Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905647 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Fotoya göre en üst sıraya koltuk takılmayacak  :busted_cop: (kapasite yetersiz kaldığında arttırmak için ilk alternatif olarak bırakılmış olabilir çok mantıklı)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Bizde hele ki üst katta kimse oturarak maç izlemez o korkuluklar da görünmez :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Bence tel örgü merdivenin ne sağında ne solunda olacak. Tam ortasından geçireceklerdir.
bence tel örgü olmayacak arayı cam bölmeyle kapatacaklar :D

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

O demirlere çıkılır tezahürat yapılır...! o demirler kırılır sahaya atılır  :super: :super:

Çevrimdışı ALI RIZA

Kesin bilgi mi @Necmi abi  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

O demirlere çıkılır tezahürat yapılır...! o demirler kırılır sahaya atılır  :super: :super:
:olmaz

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Deniz

"sahaya demir atmak"

Bu arkadaşı alın  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

:evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Koltuklar abaküs olacakmış :super: :sevinc

Daha çabuk bitecek o zaman :ishock:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı canergiray77

stad bitince herşey çok güzel olacak inşallah oraya şampiyon beşiktaş olarak çıkarız çok fazla detaylara kapılmayalım bence  :money: :halay: :ishock:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ahmetx

Daha çabuk bitese ne olacak ki , sonuçta önce çatıyı sonra çimi bekleyeceğiz  :D

Çevrimdışı denilanz

Yeri tutturduk mu yani @Necmi abi? Cam iyidir, cam olsun.

Çevrimdışı emre1

Korkulukların boyu bence gayet yerinde daha önceki sayfalarda baya olmuştu bazı arkadaşlar örnek olsun benzer fotolar atmıştı neredeyse insanların ayakta olduğu halde göğüsüne kadar uzanan korkulaklar vardı o stadda bizimkide öyle olur mu diye çok korkmuştum ama gayet güzel. yanlız bi sayfadaki örnekte stadın korkulukları bizimkinden daha alçakta gibi geldi benim gözüme siz daha yüksekte demişsiniz yanılıyorum galiba :) :)

Çevrimdışı Efe

olması gerekende o zaten tel diye bişey görmek istemiyorum stadın herangi bi noktasında gayet açık olacak her yer insan gibi maç seyredeceğiz artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

Stadımız bitmeye yaklastıkça heyecan seviyesi daha da artmakta.. bugün koltuk çalısmalarinin fotolarina bakiyoduk eşimle sonra bi anda açılış gününü ve orada oynayacagimiz maclari dusunmeyebbasladik sonra digiturku aradim li tv yi kapattirdim  ona da bi kombine aldim  :biggrinking:

Çevrimiçi murat

korkuluklar banada estetik açıdan hoş görünmedi.koltuklarla aynı renk olsaydı gözümüzü tırmalamasaydı.siyah ve beyazı severim ama bu ton gri hiç hoşuma gitmiyor.koyu gri veya siyah yapılır inşallah.beyaz bile olabilir.
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 01:03:08 MURAT ]

Çevrimdışı empisayn

abaküs koltuk tam olarak nasıl bir şey ? tek tek montajdan daha mı hızlı olacak acaba ?
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Efe

ekremin fotoları detaylı inceledim numaralıda 3-4 adet dikine boru kalmış yarın bitirirler numaralıyı 5-6 tanede kapalıda var ayrıca kısa oluklu borularda artış gözleniyor yine uzun oluklu borulardan 1 tanesi daha takılmış yarın akşam yeni inönü fotosu gelirse ilerlemeye bakarız cuma günü 7 kısa 3 uzun oluklu boru takılmıştı bakalım yarın akşam kaça yükselmiş olacak .

küfekiler ise efsane görünüyor mehmet demirkolun dediği gibi oraya saray yapılıyor stad değil :icool:
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 01:42:36 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

biraz potoshopla demirlerin yaklaşık insanın neresine geldiğini yaptım.
eksi artı 5 cm hata payı yoktur.

Çevrimdışı Yalçın

Stad bittiginde dile getirdigimiz konularin cogunun yersiz oldugunu anlayacagiz aslinda. Ulkenin en zor deplasmani olucak burasi. Son resimleri yeni gordum forumun ana portalindan. Gercekten de heyecanlaniyor insan.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

biraz potoshopla demirlerin yaklaşık insanın neresine geldiğini yaptım.
eksi artı 5 cm hata payı yoktur.
bacağın üst kısmına denk geliyor gayet altta kalıyor tutunmak için eğilmek lazım bence gayet altta korkular ve koltuklardan çok çatıda kıpırdanma var sanki hafta sonu çalışma güzel gibi görünüyor yarın akşam yeni inönü lazım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yalçın

bacağın üst kısmına denk geliyor gayet altta kalıyor tutunmak için eğilmek lazım bence gayet altta korkular ve koltuklardan çok çatıda kıpırdanma var sanki hafta sonu çalışma güzel gibi görünüyor yarın akşam yeni inönü lazım

Efe, Baskan "Subat ayinda Divan Kurulunu stadimizda yapacagiz" dedi. Ben o gune dek bayagi bir gelisme bekliyorum aslinda.

Suleyman Seba