Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905270 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

tebrik ederim  :claps:
Iyide merdivenler ne renk olacak ozaman
Diyelim ki fume , fume merdiven hem beyaz hemde soyah cikislara uyum saglarmi :alala: @ahmetx abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Diyelim ki fume , fume merdiven hem beyaz hemde soyah cikislara uyum saglarmi :alala: @ahmetx abi
saglar saglar tasarimcilar hangisi guzel gorunuyorsa onu yapmislardir beyaza boyaniyor tum alt kat fotolardan gordugumuz boyle astar atilmaz benim bildigim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Boru ve semer montajının hızlı olması çalıştırılan işçi sayısı ve gerekli ekipman sayısı ile doğru orantılı diye düşünüyorum.

Yani 60 günde biticek işi, paraya kıyarsak 30 günde bitirebiliriz gibi geliyor. Katılır mısınız?

Belki de başkan da bunu düşünüyordur. Statta 1 maç bile daha fazla oynasak bu sayede, belli bir ücret çıkar. Son 3 maça yetişse, bilet fiyatlarını pahalıdan da satabiliriz 3 maçlık mesela. Taraftar da bunu inşaata katkı olarak düşünebilir.
hayır doğru orantılı değil iki vinçten başka vinç sokmak bir kere tehlikeli birbirine çarpma riski var
birde karşılıklı takılacak sanırım dengeli yürümesi için bu işin paraya kıyması falan diye bir şey söz konusu
olamaz zaten çatı parasının dörtte üçünü verdik. İşi biz yapmıyoruzki taşören firma yapıyor bizim ödememiz belli on kişide çalışsa
aynı yüz kişide çalışsa aynı bizim vereceğimiz para değişmez. zaten hergün bir halatın mekaniğini taksalar iki vinç 20 günde
bitirir semerle falan 30 gün diyelim membranda öyle her gün bir bölme yapılsa karşılıklı iki vinç 20 günde bitirir şeffaf kısımda 10
gün de 30 gün eder. yani mantıken 2 aylık iş var çatıda. şubat sonuda çim biter. çim aralık ortası girer diye tahmin ediyorum.
19 03 2016 da bu stadın açılmaması için bir neden yok. Daha doğrusu tek neden var para 15 M$ lık bir ödemesi var sanırım
bu paranın finansmanı belirler. @ernesto  içerlerden aralık sonu en geç ocak ortası çıkarlar. Beni tek düşündüren eski açık tarafı
müze bölümü

Çevrimdışı İhsan

V halatlar bükülmüş hale getirmek derken @İhsan  :alala:

http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=1292.0;attach=55900;image

LRC olarak belirtilen halatlar bombeli (Kavisli) bir formu alacak.
Bu yüzden çatı biraz yukarı kalkar diye tahmin ediyorum.
Bu kavisi vermek ve oluklu boruları, D ve FS parçaları monte etmek için ayrı bir yük (bence ciddi bir yük) gerekecek. Bakalım bunu nasıl yapacaklar.  :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

saglar saglar tasarimcilar hangisi guzel gorunuyorsa onu yapmislardir beyaza boyaniyor tum alt kat fotolardan gordugumuz boyle astar atilmaz benim bildigim
astar atılmaz olurmu @Efe boyanın astar kadar tutuculuğu yoktur.
birde ham sıvaya boya atarsan sıva emer kel kel görünür bir çok kat sürmek zorunda
kalırsın astar boyadan çok daha ucuz. Boya astarın üzerine daha iyi tutunur.

