Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905507 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Koltuk montajinin hemen başlamasının bence bir önemi yok. Sonucta stadinin bitis tarihini belirleyecek cime baslanmasi. Sonucta cim bitene kadar hepsi biter. Tabi eski acik tarafi yani muze ve diger yerler ne zaman biter bisey diyemem.
19.03 için erken başlayan her işin büyük önemi var ama yeni sezon için düşünürsek bencede çok önemi yok yinede erken başlayan her iş bitişe bir adım demek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

yeni açık merdivenler şekil önümden çekil diyor :D

Vincin arkasindaki de tamam isaretlememissin abi :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Fatih

şaka değil başakşehir stadı cidden güzel stat. orda maç izlemek gerçekten keyif veriyor, vodafone arena da aynen o şekilde olur umarım, o stata da kafes, parmaklık vs yok. türkiye nin en güzel stadı inönü den sonra başakşehir  :evillol:
Ben de begendim...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı selçukaras

19.03 için erken başlayan her işin büyük önemi var ama yeni sezon için düşünürsek bencede çok önemi yok yinede erken başlayan her iş bitişe bir adım demek :)

Erken başla ma konusun da haklısın. Hangi iş olursa olsun başlasın.  Peki eski açık arkası için muze ve restoranlar hakkın da bir bilgin varmı durum ney.

Birde merak ettiğim rakip takım taraftarı stada nereden ve nasil girecek. Gectiyse konusu hatirlamiyorum.

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Daha önce de belirtmiştim 19.03.2016 tarihi bana hiç gerçekçi bir hedef gibi gelmiyor. Umarım yetişir orası ayrı tabi:)
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Efe

Vincin arkasindaki de tamam isaretlememissin abi :D
evt bilerek işaretlemedim net görünsün diye şimdi onu işaretleseydim yapılmış mı yapılmamış mı bakıp dururlardı :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Erken başla ma konusun da haklısın. Hangi iş olursa olsun başlasın.  Peki eski açık arkası için muze ve restoranlar hakkın da bir bilgin varmı durum ney.

Birde merak ettiğim rakip takım taraftarı stada nereden ve nasil girecek. Gectiyse konusu hatirlamiyorum.
müze ve restoran için bi bilgim yok ama ince işler orda da ilerliyor rakip taraftar numaralı yeni açık kesişiminde beleş tepe mevkiinde açılan tünelden yeni açık numaralı kesimindeki tribünlere alınacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Daha önce de belirtmiştim 19.03.2016 tarihi bana hiç gerçekçi bir hedef gibi gelmiyor. Umarım yetişir orası ayrı tabi:)

gerçekçi tarih olarak ağustos ilk iç saha maçını verebiliriz 19.03 ü yönetim istiyor ve ona görede şirketlere gerekenler söylenmiştir olur mu olmaz mı göreceğiz burda sahada bulunan vinçlerin sahadan çıkış tarihleri çok önem kazanıyor vinçler sahadan ne zaman çıkarsa ona göre açılış için daha net konuşabiliriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sertaç Durgun

gerçekçi tarih olarak ağustos ilk iç saha maçını verebiliriz 19.03 ü yönetim istiyor ve ona görede şirketlere gerekenler söylenmiştir olur mu olmaz mı göreceğiz burda sahada bulunan vinçlerin sahadan çıkış tarihleri çok önem kazanıyor vinçler sahadan ne zaman çıkarsa ona göre açılış için daha net konuşabiliriz
15-20 Ocak tarihlerinde işlerini bitirip çıkmaları lazım vinçlerin.
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Sezer94

Çevrimdışı ALI RIZA

@ahmetx Orta çıkış kapısı kaldırıp diğer 4 çıkış kapısını mesafelerini ayalarlasana 4 çıkış kapılı ortada olmayana ayarla yanlardan 3-5 sağa sola kaydır...!
Alttaki resimde gibi daha iyi olur...!

Çevrimdışı sağduyu

Yok tercih , mecburiyet yok diye biliyorum , Mesela Konya arena , Basaksehir ve Mersinde yok tel orgu ve parmaklik ama Onlardada AĞ var
Eger mecburi ise Agi tercih ederim Demir parmakliga
Inönü nasil farkliydi ? sahaya uzak bir stad degildiki , Inonude Ozellikle Korner koselerinin sahaya yakinligi Vodafone Arenadan bile daha yakindi , Elini uzattigin zaman futbolcuya degebiliyordun , Sadece Kale arkalarinin uzaklığı fazlaydi..
Yani isin ozu Inonuye koymayan Vodafone ye hic koymaz :ok:

Bariyer olarak zorunluluk olabilir. Öyle bir şey varsa temperli cam falan yapılır. Estetik ve servisibilite bakımından proje standartlarını yukarıda tutmak için bu kadar çaba harcayan Başkan bunu yapar diye düşünüyorum. Stadı kulübün yapıyor olması burada da  pozitif fark yaratır inşallah.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Efe

15-20 Ocak tarihlerinde işlerini bitirip çıkmaları lazım vinçlerin.
10 ocakta çıkarlarsa herşey mümkün
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Bartu

tamam c60-90 öyle bir anlama geliyor olabilir ama bizim mabedimizde kale arkaları ve maraton tribünler arasında öyle duvar yok , görüş açısı hiçbir şekilde engellenmeyecek .

zaten hiç bir modern stadda yok. oraya buraya çıkıp ahkam kesen silindi (ohhh nefretimi kustum valla rahatladım :bandit:) bizim stada sallarken ilk olarak kendi stadının yapılışını hatırlamalı. stad bizden kısa sürede açılmış olabilir (ki inşaat yöntemi ve şartları çok daha zor bizim) ama stad dış ve iç düzeninin tamamlanması yıllar aldı. ayrıca Loca VIP ve 1907 dışında bizim eski inönü modernliğinde yapılmış olan bir stad. karşılaştırmaya bile değmez..
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2015, 01:10:31 Necmi ]

Çevrimdışı Tolga

zaten hiç bir modern stadda yok. oraya buraya çıkıp ahkam kesen silindi (ohhh nefretimi kustum valla rahatladım) bizim stada sallarken ilk olarak kendi stadının yapılışını hatırlamalı. stad bizden kısa sürede açılmış olabilir (ki inşaat yöntemi çok daha zor bizim) ama stad dış ve iç düzeninin tamamlanması yıllar aldı. ayrıca Loca VIP ve 1907 dışında bizim eski inönü modernliğinde yapılmış olan bir stad. karşılaştırmaya bile değmez..
Aynen Şükrü Saraçoğlu Stadı bugünkü haline 6-7 yılda anca geldi yani ortada çabuk yapılan birşey yok aslında :)

Sadece tribünleri parça parça yapıp diğer yandan da maçlarını oynamaya devam ettikleri için kısa zamanda yapılmış gibi geliyor.
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2015, 01:11:12 Necmi ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Koltuk montajinin hemen başlamasının bence bir önemi yok. Sonucta stadinin bitis tarihini belirleyecek cime baslanmasi. Sonucta cim bitene kadar hepsi biter. Tabi eski acik tarafi yani muze ve diger yerler ne zaman biter bisey diyemem.

Stadın bu sene açılması çok çok zor olduğu için fark etmez gerçi ama koltuklar çimden daha uzun sürecek. Koltukları yapacak firmadan yazmışlardı bir ara Aralık'ta başlayacağız 4 aya yakın sürecek diye.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Sezer94

[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2015, 01:00:27 Sezer94 ]

Çevrimiçi Necmi

10 ocakta çıkarlarsa herşey mümkün
@Efe beyaz diye tutturmuştun girişleri :D
al işte füme oluyor. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

zaten hiç bir modern stadda yok. oraya buraya çıkıp ahkam kesen silindi (ohhh nefretimi kustum valla rahatladım :bandit:) bizim stada sallarken ilk olarak kendi stadının yapılışını hatırlamalı. stad bizden kısa sürede açılmış olabilir (ki inşaat yöntemi ve şartları çok daha zor bizim) ama stad dış ve iç düzeninin tamamlanması yıllar aldı. ayrıca Loca VIP ve 1907 dışında bizim eski inönü modernliğinde yapılmış olan bir stad. karşılaştırmaya bile değmez..
üslubuna dikkat et kardeşim bize yakışmaz bu tip bir üslupta konuşmak.
sadece onların seviyesine inmiş olursun @Bartu

Çevrimiçi Necmi

oluklu boruya 45 dk derece açıyla takılacak kedi yolları ve strand jacklere dik şekilde küfeki döşemesi içinden gececek paralel uzanan v halatlar önce membran başlarına takılmak suretiyle pikselli drenaj kanallarına monte edildi mi?
:nerd:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

saraçoğlu bizim staddan küçük duruyo bana mı öyle geliyo aynı açıcan bizim stadın tribünleri daha büyük duruyor
Yukseklik , Genislik ve uzunluk olarak bizim stad daha büyük ama tribun sira sayilari hemen hemen ayni bizimki Dik oldugu icin daha heybetli görünüyor
Zaten Normal koltuk koysalar kapasiteleri max 45.000 , Kucuk plastik koltuk kullandiklari ve merdivenleri daralttiklari icin kapasite 50.000 oluyor yoksa hicbir sekilde bizim stadimizdan buyuk degil orasi
Heybete gelince evet kesinlikle daha heybetli gozukuyor bizim stad her acidan..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK