Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6009105 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı megiddo

aynı anda kelepçe takma, demirleri yerleştirme, tribünde iskele kurma ve yerde de beyaz demirleri birleştirme işi gerçekleşiyor, işte istediğim komplike çalışma şekli, demek her bişeye yetişilebiliyormuş.

Çevrimdışı toedeyou

Bugun calismalar cok guzel heryerde calismalar var.mutlu olmamamak elde degil kameradan nereye bakacagima yetisemiyorum emegi gecen herkese tesekkurler.

Çevrimdışı KUMANOVALI

Yiğitcan kardeşimiz tarafından çekilen taze fotolar...

[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 16:51:16 KUMANOVALI ]
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı dropoon

beyaz çubuklar montajı çok hızlı gerçekleşiyor. eğer ön şeffaf kaplamalarda çatı yerdeyken monte edilecekse yakın zamanda şeffaf malzemeler gelebilir

Çevrimdışı megiddo

kafama takılan bir nokta; bu beyez demirler birbirlerine yandan ve üsten bağlanacaktır muhtemelen ve bir bütün olup binevi büyük bir çember olacak(halatlar gibi) , alttaki 4 lü halatlar tam olarak yukarı kaldırıldığında (gerildiğinde) bir miktar esneme payı olacak mıdır? eğer esneme olursa üstünde bulunan bu beyaz demirlerden oluşan çember nasıl etkilenecek zira bu demirden çemberde esneme payı yoktur herhalde?

Çevrimdışı can1903

Kelepçe kaç kaldı. Röportaj ne zaman geliyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erhan

Kirişteki siyah profiller strand jackler için mi acaba?  :alala:

Tam kolon üstüne bekliyordum ben
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 17:11:16 epoolture ]

Çevrimdışı BlackEagle1989

bir kac ekstra eleman olsa keske bu cati isinde, cember olay daha hizli bitebilir..

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Kirişteki siyah profiller strand jackler için mi acaba?  :alala:

Tam kolon üstüne bekliyordum ben

foto yakınlaşmıyor ama strand jackler için olabilir...
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı warofpoet

foto yakınlaşmıyor ama strand jackler için olabilir...

tam kolon üstüne geleceğini sanmam krişlerde halatların bağlantı noktalarına gelecek. tahta iskelelerin hizasında geleceğini öngörebiliriz sanıyorum.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı MamiReyiz_39

tam kolon üstüne geleceğini sanmam krişlerde halatların bağlantı noktalarına gelecek. tahta iskelelerin hizasında geleceğini öngörebiliriz sanıyorum.

bunda gelmiş ama bizimki biraz büyük..ama bunun gibi olur belki :D
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı Efe

gordugum kadariyla 2 tanede kalmislar bugun 10 tane kelepce duruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dropoon

çatı vidalarını sıkarken oraya güvenli şekilde inip çıkmak için merdiven o parça

Çevrimdışı TALAT

röportaj gelir mi bugün. transferden çok bunu merak ediyorum. belki geleceğimiz buna bağlı
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı toedeyou

Cati azcok sekillnmeye basliyor cok guzel olacak zemin zaten bir numara yakinda cati kaplamasinda da bilgilerimiz artar daha ne diyeyim bizlere maca gidip takimimizi desteklemek kaliyor
bu arada koltuklarda var ama onlar sorun olmazzaten hersey bize yakisir sekilde.

Çevrimdışı ahmetx

mukavemette sıkıntı olacağını zannetmiyorum. çünkü piyasanın 4 katı pahalı bir malzemeden bahsediyoruz ama kirlenme konusunda yorum yapamadım umarım öyle değildir başkan müteahhit değil mi hesap etmiştir bence bunu kirlenecek malzemeye 4 kat fazla para vemez. ama normal üst sınıf membranlara göre çok daha parlak ve pürüzsüz demiş firma belki bu kendini temizleyecek demek olabilir bilemedim.  :alala:
@bjk_mabet ısrarla Tio2 uygulanmış membran olacak diyordu belki valmiera glass bize bir sürpriz yapabilir SIS pitches gibi. Olmadı temizlikçiler 6 ayda bir temizlik yapar.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

strand jackler muhtemelen kirişlerin orta noktasına monte edilecek çünkü uzun halatlar tam da bu noktanın izdüşümüne yatırılacaklar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

röportaj gelir mi bugün. transferden çok bunu merak ediyorum. belki geleceğimiz buna bağlı
#sabret

Çevrimdışı Efe

aynı anda kelepçe takma, demirleri yerleştirme, tribünde iskele kurma ve yerde de beyaz demirleri birleştirme işi gerçekleşiyor, işte istediğim komplike çalışma şekli, demek her bişeye yetişilebiliyormuş.
kelepceleri yine az taktilar 1 tanesini takip soktuler sıkıntılı oda simdi yeni acik tarafindalar bakalim 3. kelepceyi takacaklar mi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı megiddo

strand jackler muhtemelen kirişlerin orta noktasına monte edilecek çünkü uzun halatlar tam da bu noktanın izdüşümüne yatırılacaklar.
bunu merak ediyrum ben de. önce V halatları vinçle kirişe monte edip sonra strand jackler uzun halatı çekip V nin ucuna mı yetiştirecek? bu şekilde mi olacak germe işi?

Çevrimdışı Erhan

çatı vidalarını sıkarken oraya güvenli şekilde inip çıkmak için merdiven o parça

Evet merdivenmiş  :icool:

Strandjackler muamma yerde mi havada mı :alala:

Çevrimdışı Efe

1 kelepce daha takacaklar bu iyi oldu 3 taneyi tamamlayacaklar 1 tanede yeni acikta ugrasiyorlar ama o takilirmi bilmiyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

bunu merak ediyrum ben de. önce V halatları vinçle kirişe monte edip sonra strand jackler uzun halatı çekip V nin ucuna mı yetiştirecek? bu şekilde mi olacak germe işi?
muhtemelen hepsi bağlandıktan sonra s.j ler uzun halatı çekip kirişe bağlayacak.