Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6009245 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı can1903

@Efe Mickey Mouselar 3 oldu mu şimdi yürek yıkılıur
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

@Efe Mickey Mouselar 3 oldu mu şimdi yürek yıkılıur
oldu 4.icin hazirlik suruyor ama takarlarmi bilmiyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

oldu 4.icin hazirlik suruyor ama takarlarmi bilmiyorum
Perşembe günü bu iş biter..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Perşembe günü bu iş biter..
bitemeye bilir oratada halat birlestiriyorlar ve o is bitmedi hala ordaki karsilikli 4 adet kelepce bayramdan sonraya kalabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı Efe

1 tane daha çatı çeliği kaldiriyorlar
bayramdaki acigi kapatmaya calisiyorlar bence iyi yapsinlar bayramdan once
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı megiddo

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Bugün iyi çalıştılar helal olsun valla  :halay: :halay:
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hakan0606

Çevrimdışı Efe

diger celikler donus bolumune geldigi icin biraz daha mukavemeti yuksek olabilir daha duz bolumdekiler biraz daha farkli ama cok onemi yok onlar tribunleri kapatsinlar yeter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yahu benim anlamadığım, hem üstte hem altta 4'er halat olmıycakmıydı :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yahu benim anlamadığım, hem üstte hem altta 4'er halat olmıycakmıydı :bandit:
hayir kac kere soyledim burda neden anlamadin hala bu 4 halatin ustune celik cati insaa ediliyor iste neyi anlamadin :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

hayir kac kere soyledim burda neden anlamadin hala bu 4 halatin ustune celik cati insaa ediliyor iste neyi anlamadin :icool:

Abi transfer başlığında olduğumdan pek şaapamadım burayı :D

Çevrimdışı Erhan

Üst halka bitince çapraz halatları da monte ederler galiba :icool:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oğuzhan

Bu takılan beyaz çelikler halat serimine engel olmayacak mı?

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Efe

Üst halka bitince çapraz halatları da monte ederler galiba :icool:
aynen onlarda monte edilecektir bunlar bitmeye yakin baya guzel catimiz olacak fikret baskan ve ekibi bu guzel yapiyi bize verdi insallah sampiyon olacagiz bu stadta bu sene
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Bu takılan beyaz çelikler halat serimine engel olmayacak mı?
olmaz vinçler boyu yeterli
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

çelik kısımlar havada düşmeden nasıl duruyor @Efe
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

eğer membran da kir tutmayan özellikteyse en az 20 yıl TR de bu standartlarda stadyum yapılmaz.