Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6008685 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

@Yunus @Necmi @Fatih sıkıntı yok abiler durumu anlatmaya çalıştım bende emeğinize sağlık şimdiden   :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

hayır Kemal kazandırmayacak bitim süresi 35-40 gün 30 günde dinlenmesi gerekiyor büyüyecek
ama bunların bir önemi yok erkende bitse değişen bir şey yok saha kalkınca girecekler membran kaplama bitmeden işlerini bitirecekler
yani biz çim beklemeyeceğiz çatıya odaklanın bu zaten bildiğimiz bir konuydu ben bir senedir diyorum membran kaplama bittiği günün
ertesinde maç oynarız

Bu iyi ha er @Necmi abi , çatı bittiğinde olay bitecek yani , o zaman 29 ekim hayal değil , saolasin abi

Çevrimdışı Kutay

29 ekim çok iyi tarih olur gerçekten uefada birkaç grup maçınıda vodafone arenada oynarız mis gibi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı İsmail Özyurt

@Yunus @Necmi @Fatih sıkıntı yok abiler durumu anlatmaya çalıştım bende emeğinize sağlık şimdiden   :ok:
Ben de teşekkür ederim arkadaşlar. İşin kaynağından bizleri bilgilendirmek için çok emek veriyorsunuz. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin ne deyim. :claps:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı toedeyou

Benim anladigim zemin ile ilgili sorunumuz yok. Biz herseyin daha iyisini isteriz ama Baskanimiz ve ekibi  stadimiza en iyisini yaptirmaya ozen gostermis.
Hersene sakatliklardan dolayi basimiz cok agrir ve bizde sakat cok espirisi yapar gecerdik ama artik zemin ile ilgili sorunlarimiz kalmiyor beni encok sevindiren de bu oldu.

Çevrimdışı Serjo

Benim anladigim zemin ile ilgili sorunumuz yok. Biz herseyin daha iyisini isteriz ama Baskanimiz ve ekibi  stadimiza en iyisini yaptirmaya ozen gostermis.
Hersene sakatliklardan dolayi basimiz cok agrir ve bizde sakat cok espirisi yapar gecerdik ama artik zemin ile ilgili sorunlarimiz kalmiyor beni encok sevindiren de bu oldu.

Stad'tan çok NEVZAT DEMIR'in zemini yenileniyor bence en önemli odur  :claps:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ibrahmsr

Sanırsam dün ve cumartesi çimle ilgili röportaj yapan firma tatildeydi o yüzden maillere bakılamadı sanırım bugün veya gelir sanırım röportaj? @Necmi
Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı tayfunyasar

herkese günaydın. eski inönü/yeni vodafone arena maketi çıkmadan stad bitti valla.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Fatih

Sanırsam dün ve cumartesi çimle ilgili röportaj yapan firma tatildeydi o yüzden maillere bakılamadı sanırım bugün veya gelir sanırım röportaj? @Necmi
Umariz.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı CUBUKLU

Günaydın beşiktaşarena. şu yazı gelsede rahatlasak hepimiz
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı ERAYHAN

Çevrimdışı ALBATROS

günaydın firmadan izin bekliyoruz  :bandit: :bandit:

şuana kadar söylenenlerden genel olarak nasıl bişey olacağını anladık fakat yinede detaylı bilgiler önemli
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 10:03:51 ALBATROS ]

Çevrimdışı rubi_tobin

bilenler var biri @Fatih  diğeri @ahmet türken   çünkü röportajı birlikte yaptık @Yunus da biliyor çünkü birlikte ofiste temize geçtik
onun dışında herkes burda söylediklerimizi biliyor. Zaten bu güne kadar merak edilenleri söyledik Hibrit olacak ekilecek
ötesi bildiğiniz şeyler işte ısıtma varmı yokmu drenaj onlar mı yapacak vs vs :D
:by2: :by2: :by2:
@Necmi abi umarım noktalama işareti kullanmışsınızdır. Aksi halde adamlar röportajı stattan önce okuyamaz.
 :evillol: :evillol: :evillol:
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

ysariusta

• Ziyaretçi

:by2: :by2: :by2:
@Necmi abi umarım noktalama işareti kullanmışsınızdır. Aksi halde adamlar röportajı stattan önce okuyamaz.
 :evillol: :evillol: :evillol:
Paragraf sonlarına nokta koymayı kabul etti. Çok zor ikna oldu ama.

Çevrimdışı Ermanacer

herkese günaydın. eski inönü/yeni vodafone arena maketi çıkmadan stad bitti valla.

Maket lansmanda gosterildi, her yerde fotografini bulabilirsin :super:

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı Ermanacer

Suan 4 grup halinde mickey mouselar takiliyor  :ok: bugun 4 5 tane takilabilir.

Çevrimdışı Efe

kelepce takiliyor bugun ayrica yine borulardan gelmis onlari indiriyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serdkar

Günaydin Beyler...
Kac tane Mickey Mouse kaldi takilacak ?

Çevrimdışı can1903

kelepce takiliyor bugun ayrica yine borulardan gelmis onlari indiriyorlar
Bugun kaç Mickey Mouse takılır
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı Burak Akay

Bu kapalı yeniaçık dönüşe koyulan çelik malzeme galiba deneme amaçlı takıldı geri sökülecek heralde çünkü başka bir çalışma yok onun devamıyla ilgili
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı YunusEmre

Bu kapalı yeniaçık dönüşe koyulan çelik malzeme galiba deneme amaçlı takıldı geri sökülecek heralde çünkü başka bir çalışma yok onun devamıyla ilgili

Seni duydular başladılar montaja  :evillol:

Çevrimdışı Efe

yok daha sokulmez kelepceler bittikten sonra onlara devam edeceklerdir
Şampiyon Beşiktaş JK