Boru ve semer montajının hızlı olması çalıştırılan işçi sayısı ve gerekli ekipman sayısı ile doğru orantılı diye düşünüyorum.
Yani 60 günde biticek işi, paraya kıyarsak 30 günde bitirebiliriz gibi geliyor. Katılır mısınız?
Belki de başkan da bunu düşünüyordur. Statta 1 maç bile daha fazla oynasak bu sayede, belli bir ücret çıkar. Son 3 maça yetişse, bilet fiyatlarını pahalıdan da satabiliriz 3 maçlık mesela. Taraftar da bunu inşaata katkı olarak düşünebilir.
hayır doğru orantılı değil iki vinçten başka vinç sokmak bir kere tehlikeli birbirine çarpma riski var
birde karşılıklı takılacak sanırım dengeli yürümesi için bu işin paraya kıyması falan diye bir şey söz konusu
olamaz zaten çatı parasının dörtte üçünü verdik. İşi biz yapmıyoruzki taşören firma yapıyor bizim ödememiz belli on kişide çalışsa
aynı yüz kişide çalışsa aynı bizim vereceğimiz para değişmez. zaten hergün bir halatın mekaniğini taksalar iki vinç 20 günde
bitirir semerle falan 30 gün diyelim membranda öyle her gün bir bölme yapılsa karşılıklı iki vinç 20 günde bitirir şeffaf kısımda 10
gün de 30 gün eder. yani mantıken 2 aylık iş var çatıda. şubat sonuda çim biter. çim aralık ortası girer diye tahmin ediyorum.
19 03 2016 da bu stadın açılmaması için bir neden yok. Daha doğrusu tek neden var para 15 M$ lık bir ödemesi var sanırım
bu paranın finansmanı belirler.
@ernesto içerlerden aralık sonu en geç ocak ortası çıkarlar. Beni tek düşündüren eski açık tarafı
müze bölümü