Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904927 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Şu an bence de çok sırıtıyor ama koltuklar takılınca aynen araya kaynar gözükmez olurdu
ama eğer talimatname de çıkışlar belirgin olsun diyorsa orta değerde bir füme olacak demek ki
hem siyah hem beyaz koltukların yanında kendini gösterecek bir füme  :ok:
prekast alt renkleriyle aynı yapacaklar sanırım tam fümede değil koyu gri diyelim
eğer beyaz olmayacaksa :D

Çevrimdışı CanEmre

prekast alt renkleriyle aynı yapacaklar sanırım tam fümede değil koyu gri diyelim
Testere kirişlerin altlarını boyadıkları renk olursa güzel ve uyumlu olur @Necmi abi
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

beyaz olacak  :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

beyaz olacak  :kop:
@Efe abi basket arena diyorum Baskan Sponsoru cozmek uzereyiz diyo diyorum :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

@Efe abi basket arena diyorum Baskan Sponsoru cozmek uzereyiz diyo diyorum :bandit:
daha baslama en az 1 yili var onun icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

yeter artık harç,demir gördüğümüz 1 sene ara :D

Çevrimdışı enemy1903

Fikret orman ntvsporda
Stad son bir kaç hafta değil daha önce açılacak dedi.

Çevrimdışı denilanz

Fikret orman ntvsporda
Stad son bir kaç hafta değil daha önce açılacak dedi.
Açılacak demedi. Açmak istiyoruz, odaklandığımız bir tarih var dedi.

Çevrimdışı enemy1903

Açılacak demedi. Açmak istiyoruz, odaklandığımız bir tarih var dedi.

Aynen yazdığım gibi dedi. Sizin yazdiginizi daha önce söyledi. Sonraki konuşmasında bir iki değil daha önce açacağız dedi

Çevrimdışı Efe

Aynen yazdığım gibi dedi. Sizin yazdiginizi daha önce söyledi. Sonraki konuşmasında bir iki değil daha önce açacağız dedi
açılmaz siz kendinizi açılmayacak şekilde şartlayın sonra o oldu bu oldu demeyin benden söylemesi 2 ay daha çatı sürecek nereye açılıyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

Bak sen de diyorsun yazdığımı da dediğini. Niye ona değil de sonra dediğine inanıyorsun. Her şeyi kelimesi kelimesine tekrarlayamaz ki. Benim anladığım "kesin konuşmuyorum ama odaklandığımız tarih son birkaç maçtan da öncesi" diyor özetle Başkan.

Çevrimdışı A_Aydin

Bilgilerimizi tazeleyelim.Bir kısmı Basket Arena için lazım olacak.
Hafriyat, Fore kazık, Testere kiriş, Grobeton, Strand Jack, Mickey mouse, Mikser, Prekast, Mıcır, Şap, Kolon, Kiriş, Küfeki, Kalıp, İstinat duvarı, Membran, Mukavemet, Hibrit, Fışkırtıcı, Damacana ...
Yok mu arttıran?

Çevrimdışı enemy1903

Bak sen de diyorsun yazdığımı da dediğini. Niye ona değil de sonra dediğine inanıyorsun. Her şeyi kelimesi kelimesine tekrarlayamaz ki. Benim anladığım "kesin konuşmuyorum ama odaklandığımız tarih son birkaç maçtan da öncesi" diyor özetle Başkan.

Abi sıkıntı yok ben zaten acilmayacagina eminim sadece söylediğini yazdım

Çevrimdışı Ekremblks

@Efe abi ne demişler hiçbir zaman görünüşe bakmicaksin 😉 ;)

Çevrimiçi Kartal Ç

Bilgilerimizi tazeleyelim.Bir kısmı Basket Arena için lazım olacak.
Hafriyat, Fore kazık, Testere kiriş, Grobeton, Strand Jack, Mickey mouse, Mikser, Prekast, Mıcır, Şap, Kolon, Kiriş, Küfeki, Kalıp, İstinat duvarı, Membran, Mukavemet, Hibrit, Fışkırtıcı, Damacana ...
Yok mu arttıran?

anıtlar kurulu  :lol:

Çevrimdışı ümer

Barça nın zeminde mükemmel gözüküyor hibrit olabilir mi?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cadavra

açılmaz siz kendinizi açılmayacak şekilde şartlayın sonra o oldu bu oldu demeyin benden söylemesi 2 ay daha çatı sürecek nereye açılıyor :)
aynen katiliyorum sonra baskana sovuo millet dedigi tarih olmayinca hava sartlari daha sertlesmedi bunda da zaman kaybi olur illa ki yani catinin bitmesinin yaninda pasolig sistemi guvenlik kameralari cewre duzenlemesi isiklandirmalar cok is var daha seneye guzel bi acilisla biter bu is.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Mart zor ama bence Nisan'da açılmaması için bir sebep yok.

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ozan062

Barça nın zeminde mükemmel gözüküyor hibrit olabilir mi?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

barcayla hazırlık macına karsıyım:)) kasap cimlerde oynatsak hadi ona eyv ama iyi mis gibi çimlerde bizide zor duruma sokarlar:) bi messi görelim derken  :boxin: :iblush:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

barcayla hazırlık macına karsıyım:)) kasap cimlerde oynatsak hadi ona eyv ama iyi mis gibi çimlerde bizide zor duruma sokarlar:) bi messi görelim derken  :boxin: :iblush:
Ne Barcasi Yüzyılın hatasi olur aman Diyim :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı POMA

S.A Beyler beşiktaş iskeleden, bjk plaza c blok  nasıl gidebilirm?

Çevrimdışı Efe

kapalıda o zaman BEŞİKTAŞ yazıyormuş aynısı yine yazacak inşallah :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TayfurU

Arkadaşlar Yeri Değil Biliyorum ama beyaz futbol taraftar anketi yapıyor oy verip rtleyebilir misiniz.

https://twitter.com/_ertemsener/status/669272679195803648