Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5907122 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deadam

Twitterda Yeniinönü stadı hesabından yayımlanan resimleri kullanarak bir gif hazırladım işe çok vakıf olmadığım için çokda iyi olmadı ama ilerlemeyi görmek açısından bir veri olur elimizde ilk fotoğraf 2014 mayıs

Yeniinönü  inşallah resimleri kullandığım için kızmaz

https://www.youtube.com/watch?v=PRCBDHVw_2E&feature=youtu.be

dosya boyutu büyük olunca mecbur youtube a yükledim :)
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmet türken

Bilgilerimizi tazeleyelim.Bir kısmı Basket Arena için lazım olacak.
Hafriyat, Fore kazık, Testere kiriş, Grobeton, Strand Jack, Mickey mouse, Mikser, Prekast, Mıcır, Şap, Kolon, Kiriş, Küfeki, Kalıp, İstinat duvarı, Membran, Mukavemet, Hibrit, Fışkırtıcı, Damacana ...
Yok mu arttıran?
en önemlisi çaycı ve canlı yayın kamerası. He bide keremfırat olursa tam olur

Çevrimdışı pascal26

@Efe abi basket arena diyorum Baskan Sponsoru cozmek uzereyiz diyo diyorum :bandit:

Ben salon hakkında twitter'da dolaşan bi görsel de buldum. Gerçek veya değil bilmiyorum tabi. Ama buraya resim yükleyemedim. Resim ekleyi tıkladıktan sonra img parantezli bi alana geliyor imleç ama sonra nasıl eklenecek belli değil.

Çevrimdışı ahmet türken

Twitterda Yeniinönü stadı hesabından yayımlanan resimleri kullanarak bir gif hazırladım işe çok vakıf olmadığım için çokda iyi olmadı ama ilerlemeyi görmek açısından bir veri olur elimizde ilk fotoğraf 2014 mayıs

harika olmuş. eline sağlık. Belki fon müziğine Beşiktaş marşıda koyabilirdin ama yinede çok güzel. Diğer siteler bunu şimdi copy edebilir

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı onur_U

kardeşim eline sağlık..her foroğrafa varsa tarihte koyarsan daha iyi olur..

Çevrimdışı FARUK

Ben salon hakkında twitter'da dolaşan bi görsel de buldum. Gerçek veya değil bilmiyorum tabi. Ama buraya resim yükleyemedim. Resim ekleyi tıkladıktan sonra img parantezli bi alana geliyor imleç ama sonra nasıl eklenecek belli değil.
Linki araya yapıştıracaksınız eğer resmi indirdiyseniz altta dosya seç kısmına tıklayıp dosya seçeceksiniz

Çevrimdışı Anıl

Eğer direk twitterda gördüğünüz adresi atabilirseniz çok iyi olur :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Deadam

kardeşim eline sağlık..her foroğrafa varsa tarihte koyarsan daha iyi olur..

Yeniinönünün twitter hesabında tarihler var ancak onları işleyecek vaktim olmadı
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Deadam

harika olmuş. eline sağlık. Belki fon müziğine Beşiktaş marşıda koyabilirdin ama yinede çok güzel. Diğer siteler bunu şimdi copy edebilir

Fon müziğine uğraştım ama beceremedim :D

Çevrimdışı Murat Gültekin

güzel güzel giderken 1.28'deki kareyi görünce içim karardı :bandit:
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı uğur07

Tarih: 25 kasim 2015
En erken stad acis tarihi: (cim icin 75 gun ilave) 7 subat 2015

Ara ara bunu guncellersek hayali acilis tarihleri konusulmaz diye dusunuyorum.

Çevrimdışı pascal26

Yalnız Başkan salon için en son Akatlar demişti. Bu eklediğim görseli ileten Fulya Dikilitaş'ta demiş. Belki de eski bi projedir veya uydurmadır,  bilmiyorum.

Çevrimdışı Deniz

Yalnız Başkan salon için en son Akatlar demişti. Bu eklediğim görseli ileten Fulya Dikilitaş'ta demiş. Belki de eski bi projedir veya uydurmadır,  bilmiyorum.
Pixelli koltuklar  :evillol: :evillol:

Ek olarak:Bu çindeki bir basketbol arenası bizim değil yani.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

piksellere bakılırsa kesinlikle doğru proje  :evillol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Deadam

güzel güzel giderken 1.28'deki kareyi görünce içim karardı :bandit:

İddia ediyorum ki o kaza ve anıtlar kurulu - ki kendisi şilede süngerbob restorasyonu yapımına izin vermiştir - engellemeleri olmasaydı -gezi olaylarında kaybedilen zamanı dahil etmiyorum- biz ikinci yarı maçlarımızı mabedimizde oynardık.

Çevrimdışı Mahmut

Günaydın arena.

Stadın yanından geçtim az once sj kafesleri kapalının ortasına kadar toplanmış .

@empisayn Nereden kapalının ortasına kadar, eski açığın ortasından mı ??

Çevrimdışı Efe

bugun yeni acigi bitirirler heralde numarali tarafi kalir yada tam tersi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

:lol:  :kop: o benim siteye örnek olarak koyduğum proje (Çinde yapılmış bir salon)

http://besiktasarena.com/besiktas-jk-branslarimiz/besiktas-spor-salonu-projesi/
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı cadavra

Bugun bitane uzun boru taksalarda numunelik nasil gorundugune baksak bi.

Çevrimdışı Paletli Vinç

Bilgilerimizi tazeleyelim.Bir kısmı Basket Arena için lazım olacak.
Hafriyat, Fore kazık, Testere kiriş, Grobeton, Strand Jack, Mickey mouse, Mikser, Prekast, Mıcır, Şap, Kolon, Kiriş, Küfeki, Kalıp, İstinat duvarı, Membran, Mukavemet, Hibrit, Fışkırtıcı, Damacana ...
Yok mu arttıran?
yeşil geldiğinden beri unuttunuz beni iyice oraya paletli vinç yazmanızı rica edicem :)