Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905654 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı onurturan

Ben yukarda maç izlemenin zevkli olacağını düşünmüyorum işin açıkçası
Ben de tam tersi kale arkasindan izleyeceksen üst kat olmasi gerektigini dusunuyorum alt katin zevki cok farkli ,harika ama 4.000 liralik yerden alirsan harika diger turlu hele bide sahaya yaklastikca uzak kale ataklarini anlamak güçlesiyo derinlik algisindan dolayi.. üst katta baş donmesi ve kendini kontrol etme duygularini da korkuluklar ve önündeki adamla yardimlasarak 2 macta hallederiz diye dusunuyorum..

Çevrimiçi murat

günaydın .bol kolonlu, kirişli, betonlu bir gün olsun  :D. stadın dikliğini bilenler için arabalı vapurun alt kattan üst kata çıkan merdivenleri gibi olduğunu söyleyebilirim.inip çıkmak çok yorucu ve göz korkutucu.

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın arena,bol koltuklu,bol çatılı haftalar

Çevrimdışı ahmetx

ingiltereden bir uzmanı transfer ettik geldi ailesini getirdi çocuklarını okula yerleştirdi
5 yıl burada kalacak ve türk ekip yetiştirecek çimler 5 yıl boyunca sis garantisinde sonra bakım için yetiştirdiği ekip
devralacak
Andy Croft ailevi sebeplerden dolayı geri dönmüş  :D , bakü olimpiyatında çimlerine bakan bir Türk eleman bakacak ,hibirit dokumayıda Hollandalılar yapacak abi (hepsi SIS elemanıdır) @Necmi
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 09:43:52 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SuperBJK

Günaydın lider ahali  :ishock:

Bu kolonların aralarındaki demir parmaklıklar direk betona mı monteli yoksa küfekilere mi ?
Zira hepsi küfekiler varken takıldı  :dontknow:
Eğer öyleyse ne kadar sağlıklı olur ? Ki küfekiler tek başına sağlam kalamıyo bazı yerlerde.  :nerd:

Çevrimdışı Sarp

Andy Croft ailevi sebeplerden dolayı geri dönmüş  :D , bakü olimpiyatında çimlerine bakan bir Türk eleman bakacak ,hibirit dokumayıda Hollandalılar yapacak abi @Necmi

Ahmet abi ben anlamadım. Şimdi hollandalılar yapacak derken iş Sis firmasının elinden çıktı mı?
Bu Türk kardeşimiz firmanın elemanı mı  :alala:
Yoksa ben bir kahve mi içsem :)

Çevrimdışı Yalçın

Çimcimiz bu Yalçın abi
Andy croft (@Andycroft74) adlı kişiye göz at: https://twitter.com/Andycroft74?s=09

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takibe aldim  :money:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

Gunaydin cumleten.

Hayirli bir hafta olur insallah. Lizbon'u orada yenelim, cinconu burda yenelim, stadyumda cogu isi hallolmus olsun; Allah Besiktasimin yardimcisi olsun  :tabe:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

raylı sistemin en güzel tarafı koltuklar ip gibi diziliyor cm oynamadan.

Çevrimdışı ahmetx

Ahmet abi ben anlamadım. Şimdi hollandalılar yapacak derken iş Sis firmasının elinden çıktı mı?
Bu Türk kardeşimiz firmanın elemanı mı  :alala:
Yoksa ben bir kahve mi içsem :)
Hepsi SIS elemanı

Çevrimiçi murat

stadın dışı derken peyzaş kısmından bahsediyor olabilir sanırım.

Çevrimdışı onurturan

raylı sistemin en güzel tarafı koltuklar ip gibi diziliyor cm oynamadan.

En güzel bişey :ishock: :ishock:

Çevrimdışı ahmet türken

günaydın .bol kolonlu, kirişli, betonlu bir gün olsun  :D. stadın dikliğini bilenler için arabalı vapurun alt kattan üst kata çıkan merdivenleri gibi olduğunu söyleyebilirim.inip çıkmak çok yorucu ve göz korkutucu.
süper bir benzetme  :ok:

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Erçin

Baya uzak kaldım takip edemiyorum girip çıkıyorum hemen. Çatal merdiven olmuyor mu şimdi stadta

Fore kazık işi bitti hafriyat toplanıyor  :D

Yok kardeşim çatal merdivenden kurtulduk  :ok:

Çevrimdışı Efe

Efe, Baskan "Subat ayinda Divan Kurulunu stadimizda yapacagiz" dedi. Ben o gune dek bayagi bir gelisme bekliyorum aslinda.
daha 2 ay var iç kısımların rahatlıkla bitmesi lazim şubat ayi icinde çatida mebran kaplama baslamis olur divan kurulunun yapilacagi zamana kadar yani stadin bittigini herkese gösterecek hedefi o
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ACAB1903

satışa çıktığında ilk kapalı üst biletleri satıldı eğer bu biletleri passo boykot eden taraftar almadıysa
uzun süre kapalıyı görebilecekleri şüpheli yani çok fazla hayal kurmamak lazım tribün kimliği değişecek
en doğru şeyi stad açıldığında göreceğiz ama emin ol çok şey değişecek şu anda Başak şehirde başına dikilip o koltuk benim diyen
taraftardan sinyali alabilirsin 20000 kombine satıldı ve bu staddaki merkez yerlerin kombinesi kalan kombineler çoğunlukla kale arkası
ve numaralı ve kapalı kombineyle bloke olduğunda sen orda taraftar birliği sağlayamazsın ve kombine alanlar genelde daha önce almamış kesim
evlerinde maç izleyenler zaten olimpiyata ve başak şehire gelmemelerinden anlayabilirsin ama vodafone arenaya gelecekler ve geldiklerinde
koltuklarında oturmak isteyecekler ve kulüp bunları tekrar tribünden soğutmamak içinde bunun önlemini alacak mesela ben yada bu forumdaki diğer üyeler biz asla koltuklarımızı bırakmayız biz bunu kale arkasında böyle düşünürken acaba numaralı ve kapalı farklımı olacak inönü tribünleri bitti artık yeni stad kendi gerçeklerini
yaratacak değişim kaçınılmaz durağanlık  diyalektiğe aykırı bir şey her şey değişir.

Kapalı üst için şunu diyebilirim; biz 12 kişilik bir grup halinde yine kapalı üstten kombinelerimizi aldık. Ve tanıdığım bildiğim bir çok kapalı mudavimi de 4. ve 5. katagorilerden kombinesini aldığını biliyorum. Belki eski inönü gibi olmasa da, Kapalı da olan bir çok kişi yine orada olacak. 

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onurturan

Kapalı üst için şunu diyebilirim; biz 12 kişilik bir grup halinde yine kapalı üstten kombinelerimizi aldık. Ve tanıdığım bildiğim bir çok kapalı mudavimi de 4. ve 5. katagorilerden kombinesini aldığını biliyorum. Belki eski inönü gibi olmasa da, Kapalı da olan bir çok kişi yine orada olacak.
Kapalidan maç izlemeyi sevmiyorum o yuzden yeni acik aldim lakin kapalinin eskisi gibi olmasini cok isterim ..Elimizde baska neyimiz hangi degerimiz kaldi ki..Keşke kutu olsa  :super:

Çevrimdışı celiker1

Eski açık orta uzun halatın yanına(kapalı tarafı)kısa oluklu boru takılıyor👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.