Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5890877 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

siyah koltukların üzerine kırmızı beyaz vodafone logosu ne güzel olurdu..

Çevrimdışı sallapati

spor toto kadar gereksiz bir oluşum yoktur heralde...

adamlar türkiyede tekel durumdalar.. ota bo.a isim veriyorlar.. yetmiyor bi de bizim stada isim yazdırıyorlar..

ulan hangi taraftar der ki ; vay be spor toto sponsor olmuş gidiyim iddaa oynayım diye..

devlet eliyle kluplere bir nevi sus payı , bir nevi rüşvet

Çevrimdışı Kartal66

Merhaba arkadaşlar, öncelikle Mabet ve Necmi abi olmak üzere bizi sürekli inşaat hakkında bilgilendiren abilerime teşekkür ediyorum. Onun haricinde foruma renk katan herkese selam olsun. Bu forumu takip edeli epey zaman oluyor, sonunda üye olmaya karar verdim. Forum bu aralar baya bir gergin. Elbette eleştiriler olacak fakat birbirimizi kırmamaya gayret gösterelim. Herkesin zevkine saygı duyulmalı. Değinmek istediğim tek nokta var o da maketlerde gördüğüm alt siralarda koltuk eksilmeleri. çok sekilsiz ve kötü duruyor. Öyle olmayacak değil mi?

Herkese Amsterdamdan selamlar!

Çevrimdışı sallapati

ben en fanatik anti-pixelciydim ama  az miktarda yapılırsa çok fazla göz yormayacak hatta estetik bile katacak diye düşünüyorum...

yani alt katta ve üst katta  toplam 1500er tane  farklı renkte koltuk olursa göz yormaz..
ve en fazla 7-8 sıra olmalı... 8. sıradan sonra düz renk...

sponsor isimleri yazılırsa facia olur....

benim hayalim şu şekildeydi aslında..
simsiyah koltuklar
bir tarafa kırmızı beyaz vodafone logosu (yazı yok)
diğer tarafa da Beşiktaş ya da BJK yazılması...

Çevrimdışı sallapati

paylaşıldıysa kusura bakmayın.. 1903. mesajım foruma  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Merhaba arkadaşlar, öncelikle Mabet ve Necmi abi olmak üzere bizi sürekli inşaat hakkında bilgilendiren abilerime teşekkür ediyorum. Onun haricinde foruma renk katan herkese selam olsun. Bu forumu takip edeli epey zaman oluyor, sonunda üye olmaya karar verdim. Forum bu aralar baya bir gergin. Elbette eleştiriler olacak fakat birbirimizi kırmamaya gayret gösterelim. Herkesin zevkine saygı duyulmalı. Değinmek istediğim tek nokta var o da maketlerde gördüğüm alt siralarda koltuk eksilmeleri. çok sekilsiz ve kötü duruyor. Öyle olmayacak değil mi?

Herkese Amsterdamdan selamlar!
Hoşgeldin kardeşim.
nasıl olacağını bilemiyorum ama maketteki gibi olmaz

Çevrimdışı Anıl

Bu gün gördüm ve bakalım bu resmi ilk kim kapacakda avatar yapacak diye düşündüm :D  @Anıl
Her detayıyla harika resim @Necmi abi :)

Çevrimdışı İhsan

Aralik ayi sonuna kadar biraz canimizi sikmaya devam edecek gibi bu cati yani kanser bitmedi 😀

Kanser  :nerd: ?!?!
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı onder23

Günaydın forum. Az önce mabetin oradan geçtim çatıda v halatlarda çalışma vardı bir grup numaralida bir grup yeni açık numaralı köşesinde olmak üzere

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı enemy1903

spor toto kadar gereksiz bir oluşum yoktur heralde...

adamlar türkiyede tekel durumdalar.. ota bo.a isim veriyorlar.. yetmiyor bi de bizim stada isim yazdırıyorlar..

ulan hangi taraftar der ki ; vay be spor toto sponsor olmuş gidiyim iddaa oynayım diye..

devlet eliyle kluplere bir nevi sus payı , bir nevi rüşvet

spor toto devlet tekelinde.devlet kime sponsor ol derse ona olur.tıpkı süper lig ismine olduğu gibi.

