Söylemeden duramayacağım;
Birkaç arkadaş gündüz Necmi abi ve bazı yöneticilere(pikselcilere

) bence biraz ayıp etmişler. Bu insanların buradan gelir elde ettiklerini sanmıyorum hatta cepten veriyorlardır bile daha da önemlisi vakitlerinden yiyorlar neyse, ne için yapıyorlar bunu biz stad yapılırken bazı şeylerden haberdar olalım diye adamların ne diktatörlüğü kalmış ne zevksizliği yarın o arkadaşlar tekrar okusalar mesajlarını büyük ihtimal kendileri de üzülürler.
Koltuk tasarımına gelirsek burada bir anket vardı ona da aynısını yazdım (siyah-kırmızı merdiveli) Mat siyah olsun beyaz Beşiktaş yazsın merdivenler giriş çıkışlar talimatnamelere göre açık parlak renk(genelde sarı) oluyor istemediğimden kırmızı(parlak

) olsun. Veya Füme de olabilirdi pikselli illa olacaksa da füme ile geçişleri yumuşatabilirlerdi.
Koltuk işi zevk meselesidir zevkler tartışılmaz siyah istiyorum mesela ama onunda dezavantajı çok. Karar verilirken göz önüne alıp ondan tercih etmemişlerdir diye avutuyorum kendimi sizlere de onu tavsiye ederim çünkü bir laf var göze giren şemsiye açılmaz ya da olan ile ölmüşe çare yok gibi bu koltuk konusundaki anket yönetime iletme vs işi bu sene olmaz artık koltuklar ihaleye çıkmadan yapılmalıydı artık geçti.
Hele bitsin görelim zaten güzel olmazsa tepkilere göre değiştirilir.Asıl sıkıntı çoğunluğunda belirttiği gibi sponsor isimleri, tamam kriz var tamam gelir lazım taraftar destek olmuyor anca bu paraya bulunmuştur ama isim yazdırmaya da yetmez bu meblağlar. İnşallah yazı olmaz olacaksa da açıklanan rakamlar haricinde ekstra alınmalı ve hatta açık arttırma usulü yapılacak denmeli denizbank da deniz tarafına sponsor olduğundan orada atıyorum honda yazmasın diye bassın parayı yazdırsın ismi