Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6009165 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı YunusEmre

beyler burası transfer başlığı değil oyuncularla ilgili yorumları buraya yazmayın

Abi SİS'ten haber var mı

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı hic2222

Bu kameranın niye her tarafı ayrı oynuyor bilgisi olan var mı ?
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı CrossBoy

Beyaz çubuklardan bitane daha taktılar.Güzeeeell... :ok: :ok:

Çevrimdışı BlackEagle03

Gözlerim pek iyi değildir ama sanki 3. direğin montajı yapılıyor doğru mu ?  :halay: :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Emre.Guler

Depremmi oluyor abi o kamera neden sallanıyor?

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Burak Akay

Takılan parçanın büyüklüğü yanında çalışan emektarlardan rahatlıkla anlaşılıyor.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı yldrmaydn

her mickey mouse'a bir direk dikip aralarından bağlayacaklar demek ki.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Efe

bu cubuklardan mickey mauselara 1 tane gelecek 42 adet cubuk takilacak anlasilan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

Depremmi oluyor abi o kamera neden sallanıyor?
sıcaktan hocam. Buğulu buğulu hava yukseliyor. Görüntüde dalgalanma yapıyor. Hani yolda giderken sıcak havada asfaltın üstünde olur ya. Kamera oynamıyor yoksa. Emekcilere Allah kolaylık versin. Biz iki adım bakkala gidip gelince of pof ediyoruz şu sıcakta.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 15:48:27 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Yalçınn

Kelepçelere direklerin nasıl bağlandığını tam çözemedim. Çünkü iki yandaki bağlantı yerleri boşta duruyor sanırsam.

Çevrimdışı alfaoz

membran işini yapacak firmaya membran malzemesi daha yeni gelmiş. normalde 3 ay kadar önce gelecekti. ölçülerde değişiklik olacağı için beklettiler demişler. sanırım bu 40 cm muhabbeti bakalım ne kadar sürecek onu öğrenemedim. çok kalite ve pahalı bir membranmış ama

Çevrimdışı ahmetx

@alfaoz
1.Membranın kendi kendine temizleme özelliği varmıymış?
2. Membran slikon bazlımı yoksa PTFE miymiş sorarmısın?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erhan

Ara parçayı nasıl monte edicekler.Vinçle emekçi sallamak lazım yukardan :alala:

Çevrimdışı alfaoz

@alfaoz
1.Membranın kendi kendine temizleme özelliği varmıymış?
2. Membran slikon bazlımı yoksa PTFE miymiş sorarmısın?
temizleme özelliğini tam bilmiyorum ama silikon kaplamalı fiberglass örgü membranımız . farklı bir yapısı varmış daha parlak ve daha pürüzsüz. yanlış anlamadıysam ingiltereden gelme. arkadaşa söyledim ne zamana bitireceklerini de öğrenecek. bilgim olduğunda paylaşırım. membranı dikecek firmanın adı da etna belki rahatsız etmek isteyen olabilir  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı alfaoz

Ara parçayı nasıl monte edicekler.Vinçle emekçi sallamak lazım yukardan :alala:
sanırım ordaki sepetli vinç bu iş için ideal  :halay:

Çevrimdışı Burak Akay

Bir kaç resim olsada şöyle bi keyfimiz yerine gelse
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı quentine83

bu çelik konstrüksiyon çok yüksek değilmi yaa.4 lü halattan ititbaren nerdeyse 5 işçi boyunda 8-10 metre falan .şimdi evde odanın tavanına baktım da çok yüksek geldi.gerek var mıydı acaba bu kadar yükseğe.yoksa statik açıdan mı böyle seçildi yükseklik.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetx

temizleme özelliğini tam bilmiyorum ama silikon kaplamalı fiberglass örgü membranımız . farklı bir yapısı varmış daha parlak ve daha pürüzsüz. yanlış anlamadıysam ingiltereden gelme. arkadaşa söyledim ne zamana bitireceklerini de öğrenecek. bilgim olduğunda paylaşırım. membranı dikecek firmanın adı da etna belki rahatsız etmek isteyen olabilir  :ishock: :ishock: :ishock:
slikonlardaki en büyük sıkıntı kirlenme ve mukavemetmiş hayırlısı bakalım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Daha kaygan ve parlak diyorsun belki bunada tio2 uygulanmış mıdır?

Çevrimdışı alfaoz

slikonlardaki en büyük sıkıntı kirlenme ve mukavemetmiş hayırlısı bakalım.

mukavemette sıkıntı olacağını zannetmiyorum. çünkü piyasanın 4 katı pahalı bir malzemeden bahsediyoruz ama kirlenme konusunda yorum yapamadım umarım öyle değildir başkan müteahhit değil mi hesap etmiştir bence bunu kirlenecek malzemeye 4 kat fazla para vemez. ama normal üst sınıf membranlara göre çok daha parlak ve pürüzsüz demiş firma belki bu kendini temizleyecek demek olabilir bilemedim.  :alala:

Çevrimdışı alfaoz

Daha kaygan ve parlak diyorsun belki bunada tio2 uygulanmış mıdır?
aynı şeyi düşünmüşüz tio2 uygulamasını öğrenmeye çalışırım bir bilgim yok

Çevrimdışı YunusEmre

Allah paletlinin paletlerine zeval vermesin bu hızla halat serimine devam ederse kısa olanlar yarın bitecek...