Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871739 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

çatı yükselince sanki stadın derinliği ve dikliği daha çok ortaya çıkmış gibi geldi bana @FARUK

aynen abi derinlik tam ortaya çıktı

Çevrimdışı sağduyu

Şimdi stadda bu iç çemberin kotuna bakıyorum biraz alçak gibi geliyor. Yani çatının eğimi çok düşük olacakmış gibi duruyor. Bir ara forumda çatı kesiti kotları falan gösteren autocad screen shot bir alıntı paylaşılmıştı, onu tekrar bulamadım.

Kimde varsa ona tekrar bakabilirmiyiz?
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı AmaralGürses

stadda kör nokta yok bütün koltuklar sahayı net görüyor sıkma canını
yanlız sen örümcek kameradan izler gibi izleyeceksin oyuncuları artık kelinden tanırsın :D

Eyvallah, Ya ben yüksekten izlemeyi seviyorum zaten abi sorun yok stadı görüyorsa ama biraz halat ve boru manzaramız olacak ufukta anlaşılan :)

Çevrimdışı osman1903

Bu borular biraz fazla uzun değil mi biraz daha kısa yapılma imkanı yok muydu?ama yere bu kadar yakın olmasının bir avantajı olabilir rakip oyuncular zıplasalar çatıya çarpacakmış gibi hisseder herhalde gerçekten cehennem çukuru

Çevrimdışı empisayn

eski inönüde kapalı kutudan da yerine göre yeni açık veya eski açık görünmüyordu , büyütülecek bir mesele değil .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı emre1

4lü halatlara bağlı boruları 15 metre yapmışlar. biraz daha uzun olsaydı bütün üst tribünleri kapatsaymış iyi olurmuş 4-5 basamak az olmuş

Çevrimdışı BlackEagle26

Çatı konusunda en iyisi saha çizgisinin 1-2 metre gerisini baz alarak yapmak bence.

Çevrimdışı FARUK

Bu borular biraz fazla uzun değil mi biraz daha kısa yapılma imkanı yok muydu?ama yere bu kadar yakın olmasının bir avantajı olabilir rakip oyuncular zıplasalar çatıya çarpacakmış gibi hisseder herhalde gerçekten cehennem çukuru

kısa dan tam olarak kastınızı anlamadım
yere yakın olması derken çatının alt noktası çim saha zemininden 29 metre yukarda 9-10 katlı bina yüksekliginde

Çevrimdışı FARUK

4lü halatlara bağlı boruları 15 metre yapmışlar. biraz daha uzun olsaydı bütün üst tribünleri kapatsaymış iyi olurmuş 4-5 basamak az olmuş

tüm tribünlerin üstü kapanacak şuan çatının sadece iç kısmı montajlanmış halde
iç kısımı arkada kirişlere baglayacak parçalar takılacak daha

Çevrimdışı emre1

beni yanlış anladınız aşağıya sarkan borular varya çatının en uç kısmı 4lü halatların bitimi latife etmiştim benimde pek hoşuma gitmedi bu kadar uzun olup üst tribünlerin 4-5 basamakta olsa görüşünün kapanması. yani televizyondan bakarken atıyorum kapalı tribün numaralıdan gösterilirken en üst 4-5 basamağın aşağıya sarkan borular tarafından bütünlüğün bozulması gibi görüntüler geldi gözümün önüne. bu kadar uzun yapılacagına biraz daha kısa yapılsaymış ya o borular nyse olan olmuş hayrlısı

Çevrimdışı denilanz

Arkadaş 4'lü halatlardan dikine yükselen boruları mı diyor acaba? Sanki iğneleme yapmış. Daha uzun yapsalardı da son 4-5 sırayı değil tüm tribünü göremeseydik mi demek istemiş?

Çevrimdışı FARUK

beni yanlış anladınız aşağıya sarkan borular varya çatının en uç kısmı 4lü halatların bitimi latife etmiştim benimde pek hoşuma gitmedi bu kadar uzun olup üst tribünlerin 4-5 basamakta olsa görüşünün kapanması. yani televizyondan bakarken atıyorum kapalı tribün numaralıdan gösterilirken en üst 4-5 basamağın aşağıya sarkan borular tarafından bütünlüğün bozulması gibi görüntüler geldi gözümün önüne. bu kadar uzun yapılacagına biraz daha kısa yapılsaymış ya o borular nyse olan olmuş hayrlısı

buna yapılabilecek birşey yok yükseklik sınırımız var yükseklik sınırı olmasa kirişleri yükseltir çatıyı toptan kaldırırdık daha yüksege

Çevrimdışı osman1903

kısa dan tam olarak kastınızı anlamadım
yere yakın olması derken çatının alt noktası çim saha zemininden 29 metre yukarda 9-10 katlı bina yüksekliginde
4lü halatlardan yukarı çıkan boruları kastediyorum misal bu borular 10 metreyse 6 metre olamaz mıydı çünkü en üst tribünden bakıldığında boruları görüyoruz başka bir stadda var mı bilemiyorum ama baktığımızda biraz garip duruyor o boruların daha kısa yapılma imkanı yok muydu o Zaman kot sınırına da takılmazdık

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı mrturker

Ayni bunun gibi olacak.

O kadar da kötü değilmiş aslında sadece alt çubuk biraz karşı tribünü kapatıyor o kadar o da tamamı değilmiş.

Çevrimiçi Necmi

:nerd: yakın dediğin 9 katlı bina yüksekliğinde :D @osman1903
git bir dokuz katlı binanın başına zıpla bakalım değecekmisin :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı osman1903

:nerd: yakın dediğin 9 katlı bina yüksekliğinde :D @osman1903
git bir dokuz katlı binanın başına zıpla bakalım değecekmisin :kop: :kop: :kop:
Mübalağa yapıyorum abi tabi değemem :)

Çevrimiçi Necmi

Nereye yazabilirim diye baktım da başlıklardan en uygun yer burası geldi şimdi mahkeme passoyu kaldırdı E bilet devam edecek şimdi bunun satışını kim yapacak nolur bundan sonra fikri olan var mı?
bence en uygun başlık aşağıdaki linkte @osman1903

http://besiktasarena.com/genel-sohbet/passolig-kart/450/

Çevrimdışı cadavra

Biz kendi zeminlerimize kizioz ama su an oynanan fransa almanya macindaki zeminde 4 4 luk deil yani hatta bence kötü bi zemin.

Çevrimdışı ers1903

Necmi abi bufeler nerde olacak tribun alti wc :)

Çevrimdışı celiker1

Bu çatının alçaklığı içerdeki ambiansa ekstra olumlu etki edeceğini düşünüyorum.Fikrim bilimsel değil,sadece fahmin👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ALBATROS

çatı biraz daha indirilince nasıl duracak o önemli

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bufeler nerde olacak tribun alti wc :)
merak etme en kolay ulaşacağın bir yerde olur
Beşiktaşa para lazım :bandit:

Çevrimdışı Efe

çatı biraz daha indirilince nasıl duracak o önemli
90 cm kadar indirilecek aslında pek bişey değişmez tam 27 metredeyse tabi v halatlar ve bağlanan 2 uzun halat bu şekilde gerilecek zekice tasarlanmış bi çatı yükseklik sınırı olmasaydı biraz daha yukarı kaldırılabilirdi ama gerekte yok dünyadaki elit çatı kategorisi artık bu çatılar bizden sonrada bu tarz çatılar bolca görünecek yeni nesil stadlarda :)
Şampiyon Beşiktaş JK