Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6009199 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı alfaoz

25 gun gibi bir kaldirma on goruluyor on taraftaki celik kisim once monte edildigi icin diger catilar gibi 10 gunde kalkmayacak ama 25 gun sonra neredeyse bitmis sekilde havada olacak

bu bilgi net mi? diğer stadlarda çelik konstrüksiyon havada takıldığı için daha uzun sürüyor bence. ben 10 güne kadar kalkar diye düşünüyorum. bu safada da kafa bağlantıları tamamlanır gibi.
stadın çelik proje müellifi iz inşaatın hazırladığı video burdakilerin kaçıracağını zannetmiyorum ama belki izlemeyenler vardır.
bizimkine benzer Fonte Nova ama burda kostrüksiyon halatlar askıya alındıktan sonra takılıyor bu bence zaman alan bir iş çünkü kalite kontrolü de havada yapmak zorundalar.
bu da Fonte Nova nın inşaat süreciyle ilgili time lapse güzel bir çalışma az önce bir arkadaş vodafone arena ile ilgili bir time lapse paylaştı kafam döndü stad resmen kıpır kıpırdı tey tey teye bağlamış  :halay: :halay: :halay: umarım işin sonunda güzel bir time lapse çalışması yaparlar

Çevrimdışı YunusEmre

yayın gitti

Arada bir yayın gitmeli bence çalışanlar huzursuz binlerce kişi ekran başında oolduğundan  rahat egilemiyorlar çatal vs görünecek korkusuyla  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Evet kesinlikle her gün 1m. olarak kaldırılacak ve hatırladığım 27metre yüksekliğe kalkacak.

bakalim kaldirmaya ne zaman hazir olacak agustos sonu bu isin bitmesi lazim temmuz sonu kaldirmaya baslayabilirlerse guzel olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu bilgi net mi? diğer stadlarda çelik konstrüksiyon havada takıldığı için daha uzun sürüyor bence. ben 10 güne kadar kalkar diye düşünüyorum. bu safada da kafa bağlantıları tamamlanır gibi.
stadın çelik proje müellifi iz inşaatın hazırladığı video burdakilerin kaçıracağını zannetmiyorum ama belki izlemeyenler vardır.
bizimkine benzer Fonte Nova ama burda kostrüksiyon halatlar askıya alındıktan sonra takılıyor bu bence zaman alan bir iş çünkü kalite kontrolü de havada yapmak zorundalar.
bu da Fonte Nova nın inşaat süreciyle ilgili time lapse güzel bir çalışma az önce bir arkadaş vodafone arena ile ilgili bir time lapse paylaştı kafam döndü stad resmen kıpır kıpırdı tey tey teye bağlamış  :halay: :halay: :halay: umarım işin sonunda güzel bir time lapse çalışması yaparlar

net degil ama iceriden alinan bilgi hemen hemen bu zaten catinin en onemli zaman kaybettiren bolumu on taraf simdi takilacak yaylar ve kedi yollari havaya kalktiktan sonra eylul ayi icinde cim isleri baslar tahminime gore kasim basi yada sonuna stad hazir hale gelecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı edursan07

net degil ama iceriden alinan bilgi hemen hemen bu zaten catinin en onemli zaman kaybettiren bolumu on taraf simdi takilacak yaylar ve kedi yollari havaya kalktiktan sonra eylul ayi icinde cim isleri baslar tahminime gore kasim basi yada sonuna stad hazir hale gelecektir
bence ocaktan önce zor  :s20:

Çevrimdışı YunusEmre

Arkadaslar merakınıza dayanamadım aaçıklıyorm çimle ilgili bilgileri:
Öncelikle cimin serilecegi toprak ozon karışımlı kaucuklu özel bir toprak olacak.
Daha sonra çimler hybrd ozellikli serme olarak serilecek
Maçlar oynandıktan sonra çimler bir organizasyon olması koşuluyla organizasyonun büyüklüğüne gore ya cimlerin ustune otomatik bir katman gelecek ya da çimler bir kerede hali toplanıyormus gibi tam otomatik sistemlerle kaldırılacak tum bu iişlemler sadece 12 saatimizi alacakmis.. SŞimdi bu kadar bilgi verebiliyorm arkadaslar...

:lol: :evillol: :busted_cop:

Bu mesajda yazmıştım bunu  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı alfaoz

umarım doğru değildir. benim kafamdaki planda bayramdan önce bağlantı elemanları (kelepçeler) biter bayramdan sonraya halat bağlantıları ve kafa konstrüksiyonları 2 ya da 3 hafta kadar sürer 10-15 gün civarı çatı kalkar ortalama ağustos sonunda vinçlere teşekkür eder uğurlarız. kasıma katılıyorum baştan beri hedef tarihim o ama başı değil sonu  :D bunda da umarım benim düşüncem doğru değildir.  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tayfunyasar

Parasını verip satın alsak masamıza evimize koysak şeklindeki maketi demek istedim.

Kağıt ağırlığını aldım ama en ufak detay yok. Dümdüz bir sey yapmışlar.

http://www.kartalyuvasi.com.tr/tr/3d-kristal-obje-85-stad-standart-p-1326
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı TALAT

sonunda kap gelecek ama röportaj gelmeyecek diye korkmaya başladım :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Erdinç

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Erdinç

@FARUK  hocam  ne zaman yayın gitse diyorum acaba bir sürpriz mi var :)

Çevrimdışı Efe

2.kelepce takiliyor numarali tarafinda yeni aciktada 3.icin calisma var celikleride bilrlestiriyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

32 kelepçe olmuş yanlış saymadiysam 10 tane kaldı

Çevrimdışı Efe

bence ocaktan önce zor  :s20:
ocaktan once acilacak stad ama ne zaman o belli degil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

32 kelepçe olmuş yanlış saymadiysam 10 tane kaldı
evt 1 tane daha hazirlaniyor heralde 1 saatr oda takilir 9 kalir iyi 3 ortalamayla persembe biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle03

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

2.kelepce takiliyor numarali tarafinda yeni aciktada 3.icin calisma var celikleride bilrlestiriyorlar
1 tane daha takılırsa tek haneye düşüyoruz yani :ishock: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Açılış gününü iple çekiyorum  :ishock: :ishock:
  :hosgeldin
Profilinize Yaşınızı da yazarsanız hitap açsından daha iyi olur :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

uzun halatlar icinde iskeleler kuruluyor buda iyi gelisme bayram ertesi uzun haltlarda yerlerine konmaya baslanir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle03

:hosgeldin
Profilinize Yaşınızı da yazarsanız hitap açsından daha iyi olur :ok:

Hoşbuldum  :)

Çevrimdışı YunusEmre

Paletli Maşallah bu gün halatlara hız verdi bir de şu kamera çok sallanıyor ya  :lol:

Çevrimdışı Necmi

beyler burası transfer başlığı değil oyuncularla ilgili yorumları buraya yazmayın