Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5890935 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

su 3 gun biraz hızlı davranip V leri yarilasalar bare yagmur ve soguk hava geliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Resimde Gomez yok dimi ?

Edit : Galiba sag alttaki o bi ara quaresmayla karistirdim galiba.
Resimde Sureyya abinin yanindaki Gomez :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı dr.ozan

Resimde Sureyya abinin yanindaki Gomez :icool:

gomez i çömelmiş çizen zihniyete karşıyım  :D

Çevrimdışı ahmetx

gomez i çömelmiş çizen zihniyete karşıyım  :D
Ne varmış çömelmekte ,ezik mi oluyor çömelen futbolcular  :olmaz
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı dr.ozan

Ne varmış çömelmekte ,ezik mi oluyor çömelen futbolcular  :olmaz

takımın en uzun boylularından biri, onun için dedim..
gomez çömelmekle ezik olmaz  :lol:

Çevrimdışı warofpoet

30 sayfa geriden okuyarak geldim ve bazı mesajlara anlam veremedim. Saygıdeğer , iş güç sahibi , babam yaşında , sözlerinden nezaket akan abilerim şey demiş mesela bu stad dolunca koltuklar gözükmeyecek , sponsor piksel hiç birşey kalmayacak.
Başkan belki yüz kere söylemiştir anlaşacağız dolmabahçeye gelen turistlere burası da gezdirilecek diye , bir ikincisi dün sabahta yazdım google girip stad ismi yazılınca çıkan görsellere lütfen bakalım , genelde boş tribünler çıkar dolu değil. Üçüncüsü ve en önemlisi , yahu madem görukmeyecek bu sponsorlar affedersiniz saf mi isimlerini yazdırmak için para veriyorlar ? Neden yapıyorlar bunu ?

Bir diğer konu yönetimin istediğini yapacağı , onlara yetki verildiği , taraftarın kulübün gerçek sahibi olmadığı. Taraftar kulübün sahibidir ! Taraftar yoksa o kulüplerin hiç bir vasfı olamaz ! Ya hadi hepsini geçtim olaya tamamen hiç benim mantığım olmayan bi açıdan yaklaşacagım , futbol bir eğlence programıdır ve biz seyircileri eğlendirmek için yapılır , o sponsorlar seyirci için vardır , seyirci yoksa ne kulüp ne sponsor olur ortada , en basit örneği türkiye de stadlar dolmuyor bu yüzden sponsorlar ortada yok bu yüzden de kulüpler batakta , kısaca futbol taraftarlar için var , spor için değil, futbolcu kosunca ben koşmuş olmuyorum , spor içinse gider kendi sporumu yaparım.

google a sordum inönü stadı diye, allianz arena diye ikisinde de boş tribünleri görmek pek çekmedi beni. Koltukların rengi neymiş , dizaynı nasılmış üstünde reklam varmıymış vs dolu tribünleri görünce hepsi boş. Chelsea bile tribüne reklam alıyor,bu mali bütçelerle alınması abes değil bence. Değişir koltuk dizaynları da hep aynı kalmaz.. Ama dolu tribün yerini hiç bir koltuk dizaynı alamaz.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

İlk önce kapalı tribün tarafında V halat takıyorlardı şimdi numaralıya geçtiler.  Telefondan Ayarladiğım için fotolar kotü olabilir kusura bakmayın
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2015, 11:32:25 Rebel_Eagle1903 ]
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Ensar

google a sordum inönü stadı diye, allianz arena diye ikisinde de boş tribünleri görmek pek çekmedi beni. Koltukların rengi neymiş , dizaynı nasılmış üstünde reklam varmıymış vs dolu tribünleri görünce hepsi boş. Chelsea bile tribüne reklam alıyor,bu mali bütçelerle alınması abes değil bence. Değişir koltuk dizaynları da hep aynı kalmaz.. Ama dolu tribün yerini hiç bir koltuk dizaynı alamaz.
Bahsedilen olay seni çekip cekmemesi değil abi , çıkıyor mu çıkmıyor mu , tanıtımlar da kullanılıyor mu kullanılmıyor mu , bu kadar basit.

Edit

Inönü stadı yazınca çıkan ilk 12 fotoğraftan sadece 3u dolu , 1i vodafone arena , 8i boş ınönü fotoğrafı.

[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2015, 11:36:33 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Yapacak bir şey yok Beşiktaş Avrupa'da kupa kaldırmak istiyorsa tribunede sponsor ismi yazılacak

Çevrimdışı ErsinA.

V halat montajı sandığımdan daha zor çıktı.  :bandit:

Yılbaşından önce membran göremeyiz.

Çevrimdışı F1903

Yapacak bir şey yok Beşiktaş Avrupa'da kupa kaldırmak istiyorsa tribunede sponsor ismi yazılacak

Bence tartışılması gereken tribünde sponsor yazdırmak değil bunun ne yazık ki çok düşük rakamlara gerçekleşmesidir.