Çevrimdışı onur_U

hayır doğru orantılı değil iki vinçten başka vinç sokmak bir kere tehlikeli birbirine çarpma riski var
birde karşılıklı takılacak sanırım dengeli yürümesi için bu işin paraya kıyması falan diye bir şey söz konusu
olamaz zaten çatı parasının dörtte üçünü verdik. İşi biz yapmıyoruzki taşören firma yapıyor bizim ödememiz belli on kişide çalışsa
aynı yüz kişide çalışsa aynı bizim vereceğimiz para değişmez. zaten hergün bir halatın mekaniğini taksalar iki vinç 20 günde
bitirir semerle falan 30 gün diyelim membranda öyle her gün bir bölme yapılsa karşılıklı iki vinç 20 günde bitirir şeffaf kısımda 10
gün de 30 gün eder. yani mantıken 2 aylık iş var çatıda. şubat sonuda çim biter. çim aralık ortası girer diye tahmin ediyorum.
19 03 2016 da bu stadın açılmaması için bir neden yok. Daha doğrusu tek neden var para 15 M$ lık bir ödemesi var sanırım
bu paranın finansmanı belirler. @ernesto  içerlerden aralık sonu en geç ocak ortası çıkarlar. Beni tek düşündüren eski açık tarafı müze bölümü

inşallah dediğin gibi olur @Necmi abi...ben şahsen seneye kalsın düşüncesinde değilim...şampiyonluk için en erken sürede açılmalı...

Çevrimiçi Necmi

http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=1292.0;attach=55900;image

LRC olarak belirtilen halatlar bombeli (Kavisli) bir formu alacak.
Bu yüzden çatı biraz yukarı kalkar diye tahmin ediyorum.
Bu kavisi vermek ve oluklu boruları, D ve FS parçaları monte etmek için ayrı bir yük (bence ciddi bir yük) gerekecek. Bakalım bunu nasıl yapacaklar.  :alala:
yok kalkmayacak tam tersi inecek biraz şu an şeffaf kısım bir metre havada duruyor
arkadaki yük bastırıyor önü havaya kaldırıyor. Şu haliyle boruları bağlayamazlar ara mesafe borulardan daha kısa
bjk_mabet söylemişti ön tarafa 16 tonluk yük asıp halatların aşağıya sarkmasını sağlayıp ara mesafeyi açacaklarmış @İhsan

Çevrimiçi Necmi

inşallah dediğin gibi olur @Necmi abi...ben şahsen seneye kalsın düşüncesinde değilim...şampiyonluk için en erken sürede açılmalı...
Dediğim gibi olurmu bilmiyorum ama olmaması için bir neden yok
işin sonu artık süre kestirilebiliyor

Çevrimdışı ahmetx

merdivenler prekast renginde kalır toki gibi

[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2015, 17:50:50 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Dediğin mantık doğru ama bu bizim statta yapılmıyor sonuçta daha fazla işçiyle bu stat 2 yılda da bitebilirdi ayrıca yöneticilerinde stadı bu yıla yetiştirmeyi istediklerini düşünmüyorum gelecek yıl güzel bir açılış yapmayı planlıyorlardır hala martta açılış diyen arkadaşlar var onada çok şaşırıyorum @bjk_mabet bile kasım ortalarında vinçlerin sahadan çıkması 2.5 ay falan alır dedi sonrasında da 3 ay zemin için Zaman olduğunu Başkan söyledi Nasıl martta bitiyo anlamıyorum
kardeşim zemini 70 günde teslim ederim diye firma diyor.
bunu söyleyen çalıştırdığı emekçi değil şirketin en tepesindeki
daha sonrada projenin başındaki müdürlede görüştüm oda 70 günde teslim ederiz diyor
Başkan artık firmaların tarihleri yüzünden o kadar çok terse düştüki mecburen üstüne koya koya söylüyor.
kesin kar yağar vs gibi nedenlerden çalışma olmayabilir diye onu ilave etmiştir çim zamanına denk gelen iki kış geçirdik
ve her kış kar nedeniyle 10 güne yakın gitti. Ben onuda sormuştum etkilermi diye evet zorlar ama biz çalışırız dediler.
zaten her stadda zamanla yarıştıkları için buna yabancı değiller. Ben çim konusunda sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
zaten iklimleme olduğu için çimin köklenmesinde hava şartları belirleyici olmayacak

Çevrimiçi Necmi

alt kat beyaz koltuk beyaz çıkış
üst kat siyah koltuk siyah çıkış  :bandit:
sorduk vurulanın astar olduğunu ve üstüne füme vurulacağını söylediler @CanEmre
zaten talimatlara göre koltuk rengi yapamıyorsun bildiğim kadarıyla koltukların arasında
farkedilmesi gerekiyor. umarımda astardır çünkü Beyazı hiç beğenmedim :bandit:

