Tüm Beşiktaş sevdalısı abilerime ve kardeşlerime selamlar sonunda dayanamadım bende üye oldum. arkadaşlar hafızalarınızı zorlarsanız hatırlayabilirsiniz 2010 senesinde real madrid sahası zemini berbattı slovakyadan tırlarla rulolar halinde uzun yolluklar gibi çimler getirlmişti ve ligler oynanırken 2 iç saha maçı arasında önce eski zemin traşlanıp kazınarak kaldırıldı akabinde tesfiyesi yapıldı ve rulolar serildi ve bir kaç gün içinde maç oynandı toplam 1 haftada 0 sorunla işlem tamamlanmıştı. tamam zemin altyapısı yapılacak stadımızda drenaj, ısıtma, havalandırma vbvb lakin bunlar 15-20 günde yapılıp akabinde real madridin 2010 yılında yaptığı gibi bir işlem yapılamaz mı??? real madrid o günlerde hafızam beni yanıltmıyorsa 1.000.000 USD para harcamıştı ve bence bu büyük bir para değil sonuçta şampiyonluk ve şampiyonlar ligi gelirleri yeni sponsorluklar vbvb gibi kazanımlarımız olacak...
hoşgeldin kardeşim
SIS amsterdam arenayı 16 saatte değiştirdi ve ertesi gün oynanan maça yetiştirdi
ama bunlar geçici çözüm çünkü orda asıl önemli olan konser gelirleri olduğu için
maç arasında bile konser alıyorlarmış ve bittiğinde çim bozuluyor hemen değiştirip maça hazır ediyorlarmış
ama bizim stadyum bambaşka bir şey olacak bundada taviz vermezler
serme çim maliyeti 300000 € civarı bizde yapılacak işlem 6-7 M€ civarı böyle bir parayı harcayıp üstüne
halı gibi çim sermezler
http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-hibrit-cim.htmlbu yazıyı oku bize yapılacak işlem bu dediğin gibi 15-20 günde bitmiyor alt yapısı
buda artık tartışılacak bir konu değil bütün cihazlar alındı bütün ekipler hazır startı bekliyor
bu kadar para harcandıktan sonra 3 günde fikirmi değiştirecekler.