30 sayfa geriden okuyarak geldim ve bazı mesajlara anlam veremedim. Saygıdeğer , iş güç sahibi , babam yaşında , sözlerinden nezaket akan abilerim şey demiş mesela bu stad dolunca koltuklar gözükmeyecek , sponsor piksel hiç birşey kalmayacak.
Başkan belki yüz kere söylemiştir anlaşacağız dolmabahçeye gelen turistlere burası da gezdirilecek diye , bir ikincisi dün sabahta yazdım google girip stad ismi yazılınca çıkan görsellere lütfen bakalım , genelde boş tribünler çıkar dolu değil. Üçüncüsü ve en önemlisi , yahu madem görukmeyecek bu sponsorlar affedersiniz saf mi isimlerini yazdırmak için para veriyorlar ? Neden yapıyorlar bunu ?
Bir diğer konu yönetimin istediğini yapacağı , onlara yetki verildiği , taraftarın kulübün gerçek sahibi olmadığı. Taraftar kulübün sahibidir ! Taraftar yoksa o kulüplerin hiç bir vasfı olamaz ! Ya hadi hepsini geçtim olaya tamamen hiç benim mantığım olmayan bi açıdan yaklaşacagım , futbol bir eğlence programıdır ve biz seyircileri eğlendirmek için yapılır , o sponsorlar seyirci için vardır , seyirci yoksa ne kulüp ne sponsor olur ortada , en basit örneği türkiye de stadlar dolmuyor bu yüzden sponsorlar ortada yok bu yüzden de kulüpler batakta , kısaca futbol taraftarlar için var , spor için değil, futbolcu kosunca ben koşmuş olmuyorum , spor içinse gider kendi sporumu yaparım.