Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5870442 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erhan

o halattan gerdirme yapmadıgımız için geride kalıyor bir miktar
içerdeki 4 lü halat gerim nedeniyle bir miktar içeri çekiyor onu
kirişe baglayarak bir kaç noktadan germeye çalışıyorlar sanırım

burası eski açık orta halat germediginden ordaki 4 lü ring halat düz geçiyor orayı
halat kirişe takılınca burası hafif açılanacak

Güzel tespit @FARUK Zor olacak gibi o iş nasıl gerdirecekler bakalım.

Ayrıca @keremfrat1 teşekkürler fotolar için.

İskele söküm işi çok hızlı ilerlicek gibi gözüküyor. :super:

Çevrimdışı keremfrat1

V2 yapsakmi :) aksam goruntusunden ben gorurken sizi madur etmek istemiyorum bu guzel görüntülerden :)

Çevrimdışı ErsinA.

hafta sonu iskele sökümü ve V halat montajı tamamlansa süper olur...

Pazartesi diğer parçaların montajını konuşurduk.

Çevrimdışı ErsinA.

V2 yapsakmi :) aksam goruntusunden ben gorurken sizi madur etmek istemiyorum bu guzel görüntülerden :)

iki gelsin iki, iki gelsin iki .................. :D

Çevrimdışı bjkfatih63

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Efe

valla kerem harika fotolar v halatlat ve orta halatlar baglandiktan sonra catidan strand jacklerin gucu kesildikten sonra cati alta dogru biraz esneyecek ve halatlari tam gerecek 1 metre kadar alcalacak cati goruntuye gore :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hafta sonu iskele sökümü ve V halat montajı tamamlansa süper olur...

Pazartesi diğer parçaların montajını konuşurduk.

goruntuye gore kolay bi islem degil 1 hafta kadar surebilir v halat montaji iskele sokumude bu sure zarfinda biter ve sahadan cikilmis olur oluklu boru montaji baslar heralde 1 hafta sonra
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

beyler koltuk takılması haftaya başlar mı?

Çevrimdışı Erhan

Bu şekil bi calaskar ile çekicekler galiba kalan 2 halatı.Baya gerilme var ringte @FARUK

Çevrimdışı demir_kArtAl

içerilerden at @keremfrat1 , tavanı yapılan bi koridor vardı, ne oldu o mesela bitmiştir herhalde.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı sallapati

mükemmel görünüyor.. iskeleler de sökülmeye başlanmış

Çevrimdışı FARUK

Bu şekil bi calaskar ile çekicekler galiba kalan 2 halatı.Baya gerilme var ringte @FARUK

aynen abi 3 noktadan bundan baglamışlar çekiyorlar
diger V halatlarda da bundan baglı

Çevrimdışı ers1903

Faruk bu en ust kattan karsi Tribune bakinca hatta son uc dort sira canimi sikti o halatlar gorus acisini bozacak gibi gorunuyor ,yorumun nedir ?

Çevrimdışı emre1

valla kerem harika fotolar v halatlat ve orta halatlar baglandiktan sonra catidan strand jacklerin gucu kesildikten sonra cati alta dogru biraz esneyecek ve halatlari tam gerecek 1 metre kadar alcalacak cati goruntuye gore :)

Abi zaten çatı üst tribünde olanların görüş acısına giriyor. üst katta olanlar diğer tribünlerin üst katını bir bütün olarak göremicek. Şimdi bide 1 metre daha indirilirse görüntü iyice kaybolur. 1 metre daha yukarı çekilceğine 1 metre daha incek sanırım

Çevrimdışı Necmi

Faruk bu en ust kattan karsi Tribune bakinca hatta son uc dort sira canimi sikti o halatlar gorus acisini bozacak gibi gorunuyor ,yorumun nedir ?
en üst 4-5 sıradan ve en alt 4-5 sıradan kombine alınmaz zaten kapalı üstten en üst sıralardan alırsan
sırtından boğaz rüzgarını yersin alttada yağmur yağdığında ıslanırsın :)

Çevrimdışı FARUK

sahayı tam görüyor her yer hatta alt tribünnleride görüyor loca katı arasına halat denk geliyor ama sonuçta tam bir görüntü perdelenmesi de yok

Çevrimdışı SuperBJK

Şimdi halatların üzerindeki çentik gibi olan şeylerden yola çıkıp alt kısmında kapanıcağını düşünebilir miyiz ?

Sonuçta çatıyı kaplıcak olan taraf üst kısım ( diye biliyorum ).

Yanlışım varsa düzeltin. Yoksa da sevindirin şu garibi  :) kapanırsa daha hoş olur bence.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şimdi halatların üzerindeki çentik gibi olan şeylerden yola çıkıp alt kısmında kapanıcağını düşünebilir miyiz ?

Yanlışım varsa düzeltin. Yoksa da sevindirin şu garibi  :) kapanırsa daha hoş olur bence.

malasef kapanmıcak.

Çevrimdışı ers1903

en üst 4-5 sıradan ve en alt 4-5 sıradan kombine alınmaz zaten kapalı üstten en üst sıralardan alırsan
sırtından boğaz rüzgarını yersin alttada yağmur yağdığında ıslanırsın :)

Benim kombine 429 blok 4. Sira gorusum gayet iyi belki biraz ruzgar yeriz ama :) benim demek istedigim daha genel estetik acidan vs adam en ust siraya yakin oturacak stadin fotosunu cekmek isteyecek karsisinda halat :) necmi abi bu kirlenen kufekiler ne olacak ? Pas leke izlerinden bahsediyorum:)

Çevrimdışı Necmi

onlar yukarıya gelen demirlerin bağlantı aparatları onlardan yukarı doğru
dikine demir çıkacak yani öndeki iskelet gibi arkayada iskelet geliyor

Çevrimdışı Türkay

Koltukları tartışmaya başlayabilir miyiz artık?  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı mrturker

Koltuklarla ilgili herhangi bir gelişme yok heralde dimi? Yani süre olarak normalde kesinleşmiştir dizaynı filan ama henüz buraya ulaşmadı sanırım.

Çevrimdışı İhsan

o halattan gerdirme yapmadıgımız için geride kalıyor bir miktar
içerdeki 4 lü halat gerim nedeniyle bir miktar içeri çekiyor onu
kirişe baglayarak bir kaç noktadan germeye çalışıyorlar sanırım

burası eski açık orta halat germediginden ordaki 4 lü ring halat düz geçiyor orayı
halat kirişe takılınca burası hafif açılanacak

Haklısın.  Baglanabilmesi için yaklaşık 50-70cm eksik.
Bunun için SJ gücünde germe yapmak gerekecek. Oraya 80t gibi germe yükü gerekebilir.
Buna karşın  V halatlar kolayca takılacak gibi duruyor.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı TALAT

Koltuklarla ilgili herhangi bir gelişme yok heralde dimi? Yani süre olarak normalde kesinleşmiştir dizaynı filan ama henüz buraya ulaşmadı sanırım.

valla baskanin soyledigine gore 15-20 gun sonra koltuk montaji basliyacakmis. benim tahminim bir tarafta membran serimi yapilirken diger tarafta koltuk montaji yapilacak. yanlisim varsa duzeltin
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı mrturker

valla baskanin soyledigine gore 15-20 gun sonra koltuk montaji basliyacakmis. benim tahminim bir tarafta membran serimi yapilirken diger tarafta koltuk montaji yapilacak. yanlisim varsa duzeltin

15-20 gün dediyse kesinlikle bellidir şekli şemali nasıl olacağı. 4-5 güne buralara da düşer inşallah