Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871181 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı doganay

Bence altida o sekilde kalmaz , birsey ile kapatirlar halatlari.

Çevrimdışı tangaz

hoşgeldin kardeşim
SIS amsterdam arenayı 16 saatte değiştirdi ve ertesi gün oynanan maça yetiştirdi
ama bunlar geçici çözüm çünkü orda asıl önemli olan konser gelirleri olduğu için
maç arasında bile konser alıyorlarmış ve bittiğinde çim bozuluyor hemen değiştirip maça hazır ediyorlarmış
ama bizim stadyum bambaşka bir şey olacak bundada taviz vermezler
serme çim maliyeti 300000 € civarı bizde yapılacak işlem 6-7 M€ civarı böyle bir parayı harcayıp üstüne
halı gibi çim sermezler

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-hibrit-cim.html

bu yazıyı oku bize yapılacak işlem bu dediğin gibi 15-20 günde bitmiyor alt yapısı
buda artık tartışılacak bir konu değil bütün cihazlar alındı bütün ekipler hazır startı bekliyor
bu kadar para harcandıktan sonra 3 günde fikirmi değiştirecekler.

Bilgiler için teşekkürler Necmi abi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı TØLGA

Önemli Duyuru

14 Kasım Cumartesi saat 19:00'da Sinan Erdem Salonu'nda Beşiktaş Sompo Japan-Anadolu Efes maçı var.

Malum milli maç arası ve önemli bir maç bizi bekliyor, o salonu dolduralım ki takıma itici bir güç olalım.

Siz değerli Beşiktaş taraftarına takımına destek olması için çağrıda bulunuyoruz.

Beşiktaş Sompo Japan – Anadolu Efes karşılaşmasının bilet fiyatları şöyledir:

1.kategori: 30 TL
2.kategori: 25 TL
3.kategori: 15 TL’dir.

Bilet almak isteyenler aşağıdaki linke tıklayarak biletlerini alabilirler.

http://www.biletix.com/etkinlik/SB244/TURKIYE/tr
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı keremfrat1

Bence altida o sekilde kalmaz , birsey ile kapatirlar halatlari.
Kapatmasinlar hic bence

Çevrimdışı sallapati

yeni açık en üstteki seyirci ayakta durursa eski açık üst tribünü halatlardan göremez gibi duruyor...
akustik mükemmel olacak gibi

Çevrimdışı sallapati

koltuklar pazartesi takılmaya başlanır mı? başkan hemen başlanacak dedi dün

Çevrimdışı cursedofdragon

yeni açık en üstteki seyirci ayakta durursa eski açık üst tribünü halatlardan göremez gibi duruyor...
akustik mükemmel olacak gibi

bide o var.en üstteki adamlar karşı tarafı göremicek.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bizim tribünler toki arena'dan daha mı dik arkadaşlar bilgisi olan var mı bu konuda? O stad da c90'a uygun yapılmıştı sanırım.

Evet daha dik Türkiye'nin en dik stadı olacak zaten. Üst katlarda 37 derece eğim var diye hatırlıyorum.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı sallapati

bide o var.en üstteki adamlar karşı tarafı göremicek.

görür ama halatlarla karışık şekilde görür..

sadece üst 1-2 sıra içi geçerli gibi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Bizim tribünler toki arena'dan daha mı dik arkadaşlar bilgisi olan var mı bu konuda? O stad da c90'a uygun yapılmıştı sanırım.

valencia 1.
dortmunt 2.
bizim stadın tribünleri 3.

dünya sıralaması böyle die biliyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı keremfrat1

Bi cati stadı bu kadarmi degistirir tanıyamadım bile :) bizim stadmiydi diye :) ben iyi degilim :)

Çevrimdışı FARUK

bunlar da twitter dan

V halatlar kirişlere çekimiş durumda ve hala gergin degil yani vinç yardımıyla kolayca takılabilir yarından itibaren
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2015, 17:00:22 FARUK ]

Çevrimdışı FARUK

Bi cati stadı bu kadarmi degistirir tanıyamadım bile :) bizim stadmiydi diye :) ben iyi degilim :)

@keremfrat1 imkanın olursa çalışma olan halatı çekebilirmisin yeniaçık tam orda halatın kirişe birleşme bölgesi

Çevrimdışı FARUK

3 kişi omuza kule yapar halatlara çıkar :D

ne zorluklarla yaptık çatıyı çıkmaya çalışan olursa indirip dövsünler :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

4metreye zıplayabiliyorsa dokunur :)

Ben 4 metre olayını anlayamadım, eğer damacana birimine çevirirseniz anlayabilirim mutlaka  :kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 13 Kasım 2015 (16:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı İhsan

@keremfrat1 imkanın olursa çalışma olan halatı çekebilirmisin yeniaçık tam orda halatın kirişe birleşme bölgesi

15 dk önce çektim
Orta halatlarin bağlanması zor bir işleme benziyor .
Eski açık tarafinda hiç kimse yoktu
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Vodafone Arena 13 Kasım 2015 (16:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Emeği geçen herkese çok teşekkürler @keremfrat1 Bu güne kadar gördüğüm en güzel fotolar. Sanırım bir sonraki en güzeller yeşil çimli, siyah beyaz koltuklu fotolar olacak. Seyircili olanlara ise canlı tanık olacağım inşallah  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ErsinA.

güvenlik ağlarını ne zaman kaldırdılar.  :alala:    walla şimdi fark ettim  :D

Küfeki kaplama işlemlerine de devam edilir belki.

Çevrimdışı heart

içeride ki işlerin bitiş tarihi ne olacak onu merak ediyorum.
daha çok iş var gibi görünüyor.  :alala:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı FARUK

15 dk önce çektim
Orta halatlarin bağlanması zor bir işleme benziyor .
Eski açık tarafinda hiç kimse yoktu

o halattan gerdirme yapmadıgımız için geride kalıyor bir miktar
içerdeki 4 lü halat gerim nedeniyle bir miktar içeri çekiyor onu
kirişe baglayarak bir kaç noktadan germeye çalışıyorlar sanırım

burası eski açık orta halat germediginden ordaki 4 lü ring halat düz geçiyor orayı
halat kirişe takılınca burası hafif açılanacak
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2015, 17:30:29 FARUK ]

Çevrimdışı ihsanakkanat

Yakında yeni inönü fotoğrafları fazla işe yaramayacak. Çatı kaplandıktan sonra fazla bir şey görülmez artık o açıdan. İçeriden fotoğraf gelmesi gerekecek.