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Kartal1903

sızan resimden koltuk sayacak delikanlı cıkmadımı daha  :biggrinking: :halay: :ishock:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı VOLKİ3358

Ben 2 buçuk senedir her gün bu stadyumu takip ederim.Yeri geldi 12.000 km uzaktan yeri geldi beleş tepeden inşaatı takip ettim.Az hafriyat kamyonu beton mikseri saymadığım .Odamdaki tv ye canlı yayını yansıtmış bir dönem 7/24 deli gibi stadı izlediğim de olmuştur.

Testere kirişleri forumca saya saya yaptık desem yalan olmaz.Sabah okula giderken trafikte "acaba numaralı üstün prekastını koymuşlar mı" diye foruma girerken arkadaki arabadan az korna yememişimdir.

Canlı yayını izlerken çatı benim gözlerimin önünde devrilmişti,ellerimi ekrana attım ,tutamadım.İçine girmeden içinde yaşadık bu stadın.

Herşeyiyle istediğimiz gibi olmasa da imkanlar dahilinde yapılabilecek en iyi stadı yaptığımızı düşünüyorum.Ufak tefek eksikleri ile bilikte mükemmel bir emeğin ve mükemmel bir gayretim sonucu hafriyat kamyonlarından koltuk kamyonu,çim tırı sayacak hale geldik.Yönetimin emeğinden ziyade ben Başkanın emeğini ayrı tutmak istiyorum.Dünyada hiçbir kulübün başkanı hemen hemen her gün stadyuma gidip inşaatı takip etmemiştir.Bu yönüyle kendi adıma minnettarım.Başka konularda eleştirilir ,kızılır ama sanki yoklama alınıyormuş gibi neredeyse her gün şantiyeye gidip işleri kovalamasının benim nezdimde yeri ayrı,yarın gitse de kendisini bu minnet duygusuyla hatırlayacam.

2 buçuk senedir ilk kez stadyumla ilgili bir konuda bu kadar rahatsız oldum.Koltuklar tek renk olur,siyah beyaz olur ,pixelli olur onlar dert değil.Pixelli yaparsın kötü durur 200 koltuğu değiştirirsin düzelir bunlar ufak tefek şeyler.Ancak sponsor isminin yazması bambaşka birşey.8 karakter ile Beşiktaş isminin yazdığı yere 17 karakterle sponsorun ,hem de birbiri ile alakasız 2 farklı sponsorun ismini yazmanın gerçekten kabul edilebilecek bir yanı yok.Kaldı ki 2 renk tribün yapıyoruz ,Alt beyaz üst siyah,bir de bunların içine uzun uzun sponsor isimleri yazılırsa ne altın beyazlığı ne üstün siyahlığı kalır karma karışık birşey ortaya çıkar,o kadar emeğe bu güzelliğe yazık olur.Tribün isim hakkı elbette verilecek ,elbette stada sponsorlar gelecek bunların hepsi güzel şeyler.Ama sponsor sponsor olarak kalmalı,formada yazar şortta yazar reklam panolarında,afişlerde yazar isim hakkı olur hepsi olur ama sponsora göre koltuk dizaynı olmaz,bu güzel stada yakışmaz.

Umarım en kısa zamanda bu fikirden vazgeçilir.Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ,bu kadar emekle yapılan bir şey bu kadar kolay kötüleştilmez..
denizcim bende 2,5 senedir senin verdiğin bilgileri resimleri takip ediyorum emeğin çok kesinlikle eline emeğine sağlık :claps: bu sponsorların koltuklara isim yazdırma olayı hiç olmadı bence yapmasınlar bunu tekrar düşünsünler :by2:
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

30 sayfa geriden okuyarak geldim ve bazı mesajlara anlam veremedim. Saygıdeğer , iş güç sahibi , babam yaşında , sözlerinden nezaket akan abilerim şey demiş mesela bu stad dolunca koltuklar gözükmeyecek , sponsor piksel hiç birşey kalmayacak.
Başkan belki yüz kere söylemiştir anlaşacağız dolmabahçeye gelen turistlere burası da gezdirilecek diye , bir ikincisi dün sabahta yazdım google girip stad ismi yazılınca çıkan görsellere lütfen bakalım , genelde boş tribünler çıkar dolu değil. Üçüncüsü ve en önemlisi , yahu madem görukmeyecek bu sponsorlar affedersiniz saf mi isimlerini yazdırmak için para veriyorlar ? Neden yapıyorlar bunu ?

