Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905228 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı boateng

http://www.donanimhaber.com/kurumsal-diger/haberleri/Besiktas-JK-Baskani-Fikret-Orman-ile-Vodafone-Arena-Passolig-ve-fazlasi.htm

paylaşıldıysa özür dilerim

eğer maç esnasında tekrar olursa %100 süper olur.Beşiktaş'a bu kadar yapılan hatalardan sonra taraftar bu sayede hakemi baskı altına alabilir.Süper olur %100 olmalı..

Çevrimdışı Efe

eğer maç esnasında tekrar olursa %100 süper olur.Beşiktaş'a bu kadar yapılan hatalardan sonra taraftar bu sayede hakemi baskı altına alabilir.Süper olur %100 olmalı..
tekrar yayın bizim stadlarda olmaz hatta yayın olmaz  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TALAT

tekrar yayın bizim stadlarda olmaz hatta yayın olmaz  :D

ben futbola nfl deki gibi challenge sistemi gelmeli diyorum. itiraz edeceksin. hakem ya da yukara bir baska hakem tvden izleyip karara baglayacak. her itirazda (hakli ya da haksiz ol) bir degisiklik hakkin gidecek.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

bizim bina tıpkı çıkış kapıları gibi sade betondu , stadyumla birlikte önce sıvadılar , ertesi gün beyaz astar attılar (stad ile  aynı gün) 2 gün sonra boyadılar.

şuan çıkış kapılarındaki beyazlığın astar olduğuna bahse girerim , %1500 astar. bugun öğlen boyanmaya başlanır veya tüm kapıların astar işlemi bitince boyanır

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Arkadaşlar iyi geceler. Bana bu saatte bu yazıyı yazdıran tıpkı sizlerdeki Beşiktaşlılık hisleridir. Naçizane bir isteğimi paylaşmak ve sizlerin fikirlerini öğrenmek istedim. İnönü'de oynanan son maçta sahaya inen binlerce Beşiktaş sevdalısından biri de bendim. Herkes İnönü'den bir hatıra götürmek derdindeydi birçok kişi gibi bende iki koltuk ve zeminden söktüğüm bir kısım çimi alıp eve döndüm. Döndükten sonra bu çimlerin yaşaması için bir saksı içine dikip gerekenleri yaptım ve çok şükür ölüp gitmediler. Malum yeni stat inşaatımız bitme aşamasında ve yaklaşık 3-4 ay sonra yeni zemin yapımına geçilecek. Elimdeki bu çimlerin yeni zeminin bir kısmında olmasını çok isterim. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Biraz uzun, konu dışı bir yazı olmuş olabilir şimdiden affınıza sığınıyorum. Sabah olduğunda herkesin okuması dileğiyle. Sevgiler, saygılar..
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Arkadaşlar iyi geceler. Bana bu saatte bu yazıyı yazdıran tıpkı sizlerdeki Beşiktaşlılık hisleridir. Naçizane bir isteğimi paylaşmak ve sizlerin fikirlerini öğrenmek istedim. İnönü'de oynanan son maçta sahaya inen binlerce Beşiktaş sevdalısından biri de bendim. Herkes İnönü'den bir hatıra götürmek derdindeydi birçok kişi gibi bende iki koltuk ve zeminden söktüğüm bir kısım çimi alıp eve döndüm. Döndükten sonra bu çimlerin yaşaması için bir saksı içine dikip gerekenleri yaptım ve çok şükür ölüp gitmediler. Malum yeni stat inşaatımız bitme aşamasında ve yaklaşık 3-4 ay sonra yeni zemin yapımına geçilecek. Elimdeki bu çimlerin yeni zeminin bir kısmında olmasını çok isterim. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Biraz uzun, konu dışı bir yazı olmuş olabilir şimdiden affınıza sığınıyorum. Sabah olduğunda herkesin okuması dileğiyle. Sevgiler, saygılar..

Gözün gibi bakmışsın çimlere anlaşılan tebrikler. Ama çimler hibrit olacağı için statta kullanma şansları olmaz. Yalnız müze müdüriyetine başvurursan belki sergilemek için alabilirler. Yine stadın içinde yaşatmış olursun böylelikle.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Bende son maç ile ilgili aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum; Arkadaş maça gidiyorsun, ıspatula'nın yanında ne işi var ya :)

Kartal Yürekli abilerimi, kardeşlerimi gördüm ellerinde Ispatula çimleri söküyorlardı son Gençlerbirliği maçında :) Çok gülmüştüm, belki de ağlamamak için :)

İyi geceler herkese

Çevrimdışı Kalyoncu

Zemin hibrit olacak belki toprağını felan koyarsın mail yoluyla ulaşırsan kulube bağlantı kurarsan olur bence herşeyi dene bu ilgi alakayı geri cevirmezler umarım.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş ailesi,

Bence sadece taraftarın göreceği şekilde çatıya ekranlar koymak suretiyle pozisyon tekrarları verilmeli, hatta oralara reklam alarak da iyi bir gelir elde edilebilir diye düşünüyorum. Maç esnasında olmasa bile devre arasında verilebilir.

Ayrıca teknolojik olarak canlı anlatım da anında yapılıp stad içerisindeki mobil telefonlara üzerinden yayımlanabilmeli.
Bir kulakta kulaklık maç izlenebilir.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tunceryawuz

Hepize gunaydin klasik bu insaat ne zaman bitecek esprimi yapiycam bugun ama yeniinonu nun eski resimlerine bakarak bugune kadar gelin derim. bitmez dedigimiz hersey bitmis.. ben bu forumun da BJK muzesine koyulmasini teklif ve tavsiye ediyorum. Selamin Aleykum Herkese..

Çevrimdışı Efe

bugun strand jackleri ve standlari bitirseler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Hepize gunaydin klasik bu insaat ne zaman bitecek esprimi yapiycam bugun ama yeniinonu nun eski resimlerine bakarak bugune kadar gelin derim. bitmez dedigimiz hersey bitmis.. ben bu forumun da BJK muzesine koyulmasini teklif ve tavsiye ediyorum. Selamin Aleykum Herkese..
başta @Efe abinin biblosunu falan koymak lazım  :evillol:

başta @Efe abinin biblosunu falan koymak lazım  :evillol:
:biggrinking:
Senin efsane Videolarini da koymak lazim Samedov :evillol:

Çevrimdışı faith

gerçekten ruh hastası bir taraftar profilimiz var, ne diyeyim helal olsun. Hibrit çim saha zeminde %3-4 arası bir orana tekabül ediyor, kalanı komple gerçek çim olacak. Bu sebeple yönetime bir mail veya Vodafone Arena'ya bir tweet atabilirsin, bu emeğini mutlaka değerlendirirler diye düşünüyorum.

gerçekten ruh hastası bir taraftar profilimiz var, ne diyeyim helal olsun. Hibrit çim saha zeminde %3-4 arası bir orana tekabül ediyor, kalanı komple gerçek çim olacak. Bu sebeple yönetime bir mail veya Vodafone Arena'ya bir tweet atabilirsin, bu emeğini mutlaka değerlendirirler diye düşünüyorum.
Benim Çimler soldu , çürüdü yasatamadim :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı empisayn

Günaydın arena.

Stadın yanından geçtim az once sj kafesleri kapalının ortasına kadar toplanmış .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?