Denizbank ile yılda 4 milyon TL tutarında anlaşma yapıldığında hepimiz rakamı düşük bulmuştuk. Şimdi bir de bu anlaşmanın tribünde isim yazdırma boyutu ortaya çıktığından artık söyleyecek söz bulamıyorum.

Çevrimdışı ahmetx

takımın en uzun boylularından biri, onun için dedim..
gomez çömelmekle ezik olmaz  :lol:
tamam öyle anlaşılmadı ama  :friendship:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı empisayn

takılan v halatların bağlı oldukları sj'lerin yüklerini sıfırlıyorlar mı yoksa hepsini taktıktan sonra topluca mı yük azaltacaklar ?
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Factatum

Sanırım çatı ringi tam eksenini bulmadığı için güçlük yaşanıyor.

ysariusta

• Ziyaretçi

Öyle görünüyor.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı warofpoet

Bahsedilen olay seni çekip cekmemesi değil abi , çıkıyor mu çıkmıyor mu , tanıtımlar da kullanılıyor mu kullanılmıyor mu , bu kadar basit.

çıksın ne var ki bunda, şu anda vodafone arena diye arat zaten inşaat resimleri çıkıyor ayrıca
vodafone arena stadının tanıtım videosunda tribünler dolu değil mi zaten ben mi yanlış hatırlıyorum ? Google resimlerinde tribünlerin boş haliymiş pixel dizaynmış bilmemneymiş bişey değiştirmez diyorum . Stada koltuk için gelmiyoruz sonuçta. Stadın reklam anlaşmaları zaten stadın doluluk oranına göre , klübün albenisine, reklamın boyutuna göre değişiyor. Buna bir çok klübün ihtiyacı var sadece Beşiktaşın değil. Stadın en büyük tanıtımı taraftarıdır ayrıca. Resimleri boşa koymadım boş tribünle tanıtım yapsan ne olur yapmasan ne olur stadı dolduramadıktan sonra. Sen dünyanın en güzel dizaynını yap istersen olimpiyat stadına, google da bakmaya doyamazsın ama iş stadı doldurmaya gelince koltukla falan bu işlerin olmadığını da anlarsın. Stat güzel gözüksün istiyoruz doluyken de boşken de o ayrı ki zaten güzel de yapılıyor, ama belki 1 sene sonra değişecek bi koltuk dizaynı yüzünden de herkesin emeğini hiçe sayacak değiliz.

Çevrimdışı Ensar

çıksın ne var ki bunda, şu anda vodafone arena diye arat zaten inşaat resimleri çıkıyor ayrıca
vodafone arena stadının tanıtım videosunda tribünler dolu değil mi zaten ben mi yanlış hatırlıyorum ? Google resimlerinde tribünlerin boş haliymiş pixel dizaynmış bilmemneymiş bişey değiştirmez diyorum . Stada koltuk için gelmiyoruz sonuçta. Stadın reklam anlaşmaları zaten stadın doluluk oranına göre , klübün albenisine, reklamın boyutuna göre değişiyor. Buna bir çok klübün ihtiyacı var sadece Beşiktaşın değil. Stadın en büyük tanıtımı taraftarıdır ayrıca. Resimleri boşa koymadım boş tribünle tanıtım yapsan ne olur yapmasan ne olur stadı dolduramadıktan sonra. Sen dünyanın en güzel dizaynını yap istersen olimpiyat stadına, google da bakmaya doyamazsın ama iş stadı doldurmaya gelince koltukla falan bu işlerin olmadığını da anlarsın. Stat güzel gözüksün istiyoruz doluyken de boşken de o ayrı ki zaten güzel de yapılıyor, ama belki 1 sene sonra değişecek bi koltuk dizaynı yüzünden de herkesin emeğini hiçe sayacak değiliz.
1 sene mi , abi anlaşmalar 5 ve 10 yıllık , yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim , aldığımız para dişe dokunur birşey olsa gam yemicem hadi kabul edicem ama aldığımız para da ortada
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kadir G.

Bence asıl mesele koltuklara sponsor almaktan ziyade ne kadara aldığın. Chelsea adidası koltuklara işlerken bundan ne denli kâr etti kim bilir.

900 bine Beşiktaş'tan daha büyük şekilde sponsor ismi yazılması mantıklı mı?

Getirsinler yıllık 5er milyonu her tribüne altlı üstlü yazılmasının en büyük savunucusu olurum. 900 bin ciddi anlamda komik bir meblağ.

Kaldı ki o paralar ilk konuşulduğunda sadece tribün ismi için bile az bulundu. Şimdi boydan boya isimlerini de yazacağız.

Kişisel görüşüm tek kelimeyle facia olur. 900 binimiz eksik kalsın şu güzelim eser berbat hale gelmesin.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bence asıl mesele koltuklara sponsor almaktan ziyade ne kadara aldığın. Chelsea adidası koltuklara işlerken bundan ne denli kâr etti kim bilir.

Getirsinler yıllık 5er milyonu her tribüne altlı üstlü yazılmasının en büyük savunucusu olurum. 900 bin ciddi anlamda komik bir meblağ.

Kaldı ki o paralar ilk konuşulduğunda sadece tribün ismi için bile az bulundu. Şimdi boydan boya isimlerini de yazacağız.

Kişisel görüşüm tek kelimeyle facia olur. 900 binimiz eksik kalsın şu güzelim eser berbat hale gelmesin.

Düşük bir fiyata görselliği bozmaya değmez.

Çevrimdışı capo di capi

Borç 1 milyar'ı aşmış. Vay efendim stadın çatısında sponsor ismi mi olurmuş. Şaka gibisiniz.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Borç 1 milyar'ı aşmış. Vay efendim stadın çatısında sponsor ismi mi olurmuş. Şaka gibisiniz.

Çatıya sponsor olur mu diye şikayet eden yok da, iş koltuklara gelince bir muhafazakarlık tuttu ama yakında sadece fiyat konuşmaya başlarız.

Çevrimdışı grlsyr

besiktas muzesinin oldugu yere kocaman mc donalds acildi hangi taraftar bu bize ne kadar kira verdi diye sordu? guzellikse o bizim stadyumu mahveden en buyuk seydi ama mc donalds filan kalmadi gitti simdi kim hatirliyor mcdonaldsi orada? ben bunlarin gelip gecici oldugunu dusunuyorum. stadyumu devlet mi yapsin yoksa tribunlerde isim mi yazsin deseler hepimiz tribunlerde isim yazsin deriz. bir de bu fiyata bu yazilar yazilmasin diyenler var o konuya belki biraz katilabilirim ama bunun icin de elimizde onceden yapilan uygulamalarla karsilastirma yapmamiz gerekir. onu da yapamiyoruz cunku sanirim boyle birseyi turkiye'de ilk yapan biziz. emin olun fenerbahce galatasaray bizden once oralara isim yazsa burada cok atesli bir sekilde savunan cogu arkadasimiz normal karsilardi. bu biraz algi meselesidir. ben stadyumu panayira cevirelim demiyorum ama besiktasin borcu 1 milyar liraya dayanmis, az daha sabredelim daha guzel olacak ilerisi.

besiktas muzesinin oldugu yere kocaman mc donalds acildi hangi taraftar bu bize ne kadar kira verdi diye sordu? guzellikse o bizim stadyumu mahveden en buyuk seydi ama mc donalds filan kalmadi gitti simdi kim hatirliyor mcdonaldsi orada? ben bunlarin gelip gecici oldugunu dusunuyorum. stadyumu devlet mi yapsin yoksa tribunlerde isim mi yazsin deseler hepimiz tribunlerde isim yazsin deriz. bir de bu fiyata bu yazilar yazilmasin diyenler var o konuya belki biraz katilabilirim ama bunun icin de elimizde onceden yapilan uygulamalarla karsilastirma yapmamiz gerekir. onu da yapamiyoruz cunku sanirim boyle birseyi turkiye'de ilk yapan biziz. emin olun fenerbahce galatasaray bizden once oralara isim yazsa burada cok atesli bir sekilde savunan cogu arkadasimiz normal karsilardi. bu biraz algi meselesidir. ben stadyumu panayira cevirelim demiyorum ama besiktasin borcu 1 milyar liraya dayanmis, az daha sabredelim daha guzel olacak ilerisi.

Kesinlikle katılıyorum. İnsanların önüne seçenek konulduğu durumlarda her zaman bir mızmızlanma olur. Normalde seçeneği göstermeden yapıp bitirsen kimse bir şey demez. Şimdi herkes yakından takip ettiği için bir söz hakkı olduğunu sanıyor ve farklı tercihler arayanlar çok oluyor. :) O gün buraya mcdonalds yapılacak diye duyurulsaydı belki kavga çıkardı. Ama söylemeden yapınca kimse özel olarak takip etmeyince söz hakkı da hissetmiyor ve yapılanı görünce yadırgamıyor kabulleniyor.

Çevrimdışı canergiray77

abilerim ablalarım kardeşlerim takmayın bukadar ya yok sponsor ismi yazılır mı yazılmaz mı logolu olmasın falan filan stad bitsin bizde şampiyon olalım kupayı kaldıralım vodafone de herşey gelir geçer beşiktaş kalır takmayın bu kadar siyah beyaz devam  :ishock: :money:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı warofpoet

yapılan anlaşma az mı çok mu işin içinde olmadığım için bişey diyemem. Emsallerine göre düşük ücretle yapıldıysa yönetimin eleştrilmesi çok normal tabi ama emsal chelsea değil , taraftar sayısı ülkenin durumu vs kıyaslayınca anca 3 büyükler kendi arasında kıyaslanabilir anlaşmanın boyutu açısından. Reklam yazısının boyutu ne olacak nası görünecek onu bitince göreceğiz bence ama stadı çirkinleştirecek şekilde yapılacağını düşünmüyorum. Açıkçası yapılan işe güveniyorum bittiğinde de çok güzel olacak bence.