Bir diğer konu yönetimin istediğini yapacağı , onlara yetki verildiği , taraftarın kulübün gerçek sahibi olmadığı. Taraftar kulübün sahibidir ! Taraftar yoksa o kulüplerin hiç bir vasfı olamaz ! Ya hadi hepsini geçtim olaya tamamen hiç benim mantığım olmayan bi açıdan yaklaşacagım , futbol bir eğlence programıdır ve biz seyircileri eğlendirmek için yapılır , o sponsorlar seyirci için vardır , seyirci yoksa ne kulüp ne sponsor olur ortada , en basit örneği türkiye de stadlar dolmuyor bu yüzden sponsorlar ortada yok bu yüzden de kulüpler batakta , kısaca futbol taraftarlar için var , spor için değil, futbolcu kosunca ben koşmuş olmuyorum , spor içinse gider kendi sporumu yaparım.
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2015, 09:23:07 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

30 sayfa geriden okuyarak geldim ve bazı mesajlara anlam veremedim. Saygıdeğer , iş güç sahibi , babam yaşında , sözlerinden nezaket akan abilerim şey demiş mesela bu stad dolunca koltuklar gözükmeyecek , sponsor piksel hiç birşey kalmayacak.
Başkan belki yüz kere söylemiştir anlaşacağız dolmabahçeye gelen turistlere burası da gezdirilecek diye , bir ikincisi dün sabahta yazdım google girip stad ismi yazılınca çıkan görsellere lütfen bakalım , genelde boş tribünler çıkar dolu değil. Üçüncüsü ve en önemlisi , yahu madem görukmeyecek bu sponsorlar affedersiniz saf mi isimlerini yazdırmak için para veriyorlar ? Neden yapıyorlar bunu ?

Bir diğer konu yönetimin istediğini yapacağı , onlara yetki verildiği , taraftarın kulübün gerçek sahibi olmadığı. Taraftar kulübün sahibidir ! Taraftar yoksa o kulüplerin hiç bir vasfı olamaz ! Ya hadi hepsini geçtim olaya tamamen hiç benim mantığım olmayan bi açıdan yaklaşacagım , futbol bir eğlence programıdır ve biz seyircileri eğlendirmek için yapılır , o sponsorlar seyirci için vardır , seyirci yoksa ne kulüp ne sponsor olur ortada , en basit örneği türkiye de stadlar dolmuyor bu yüzden sponsorlar ortada yok bu yüzden de kulüpler batakta , kısaca futbol taraftarlar için var , spor için değil, futbolcu kosunca ben koşmuş olmuyorum , spor içinse gider kendi sporumu yaparım.

Koltuklara sponsor almakla üzerine giydiğin formanın göğsüne, sırtına, kollarına, stadın ismine, takımın ismine sponsor almak arasında bir fark var mı? Sponsor alınması kısmını geçtim ne kadara satacaklarını merak ediyorum.

Çevrimdışı Ensar

Koltuklara sponsor almakla üzerine giydiğin formanın göğsüne, sırtına, kollarına, stadın ismine, takımın ismine sponsor almak arasında bir fark var mı? Sponsor alınması kısmını geçtim ne kadara satacaklarını merak ediyorum.
Orası çok çok ayrı dert , kaçı felan yok rakamlar açıklandı ışte fiyat o
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı GörkemGörkem

Her detayıyla harika resim @Necmi abi :)
Resimde Gomez yok dimi ?

Edit : Galiba sag alttaki o bi ara quaresmayla karistirdim galiba.
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2015, 10:24:03 Görkem ]

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK