Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5870133 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

http://antalyasporum.com/cim-krizine-flas-cozum/
bunun bizimle ne ilgisi var antalya stadı değişiyor öyle hibrit çim serme diye bir şeyde yok
hibrit çim serildikten sonra yapılır biraz sıkmışlar haberi

Çevrimdışı Erdem Çözer

bunun bizimle ne ilgisi var antalya stadı değişiyor öyle hibrit çim serme diye bir şeyde yok
hibrit çim serildikten sonra yapılır biraz sıkmışlar haberi

bizimle ilgisi yok.. bir arkadaş paylaşmış.. üzerine konuşuldu
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı kyiv

Daha önce bahsedilmiş olabilir ama bugün iz inşaattan görüştüğüm yetkili bir abimiz en geç Ocak sonu çatı kaplaması dahil herşeyi bitirmeyi planladıklarını söyledi. Eğer hava da bir sıkıntı olmazsa sanki bu iş ocak ortası bitecek gibi.

Hadi hayırlısı...

Çevrimdışı 34BJK64

Arkadaşlar çatıda Vodafone yazısı olacak mı?
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı tangaz

Tüm Beşiktaş sevdalısı abilerime ve kardeşlerime selamlar sonunda dayanamadım bende üye oldum. arkadaşlar hafızalarınızı zorlarsanız hatırlayabilirsiniz 2010 senesinde real madrid sahası zemini berbattı slovakyadan tırlarla rulolar halinde uzun yolluklar gibi çimler getirlmişti ve ligler oynanırken 2 iç saha maçı arasında önce eski zemin traşlanıp kazınarak kaldırıldı akabinde tesfiyesi yapıldı ve rulolar serildi ve bir kaç gün içinde maç oynandı toplam 1 haftada 0 sorunla işlem tamamlanmıştı. tamam zemin altyapısı yapılacak stadımızda drenaj, ısıtma, havalandırma vbvb lakin bunlar 15-20 günde yapılıp akabinde real madridin 2010 yılında yaptığı gibi bir işlem yapılamaz mı??? real madrid o günlerde hafızam beni yanıltmıyorsa 1.000.000 USD para harcamıştı ve bence bu büyük bir para değil sonuçta şampiyonluk ve şampiyonlar ligi gelirleri yeni sponsorluklar vbvb gibi kazanımlarımız olacak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

işini bilmeyen çavuşlar döner sentetik çimi avuçlar olacak sonunda   :kop: :kop: :kop: Şaka bi yana iyi sakat vermedik o sahada.şaka maka Bizim stad on numero oluyor, drenajı çimi.  :ishock: :ishock:

:kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Emre.Guler

en üst katta oturanlar elleriyle çatıya dokunabilecekler yanlışmıyım ?

Yanlışsın o arkada gördüğün siyah borular en az 4metre diye biliyorum ben
resimdende orantılayabilirsin

Çevrimdışı FARUK

4metreye zıplayabiliyorsa dokunur :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Yanlışsın o arkada gördüğün siyah borular en az 4metre diye biliyorum ben
resimdende orantılayabilirsin

dahada aşağıya inmicek mi ? Yerine otururken çatı ?

video da sanki halatlar yanımızda gibi duruyor :)

Çevrimdışı tangaz

SİYAH BORULAR 5 METRE ÜSTÜNDEKİ SİYAH KİRİŞDE 1 METREYE YAKIN
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Tüm Beşiktaş sevdalısı abilerime ve kardeşlerime selamlar sonunda dayanamadım bende üye oldum. arkadaşlar hafızalarınızı zorlarsanız hatırlayabilirsiniz 2010 senesinde real madrid sahası zemini berbattı slovakyadan tırlarla rulolar halinde uzun yolluklar gibi çimler getirlmişti ve ligler oynanırken 2 iç saha maçı arasında önce eski zemin traşlanıp kazınarak kaldırıldı akabinde tesfiyesi yapıldı ve rulolar serildi ve bir kaç gün içinde maç oynandı toplam 1 haftada 0 sorunla işlem tamamlanmıştı. tamam zemin altyapısı yapılacak stadımızda drenaj, ısıtma, havalandırma vbvb lakin bunlar 15-20 günde yapılıp akabinde real madridin 2010 yılında yaptığı gibi bir işlem yapılamaz mı??? real madrid o günlerde hafızam beni yanıltmıyorsa 1.000.000 USD para harcamıştı ve bence bu büyük bir para değil sonuçta şampiyonluk ve şampiyonlar ligi gelirleri yeni sponsorluklar vbvb gibi kazanımlarımız olacak...
hoşgeldin kardeşim
SIS amsterdam arenayı 16 saatte değiştirdi ve ertesi gün oynanan maça yetiştirdi
ama bunlar geçici çözüm çünkü orda asıl önemli olan konser gelirleri olduğu için
maç arasında bile konser alıyorlarmış ve bittiğinde çim bozuluyor hemen değiştirip maça hazır ediyorlarmış
ama bizim stadyum bambaşka bir şey olacak bundada taviz vermezler
serme çim maliyeti 300000 € civarı bizde yapılacak işlem 6-7 M€ civarı böyle bir parayı harcayıp üstüne
halı gibi çim sermezler

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-hibrit-cim.html

bu yazıyı oku bize yapılacak işlem bu dediğin gibi 15-20 günde bitmiyor alt yapısı
buda artık tartışılacak bir konu değil bütün cihazlar alındı bütün ekipler hazır startı bekliyor
bu kadar para harcandıktan sonra 3 günde fikirmi değiştirecekler.

Çevrimdışı Emre.Guler

dahada aşağıya inmicek mi ? Yerine otururken çatı ?

Çatının inmesi ile alakası yokki çatının bağlandığı yer 4 metre yukarıda zaten

Çatının ucuna doğru ilerledikçede basamaklar aşağı doğru iniyor

En üsttekiler Çatının bağlandığı yere yakın olurlar

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı SDemirsoy

3 kişi omuza kule yapar halatlara çıkar :D

Çevrimdışı FARUK

video da sanki halatlar yanımızda gibi duruyor :)

yeni açık ortadan çekilmiş kirişlerden en uzak nokta halat bir miktar alçalıyor yanıltıyor bu yüzden ama en fazla 4m e iniyordur orda kiriş kısmında 5m ye yakın yüksekligi

Çevrimdışı Erdem Çözer

çatı kalktı şimdi de "daha kolay bir çim sistemi seçemez miydik" ler başlar :)

sanki adamlar keyfinden zor sistemleri seçiyor
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

16:17   8 dk önce
dışardan uzanan vinç platformla çalışanları taşıyor
paletli vinç yeni açık tam orta halatı tutuyor
bu tek başına bir halat V degil ve bu halattan strand jack ile gerdirme yapmadık
bu yüzden diger V halatlara göre daha uzak kirişe
çatı yüksekligi bu halatların yetişebilecegi şekilde ayarlanır ve ilk bunlar takılır

sagda temsili ata sporumuz

[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2015, 16:32:54 FARUK ]

Çevrimdışı AmaralGürses

Bizim tribünler toki arena'dan daha mı dik arkadaşlar bilgisi olan var mı bu konuda? O stad da c90'a uygun yapılmıştı sanırım.

3 kişi omuza kule yapar halatlara çıkar :D

işte benim kafadan birisi :D 3 tane adam üst üste biner çatıyı kurcalar :D