Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5890987 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

peki öyle bir ihtimalde görüşün ne olurdu abi?
ihtimaller üzerine konuşmam ben
ama kabul edilip sindirilecek bir olay değil.
Diğer taraftanda geliri iyi olduktan sonra
kulübünde yapabileceği fazla bir şey yok ya o gelirden feragat edeceksin
yada her türlü tepkiyi göze alacaksın ve böyle bir şeye
tepkide verilmeli. Tamam endüstriyel futbul diyoruz
ama bizede fazla endüstriyellik uymuyor.  @onurturan

Çevrimdışı Efe

ben isim yazılacağını hiç sanmıyorum abi taraftarın buna tepki vereceğini hatta yazılırsa o koltukları sökülmesi için bir çok şeyin deneneceğini düşünüyorum yönetim hiç ortamı bulandırmadan germeden anlaşma varsada vaz geçmeli ona göre bi anlaşma yapılmalı yine ismi değişsin ama yazı yazılmasın bunu göz önünde bulundursunlar bizi takip eden yönetime yakın birileri varsa şimdiden iletsin taraftar tepkisi paradan çok daha önemli huzursuz ortamda takımda etkilenir o yüzden parasal açıdan kayıp olacaksa olsun takım şampiyon olarak o açığı kapatır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

mesela bunun yerine o tribündeki koltukların arkasına logolarını yapıştırsalar, maç öncesi koltuklara broşürlerini koysalar, köşe yırtığına branda olarak reklam koysalar kabul edilebilir ama isim sponsoru değil de sırf tribüne adını yazdırmak için anlaşıldıysada bari küçük bir logo olsun stadın görünümünü pozitif etkilesin.

Çevrimdışı Yalçın

O koltuklar ic edilir, iki uc maca kalmaz degistirilir bence. Olmadi gidelim stada baskanla konusmak istiyoruz deyip, gidip kendimiz soralim.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Bol tartışmalı bir gün oldu ve olmamış, gerçekleşmemiş ve kesinleşmemiş bir iş üzerine.

Olasılıklar üzerine kafa patlattınız baya..

İyi geceler herkese..

Çevrimdışı Deniz

Merhaba yüreği  Beşiktaş için atan herkese.

Bugün yazılan mesajlara baktım. Pixel kötü durur yok alt beyaz  üst siyah olsun yok sponsor olmasın yok küçük yazılsın büyük logo olsun felan fıstık.

Bi hikaye var.

Köyün birinde köye yağmıyor diye köyün en yüksek tepesine önde imam yağmur duasına çıkmışlar. İmam dönüp arkasındakilere bi göz gezdirmiş sadece 1 kişide şemsiye var. Dönün demiş gidiyoruz. Sormuşlar aman hocam o akdar geldik neden dönüyoruz. Hiç biriniz inanmamışsınız ki yağmur yağacağına.  Koca kalabalıkda sadece  1 kişide şemsiye var demiş. Bizim taraftarın ki de  o hesap.

Kimse stadı doldururuz o yazılar logolar yada pixel görünmez yeter ki klüp sponsordan para kazansın demiyor. Çoğu kişi yok boş kalınca kamerada görünür yok çirkin görünür yok siyah olsun boşluk belli olmasın. Bence bize 41903 kişilik stad fazla bu yorumlara göre.

Şimdiden dolmaycağına inanmışız.  :s20: :s20:

@izorlu85 abicim iyi güzel yazmışsın da "hiçkimsenin görmediği " şeye sponsorlar neden para ödesin?
Demek ki görülüyor ki para ödeniyor.Sen internete stadyumların ismini yazmayı denedin mi hiç?
Rica etsem yazar mısın ;san mames ,estadio nacional,juventus arena etc..10 tane resim çıkıyorsa 8 i boş tribünlerin olduğu resim.
Başkanın her fırsatta dediği şey,bu stadyumu sadece Türkiye değil tüm dünya konuşacaksa ki konuşacak,eğer bu stadyumun dünya çapında ismi yazılınca insanların karşısına reklam tabelası değil stadyum çıkmalı.
O "hiçkimse görmüyor " dediğin aslında milyonlarca kişi tarafından görülüyor,hatta görülen en çok şey bu hali.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi COB

V halatlar 3-5 güne takilir deniliyordu,  son durum ne?

Çevrimdışı onurturan

Teşekkürler @Necmi abi cevabın için bu sefer aynı düşünüyorum seninle .. Piksel işini de eskisi kadar kafaya takmıyorum bugün akşama kadar yazılanları okudum sonra makete baktım bizim hafif pikseller gözüme güzel görünmeye başladı.. Hele ki şu son sponsor olayından sonra pikselci oldum resmen  :super:

Çevrimdışı Efe

V halatlar 3-5 güne takilir deniliyordu,  son durum ne?
3-5 hafta oldu galiba o :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

Çevrimiçi Necmi

geç olsun güç olmasın   :biggrinking:
:alala:  geç olması güç olması anlamı taşımıyormu zaten :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Söylemeden duramayacağım;
Birkaç arkadaş gündüz Necmi abi ve bazı yöneticilere(pikselcilere :)) bence biraz ayıp etmişler. Bu insanların buradan gelir elde ettiklerini sanmıyorum hatta cepten veriyorlardır bile daha da önemlisi vakitlerinden yiyorlar neyse, ne için yapıyorlar bunu biz stad yapılırken bazı şeylerden haberdar olalım diye adamların ne diktatörlüğü kalmış ne zevksizliği yarın o arkadaşlar tekrar okusalar mesajlarını büyük ihtimal kendileri de üzülürler.

Koltuk tasarımına gelirsek burada bir anket vardı ona da aynısını yazdım (siyah-kırmızı merdiveli) Mat siyah olsun beyaz Beşiktaş yazsın merdivenler giriş çıkışlar talimatnamelere göre açık parlak renk(genelde sarı) oluyor istemediğimden kırmızı(parlak  :)) olsun. Veya Füme de olabilirdi pikselli illa olacaksa da füme ile geçişleri yumuşatabilirlerdi.

Koltuk işi zevk meselesidir zevkler tartışılmaz siyah istiyorum mesela ama onunda dezavantajı çok. Karar verilirken göz önüne alıp ondan tercih etmemişlerdir diye avutuyorum kendimi sizlere de onu tavsiye ederim çünkü bir laf var göze giren şemsiye açılmaz ya da olan ile ölmüşe çare yok gibi bu koltuk konusundaki anket yönetime iletme vs işi bu sene olmaz artık koltuklar ihaleye çıkmadan yapılmalıydı artık geçti.

Hele bitsin görelim zaten güzel olmazsa tepkilere göre değiştirilir.Asıl sıkıntı çoğunluğunda belirttiği gibi sponsor isimleri, tamam kriz var tamam gelir lazım taraftar destek olmuyor anca bu paraya bulunmuştur ama isim yazdırmaya da yetmez bu meblağlar. İnşallah yazı olmaz olacaksa da açıklanan rakamlar haricinde ekstra alınmalı ve hatta açık arttırma usulü yapılacak denmeli denizbank da deniz tarafına sponsor olduğundan orada atıyorum honda yazmasın diye bassın parayı yazdırsın ismi  :tabe:

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

Instagram da gördüm kapı hazırlanıyor diye.. Doğru mu acaba
Doğru çok yakın bir zamanda takılması planlanıyor @idil

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

herkese iyi geceler,

sürekli takip etmeme rağmen pek sık yazmıyordum. ama bunu paylaşmasam olmazdı  :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

herkese iyi geceler,

sürekli takip etmeme rağmen pek sık yazmıyordum. ama bunu paylaşmasam olmazdı  :D

yazıları sen mi değiştirdin yoksa böyle miydi ?
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

@Efe abi sence de tüm koltuklar beyaz olsaydı çok güzel olmaz mıydı :)
Bu gün gördüm ve bakalım bu resmi ilk kim kapacakda avatar yapacak diye düşündüm :D  @Anıl

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Yoldayım İstanbula gidiyorum. Ankaralı olup stadın inşaatını 5 kere  görme fırsatı yakalamış olmama rağmen yine göreceğim için çok heyecanlıyım tabi bu sefer çatıyı havada görececeğim için..Birde baya bir tartışmalı bir gün geçirdi forum. Bana göre o stat dolunca koltuğun Ksi kimsenin umurunda olmaz. Twitterda anket yaptım meraktan ve 169 oyda %57lik kısım begenmiş. Neyse  Oraya ruh katacak yine biz büyük BEŞİKTAŞ taraftarıyız koltuk filan hikaye.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimiçi Necmi

Eski kapı bu.
aynı zamandada yeni kapı @Yunus
unutma o kapı anıtların koruma statüsünde yada ben öyle biliyorum :)

Çevrimdışı Deniz

herkese iyi geceler,

Trolleme milleti gece gece zaten ortalık karışık V yi merdiven boşluğuna yazmışsın ayrıca  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı izorlu85

@izorlu85 abicim iyi güzel yazmışsın da "hiçkimsenin görmediği " şeye sponsorlar neden para ödesin?
Demek ki görülüyor ki para ödeniyor.Sen internete stadyumların ismini yazmayı denedin mi hiç?
Rica etsem yazar mısın ;san mames ,estadio nacional,juventus arena etc..10 tane resim çıkıyorsa 8 i boş tribünlerin olduğu resim.
Başkanın her fırsatta dediği şey,bu stadyumu sadece Türkiye değil tüm dünya konuşacaksa ki konuşacak,eğer bu stadyumun dünya çapında ismi yazılınca insanların karşısına reklam tabelası değil stadyum çıkmalı.
O "hiçkimse görmüyor " dediğin aslında milyonlarca kişi tarafından görülüyor,hatta görülen en çok şey bu hali.

Denizcim biliyorum saydığın stadları. Ancak o kluplerin çoğu ekonomik olarak bizden  öndeler. Bizim borç gırtlağa kadar Sayın Başkanımız dedi ki stadımız bitince para basacak diye. E sen sponsora karşı olursan oraya onu yazdırm aburaya bunun ismini verme dersen nasıl para basacak. Yada nasıl gelir elde edeceğiz zaten Passolig yüzünden stadlar boş bence ekonomik olarak düzelinceye kadar reklamı bol sponsoru bol olsun. Arjatin Brezilya takımlarının formalarında nerde ise her yerinde reklam almışlar. Futbol artık bi endüstri ve bu esdüstri sponsorlar tarafından işliyor. bunları benden daha iyi biliyorsun. Amacım tartışma yaratmak da değil. Ama Pixelli yada değil sponsorlu yada sponsorsuz logolu yada yazılı bir an önce takım stada dönmeli gerisi teferruattır. Bence diğerlerine çok takılıp kalmayın.
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı merttokeer

daha görmediğiniz bir şey hakkında nasıl bu kadar kesin hükümlü ve katı olabiliyorsunuz anlamıyorum.
benim gönlümden geçen tek renk olmasıydı siyah veya beyaz fark etmez ama pikselli uygulamada göze en hoş biçimde geleceğinden umutluyum. bir de öyle bir kötülüyorsunuz ki piksel geçişli tribün isteyenleri de sindiriyorsunuz bir şeyi beğenmiyorsunuz diye kimse beğenmesin istiyorsunuz. günlerdir anlamsız bir piksel tartışması aldı başını gidiyor gerçekten forum takibini yoruyor bu durum.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

herkese iyi geceler, Maketin son hali

Çevrimdışı izorlu85

daha görmediğiniz bir şey hakkında nasıl bu kadar kesin hükümlü ve katı olabiliyorsunuz anlamıyorum.
benim gönlümden geçen tek renk olmasıydı siyah veya beyaz fark etmez ama pikselli uygulamada göze en hoş biçimde geleceğinden umutluyum. bir de öyle bir kötülüyorsunuz ki piksel geçişli tribün isteyenleri de sindiriyorsunuz bir şeyi beğenmiyorsunuz diye kimse beğenmesin istiyorsunuz. günlerdir anlamsız bir piksel tartışması aldı başını gidiyor gerçekten forum takibini yoruyor bu durum.

Katılıyorum.

Bu stadda bence zaafı eski açığın alçak kalması oda zorunlu koştukları için bürokratik yani.  :deal:  onun dışında her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve uygulanıyor.  :construction:  Bence bu güne kadar yapılan herşey harika oldu valla WCler bile bi harika.   :naughty: Pixelde olsa harika olacak damalıda olsa harika olacak tek renkte olsa harika olacak. :pray: :pray: :pray: Allah başkandan razı olsun.  :ok:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 03:47:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bizim super lig ne kadar reklam manyagi bir lig anlamiyorum tribunlerde de kolda da sorttada kale cevresinde de istemiyorum ben reklam cok sacma ozellikle tribun reklamlari gecicidir yarim veya tam sezonluktur. Pixelliye lafim yok simdilik o da gecicidir. Stadin acilis gunu kimsenin aklina bile gelmez o atmosferde merdiven bosluklarini bile dolduracagiz :D

Güney Amerika'da formanın göğsünde 3 tane sponsor oluyor ne diyorsun :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2015, 22:21:04 AmaralGürses ]