Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905480 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

1903 tribününde , tribün ile lounge arası neden kapatılmadı ? @Necmi , @Efe , @FARUK
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serdart

koltuk arkalarında hep demirler mi olacak tamer tuna fotoğrafındaki gibi. çok biçimsiz olmuş.

Çevrimiçi Necmi

Günaydın lider ahali  :ishock:

Bu kolonların aralarındaki demir parmaklıklar direk betona mı monteli yoksa küfekilere mi ?
Zira hepsi küfekiler varken takıldı  :dontknow:
Eğer öyleyse ne kadar sağlıklı olur ? Ki küfekiler tek başına sağlam kalamıyo bazı yerlerde.  :nerd:

5 cm çapında bir delik açıyorlar ordan betona monte ediyorlar
böyle hic bir şey taşa monte edilmez onu tutabilecek bir taş yok :D

Çevrimdışı ahmetx

koltuk arkalarında hep demirler mi olacak tamer tuna fotoğrafındaki gibi. çok biçimsiz olmuş.
üst kat güvenlik amaçlı şart
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı harund1k3

Elbette kombine alanlar yerlerine oturmalı. Ama direk başkanın ağzından çarşının besiktasın önemli bir değeri olduğunu ve tartışıldığı gibi kale arkasında değil kapalı da kendilerine yer alabilecekleri söylendi. Semtte benim pek çok tanıdığım var çoğu kapalıdan kombine aldı. Kapalı içinde elbette tek başına biletlerini alan vatandaşlar olacaktır fakat ağırlık çarşının olacak eskisi gibi. Başkanın istemediği çarşı değil tribünde taşkınlık yapan, sahaya meşale atan, takımı geriye düşüren unsurlar. Yoksa kim istemez çarşı gibi 90 dakika takımı ayakta tutacak. Ha sizin Dediğiniz gibi olmayan tribün çatışmaları kalmıştı onlarda olur hepimizin keyfi kaçar. Yeni stat önemli ama eski değerleri kaybetmemek lazım.

Çevrimdışı AmaralGürses

Membranizasyon için başlangıç tarihi vermek mümkün mü arkadaşlar?

Çevrimiçi Necmi

Andy Croft ailevi sebeplerden dolayı geri dönmüş  :D , bakü olimpiyatında çimlerine bakan bir Türk eleman bakacak ,hibirit dokumayıda Hollandalılar yapacak abi (hepsi SIS elemanıdır) @Necmi
Ben tanıştım onunla zaten yapacak ekibin başındaki mühendis
şu anda türkiyenin başında o vatandaş var gs stadınada gidiyor her maç.
ama bizim için ayrı bir sorumlu kişi bulunduracaklar o gittiyse başka birini
bulurlar. Bakalım öğrenirim

Çevrimdışı efecell

üst kat güvenlik amaçlı şart

juventus'un stadında olmayan güvenlik direkleri neden bizde var?

aralarında çok da açı farkı yok diye biliyorum.

Çevrimdışı serdart

Membranizasyon için başlangıç tarihi vermek mümkün mü arkadaşlar?

Bu terimi de dünyada bi tek biz kullanıyoruz sanırım. Sadece besiktasarena da sonuç çıkıyor google a "Membranizasyon" yazınca  :D yakında ne zaman başlıyor koltukizasyon işleri yazan olursa şaşırmayın

Çevrimdışı ahmetx

Juve taraftarıyla beşiktaş taraftarı aynı değil çünkü adamlar oturduğu yerden seyrediyor. :D .Bence oldukça gerekli üst kattakiler iyi ki yapılmış diyecekler
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 12:14:20 ahmetx ]

Çevrimdışı osman1903

Bu korkuluklara niçin bu kadar takıldı anlayamadım yapılacağı belliydi zaten ayrıca dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama toki arena da bile var bu korkuluklardan

Çevrimiçi Necmi

Kapalı üst için şunu diyebilirim; biz 12 kişilik bir grup halinde yine kapalı üstten kombinelerimizi aldık. Ve tanıdığım bildiğim bir çok kapalı mudavimi de 4. ve 5. katagorilerden kombinesini aldığını biliyorum. Belki eski inönü gibi olmasa da, Kapalı da olan bir çok kişi yine orada olacak. 

umarım öyle olur kapalının havasını kaybetmesini hiç istemem
öbür türlü sıradanlaşırız. @ACAB1903  ama bir taraftanda eskisi gibi olmayacak diye düşünüyorum.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi Necmi

1903 tribününde , tribün ile lounge arası neden kapatılmadı ? @Necmi , @Efe , @FARUK
orda longlara geçiş şu kış balkonu diye tabir edilen akordion camlar varya o tarz bir şey olacak sanırım
kat kat açılacak @ahmetx  görsellerde öyle görünüyordu

Çevrimdışı serdart

2 hafta daha havalar iyi. 2 haftada anca 2 gün yağışlı görünüyor. onun haricinde bulutlu ve açık. daha sonra 4-5 günlük bir yağmur geliyor sanırım hava durumu sitelerinden göründüğü kadarıyla. perşembe kar demişlerdi ama görünmüyor şimdilik. yeni yıla girmeden şu çatı iskeleti bi tamamlansa iyi olur. membran da çok sıkıntı olacak gibi geliyor hava ve rüzgar nedeniyle.

fotoğraf için teşekkürler @FARUK

Çevrimdışı aoguzd

onlar gol olunca sadece bravo diyip alkışlıyorlar. biz ise deli gibi tepiniyoruz, yukardan aşağı atlıyoruz, biz atlamasak bile yanımızdakini atıyoruz  :lol:

Çevrimdışı Sarp

günaydın .bol kolonlu, kirişli, betonlu bir gün olsun  :D. stadın dikliğini bilenler için arabalı vapurun alt kattan üst kata çıkan merdivenleri gibi olduğunu söyleyebilirim.inip çıkmak çok yorucu ve göz korkutucu.

Gerçekten bu yorumun ardından akşam bineceğim Üçkuyular-Bostanlı arabalı vapur seferi daha anlamlı olacak  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

orda longlara geçiş şu kış balkonu diye tabir edilen akordion camlar varya o tarz bir şey olacak sanırım
kat kat açılacak @ahmetx  görsellerde öyle görünüyordu
balkon camı gibi full cam olacak orası o zaman.

Çevrimiçi Necmi

en azından 3 derece daha dik sanırım bizimki birde olmayan şey
juve stadında Beşiktaş taraftarı :)  @efecell  sen hiç Beşiktaş taraftarı içinde
maç izledinmi :D bir gün gelde seni @ALI RIZA  @Geovani ile birlikte maç izletelim
ertesi gün kelepçede istersin kendini koltuğa bağlamak için :bandit: benim gibi mualim biri
bile her maç yumruk büyüklüğünde morluklarla dönüyorum. Benki bırak aşağı yukarı doğru uçan bile gördüm
Başakşehirde bir maç üst katta korkuluk camlarından 3 sıra yukarda maç izliyordum bir baktım havada uçuyorum
direk kafadan cam bariyere bindirdim cam sağlammış test ettim

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Gerçekten bu yorumun ardından akşam bineceğim Üçkuyular-Bostanlı arabalı vapur seferi daha anlamlı olacak  :ok:
Bence stad daha dik her iki merdivenede çıkmış biri olarak söylüyorum :bandit:
çıkmaktan çok inmek başlı başına aksiyon bunu birde kalabalık halinde düşünemiyorum :naughty:

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx Orta çıkış kapısı kaldırıp diğer 4 çıkış kapısını mesafelerini ayalarlasana 4 çıkış kapılı ortada olmayana ayarla yanlardan 3-5 sağa sola kaydır...!
Alttaki resimde gibi daha iyi olur...!

sen bunu diyorsun galiba  :D @ALI RIZA

Çevrimdışı AmaralGürses

Bu terimi de dünyada bi tek biz kullanıyoruz sanırım. Sadece besiktasarena da sonuç çıkıyor google a "Membranizasyon" yazınca  :D yakında ne zaman başlıyor koltukizasyon işleri yazan olursa şaşırmayın

Literatüre bir terim kazandırdıysak ne mutlu bize. En merak ettiğim Aşama membranizasyon. Özellikle de başlangıç tarihi..

Çevrimdışı ahmetx

en azından 3 derece daha dik sanırım bizimki birde olmayan şey
juve stadında Beşiktaş taraftarı :)  @efecell  sen hiç Beşiktaş taraftarı içinde
maç izledinmi :D bir gün gelde seni @ALI RIZA  @Geovani ile birlikte maç izletelim
ertesi gün kelepçede istersin kendini koltuğa bağlamak için :bandit: benim gibi mualim biri
bile her maç yumruk büyüklüğünde morluklarla dönüyorum. Benki bırak aşağı yukarı doğru uçan bile gördüm
Başakşehirde bir maç üst katta korkuluk camlarından 3 sıra yukarda maç izliyordum bir baktım havada uçuyorum
direk kafadan cam bariyere bindirdim cam sağlammış test ettim
gol olunca ,haksız düdük çalınınca , rakipten biri tribünleri tahrik edince herkes kendinden geçiyor .Golde bayılanı bile gördüm.

Çevrimdışı Oktay

Literatüre bir terim kazandırdıysak ne mutlu bize. En merak ettiğim Aşama membranizasyon. Özellikle de başlangıç tarihi..

mebranizasyon zamanında başlamazssa ozaman    g........e  gelmasyon sonra  hep beraber ağlamasyon olmayalım  :evillol: :evillol: :evillol: