler ya büyüklerimiz kendi çocuğumuz olduğu için bize sevimli geliyor"

buda bize her hali başka geliyor acaba bizim olduğu için olabilir mi :D @ahmetx
aynen

Çevrimdışı xenos

sadece 3 gun eski acikta gecikme yasandi pazar gunu bitmesi gerken uzun oluklular çarsamba bitiyor ama o 3 gunu semerleri takarak biraz olsun bertaraf ettiler gibi pazartesi gunu kedi yollari baslamali en gec

İnşaat sürecinde yoğun yağıştan epey bir gecikme yaşanmıştı, allahtan hava işi bozmadı. Aklıma tribün çıkışları takılıyor, yoğun yağışlarda su basma tehlikesi yaşanmaması için önlem alırlar umarım.

Çevrimdışı agonia perpertua

ses ve aydınlatma içerden mi takılacak acaba? bilen arkadaşlar cevaplarsa seviniriz  :)

Çevrimiçi Necmi

İnşaat sürecinde yoğun yağıştan epey bir gecikme yaşanmıştı, allahtan hava işi bozmadı. Aklıma tribün çıkışları takılıyor, yoğun yağışlarda su basma tehlikesi yaşanmaması için önlem alırlar umarım.
:nerd: çatı var ya :alala:

Çevrimdışı Erdem Çözer

ses ve aydınlatma içerden mi takılacak acaba? bilen arkadaşlar cevaplarsa seviniriz  :)

bursada kedi yoluyla yaptılar..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı kartalcan

Paylaşıldımı bilmiyorum, atlanılsın istemedim.

[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2015, 13:11:03 Necmi ]

Çevrimdışı ümer

ocak 4-5 gibi vincleron sokumu baslar heralde 2 gune cikarlar sahadan tabi baska biseyler iceriden takilmayacaksa
Dün metin albayrak trt sporda vinçler membranları taktıktan sonra çıkacak dedi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı xenos

Çevrimdışı Mehmet92

Valla stad inşaatının başından biri öngördüğümüz hızda devam eden yegane iş çatı havaya kalktından sonraki işler oldu.Tam 1 yıl oldu sanırım çatıya ilk kolonlar monte edileli, 3 aylık işimiz daha var en azından.Baya uzun bir işmiş çatı işi bursa stadının geçen sene aralık ayındaki halini yakaladık.Bakalım bizimki ne zaman açılıcak?

Çevrimiçi Necmi

aydınlatma için kedi yolları yapılıyor ses için çatıya bağlı hoparlör olacakmı bilmiyorum
olursada onlarda kedi yolları kullanılarak montajlanır. Esas soru işareti vodafone vericileri ben onları merak ediyorum.
vinç olmadan çözebileceklermi.

Çevrimdışı Koa_lAA

bu arada  xorto magiko (χόρτο μαγικό) sıhırlı  ot  demek yunanca:)  :sevinc :ebebe: :bandit:

türkçe çevirisine bakmıştım zaten tezahüratın ;)

Çevrimdışı agonia perpertua

teşekkürler erdem çözer; umarım dediğin gibi kedi yollarıyla çözerler ses ve aydınlatma parçalarının takılmasını...vinçlerin saha dışına çıkıp, zemine başlanması için önemli gibi geliyor bu durum. hayırlısı...

Çevrimiçi Necmi

Çatı kaplaması yapılana kadar napıcaz abi ?  :D@Necmi
hiçmi yağmur yağmadı. drenaj sistemi gayet güzel çalışıyor. ben bir senedir
zeminde göllenme görmedim. zemin drenajı bile işi koparttı daha üstüne saha için esas drenaj yapılacak.