Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871729 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı canergiray77

Cihaza bugün bakıp bilgilendirdiler abi, bikaç parçası yanmış, kablo değişimi vs gerekiyormuş.
Yapılıyor yani haftasonu alıcam inşallah.
maliyeti azdır inşallah çok hasar olmaması çok güzel olmuş sevindim sevindik senin adına :halay: :halay: :sevinc :sevinc @Popular Demand
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Erdem Çözer

Cihaza bugün bakıp bilgilendirdiler abi, bikaç parçası yanmış, kablo değişimi vs gerekiyormuş.
Yapılıyor yani haftasonu alıcam inşallah.

umarım çok masraf çıkmamıştır.. tekrar geçmiş olsun
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2015, 16:03:08 Yalçın ]
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şu fotoyu görünce nedense tek renk koltuk hayalim depreşti  :D
Hep Söyledik abi Full siyah harika olurdu , Kara duvar

Neyse Alt veyaz ust siyahta candir , Pixel haric :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben şu hapishane korkuluklarına taktım ama inşallah yanılırım çok güzel bir görüntü çıkar ortaya . :tabe:
Ben de takığım ona :D Kaba bi tabir kullanacağım "at şeyine kelebek gibi olmuş"   :evillol:

aşağıdaki gibi daha modern bir şey düşünülüp mevcut küfekilerle bir zıtlık yaratılabilirdi..

Not: sanırım içerdeki korkuluklardan bahsetmiş arkadaş ben dışarıdakileri kastediyor sandım olsun yinede burdan dile getirmiş olayım :D

[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2015, 15:30:19 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Efe

cevre duzenlemeside ufaktan baslamis merdiven falan filan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı brci

Onlar olmazsa emin ol cok ciddi kazalar olur

Ust kat asiri dik

yok olmaması değil dikey demirler daha seyrek olsaydı parmaklık gibi durmasaydı diye düşünüyorum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı brci

Ben de takığım ona :D Kaba bi tabir kullanacağım "at şeyine kelebek gibi olmuş"   :evillol:

aşağıdaki gibi daha modern bir şey düşünülüp mevcut küfekilerle bir zıtlık yaratılabilirdi..

Not: sanırım içerdeki korkuluklardan bahsetmiş arkadaş ben dışarıdakileri kastediyor sandım olsun yinede burdan dile getirmiş olayım :D

içerideki tribün korkuluklarıydı .. dışarıdaki ferforjeler yine bir nevi :) ama bu tasarım da güzelmiş  :ok:

Çevrimdışı Efe

semerler dahada hizlanmali su 4 gunde pazartesiye kadar isi bitirseler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı attila_metu

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bilemiyoruz ki resim lazım :)
yeni inonuye 1 twit atsana farkli bi kisi istesin bugunde besiktas arenadan istiyorlar dersin :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

Beyaz Showda Simge'nin bir lafı çok ağrıma gitti . Neymiş artık maçlara gidemiyormuş stat yokmuş öteki uzaktaymış . Yahu biz Gölcükten geliyoruz çoğu maça bir otobüs hadi bizi geçtim bazı arkadaşlar Edirnerden Ankaradan Antalyadan Bursadan Anadolunun dört bir yanından hatta yurt dışından geliyor dönüşte yerlerde yatıyorlar ama Simge gibi bazı insanlar orada çekeceği yarım saat trafik çilesi için maça gitmiyor birde çıkmış Beşiktaş sahaya çıkarken ağlardım diyor . Bence söyledikleri Beşiktaş taraftarına hakarettir

kesinlikle katılıyorum. benim çocukluğum gençlik yıllarım izmitte geçti ailem hala izmitte yaşıyor. 87-88 yıllarında inönüye gitmeye başladık mahalleden 4-5 arkadaş sabah 5de kalkar yola koyulurduk. adapazarı haydarpaşa banliyö trenine biner 2,5 saatte giderdik trene binmek için evden istasyona yarım saat yürürdük. haydarpaşada iner vapurla karaköye geçer ve yürüyerek stada intikal ederdik. saatlerce bilet kuyruğunda bekler düzenli sıra olamadığımız için polisten epeyce jop yerdik nihayet stada girdiğimizde maç gece maçıysa yaklaşık 4 saat beklerdik maçı, gece maçı saat 22:00'da staddan çıktığımızda ise izmite dönmek problemdi. tren olmazdı haremden otobüs olmazdı o saatte. topkapıya giderdik doğu otobüslerine binerdik izmitte otoyolda iner tel örgüleri aşar tarlalardan patikalardan yürüyerek eve döndüğümüzde gece bazen 2 bazen 3'ü gösterirdi saat. şimdi insanlar olimpiyata gitmek zor vs dediğinde sadece gülümseyip 12-13 yaşlarında başlayıp 19 yaşına kadar süren o çileli ama bir o kadar keyifli güzel günleri hatırlarım. vapurla karşıya geçerken vapurun arka balkonunda ist.da yaşayan beşiktaşlılarla buluşmak tezahüratlar meşaleler pankart açmalar harikaydı. biraz teknolojinin ilerlemesi hayatı kolaylaştıran unsurların çoğalması bizi fazlası ile rahata alıştırdı sanırım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

yeni inonuye 1 twit atsana farkli bi kisi istesin bugunde besiktas arenadan istiyorlar dersin :icool:

twitter'im yok ki olsa yapayım :D

Çevrimdışı Serkan7738

attım ben @Efe bakalım gelicekmi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Belki oda bizi takip ediyordur twit atmaya bile gerek yoktur belkide :biggrinking:

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Efe

adami sık bogaz etmek istemiyorum acikcasi sonra atmaz falan kuser bize :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı burakkk1903

ses ve aydınlatma içerden mi takılacak acaba? bilen arkadaşlar cevaplarsa seviniriz  :)

kedi yolları onlar için zaten :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA