Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5906219 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Bugun bitane uzun boru taksalarda numunelik nasil gorundugune baksak bi.
onlarin takilmasi icin catida bi calisma yapacaklar galiba halatlara agirlik falan baglanabilir tam nasil olacak bilmiyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GörkemGörkem

Biraz konu dısı olacak ama ,

http://www.ligtv.com.tr/haber/olcay-sahan-o-kiz-seni-sevmese-de-fark-etmez-oyku

Surda kacan gollerden sonra baskanın tepkisine bakarmısınız. Helal olsun.

Bu takım bu şampiyonlugu hakediyor.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı cursedofdragon

bi foto gelsede çalışmalara bakasak

foto gelmiyor artık kısırlaştı :) Tamda ihtiyacımız olduğu anda foto gelmiyor :)

Çevrimdışı Ensar

seviyorum bu adamı ya helal olsun :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı denilanz

Bence biraz daha sakin olmalı. İkinci pozisyondaki hali tamam ama ilk pozisyona tepkisini abartı buldum. Bir de rakip takım başkanı da yanında oturuyor, bence hoş olmamış.

Çevrimdışı aoguzd

kardeşim konuyu biraz değiştiricem kusura bakma ama aklıma takıldı. o kız seni sevmese de farketmez, vedalaşıp gidecektim askere vs.. bu sözlerin beşiktaşla ne alakası var neden bu çalıyor stadda mantıklı bi açıklaması var mı? ben şahsen son derece saçma buluyorum ve kötü olduğunu düşünüyorum. yeni stadımızla birlikte profesyonel bi dj veya anonsçuyla anlaşsak keşke.

Çevrimdışı ahmetx

konu dışı diyip yazmayın artık , bu konuları konuştuğumuz başlıklar mevcut.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Alt kat tribün çıkışları beyaz olmuş güzel olmuş :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı empisayn

@empisayn Nereden kapalının ortasına kadar, eski açığın ortasından mı ??

eski açık numaralı tarafından kapalının ortasına kadardı en son .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı kaanzor

Bence biraz daha sakin olmalı. İkinci pozisyondaki hali tamam ama ilk pozisyona tepkisini abartı buldum. Bir de rakip takım başkanı da yanında oturuyor, bence hoş olmamış.

Zaten 2. de de çıldıracakta bakıyor yanda başkan var frenliyor kendini.
Sakin olamaz ki insan biz tribünde ne hale geliyorsak yada tv başında Başkanda Beşiktaşlı aynı hisleri yasıyor bence.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Emre.Guler

kardeşim konuyu biraz değiştiricem kusura bakma ama aklıma takıldı. o kız seni sevmese de farketmez, vedalaşıp gidecektim askere vs.. bu sözlerin beşiktaşla ne alakası var neden bu çalıyor stadda mantıklı bi açıklaması var mı? ben şahsen son derece saçma buluyorum ve kötü olduğunu düşünüyorum. yeni stadımızla birlikte profesyonel bi dj veya anonsçuyla anlaşsak keşke.
Bu videodaki marşın uyarlandığı şarkı
bencede saçma olmuş

Çevrimdışı Sezer94

Dun tavuk donerden zehirlenip hastanede yattim bugun eve geldim fotograf yok hic sj'ler noldu acaba :'(
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Dun tavuk donerden zehirlenip hastanede yattim bugun eve geldim fotograf yok hic sj'ler noldu acaba :'(

geçmiş olsun tavuk zehirlenmesi çok beter bi şeydir iyi bilirim..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

Ben mi yanlış görüyorum halat gölgesi mi kapalı tribün üst kat yeni açık tarafına çıkış olmadığı halde çok düzgün bir şekilde merdiven dizilmiş :alala:
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2015, 14:33:10 ahmetx ]

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

parasını vodafone arenaya bağışlayan genç kardeşimiz ve babası bjk tv de

babanın sözleri yakında sosyal medyaya düşer

çok güzel konuştu

Güncel

aha birşey farkettim bakın üst katların çıkış kapılarınıda beyaza boyamışlar karşı tarafta belli oluyor demekki astarmış sadece füme rengi olucak :D

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Alt kat tribün çıkışları beyaz olmuş güzel olmuş :icool:
kaplaı üstte de bir tane var . :icool: