Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904397 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

1903 tribününde , tribün ile lounge arası neden kapatılmadı ? @Necmi , @Efe , @FARUK
bence cam konacak araya yada hic konmayacak
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 14:44:03 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Birisi
kızım oldu Allah bağışlarsa.
35 gündür hastanede yatıyor prematüre.
kanı değişti bir sürü şey yapıldı inşaallah sağlıklı çıkıcak yakında.
statta koltuklara başlanmış nerdeyse uzun zaman takip etmeyince değişim inanılmaz görünüyor...
Cok Gecmis olsun @ahmetemre abi
Kaderde ne yaziyorsa o olur Dua et abi bende edecegim..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

davete icabet ederler bence abi  kim olursa olsun ayrım yapılmadan bütün siyasilere davet gitmeli kendi fikrim bu cumhurbaşkanı,başbakan,diğer siyasi partiler ülkemiz adına kazandırılan büyük bir yapım emek dolu bir yapı kavgayı dövüşü bir kenarda bırakıp birlik olup gelmelerinden yanayım severiz yada sevmeyiz ama ülke büyükleri olarak davet giderse icabet etmelerini isterim kendi fikrim bu yönde sonradan karışmamaları şartıyla tabii  :tabe:
eğer davet olurda icabet ederlerse  1453-54-55 kartalları  ne kadar grup varsa onları getirmleri lazım yoksa ortalık karışır. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

@Birisi
statta koltuklara başlanmış nerdeyse uzun zaman takip etmeyince değişim inanılmaz görünüyor...
çok geçmiş olsun ..benim oğlumda 14 gün yoğun bakımda kaldı  o stresi bilirim... inşallah sağlıklı ve sıhhatli bi şekilde kavuşusrsun yavruna
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 15:07:33 Oktay ]

Çevrimdışı cadavra

Çevrimdışı ErsinA.

@Birisi

Abi büyük geçmiş olsun. Allah sağlık sıhhat versin tüm çocuklarımıza.   @ahmetemre

Çevrimdışı demir_kArtAl

@Birisi

çok geçmiş olsun kardeşim, umarım bir an önce sağlıkla kucağınıza alırsınız. Acil şifalar diliyorum.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı yedic

Ust kata konulan korkuluklar otururken gorus acisini rahatsiz etmez mi?

Çevrimdışı Tolga

@Birisi
Çok geçmiş olsun abi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Factatum

eğer davet olurda icabet ederlerse  1453-54-55 kartalları  ne kadar grup varsa onları getirmleri lazım yoksa ortalık karışır. :D

Zaten onlarsız gitmiyorlar artık. (Bknz. Başakşehir ve Konya'daki milli maçlar)

Bu arada Allah şifa versin. @ahmetemre

Çevrimdışı canergiray77

bu fotoğraf forzabesiktasofficial instagram'dan alıntıdır.

[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 15:21:39 canergiray77 ]
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı SDemirsoy

@ahmetemre abi çok geçmiş olsun Allah sana bağışlasın

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Necmi

@Birisi
Allah bağışlasın @ahmetemre
analı babalı büyütsün kana falan ihtiyaç olursa istanbuldaysan hemen gelirim başka yerdede gelecek insan olur

Çevrimdışı AmaralGürses

Inşallah hiç bir siyasetçi davet edilmez veya gelmez. Yıllarca bu stadın yapılmasının önüne taş koydular, 1 kuruş destek çıkmadılar. Sadece Büyük Beşiktaş camiası Olmalı bence. Neyse önce bi bitirelim hayırlısıyla tabi de..

Çevrimdışı AmaralGürses

@Birisi

Büyük geçmiş olsun abi inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz.

Çevrimdışı Efe

11 kısa oluklu boruya ulaştık sanırım
şu yeni inönü bi foto atsa adama şimdi mesaj atarsam ikide bi foto istor bu diyecek o yüzsen siz atin mesaj :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

eski foto sanırım bu dün yeni açık ortada oluklu montajı vardı

Çevrimdışı Efe

eski foto bügünkü lazım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

arkaşdaşlar selam. 7 yaşından küçük çocukları stada passosuz sokabiliyor muyuz? cevaplar için şimdiden teşekkürler

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

eski foto sanırım bu dün yeni açık ortada oluklu montajı vardı
yeni inönuye mesaj atsana samet gecen ben attim besiktas arenadan efe dedim cekti atti belki senide kale alır :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

yeni inönuye mesaj atsana samet gecen ben attim besiktas arenadan efe dedim cekti atti belki senide kale alır :evillol:
nerden atıon abi dm kapalı onda :D