Çevrimiçi Necmi

merdivenler prekast renginde kalır toki gibi

ama prekast rengi değil :D
boyanmış farketmedinmi

Çevrimdışı ahmetx

zaten talimatlara göre koltuk rengi yapamıyorsun bildiğim kadarıyla koltukların arasında
böyle çok sırıtıyor beyaz ama koltuklarla birlikte düşün bence @Necmi abi , senin verdiğin bilgi teyit edilmiş bilgi olduğu için muhtemelen gri olacak  o zaman.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi murat

pixselli yapsınlar :D

Çevrimdışı ahmetx

ama prekast rengi değil :D
boyanmış farketmedinmi
boyanmamış bence sanki beton rengi farklı .Şimdi tekrar bakınca boyanmış evet  :D

Çevrimiçi murat

boyanmamış bence sanki beton rengi farklı .Şimdi tekrar bakınca boyanmış evet  :D
merdiven prekastları farklı tonda gibi.

Çevrimdışı cursedofdragon

valla banada hiç astar gibi gelmedi :) Aşağı katların beyaz koltuk üstlerin siyah koltuk olacağını düşününce alt kat'ın çıkış kapılarını beyaza boyararak arada kaynamasını hedefliyor olabilirler :) Aslında 1 tane üst kattan çıkış kapısını boyasalar astar mı yoksa siyah,beyaz mı yapıcaklar belli olur :)

Bu arada merdivenleri inşallah sarı filan yapmazlar.

Çevrimdışı BlackEagle26

Astarsız olacağına ihtimal vermiyorum. Beyaza iyi guzel diyosunuz ama tribunler dolduğunda bizim taraftarlar koyu giydiği için çok sırıtır. Zaten fume olacakmış.  :halay: :halay:

Çevrimdışı ahmetx

valla banada hiç astar gibi gelmedi :) Aşağı katların beyaz koltuk üstlerin siyah koltuk olacağını düşününce alt kat'ın çıkış kapılarını beyaza boyararak arada kaynamasını hedefliyor olabilirler :) Aslında 1 tane üst kattan çıkış kapısını boyasalar astar mı yoksa siyah,beyaz mı yapıcaklar belli olur :)

Bu arada merdivenleri inşallah sarı filan yapmazlar.
ihtimal vermiyorum çok rahatım bu konuda  :bandit:

Çevrimdışı enemy1903

Merhaba Arkadaşlar.

Yunus ben. Forza'da da üyeyim, burada da olmak istedim.

Mabedimizin havadan son çekimini yapmıştım (14 Kasım) ve belirli aralıklarla buna devam etmeyi planlıyorum.

Bu haftasonu çekim yapsam farkedilir bir değişiklik olur mu acaba?

DHA cihan ve aa ara ara drone kullanmıştı. izin alıp almadiklarini bilmiyorum,bence sorun olmaz.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bugun kactane Sj sokuldu bilgisi veya fotografi olan varmi?Hepsinin sokulmesi kac gun surer.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

FİKRET ORMAN :

Basketbol içinde bir Kompleks planimiz var , Sponsorunu çözmek uzereyiz , Basketbolu cok severim , Alarm kurup NBA izlerim..

Basket Arena Hayirli olsun , Yeniden insaat izlemeye Testete kiris saymağa hazirmiyiz Beylerrr :halay: :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı CanEmre

Şu an bence de çok sırıtıyor ama koltuklar takılınca aynen araya kaynar gözükmez olurdu
ama eğer talimatname de çıkışlar belirgin olsun diyorsa orta değerde bir füme olacak demek ki
hem siyah hem beyaz koltukların yanında kendini gösterecek bir füme  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı empisayn

dillendirmeyin beyaz rengini , astardır o astar :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı cursedofdragon

eskiden buralar ne güzeldi şimdi dutluk olmuş :) Sızıntı yok resim yok bilgi yok :)